New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért ez erős túlzás sztem. Az mondjuk nyilvánvaló, h keményen túlfizette a Jags. Szerencsére nekünk így, h Thomas maradt absz nincs is rá szükségünk már még ennél jóval kevesebb pénzért sem, mert 3 jobb CB is van a keretben.SzeszeJó egy kicsit lehet, hogy túlzás, hogy nem NFL szintű. De az egyértelmű, hogy nálunk 3 jobb CB van a keretben és állítólag lehet a Jags se kezdőbe vitte és úgy adott neki 15 millát...
több mint 13 éve
a giants-től lelépő arcok közül bárki is jobb statkókat csinál mint NY-ban? talán a vikinges Shiancoe-nak sikerült az utóbbi 5 évbenvittoreFred Robbins hozta ugyanazt vagy jobbat, amit nálunk az elmúlt években... Pedig ugye ő már akkor 30+ volt amikor elment.
több mint 13 éve
Idáig elég kedvezően alakul ez az offseason. Mennek, akik pótolhatók, és már részben pótoltuk is, maradnak a pótolhatatlanok.A végkifejletet tekintve ugyanakkor én minden évben elfogadnám, ha a tavalyihoz hasonló offseasonnel indulna az évünk. 😉
több mint 13 éve
a giants-től lelépő arcok közül bárki is jobb statkókat csinál mint NY-ban? talán a vikinges Shiancoe-nak sikerült az utóbbi 5 évben
több mint 13 éve
ha a Po-t nem nézzük akkor inkább volt gyenge a pass rush mint kiváló ,nyilvánvalóan a két klub helyzete is teljesen más mi top csapat vagyunk a Jagsnek mág a PO is álom ! Mások az elvárások! tehát valahol azért meg lehet érteni hogy számukra Ross komoly erősítést jelent ezen a poszton míg nálunk igen-igen jó felhozatal lesz CB-kből Ross nélkül is!yookerSzerintem teljesen mindegy, hogy az 1/1-en húzol vagy te vagy a bajnok, ilyen játékos nem NFL kezdőbe való sehol!
Nálunk elvegetált idén, mert olyan brutál volt a pass rush, hogy nem volt ideje az irányítóknak dobni. Ha volt ideje akárkinek is és Ross felé ment a labda, akkor már imádkozhattunk is, hogy legalább a tacklet tudja rajta megcsinálni...balu10
és voltak ezalatt is egész jó teljesítményei...
sztem nincs baj azzal hogy ők a kezdőbe gondolják , azzal annál inkább
hogy mennyit adtak érte...
több mint 13 éve
Azért ez erős túlzás sztem. Az mondjuk nyilvánvaló, h keményen túlfizette a Jags. Szerencsére nekünk így, h Thomas maradt absz nincs is rá szükségünk már még ennél jóval kevesebb pénzért sem, mert 3 jobb CB is van a keretben.nyilvánvalóan a két klub helyzete is teljesen más mi top csapat vagyunk a Jagsnek mág a PO is álom ! Mások az elvárások! tehát valahol azért meg lehet érteni hogy számukra Ross komoly erősítést jelent ezen a poszton míg nálunk igen-igen jó felhozatal lesz CB-kből Ross nélkül is!yookerSzerintem teljesen mindegy, hogy az 1/1-en húzol vagy te vagy a bajnok, ilyen játékos nem NFL kezdőbe való sehol!
Nálunk elvegetált idén, mert olyan brutál volt a pass rush, hogy nem volt ideje az irányítóknak dobni. Ha volt ideje akárkinek is és Ross felé ment a labda, akkor már imádkozhattunk is, hogy legalább a tacklet tudja rajta megcsinálni...balu10
több mint 13 éve
nyilvánvalóan a két klub helyzete is teljesen más mi top csapat vagyunk a Jagsnek mág a PO is álom ! Mások az elvárások! tehát valahol azért meg lehet érteni hogy számukra Ross komoly erősítést jelent ezen a poszton míg nálunk igen-igen jó felhozatal lesz CB-kből Ross nélkül is!yookerSzerintem teljesen mindegy, hogy az 1/1-en húzol vagy te vagy a bajnok, ilyen játékos nem NFL kezdőbe való sehol!
Nálunk elvegetált idén, mert olyan brutál volt a pass rush, hogy nem volt ideje az irányítóknak dobni. Ha volt ideje akárkinek is és Ross felé ment a labda, akkor már imádkozhattunk is, hogy legalább a tacklet tudja rajta megcsinálni...
több mint 13 éve
Ross közben Jacksonvillebe került, ráadásul 15 millát adnak neki 3 évre :o . Én a másfél millát is sajnálnám érte, de tudtam, hogy lesz olyan csapat aki bevállalja, hogy a kezdőbe rakja...balu10tényleg sokat szidtuk itt Rosst (legtöbbször jogosan) ,de azért
csak kezdő volt idén a SB győztes csapatban!
nyilvánvalóan a két klub helyzete is teljesen más mi top csapat vagyunk a Jagsnek mág a PO is álom ! Mások az elvárások! tehát valahol azért meg lehet érteni hogy számukra Ross komoly erősítést jelent ezen a poszton míg nálunk igen-igen jó felhozatal lesz CB-kből Ross nélkül is!
több mint 13 éve
és akkor még csodálkozom néha, hogy miért nem jó a jaguars csapat... ilyen összeget adni az hihetetlen...csebiHála a kötelező költésre vonatkozó előírásoknak (meg a közeledő tévés szerződésnek) hihetetlen módon túlfizették a CB-ket meg a WR-eket idén.
