New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
111 millión állunk, ebben 43 játékos van benne. 1-2 szerződést át kéne alakítani. Sintim valószínűleg cut, Rolle nem ér annyit, Canty simán belemehetne egy csökkentésbe és talán Webster is. Diehlt sokszor úgy kerülték meg ahogyan csak akarták, ehhez képest kap egy rakat pénzt. Baas teljesen megölte a futójátékot, nála mégis ugyanez...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Hát nekünk nem segít igazán, hogy 120,6 millióban állapították meg végső salary capet. Ha nem jön több meglepő fordulat akkor talán egy "drágább" free agent (TE,LB,OL) aki beleférhetne (de már lassan ezt is túlzásnak érzem), egyébként marad ami tavaly volt: veterán minimum körüli depth kukázás és reménykedni hogy valaki bejön + UDFA aláíratások.

Van ~ 5-7 milliónk, ebből még le kellene igazolni a draftoltakat, ki kell pengetni 800 ezret-1 milliót egy csere QB-nak. Arról nem is beszélve hogy alig igazoltunk vissza valakit tavalyról. Úgy érzem kénytelenek leszünk kivárni hogy kimenjenek a piacra körülnézni mert nem tudtunk versenyképes ajánlatokat letenni az asztalra.

De még mindig jobban állunk mint pl a Lions. Viszont egy csomó csapatnak annyi költeni való pénze van mint a szemét, ez főleg a prémium kategóriában felveri az árakat (ez minket nem izgat annyira), de cserébe kukázni is sokkal többen akarnak majd.
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Mit gondoltok FA piacról kiket fogunk megkeresni?
Én őket tudnám elképzelni nálunk:
QB: Kell egy csere QB! Brady Quinn - ha olcsón (minimumon) meg tudnánk szerezni, akkor nyugodtabb lennék QB poszton, mert valaki kell cserének és az nem Carr lesz szerintem. Vagy akárki aki olcsón jönne és viszonylag jó game manager QB, vagy akár hátsó körös pick (mondjuk azok nem nagyon jöttek be eddig se).
RB: Nincs szükség senkire, hacsak nem Jacobs olcsón visszajönne.
WR: Tedd Ginn Jr. vagy Eddie Royal - jó lenne, ha végre lenne egy jó visszahordónk, de nem magas prioritás és nem hiszem, hogy nagyon olcsó lenne bármelyikük is. Én személy szerint egy max 1-1,5 milla/év Royalnak nagyon örülnék 😊
TE: Inkább draftról.
OL: Szintén draftról.
DL: Nincs szükség senkire.
LB: Igazából senki sincs szükségünk szerintem, de akár 1 évre London Fletchert el tudnám képzelni MLB-nek. Sokat tanulhatnának tőle a fiataljaink.
DB: Ha se Ross, se TT nem marad, akkor kell egy 3. számú valaki. De szerintem TT nagyon kéne nekünk!
K-P-LS: Senki nem kell ide.

több mint 14 éve
Következő "áldozatom" Mike Adams

több mint 14 éve
Francba..........tudtuk, hogy Jacobs menni fog, de akkor is nehéz megemészteni. Furcsa lesz őt más csapat mezében látni.........

Valami hasonlót érezhetnek most a Colts szurkerek is, rendesen beindult a nagytakarítás. Esetleg Clark beférne hozzánk?Forti
Azért az ő helyzetük kissé szarabb 😊 Clark pedig persze, h beférne, ez nem kérdés.Szesze
Elkapni tényleg zseniálisan tud, még akkor is ha egy fakezű Painter dobál neki... Abban viszont közel sem vagyok biztos, hogy eléggé tud blokkolni ahhoz, hogy Gilbride beengedje a sémájába.

A Colt nagytakarítás további részéről: Előbb hoznánk vissza Jacobsot olcsóbban, mint hogy fizessünk Addainak; Bullitt, nem hiszem hogy rámozdulnánk egy sérülés fertőzött safetyre. Persze van azaz árfekvés ahol már érdekesek lehetnek, de szerintem vannak nálunk kétségbeesettebb csapatok is.

