New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Huhh...Alig jutok szóhoz :cool: Ballard állat!AsbeeEz így van, nagyon tehetséges srác és iszonyat nagy küzdő. Fel is basztam az agyam, amikor a bowl.hu-s podcaston azt mondták rá, hogy még csere játékosnak se raknák be mert olyan gyengék a képességei...
több mint 13 éve
Huhh...Alig jutok szóhoz :cool: Ballard állat!AsbeeBallard hogy szedte le a labdát!!! állat ez az ember!
több mint 13 éve
Huhh bazzeg, ez szép volt tényleg! Megvan az első bravúrgyőzelem, az a baj h még kell egy pár 😊 mondjuk ha ilyen védekezést nyomunk akkor bárkit leverünk. Szép volt fiúk!
több mint 13 éve
meccsről csak ennyit:Kevin Boss WHO????
Killbride-nak volt töke 3rd downra passzt hívni végre, és nem vmi hülye shotgun draw
idén 6 győzelmünkből 5-ször Eli Comeback Manning vitte végig a csapatot a pályán az utsó negyedben, nice!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szép győzelem. Egész jó meccs lett a végére kiélezett végjátékkal. Szezon előtt nem gondoltam volna h 9. hét után 6-2-vel állunk majd. Csak így tovább.
több mint 13 éve
Huhh...Alig jutok szóhoz :cool: Ballard állat!
több mint 13 éve
Még mindig remegek,nem fogok tudni elaludni...Ha ez nem ad önbizalmat, akkor semmi!!! le a kalappal a csapat előtt! Az ilyenek miatt érdemes Giants drukkernek lenni!
több mint 13 éve
olyan izgalmas volt ez, mint az SB. Szerencsére ugyanolyan lett a kimenetel.
több mint 13 éve
triangle
1 283
asszem erre szokták mondani, hogy megérdemelt győzelem. grat!
több mint 13 éve
Ennyi! De a lényeg, hogy mi jók vagyunk 😉 😀Azért az a "nagyon gyenge Miami, akit alig tudtunk elverni" rommá veri a SD-t múlthéten verő Chiefst, már 31-3, és Moore 3 TD és Bush sem jár messze a 100 yardjától. Tehát az, hogy múlt héten nyögvenyelős volt a meccs, az annak is volt köszönhető, hogy azért ez a Miami közel se olyan gyenge, mint ahogy sokan mondták.balu10A SD is gyenge 😊Szesze
több mint 13 éve
Azért az a "nagyon gyenge Miami, akit alig tudtunk elverni" rommá veri a SD-t múlthéten verő Chiefst, már 31-3, és Moore 3 TD és Bush sem jár messze a 100 yardjától. Tehát az, hogy múlt héten nyögvenyelős volt a meccs, az annak is volt köszönhető, hogy azért ez a Miami közel se olyan gyenge, mint ahogy sokan mondták.balu10A SD is gyenge 😊
több mint 13 éve
Azért az a "nagyon gyenge Miami, akit alig tudtunk elverni" rommá veri a SD-t múlthéten verő Chiefst, már 31-3, és Moore 3 TD és Bush sem jár messze a 100 yardjától. Tehát az, hogy múlt héten nyögvenyelős volt a meccs, az annak is volt köszönhető, hogy azért ez a Miami közel se olyan gyenge, mint ahogy sokan mondták.
több mint 13 éve
Ebben a topicban láttam először ezt a videót (nem emlékszem már, hogy ki linkelte). A mérkőzés előtt nézzük meg, hátha szerencsét hoz:http://www.youtube.com/watch?v=y88yirhXOBk&list=LLY2iKmW_VxYpFqf3IG7sY5g&index=3&feature=plpp_video
több mint 13 éve
1. B kikapunk2. B 16-23
3. C 24-30
4. B 71-100
5. B Brady
6. C 3-4
7. B Brady
8. B 370-425
9. D Welker
10. A 100 alatt
11. E Umenyiora
12. D Phillips
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez igen!valami szisztéma lesz ez , vagy csak nem volt időd ???? 😉yookernagyszámok törvénye, lustaság, ill én reális esélyt is látok rá, hogy sok B lesz 😊
több mint 13 éve
1. Bez igen!valami szisztéma lesz ez , vagy csak nem volt időd ???? 😉
2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. B
8. B
9. B
10. B
11. B
12. Bkristof
több mint 13 éve
1.B2.C
3.C
4.B
5.B
6.C
7.B
8.B
9.C
10.B
11.C
12.B
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. B2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. B
8. B
9. B
10. B
11. B
12. B
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány pontot szerzünk a meccsen? C
3. Hány pontot kapunk a meccsen? C
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? B
5. Eli vagy Brady dob először INT-et ? A
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? C
7. Manning vagy Brady passzol több yardot? B
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Pats támadóegysége? B
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? B
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? A
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
több mint 13 éve
Azért Kiwanuka szerencsére hozta eddig a pontokat 😊Manningham az egyik legnagyobb sleeper ezen a héten sztem. Kiwi nem hiszem, h annyira meghatározó lenne így h JPP, Tuck és Osi is játszik, de majd meglátjuk.SzeszeAzért az nagyon nagy kár, h Nicks pont erre a meccsre sérült le, ez ellen a NE védelem ellen arathatott volna a passzjáték rendesen. Persze így sem lefutott a dolog, de azért az első számú WR nélkül nyilván jóval nehezebb lesz.SzeszeTele vagyok Giants játékosokkal: Bradshaw, Jacobs, Manningham, Kiwanuka. Manninghamnek is lehet jó napja! Kiwanukanak szintén jó a matchupjamascherano
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
1. A2. D
3. C
4. B
5. B
6. C
7. A
8. B
9. C
10. A
11. E
12. A
több mint 13 éve
Manningham az egyik legnagyobb sleeper ezen a héten sztem. Kiwi nem hiszem, h annyira meghatározó lenne így h JPP, Tuck és Osi is játszik, de majd meglátjuk.Azért az nagyon nagy kár, h Nicks pont erre a meccsre sérült le, ez ellen a NE védelem ellen arathatott volna a passzjáték rendesen. Persze így sem lefutott a dolog, de azért az első számú WR nélkül nyilván jóval nehezebb lesz.SzeszeTele vagyok Giants játékosokkal: Bradshaw, Jacobs, Manningham, Kiwanuka. Manninghamnek is lehet jó napja! Kiwanukanak szintén jó a matchupjamascherano
több mint 13 éve
Azért az nagyon nagy kár, h Nicks pont erre a meccsre sérült le, ez ellen a NE védelem ellen arathatott volna a passzjáték rendesen. Persze így sem lefutott a dolog, de azért az első számú WR nélkül nyilván jóval nehezebb lesz.SzeszeTele vagyok Giants játékosokkal: Bradshaw, Jacobs, Manningham, Kiwanuka. Manninghamnek is lehet jó napja! Kiwanukanak szintén jó a matchupja
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Azért az nagyon nagy kár, h Nicks pont erre a meccsre sérült le, ez ellen a NE védelem ellen arathatott volna a passzjáték rendesen. Persze így sem lefutott a dolog, de azért az első számú WR nélkül nyilván jóval nehezebb lesz.