New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Off: Mekkora suttyosag, hogy JPP nem opcio a Pro Bowl szavazason.lotus86És Cruz sem az....
több mint 13 éve
Ezek nagyon nem jo hirek, de inkabb pihentessuk oket, kapjunk ki ha kell, es a csoport valamint konferencia ellenfelek ellen legyunk teljesen egeszsegesek.Én is láttam a meccset, de nem az ő kommentálásában szerencsére. Én se kedvelem amúgy, felületes ismeretekkel osztja az észt azt meg ki nem állhatom.
Baas serulesei viszont aggasztoak hosszutavon, mert a verfrissites tenyleg rafer a falra, es ot azert hoztuk, hogy legalabb a center pozicio ne legyen problema, erre szinte mindig van valami baja.
Megneztem a Sport1-es MNF-et, es legszivesebben arcon rugtam volna Hollai Olivert!!! Fortelem, hogy ez a gyoker a "Giants drukker" az atlag nezo szemeben. Ha Eli sok INT-et dob akkor az a baj, ha keveset, akkor csak azert, mert az elkapok kisegitik, szoval az is baj, az is baj, hogy Cruz jol jatszik stb. Bezzeg amikor Breeeeeeedi dontogette a rekodokat, akkor Farago is csak egyszer nyikkant ugy, hogy azert nezzuk meg, hogy Randy Moss miket kap el.
Ugy erzem, hogy ha Eli vedelem, elkapok, futok es fal nelkul, onmaganak felivelgetve szerezne 300+ yardot, valamint igy forditana meg a 4. negyedben egy meccset, akkor esetleg elmaradna a rosszindulatu komment a nagy drukker reszerol. (Aki annyira nagy Giants fan, hogy par eve egy Falcons elleni MNF-en lazan osszekeverte Osi-t Ross-szal.)
Persze nem lenyeges, csak felidegesit, hogy egyfolytaban fikazza a csapatot (nem csak ELi-t) es sir, semmi nem jo stb. Olyan, mint anno a Lions drukkerek, barmit mondtal, le lettel hurrogva, hogy ok szarok, azok is maradnak, semmi nem jo, ok a legrosszabbak stb. Ezen mit lehet elvezni???
Off: Mekkora suttyosag, hogy JPP nem opcio a Pro Bowl szavazason.lotus86
több mint 13 éve
Ezek nagyon nem jo hirek, de inkabb pihentessuk oket, kapjunk ki ha kell, es a csoport valamint konferencia ellenfelek ellen legyunk teljesen egeszsegesek.Baas serulesei viszont aggasztoak hosszutavon, mert a verfrissites tenyleg rafer a falra, es ot azert hoztuk, hogy legalabb a center pozicio ne legyen problema, erre szinte mindig van valami baja.
Megneztem a Sport1-es MNF-et, es legszivesebben arcon rugtam volna Hollai Olivert!!! Fortelem, hogy ez a gyoker a "Giants drukker" az atlag nezo szemeben. Ha Eli sok INT-et dob akkor az a baj, ha keveset, akkor csak azert, mert az elkapok kisegitik, szoval az is baj, az is baj, hogy Cruz jol jatszik stb. Bezzeg amikor Breeeeeeedi dontogette a rekodokat, akkor Farago is csak egyszer nyikkant ugy, hogy azert nezzuk meg, hogy Randy Moss miket kap el.
Ugy erzem, hogy ha Eli vedelem, elkapok, futok es fal nelkul, onmaganak felivelgetve szerezne 300+ yardot, valamint igy forditana meg a 4. negyedben egy meccset, akkor esetleg elmaradna a rosszindulatu komment a nagy drukker reszerol. (Aki annyira nagy Giants fan, hogy par eve egy Falcons elleni MNF-en lazan osszekeverte Osi-t Ross-szal.)
Persze nem lenyeges, csak felidegesit, hogy egyfolytaban fikazza a csapatot (nem csak ELi-t) es sir, semmi nem jo stb. Olyan, mint anno a Lions drukkerek, barmit mondtal, le lettel hurrogva, hogy ok szarok, azok is maradnak, semmi nem jo, ok a legrosszabbak stb. Ezen mit lehet elvezni???
