New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Sajnos volt egy pár perces üresjárat ami nem fért bele, ahhoz túl kemény volt az ellenfél.Ettől függetlenül jók voltunk mindkét oldalon, ha ezt tudjuk hozni a továbbiakban is akkor meg kell lennie a POnak.
Nyilván most már valószínű, h a Dallas elleni meccsek döntenek a csop elsőségről. A brutál sorsolás miatt WC helyen sztem nem tudunk bejutni.
több mint 13 éve
Steve Smith pedig takarodjon el Philadelphiabol most.kzolMegy a csekk agent Smithnek? :o
Amúgy meg nem szeretném, ha a Giants rontaná el a vasárnapomat! 😉
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
1.A2.C
3.B
4.B
5.B
6.C
7.C
8.C
9.D
10.A
11.B
12.C
több mint 13 éve
Desean bealudt ezért ma padozik. szép ez a nap. ma a frisco pontot se csinál, csak a garbage time-ban 😀vittoreRáadásul Maclint meg lecsapta Wilson.
Inaktívak:
Azt írják Da'rel Scott lesz a KR kíváncsian várom...
több mint 13 éve
Desean bealudt ezért ma padozik. szép ez a nap. ma a frisco pontot se csinál, csak a garbage time-ban 😀
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D
3. Hány pontot kapunk a meccsen? C
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? B
5. Eli vagy Alex dob először INT-et ? B
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? C
7. Giants vagy 49-ers szerez több labdát? A
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a 49-ers támadóegysége? C
9. Kinek lesz a legtöbb srimmage yardja közülük? D
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? B
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C
több mint 13 éve
1. A) 2. D)
3. C)
4. B)
5. B)
6. C)
7. A)
8. B)
9. D)
10. A)
11. B)
12. E)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. A2. B
3. B
4. B
5. B
6. C
7. C
8. C
9. D
10. A
11. D
12. C
több mint 13 éve
1. B2. D
3. D
4. B
5. A
6. B
7. C
8. C
9. D
10. A
11. A
12. D
több mint 13 éve
1. A)2. D)
3. C)
4. A)
5. B)
6. B)
7. A)
8. B)
9. D)
10. A)
11. a)
12. D)
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D
3. Hány pontot kapunk a meccsen? C
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? B
5. Eli vagy Alex dob először INT-et ? C
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? C
7. Giants vagy 49-ers szerez több labdát? A
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a 49-ers támadóegysége? C
9. Kinek lesz a legtöbb srimmage yardja közülük? D
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? B
11. Ki szerez több pontot? C
12. Ki szerez több pontot? D
több mint 13 éve
Küldtem PM-etPM-ben küldesz egy nevet, hogy a bejáratnál meg tudjam mondani ki foglalt asztalt? gondolom nem G-ment adtál meg 😀csebiHazaviszlek Bandi. Tényleg mekkora ez a hely, hányan férünk el?NightBoYA hely elég nagy.
6 főre foglaltam asztalt, ha még többen jeleztek, akkor holnap délután odatelefonálok, hogy több, ennyi. De sztem rajtunk kívül nem nagyon lesznek vasárnap éjszaka.
Emlékeim szerint a következők jelezték eddig kábé biztosra a részvételt:
yooker, csebi, nightboy, vadibandi (ha nightboy hazaviszi, márpedig hazaviszi) g-men.G-men
több mint 13 éve
1. A2. C
3. D
4. B
5.A
6. C
7. B
8. D
9. D
10.B
11. D
12. B
több mint 13 éve
1. B2. C
3. D
4. B
5. A
6. C
7. A
8. C
9. D
10. B
11. C
12. D
több mint 13 éve
1. A)2. C)
3. C)
4. A)
5. B)
6. C)
7. A)
8. D)
9. D)
10. A)
11. C)
12. D)
több mint 13 éve
49-ers elleni meccsre a kérdések.(kicsit megkésve bár, de törve nem)1. Mi lesz a végeredmény?A) nyerünk B) kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-9 B) 10-16 C) 17-24 D) 25+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-9 B) 10-16 C) 17-24 D) 25+
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? A) 85 alatt B) 86-115 C)116+
5. Eli vagy Alex dob először INT-et ? A) Eli B) Alex C) egyik sem
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? A) 0 B) 1-2 C) 3-4 D)5+
7. Giants vagy 49-ers szerez több labdát? A) Giants B) 49-ers C) egyenlő
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a 49-ers támadóegysége? A) kevesebb mint 250 B) 251-300 C) 301-350 D) 351+
9. Kinek lesz a legtöbb srimmage yardja közülük? A) Ballard B) Vernom Davis C) Jacobs D) Gore
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? A) 100 alatt B) 101-140 C) 140+
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) JPP B) Kiwanuka C) Boley D) Tuck
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D) Kenny E) Grant
több mint 13 éve
PM-ben küldesz egy nevet, hogy a bejáratnál meg tudjam mondani ki foglalt asztalt? gondolom nem G-ment adtál meg 😀Hazaviszlek Bandi. Tényleg mekkora ez a hely, hányan férünk el?NightBoYA hely elég nagy.
6 főre foglaltam asztalt, ha még többen jeleztek, akkor holnap délután odatelefonálok, hogy több, ennyi. De sztem rajtunk kívül nem nagyon lesznek vasárnap éjszaka.
yooker, csebi, nightboy, vadibandi (ha nightboy hazaviszi, márpedig hazaviszi) g-men.G-men
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
nagyon felbaszna egy non-football injury egy ilyen fontos meccs előttAmu már edz és elutazott a csapattal (ahogy múlt héten is), de még nagyon vszínű, h nem fog játszani. Jones-ról nem hallottam új infót, róla majd jövőre kiderül h mi a helyzet.
meg nyilván persze mihamarabbi felépülést neki 😊
Amuról és Chad Jonesról mi hír?kristof
több mint 13 éve
80%-ra teszem a dolgot.Van még hely. Jössz?G-men
Én most látom ezt a vasárnapi dolgot, beszélek a barátnőmmel délután/este és visszajelzek, ha van még hely.salander
Jó LB (MLB) teljesítmények mellett szerintem fontos lesz, hogy minimalizáljuk az amúgy jól működő 3 DE 1 DT felállásunk, kell most a két nagy DT középre. (Plusz Osi meg Tollefson aki felmehetne, nem igazán remekel a futás ellen idén.)
több mint 13 éve
NightBoY
616
Egy haverom még jön velünk, gondolom amúgy, hogy éjszaka kb. csak mi leszünk, szóval hely probléma nem hiszem, hogy lesz.Hazaviszlek Bandi. Tényleg mekkora ez a hely, hányan férünk el?NightBoYA hely elég nagy.
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Van még hely. Jössz?
Én most látom ezt a vasárnapi dolgot, beszélek a barátnőmmel délután/este és visszajelzek, ha van még hely.salander
több mint 13 éve
Hazaviszlek Bandi. Tényleg mekkora ez a hely, hányan férünk el?NightBoYA hely elég nagy.
yooker, csebi, nightboy, vadibandi (ha nightboy hazaviszi, márpedig hazaviszi) g-men.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nagyon felbaszna egy non-football injury egy ilyen fontos meccs előttmeg nyilván persze mihamarabbi felépülést neki 😊
Amuról és Chad Jonesról mi hír?
több mint 13 éve
Egyébként Jernigannek mi a baja, hogy out?balu10csípősérülés
Manningham tényleg injury list-re került térdsérüléssel. Egész héten edzett, azt se lehet tudni mikor sérült le.