Viszont Gary Bracketten szerintem el fognak gondolkozni. Az MLB poszt ugye fel van töltve friss hússal. Neki van szeme és esze a játékhoz, tudnának tanulni tőle a fiatalok. Mint egy kevésbé lestrapált Antonio Pierce. (Plusz New Jersey-i és a Rutgersre járt.)
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
ez a surmók redskins! isten pénze nincs annyi, amennyit a tulajuk összeszedett a 10 évvel ezelőtti nasdaq rally-n. és nem akar elfogyni. vigasztal a tény, hogy 0 jó döntése volt és továbbra is egy hozzánemértő pöcs.
több mint 14 éve
Közben újabb rövidebb ismertető: Zach Brown

több mint 14 éve
Tényleg és mit szóltok, hogy RG III a Washingtonba megy? Személy szerint vegyes érzelmeim vannak, mert az ilyen futkosós irányítók ellen mindig szívunk. De annak örülök, hogy a kövi két évben nem lesz első körösük...

több mint 14 éve
Titkon abban bízom, hogy nem kell majd senkinek, és olcsón visszahozzuk, adok is erre kb. 10% esélyt.lotus86
Ebben én is bízom, de ki tudja. Szerintetek hova megy? És első számúként számol vele bármelyik csapat is?

több mint 14 éve
AB mellett nincs akkora need a futó poszton, hogy 1. körben húznánk (1 éve nem hittem volna, hogy ezt így leírom). Trent Richardson tuti kimegy hamarabb, mi pedig bpa-zni fogunk, így nem lesz rb 1. körben 😊Lance
Én is így gondolom, de egy héttel ez előtt több mockba is 1 vagy 2. körbe RB-t írtak hozzánk...de szerintem sincs rá szükségünk.

több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
AB mellett nincs akkora need a futó poszton, hogy 1. körben húznánk (1 éve nem hittem volna, hogy ezt így leírom). Trent Richardson tuti kimegy hamarabb, mi pedig bpa-zni fogunk, így nem lesz rb 1. körben 😊
több mint 14 éve
ez azért szomorú, még akkor is, ha várható volt...

Remélem első körben így nem lesz RB draft. Scott bizonyíthat! Bár azért 3. körben nem bánnám ha behúznák Turbint.Asbee
TUrbin egy tank, 3. körben vagy később nagyon örülnék neki. Jacobsot sajnálom, igazi Óriás volt, remélem lesz még pár sikeres éve máshol. (Titkon abban bízom, hogy nem kell majd senkinek, és olcsón visszahozzuk, adok is erre kb. 10% esélyt.)lotus86
Viszont egyet kérek: RB-t ne első körben...Hátrébb is lehet találni jó futót, meg amíg szar a run block, addig tök8 ki bénázik. Húztunk már elég bustot futók közül első körben.

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley

Remélem első körben így nem lesz RB draft. Scott bizonyíthat! Bár azért 3. körben nem bánnám ha behúznák Turbint.Asbee
TUrbin egy tank, 3. körben vagy később nagyon örülnék neki. Jacobsot sajnálom, igazi Óriás volt, remélem lesz még pár sikeres éve máshol. (Titkon abban bízom, hogy nem kell majd senkinek, és olcsón visszahozzuk, adok is erre kb. 10% esélyt.)

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Írtam pár szót egészről, hogy ki lehet Jacobs utódja, vagy kell-e új ember a posztra. Sok újdonság nincs. katt

több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
tőlem bárhova mehet BJ, csak ne nfc east legyen a végállomás
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Francba..........tudtuk, hogy Jacobs menni fog, de akkor is nehéz megemészteni. Furcsa lesz őt más csapat mezében látni.........

Valami hasonlót érezhetnek most a Colts szurkerek is, rendesen beindult a nagytakarítás. Esetleg Clark beférne hozzánk?Forti
Azért az ő helyzetük kissé szarabb 😊 Clark pedig persze, h beférne, ez nem kérdés.
több mint 14 éve
Forti New York Giants 133

Valami hasonlót érezhetnek most a Colts szurkerek is, rendesen beindult a nagytakarítás. Esetleg Clark beférne hozzánk?
több mint 14 éve
Nagyon sajnálom Jacobsot, de teljesen érthető lépés ez sajnos 😕 56 futott TD-vel ő tartja a franchise rekordot a klubnál, ez nem mostanában fog megdőlni gyaníthatóan. Remélem lesz még pár sikeres éve vmelyik másik csapatnál, sok sikert neki!
több mint 14 éve

Remélem első körben így nem lesz RB draft. Scott bizonyíthat! Bár azért 3. körben nem bánnám ha behúznák Turbint.

több mint 14 éve
Sajnalom hogy a vegen mar nem tudott regi fenyeben tundokolni (lejtonek lefele szaguldani); ot jobban visszavetette a bena run blocking. BJ egy igazi Orias volt, aki rengeteg felejthetetlen emleket hagy hatra.

