New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
TT új szerződése: 4 év 28 milla, amiből 11 garantált. Persze bónuszokkal , amik nagyban védik a csapatot a sérülésveszélytől ("prove it deal").SzsziszkaAzért ez nem alacsony fizu, de akkor is örvendetes a dolog. Szerintem hosszú távon (1-2 év), ha beválik Amu, akkor Webster kikerül tőlünk...sok lesz így a CB-k fizetése, az tuti! De inkább örüljünk nekei, hogy ilyen erős a sor! 😀 Most már csak az kell, hogy teljesítsenek tudásukhoz híven!
több mint 14 éve
TT új szerződése: 4 év 28 milla, amiből 11 garantált. Persze bónuszokkal , amik nagyban védik a csapatot a sérülésveszélytől ("prove it deal").
több mint 14 éve
Mielőtt leigazoltuk TT-t és átstrukturáltuk Baas fizuját kb. 1,6 milliónk volt a sapka alatt (ezt számolta a liga). Ebben nincs benne az 1,6 millió, amit akármilyen felbontásban elkölthetünk idén vagy jövőre.Ha 3 millióról lement Baas alapfizetése 900 ezerre; és a matematika szabályai szerint (és nem valami speciális módon) bontják fel; akkor idén kb $1,575,000-rel fog kevesebbet keresni.
Viszont így visszatérve az Eli dealre... Majdnem 21 milliót fog keresni jövőre... (Meg utána is 20-20 milliót, de addigra remélhetőleg nagyobb salary cap lesz.) Ez azért nem semmi pénz. :]
Közben sikerült pár százezresre zárnom a difit a saját táblám meg az NFL ma déluátni száma között. :]
több mint 14 éve
Azért micsoda különbség van a tavalyi csonka offseason meg az idei között. Tavaly csak rémüldöztünk, meg döbbenten vettük tudomásul a veszteségeket a roster változásánál. Nem gondoltuk volna, hogy bár kényszerlépések voltak, de végül gyümölcsözni fognak az akkori döntések. Most meg (a SB-nak is köszönhetően) mennyivel nyugodtabban szemléljük a történéseket. Most talán látszik a mozgások célja, értelme. Úgy tűnik meg van a FO forgatókönyve a cap helyzetre, nem kell imádkozni FA igazolásokért, nyugodtan BPA-zhatunk a drafton, az OL és TE probléma megoldható lesz. Már csak annyi kell, hogy tényleg meg legyenek a legfontosabb hosszútávú szerződések. Osi is csendben van nem csinálja a fesztivált.
Szóval minden rendben van, vagy legalábbis annak látszik. :cool: Remélem nem vihar előtti csend.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Baas szerződését meg átalakítottuk
több mint 14 éve
Jó hír:fuckyeah :cool:
Giants agreed to terms with CB Terrell Thomas on an undisclosed contract.Forti
több mint 14 éve
Jó hír:Akkor mar csak az kell hogy tenyleg haladjon a rehabjaval mert 1-2 hete meg el volt tiltva a sprinttol (de kocogni kocoghatott, gyakorolhatta a backpedalt es az iranyvaltasokat).
Giants agreed to terms with CB Terrell Thomas on an undisclosed contract.Forti
több mint 14 éve
Tollefson elengedése után pedig egyértelmű, hogy nem akarjuk Osit eltradelni, amit nem is bánok 😊lemaradtam erről a Tollefson dologról!
ironroy, bővebben ittLance
remélem arra megy ki a játék hogy Kiwi legyen ismét a rotációban (mert 4 ember mindenképpen kell ) és a LB sort variáljuk át , mivel erre akár a
meglévő állomány is alkalmas !
McKenzie elküldése után pedig legesélyesebb hogy a draft elején
ezt a posztot fogjuk mélyíteni...
de egy "szokásos" BPA-t is tudnék szeretni... 😉
több mint 14 éve
Jó hír:Giants agreed to terms with CB Terrell Thomas on an undisclosed contract.
több mint 14 éve
Ha a végén még elveszik tőlük a kegyetlen áron megszerzett 1/2-es cetlit is, akkor pezsgőt bontok 😂"Az NFL súlyos büntetéssel sújtotta a Dallast és a Washingtont a fizetési sapka nélküli évben elkövetett szabálytalanságok miatt; 2010-re könyveltek be játékosaiknak hatalmas összegeket, míg a többi év cap számát lecsökkentették. A Cowboys 10 millió, a Redskins 36 millió (!) dollárnyi helyet veszít a sapkában, melyet eloszthatnak 2012-re és 2013-ra"Erre mondom, hogy én már csak egy kávét kérek! Skinsnek ráadásul még ott lesz a bounty dolog is.....az élet szép.lotus86
ezmiez?ironroy
több mint 14 éve
"Az NFL súlyos büntetéssel sújtotta a Dallast és a Washingtont a fizetési sapka nélküli évben elkövetett szabálytalanságok miatt; 2010-re könyveltek be játékosaiknak hatalmas összegeket, míg a többi év cap számát lecsökkentették. A Cowboys 10 millió, a Redskins 36 millió (!) dollárnyi helyet veszít a sapkában, melyet eloszthatnak 2012-re és 2013-ra"Erre mondom, hogy én már csak egy kávét kérek! Skinsnek ráadásul még ott lesz a bounty dolog is.....az élet szép.
ezmiez?ironroy
több mint 14 éve
Hohó Boss-t kirakjákAsbeeEs Fred Robbinst is. Neki eleg jo eve volt iden, de mar akkor sem volt fiatal amikor eligazolt tolunk. Ha megis lenne Canty cut (eselytelen) akkor meg kene lesni mennyi van meg neki a tankban.
