New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
The Giants today waived veteran offensive lineman Adam KoetsKár, hogy nem jött rendbe! Center poszton nem megnyugtató a helyzet sztem...
több mint 13 éve
Persze, a vereségek is benne vannak, mint minden sportban, nem fog földhöz vágni ha kikapnánk most. Nagyon jó a Giants, fizikális kemény banda a védelem. De felvesszük a versenyt velük. Jackobs és Bradshaw azok a backek akik ellen szeretünk játszani, egyik sem a kis fürge LeSean McCoy-féle RB.Most nézem a statokat és elevenítem fel a múlt heti SF meccsen látottakat. Szóval összességében sajna egy nagyon jó formában lévő csapat ellen játszunk majd, hiszen sorozatba 6-ot nyertek.Előbb-utóbb megszakad minden sorozat. Ahogy a Dolphins majdnem megtréfált minket, úgy egy nyerő szériával vitézkedő csapatnál előbb-utóbb a hullámvölgy fog jönni. Remélem Eli az eddigi formáját fogja mutatni, bár sanszos, hogy lesz 1-2 INT. És amitől még nagyon féltünk, de eddig még nem következett be (remélem nem is fog): Bradshaw-nak nincs fumble-je.Asbee
Először is ami működhet ellenük az a passzjáték. 22.-ek a Pass Defenseben, ami Eli mostani formáját tekintve nagyon jó hír. Mondjuk nagyon kellene, hogy Nicks, Bradshaw és Baas tudjon játszani. 10 picket szedtek viszont már idén és csak 2-őt dobott Smith, úgyhogy nagyon kell vigyáznia Elinek a labdára. E mellett viszont szükséges, hogy sok pontot vigyünk, mert szerintem sok mindentől kell tartanunk. A futás elleni védelmük ligaelső, és futásban 6.-ak 137.6-os átlaggal. Ami nekünk működik ugye D részről az a pass rush. Na most az SF viszont csak rövid passzokkal operál, ami megint nem túl jó hír.
Összességében ami kell ahhoz, hogy nyerjünk, az az, hogy meg tudjuk állítani Goret és működjön a passzjátékunk. Ha ezeket meg tudjuk csinálni (és a futás elleni védelem a NE ellen azért nagyon megvolt), akkor meg tudjuk nyerni a meccset, és szerintem meg is fogjuk. 😊
GO GIANTS!balu10
Igaz hogy a passz D nem a legacélosabb, Vick passzolt vagy 1000 yardot mégis kikaptak, Detroitban Megatront TD nélkül fogtuk. Nem engedtünk majd' 30 meccse 100 yardos futót, futott TD-t. Gore ellen is úgy készül mindenki hogy megfogják, már vagy 5 hete, és hozza a 100+ yardos meccseket így is.
Az OL-ünknek ismét össze kell kapnia magát a DL-etek ellen mert állatok. Viszont a mi front 7-ünk szerintem jobb.
Kulcs --> Eli. Melyik formáját hozza?
Nálam ez a meccs 50-50. Papíron. Aztán a pillanatnyi forma dönt 😊
több mint 13 éve
Most nézem a statokat és elevenítem fel a múlt heti SF meccsen látottakat. Szóval összességében sajna egy nagyon jó formában lévő csapat ellen játszunk majd, hiszen sorozatba 6-ot nyertek.Előbb-utóbb megszakad minden sorozat. Ahogy a Dolphins majdnem megtréfált minket, úgy egy nyerő szériával vitézkedő csapatnál előbb-utóbb a hullámvölgy fog jönni. Remélem Eli az eddigi formáját fogja mutatni, bár sanszos, hogy lesz 1-2 INT. És amitől még nagyon féltünk, de eddig még nem következett be (remélem nem is fog): Bradshaw-nak nincs fumble-je.
Először is ami működhet ellenük az a passzjáték. 22.-ek a Pass Defenseben, ami Eli mostani formáját tekintve nagyon jó hír. Mondjuk nagyon kellene, hogy Nicks, Bradshaw és Baas tudjon játszani. 10 picket szedtek viszont már idén és csak 2-őt dobott Smith, úgyhogy nagyon kell vigyáznia Elinek a labdára. E mellett viszont szükséges, hogy sok pontot vigyünk, mert szerintem sok mindentől kell tartanunk. A futás elleni védelmük ligaelső, és futásban 6.-ak 137.6-os átlaggal. Ami nekünk működik ugye D részről az a pass rush. Na most az SF viszont csak rövid passzokkal operál, ami megint nem túl jó hír.
Összességében ami kell ahhoz, hogy nyerjünk, az az, hogy meg tudjuk állítani Goret és működjön a passzjátékunk. Ha ezeket meg tudjuk csinálni (és a futás elleni védelem a NE ellen azért nagyon megvolt), akkor meg tudjuk nyerni a meccset, és szerintem meg is fogjuk. 😊
GO GIANTS!balu10
több mint 13 éve
Meg van az első pozitív jel a hétvégére:Ez szerintem várható volt, ha mást nem az eddigi mérleg alapján. De tényleg jó hír!
"49ers favored by 3.5 over the Giants."
Underdogok vagyunk, ez jó hírgyurczi
több mint 13 éve
Meg van az első pozitív jel a hétvégére:"49ers favored by 3.5 over the Giants."