Off: Mekkora suttyosag, hogy JPP nem opcio a Pro Bowl szavazason.
több mint 13 éve
1.A)2.B)
3. B)
4. B)
5. C)
6. C)
7. A)
8. B)
9. D)
10. B)
11. C)
12. B)
A giants-49erst adja majd az espna, akinek van nem kell a streamekkel bajlódnia.
több mint 13 éve
1. A)2. C)
3. C)
4. B)
5. C)
6. C)
7. A)
8. B)
9. D)
10. A)
11. D)
12. D)
több mint 13 éve
1. A2. C
3. C
4. C
5. B
6. C
7. B
8. C
9. C
10. A
11. E
12.A
több mint 13 éve
Hypofx
310
Hát remélem hogy Jacobs kezdőként odateszi magát, kicsit fusztráltnak érzem, pedig ha jól nyomja sokat segit a csapatnak.1. Hát szivem szerint A, eszem szerint B
2. C
3. C
4. Remélem B
5. C 😊
6. D
7. B
8. A
9. Remélem Cruz😊
10. A
11. D
12. ? B
több mint 13 éve
Hát annyi a különbség, h az első három doubtful, ami kb egyenértékű azzal, h tuti nem játszik, JPP pedig questionable, de sztem az is out-ba hajló inkább, nem hiszem h kockáztatnánk egy számunkra nem annyira fontos meccsen. (mert nekünk a jövő heti SF meccs, nem is beszélve az utána következő Philly elleniről sokkal fontosabb, mint ez)Most már szinte biztos, h a Nicks, Bradshaw, Baas trió nem tud játszani vasárnap és JPP játéka is nagyon erősen kérdéses.SzeszeBradshaw a töréssel nem meglepetés , de Jacobs hozhat akár egy jó meccset!
kezdőként ugye jobban megy neki...
Nicksnek már voltak gondjai eddig is ( nem is volt top formában talán ezért)
és valszeg megvárják a pihentetésével amíg Barden felépül ( csak tipp)
JPP -nél az hogy "csak" nagyon erősen kérdéses, nem pedig "szinte biztos"
az nem túl nagy különbség ,de vasárnap meglátjuk...
főleg hogy hét elején még Osit is emlegették valami nyavajával...yooker
több mint 13 éve
Most már szinte biztos, h a Nicks, Bradshaw, Baas trió nem tud játszani vasárnap és JPP játéka is nagyon erősen kérdéses.SzeszeBradshaw a töréssel nem meglepetés , de Jacobs hozhat akár egy jó meccset!
kezdőként ugye jobban megy neki...
Nicksnek már voltak gondjai eddig is ( nem is volt top formában talán ezért)
és valszeg megvárják a pihentetésével amíg Barden felépül ( csak tipp)
JPP -nél az hogy "csak" nagyon erősen kérdéses, nem pedig "szinte biztos"
az nem túl nagy különbség ,de vasárnap meglátjuk...
főleg hogy hét elején még Osit is emlegették valami nyavajával...
több mint 13 éve
Most már szinte biztos, h a Nicks, Bradshaw, Baas trió nem tud játszani vasárnap és JPP játéka is nagyon erősen kérdéses.
több mint 13 éve
Akkor jöjjön a várva várt Pats elleni meccsre a kérdések.1. Mi lesz a végeredmény?A) nyerünk B) kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-23 C) 24-30 D) 31+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-15 B) 16-23 C) 24-30 D) 31+
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? A) 70 alatt B) 71-100 C)101+
5. Eli vagy Brady dob először INT-et ? A) Eli B) Brady C) egyik sem
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? A) 0 B) 1-2 C) 3-4 D)5+
7. Manning vagy Brady passzol több yardot? A) Eli B) Brady
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Pats támadóegysége? A) kevesebb mint 370 B) 370-425 C) 426-460 D) 461+
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Ballard B) Maningham C) Cruz D)Welker E) Gronkowski
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? A) 100 alatt B) 101-140 C) 140+
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) JPP B) Kiwanuka C) Boley D) Tuck E) Umenyiora
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D) Phillips
több mint 13 éve
Olyat is olvastam valahol, hogy maga Nicks beszélt arról, hogy nem kellene siettetni a visszatérését. JPP agyrázkódás-teszteket csinál, ez sem jelent jót. AB szerintem biztos nem játszik a törésével, bár műtétet nem akar. Ha műtenék, akkor az IR lenne szerintem. Baas is kérdéses eléggé. Pont egy ilyen jó kis presztízs meccs előtt kezdünk fogyni. Hát ha nyerünk, akkor az majdnem akkora bravúr lesz lassan, mint a 2007-es.Hát sztem pedig egyáltalán nem biztos, h játszani fog, sőt nagyobb az esélye, h nem. Bradshaw, JPP és Baas játéka is nagyon necces, sztem egyikük sem fog játszani...SzeszeNicksnél mennyire parasztvakítás, hogy ki kell hagynia a meccset?DoMNicks tavaly is úgy csinálta, hogy nem edzett, de játszott a meccseken és idén is ez volt mindig. Játszani fog ne aggódj. :p
Azért jó látni, hogy kicsit is féltek tőlünk, nálunk sokmindenki zakót vár ettől a meccstől (kivéve engem).balu10
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Hát sztem pedig egyáltalán nem biztos, h játszani fog, sőt nagyobb az esélye, h nem. Bradshaw, JPP és Baas játéka is nagyon necces, sztem egyikük sem fog játszani...Nicks tavaly is úgy csinálta, hogy nem edzett, de játszott a meccseken és idén is ez volt mindig. Játszani fog ne aggódj. :pha nyernénk Bostonban, arra felfigyelne a liga és a szakik. mert eddig nem a giantsról szól a szezon (ami nem is baj, hagy csámcsogjanak cam-on, slágertebow-n, a veretlen gb-n)vittoreNicksnél mennyire parasztvakítás, hogy ki kell hagynia a meccset?DoM
Azért jó látni, hogy kicsit is féltek tőlünk, nálunk sokmindenki zakót vár ettől a meccstől (kivéve engem).balu10
több mint 13 éve
Kemény vasárnap elé nézünk.félreértés ne essék mert sosem lehet tudni , de nem szeretem ezeket a híreket mert hétről-hétre vannak ilyenek , soknak van alapja de aztán nagy %-ban xy mégis játszik hálistennek szóval a frászt hozzák rám mindig! 😊
1. Wr, kezdő futó, a legjobb passrusher, kezdő center szereplése erősen kérdéses.gyurczi
tehát bízom benne hogy közülük egy-két embert összedrótoznak azért
a meccsre mert ha ez végül mind bejön akkor nehéz lenne elbírni...