Ja sajna lehet hogy az 1,6 ugy lesz megosztva ahogy a ket jomadar csapat szetdobja. :/
több mint 14 éve
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy az az 1,6 nem feltétlenül lesz annyi, lehet az is megoszlik 2012 és 2013 között. Egyelőre ezzel kapcsolatban nem találtam még semmit.Ebben a szezonban én sem számítok már semmilyen komolyabb FA mozgásra, a lejáró szerződésűek közül párat remélem sikerül majd megújítani, és slussz. Jó lenne Boss-t viszont látni, de még a gyengébb szezonja után sem fogjuk tudni megfizetni.
Tollefson elengedése után pedig egyértelmű, hogy nem akarjuk Osit eltradelni, amit nem is bánok 😊
ironroy, bővebben itt
több mint 14 éve
"Az NFL súlyos büntetéssel sújtotta a Dallast és a Washingtont a fizetési sapka nélküli évben elkövetett szabálytalanságok miatt; 2010-re könyveltek be játékosaiknak hatalmas összegeket, míg a többi év cap számát lecsökkentették. A Cowboys 10 millió, a Redskins 36 millió (!) dollárnyi helyet veszít a sapkában, melyet eloszthatnak 2012-re és 2013-ra"ezmiez?
több mint 14 éve
Hohó Boss-t kirakják
több mint 14 éve
Giants not expected to re-sign Dave TollefsonVan két gyűrűje, túl van élete legjobb évén. Sajnos teljesen egyértelmű, hogy nem marad itt veterán minimumért negyedik DE-nek. Ha kezdő nem is lesz sehol, de a depth charton (és fizetésben) biztos ki tud harcolni némi előrelépést.
Közben beesett nekünk is +1,6 millió dollár cap space. Mindjárt szebb az élet.
több mint 14 éve
Ugyan nyakunkon az FA piac, de írtam még pár sort Dwayne Allenről: katt
több mint 14 éve
Fontos, de messze nem ennyire, amennyit keres. És itt lesz Austin is, akit a sérüléses szezonja után akkor végigpadoztatunk 2012-ben? Akkor nem nagyon érte meg 2. körben behúzni...Canty-t azért ne becsüljük le ennyire. Igen hasznos munkát végez, számai azért nem rosszak, még akkor sem ha nem olyan látványosan teszi mindezt.AsbeeCanty fontos láncszem, kifejezetten jó éve volt.Szesze
több mint 14 éve
Canty-t azért ne becsüljük le ennyire. Igen hasznos munkát végez, számai azért nem rosszak, még akkor sem ha nem olyan látványosan teszi mindezt.AsbeeCanty fontos láncszem, kifejezetten jó éve volt.
több mint 14 éve
őt visszahoznám: Visanthe Shiancoe
több mint 14 éve
Canty-t azért ne becsüljük le ennyire. Igen hasznos munkát végez, számai azért nem rosszak, még akkor sem ha nem olyan látványosan teszi mindezt.
több mint 14 éve
Én semmilyen komoly FA érkezésére nem számítok egyetlen poszton sem. Akik érdemben előrelépést jelentenének azokra nincs pénzünk a többiekkel meg nem vagyunk előrébb. 1-2 tapasztaltabb arc azért beeshet, de nem az elitek közül.
több mint 14 éve
Én Cantyt simán kiraknám, Sintimről meg már rég lemondtam. Rollenak is át kéne strukturálni a szerződést, hogy jövőre, vagy inkább az után foglaljon sok cap helyet. Deihl és Baas viszont belemehetne csökkentésbe, Kiwiről nem is beszélve! Weatherford pedig nem fog tagelt fizetést keresni, hanem kötünk egy hosszú távú szerződést 1 millával alatta.balu10Az a baj, hogy Rollehoz nem nagyon lehet idén hozzányúlni mert úgy emlékszem úgy szerződtek, hogy az idei bére garantált... Plusz ha lehetne akkor az így is tetemes bónuszához kéne hozzácsapni még, így ha ki kell rakni akár jövőre akkor már közelítené a 10 milliót az okozott cap hit. (Mondjuk ez főleg akkor gáz, ha az új TV-s szerződések nem emelik meg annyival a capet mint amire számítanak.)
több mint 14 éve
111 millión állunk, ebben 43 játékos van benne. 1-2 szerződést át kéne alakítani. Sintim valószínűleg cut, Rolle nem ér annyit, Canty simán belemehetne egy csökkentésbe és talán Webster is. Diehlt sokszor úgy kerülték meg ahogyan csak akarták, ehhez képest kap egy rakat pénzt. Baas teljesen megölte a futójátékot, nála mégis ugyanez...AsbeeÉn Cantyt simán kiraknám, Sintimről meg már rég lemondtam. Rollenak is át kéne strukturálni a szerződést, hogy jövőre, vagy inkább az után foglaljon sok cap helyet. Deihl és Baas viszont belemehetne csökkentésbe, Kiwiről nem is beszélve! Weatherford pedig nem fog tagelt fizetést keresni, hanem kötünk egy hosszú távú szerződést 1 millával alatta.
több mint 14 éve
Közben kiszámoltam valamennyire a tavaly 1/32-höz tartozó fizetésekkel hogy mi van ha kifizetjük a leendő draftoltjainkat.Így marad 3,8 millió. De ez pillanatok alatt elfogyhat, mert látható hogy sok a 2-3. éves practice squados van a pillanatnyi rosteren és így a top51 fizetésben sok 450 ezer körül kereső van. Ezeket meg gyorsan kiszorítják, ha idősebb veteránokat visszaigazolunk.