Underdogok vagyunk, ez jó hír
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Most nézem a statokat és elevenítem fel a múlt heti SF meccsen látottakat. Szóval összességében sajna egy nagyon jó formában lévő csapat ellen játszunk majd, hiszen sorozatba 6-ot nyertek. Először is ami működhet ellenük az a passzjáték. 22.-ek a Pass Defenseben, ami Eli mostani formáját tekintve nagyon jó hír. Mondjuk nagyon kellene, hogy Nicks, Bradshaw és Baas tudjon játszani. 10 picket szedtek viszont már idén és csak 2-őt dobott Smith, úgyhogy nagyon kell vigyáznia Elinek a labdára. E mellett viszont szükséges, hogy sok pontot vigyünk, mert szerintem sok mindentől kell tartanunk. A futás elleni védelmük ligaelső, és futásban 6.-ak 137.6-os átlaggal. Ami nekünk működik ugye D részről az a pass rush. Na most az SF viszont csak rövid passzokkal operál, ami megint nem túl jó hír.
GO GIANTS!
több mint 13 éve
Hát öröm az volt felém is... 😀Szerintem mind így reagáltunk a végén😀Mégha elsőre nem is tűnik túl sportszerűnek, annak fényében teljesen érthető, hogy a mellette ülők (Terry Bradshaw, Jim Johnson) inkább utálnak minket, amolyan Ricsi-kategória.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eaXrXUj6vYgOlly
Úgyhogy szép volt Stray! Reméljük még sokszor fogsz így ugrálni idén.G-men
több mint 13 éve
Szerintem mind így reagáltunk a végén😀Mégha elsőre nem is tűnik túl sportszerűnek, annak fényében teljesen érthető, hogy a mellette ülők (Terry Bradshaw, Jim Johnson) inkább utálnak minket, amolyan Ricsi-kategória.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eaXrXUj6vYgOlly
Úgyhogy szép volt Stray! Reméljük még sokszor fogsz így ugrálni idén.
több mint 13 éve
Ott a pontMeg elve már az ominózus nyilatkozatot egy megnyert SB után követte el,ahol ha jol emlékszem nem is játszott rosszul.De mindegy.Off vége.CowboykarcsiOk de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhozcsebi
nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél médiavittore
több mint 13 éve
Meg elve már az ominózus nyilatkozatot egy megnyert SB után követte el,ahol ha jol emlékszem nem is játszott rosszul.De mindegy.Off vége.Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhozcsebi
nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél médiavittore
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhoz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél média
több mint 13 éve
Természetesen eszembe sem jutna örömködni, sőt egyáltalán hozzászólni az Eagles topikban, de ez a Giants topik.
több mint 13 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek 😛 )ez nem nektek szól... hanem a csapatod tagjainak, akik kb a szezon előtt kiosztották maguknak a gyűrűket, és olyan hozzáállással mentek neki, hogy nem is kellene lejátszani a szezont, mert felesleges... alapból nem szeretem a phillyt (nem az itthoni szurkolókkal van bajom, újból megjegyzem) de az ilyenek még csak növelikcsebia dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebikösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)dande
több mint 13 éve
Így most azt mondom, a sasok kiszálltak a versenyből (ettől persze még minket simán megverhetnek másfél hét múlva...)Félidőben úgy néz ki, hogy a kóvbojok elleni két meccs lesz nagyon meghatározó a divízió elsőség szempontjából. Nekik a következő meccseik vannak hátra:
vs. Bills (5-3), at Redskins (3-5), vs. Dolphins (1-7), at Cardinals (2-6), vs. Giants (6-2), at Buccaneers (4-4), vs. Eagles (3-5), at Giants (6-2), ez azt jelenti, hogy papírforma szerint kábé 2-vel több nyerhető meccsük van azok között, amiket nem egymás ellen játszunk, mint nekünk.
Aztán persze tegnapelőtt is tettünk egy jó nagyot a papírformára!!!
több mint 13 éve
ez nem nektek szól... hanem a csapatod tagjainak, akik kb a szezon előtt kiosztották maguknak a gyűrűket, és olyan hozzáállással mentek neki, hogy nem is kellene lejátszani a szezont, mert felesleges... alapból nem szeretem a phillyt (nem az itthoni szurkolókkal van bajom, újból megjegyzem) de az ilyenek még csak növelikkösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)dandeuhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
kösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)uhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebi
több mint 13 éve
uhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀
több mint 13 éve
uhh ez így már meredek a philynek
több mint 13 éve
És igen! Még elcsíptem az utolsó két percet.Jól kezdődik a nap!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mind így reagáltunk a végén😀http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eaXrXUj6vYg
több mint 13 éve
én is adom.G-men már feldobta a múlt héten, én meg a követőben tegnap ,de akkor tartsunk még 1nincs meccsem szóval én vállalnám szívesen most!csebi
toborzást közös meccsnézésre hátha!
a tegnapi után szerintem erősen ajánlott! 😊
vasárnap SF v s NG!igaz 10-kor , de SPORTTv tehát sok hely szóba jöhet !yooker
Csak olyan hely kell, ami biztosan nyitva van a meccs végéig, pl. vmi sportkocsma. Sztem a Sugár bezár hamarabb.
Champs pub?
több mint 13 éve
G-men már feldobta a múlt héten, én meg a követőben tegnap ,de akkor tartsunk még 1nincs meccsem szóval én vállalnám szívesen most!
toborzást közös meccsnézésre hátha!
a tegnapi után szerintem erősen ajánlott! 😊
vasárnap SF v s NG!igaz 10-kor , de SPORTTv tehát sok hely szóba jöhet !yooker
több mint 13 éve
Köszi!a mi atyánkat 😊ironroyEz láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊ironroyValaki nem tudja véletlen kivenni, hogy mit mondanak a srácok "imaként"? Nagyon érdekelne, de egy szót se értek belőle, csak dünnyögést. 😕balu10
több mint 13 éve
a mi atyánkat 😊Ez láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊ironroyValaki nem tudja véletlen kivenni, hogy mit mondanak a srácok "imaként"? Nagyon érdekelne, de egy szót se értek belőle, csak dünnyögést. 😕balu10