több mint 13 éve
Kemény vasárnap elé nézünk.1. Wr, kezdő futó, a legjobb passrusher, kezdő center szereplése erősen kérdéses.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
szerintem is nyerünk. Tomifiúból kiszívta a tüzet Giselle 😀
több mint 13 éve
nyugodtan lehet tartani tőlünk mert ez a csapat bárkit megtud verni !!!!yookerLike! Én is így gondolom. Ha maximumot nyújtja mindenki, akkor akárkit el tudunk verni!
több mint 13 éve
nyugodtan lehet tartani tőlünk mert ez a csapat bárkit megtud verni !!!!mi pedig tarthatunk magunktól mert ez a csapat bárkitől ki tud kapni...
(vasárnap eldől melyik arcunkat mutatjuk!)
több mint 13 éve
Nicks tavaly is úgy csinálta, hogy nem edzett, de játszott a meccseken és idén is ez volt mindig. Játszani fog ne aggódj. :pha nyernénk Bostonban, arra felfigyelne a liga és a szakik. mert eddig nem a giantsról szól a szezon (ami nem is baj, hagy csámcsogjanak cam-on, slágertebow-n, a veretlen gb-n)vittoreNicksnél mennyire parasztvakítás, hogy ki kell hagynia a meccset?DoM
Azért jó látni, hogy kicsit is féltek tőlünk, nálunk sokmindenki zakót vár ettől a meccstől (kivéve engem).
több mint 13 éve
Valszeg játszani fog.ha nyernénk Bostonban, arra felfigyelne a liga és a szakik. mert eddig nem a giantsról szól a szezon (ami nem is baj, hagy csámcsogjanak cam-on, slágertebow-n, a veretlen gb-n)vittoreNicksnél mennyire parasztvakítás, hogy ki kell hagynia a meccset?DoM
több mint 13 éve
ha nyernénk Bostonban, arra felfigyelne a liga és a szakik. mert eddig nem a giantsról szól a szezon (ami nem is baj, hagy csámcsogjanak cam-on, slágertebow-n, a veretlen gb-n)vittoreNicksnél mennyire parasztvakítás, hogy ki kell hagynia a meccset?
több mint 13 éve
ha nyernénk Bostonban, arra felfigyelne a liga és a szakik. mert eddig nem a giantsról szól a szezon (ami nem is baj, hagy csámcsogjanak cam-on, slágertebow-n, a veretlen gb-n)
több mint 13 éve
triangle
1 283
Köszi a választ Szsziszka!G-men: persze, hogy aggódunk, ez egy pats-drukkernek a génjeibe van kódolva (oké, mostanában azért ad rá okot a csapat teljesítménye is). de legalább tőlünk is mindig fosnak az ellenfelek 😊
több mint 13 éve
JPP-vel mi a helyzet, mennyire van hatással a sérülése a játékára? ez valami korábbi nyavalya, amivel eddig is játszott gond nélkül, vagy valami új?triangleAzért, látom, egy kicsit ti is aggódtok a pass rush-unk miatt.
Hát igen, más csapatok a Tuck-Osi-JPP hármasból egynek is örülnének. Mi meg 3rd and long szituknál egyszerre küldjük fel mindhármat.
több mint 13 éve
JPP-vel mi a helyzet, mennyire van hatással a sérülése a játékára? ez valami korábbi nyavalya, amivel eddig is játszott gond nélkül, vagy valami új?triangleÚj, edzésen szedte össze. Vszínűleg tud majd játszani.