Itt az egyik kedvencem.

Ez a stilus, mindig hianyozni fog. :/
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
The New York Giants will release RB Brandon Jacobs after the two sides were not able to agree on a restructured contract.

2012-03-09 12:55:40 | Source: The Star-Ledger - Mike Garafolo

több mint 14 éve
Sztem az sem kizárt, h Diehl lesz az LT és Beatty az RT.Szesze
Persze az se. De sztem Beatty elég jól bevált ott.

több mint 14 éve
Az idei évet még tuti az alapfizetésért kell majd lejátszani Cruznak (max szezon közben kaphat jövő évre vonatkozót). Így is kell még egy-két restrukturálás vagy cut. Utóbbira még mindig BJ meg Osi a legnagyobb esélyes. Lehet álmodozni, hogy Umenyioraért kapunk valamit esetleg, de lassan azzal is ki lennénk segítve ha valaki kifizetné a 4 misijét és nem arra játszana, hogy jövőre úgysem tudunk vele szerződést hosszabbítani. Strukturálásra meg Rollenál, Cantynél lehetne lehetőség... Esetleg ha idén adunk Websternek új szerződést.

Máson már nem nagyon lehet szorítani a nadrágszíjat. Kivéve Diehl, aki backupnak túl drága lenne, de én egyenlőre azt gyanítom hogy ő fog kezdeni RT-ként.salander
Pontosan. Ha Cruz ott folytatja, ahol abbahagyta, akkor igencsak jár neki majd az új szerződés. Jacobs és Osi is maradni szeretne, szerintem belemennének abba, ha kisebb pénzt kapnának. Igaz kicsit furcsa Osinál, hogy tavaly kiverte a hisztit, most meg, hogy itt akarja befejezni... 😀 Kegyetlen nagy szerencsénk van, hogy Beatty bevált LT poszton. Guardban megoldja Snee, Petrus, Boothe, centerben maradni fog Baas. RT-be valószínűleg tényleg Diehl megy majd, de remélem Brewer is megmutatja magát. Ide azért kell még egy ember.Asbee
Sztem az sem kizárt, h Diehl lesz az LT és Beatty az RT.
több mint 14 éve
Aki még fizetés csökkentésre kényszerülhet az Kiwanuka. Ha Osi nem megy el, akkor a fizetése egyszerűen luxus neki SAM linebackerként.
több mint 14 éve
Az idei évet még tuti az alapfizetésért kell majd lejátszani Cruznak (max szezon közben kaphat jövő évre vonatkozót). Így is kell még egy-két restrukturálás vagy cut. Utóbbira még mindig BJ meg Osi a legnagyobb esélyes. Lehet álmodozni, hogy Umenyioraért kapunk valamit esetleg, de lassan azzal is ki lennénk segítve ha valaki kifizetné a 4 misijét és nem arra játszana, hogy jövőre úgysem tudunk vele szerződést hosszabbítani. Strukturálásra meg Rollenál, Cantynél lehetne lehetőség... Esetleg ha idén adunk Websternek új szerződést.

Máson már nem nagyon lehet szorítani a nadrágszíjat. Kivéve Diehl, aki backupnak túl drága lenne, de én egyenlőre azt gyanítom hogy ő fog kezdeni RT-ként.salander
Pontosan. Ha Cruz ott folytatja, ahol abbahagyta, akkor igencsak jár neki majd az új szerződés. Jacobs és Osi is maradni szeretne, szerintem belemennének abba, ha kisebb pénzt kapnának. Igaz kicsit furcsa Osinál, hogy tavaly kiverte a hisztit, most meg, hogy itt akarja befejezni... 😀 Kegyetlen nagy szerencsénk van, hogy Beatty bevált LT poszton. Guardban megoldja Snee, Petrus, Boothe, centerben maradni fog Baas. RT-be valószínűleg tényleg Diehl megy majd, de remélem Brewer is megmutatja magát. Ide azért kell még egy ember.