A scout részlegünk kitelepült különböző Pro Dayekre, az ismétlődő játékos felhozatal alapján WR-eket néznek.
A kinti szakértők Jacobs cutjakor egy lyukas garast sem adtak volna, hogy visszajön. De mivel a fentiekkel ellentétben a RB-k túlfizetését (logikus módon) hanyagolják idén (és mivel állítólag 500 000 dolláron rágódtak a felek esetünkben) kezdik elképzelhetőnek tartani, hogy visszatérhet.
több mint 13 éve
Nehéz lehet a Jags fanok élete 😀
több mint 13 éve
Ross közben Jacksonvillebe került, ráadásul 15 millát adnak neki 3 évre :o . Én a másfél millát is sajnálnám érte, de tudtam, hogy lesz olyan csapat aki bevállalja, hogy a kezdőbe rakja...balu10és akkor még csodálkozom néha, hogy miért nem jó a jaguars csapat... ilyen összeget adni az hihetetlen...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Ross közben Jacksonvillebe került, ráadásul 15 millát adnak neki 3 évre :o . Én a másfél millát is sajnálnám érte, de tudtam, hogy lesz olyan csapat aki bevállalja, hogy a kezdőbe rakja...
több mint 13 éve
Mivel tele vagyunk "3-4. hetes" FA-kel meg penzhiany miat ilyenekre hajtunk, ezert ujabb egyenlore unalmas nap:Cruz ugynokot valtott. Malik Shareef fogja kepviselni, aki osszel bukta el az egyik legnagyobb kuncsaftjat Joe Hadent (aki Rosenhaushoz valtott).
több mint 13 éve
Ron
18
Köszi a választ!Valaki meg tud erősíteni abban, hogy ezzel jövőre újra lesz Manning bowl? Mintha úgy emlékeznék, h jövőre jön a Denver.RonIgen, 2013-ban játszotok az AFC Westtel.vassadi
Hát ez hatalmas. Végre egy olyan Manning bowl, ahol Eli az esélyesebb 😊
több mint 13 éve
Valaki meg tud erősíteni abban, hogy ezzel jövőre újra lesz Manning bowl? Mintha úgy emlékeznék, h jövőre jön a Denver.RonIgen, 2013-ban játszotok az AFC Westtel.
több mint 13 éve
Ron
18
Szerencsére bejött a Broncos tipp, kicsit sok lett volna, ha ő is átkerül az NFC-be..SzeszeValaki meg tud erősíteni abban, hogy ezzel jövőre újra lesz Manning bowl? Mintha úgy emlékeznék, h jövőre jön a Denver.
több mint 13 éve
Szerencsére bejött a Broncos tipp, kicsit sok lett volna, ha ő is átkerül az NFC-be..
több mint 13 éve
Jó a PM hír. Nem erősödött (szarrá) a frisco.vittoreAzért vele nagyon komoly esélyesek lettek volna...
több mint 13 éve
Jó a PM hír. Nem erősödött (szarrá) a frisco.
több mint 13 éve
Denverbe ment, szegény Tebow........ 😛unatkoznak...Amerikában közben dúl az unalom... Újra elindult a kórus, hogy Reese szar GM és igazából semmi köze nincs hozzá hogy nyertünk 5 éven belül 2 SB-t. Csak a szokásos kora-nyári/tavaszi történet.salandercsak tudnám, hogy ezeket honnan szedik....lotus86
na most tudok írni az utóbbi másfél hétben lényegében a kórház és otthon között ingáztam, semmire sem volt időm...
Thomas sztem nagyon jó vétel volt, valamint Bennett is tetszik, így már sztem Shiancoe lehet h fölösleges lenne...
Manningham meg nem fog sokkal több playt kapni Friscoban mint itt, de pénzt meg tutira...
azért örülnék, ha Peyton nem a Friscot választaná...csebi
több mint 13 éve
unatkoznak...Amerikában közben dúl az unalom... Újra elindult a kórus, hogy Reese szar GM és igazából semmi köze nincs hozzá hogy nyertünk 5 éven belül 2 SB-t. Csak a szokásos kora-nyári/tavaszi történet.salandercsak tudnám, hogy ezeket honnan szedik....lotus86
na most tudok írni az utóbbi másfél hétben lényegében a kórház és otthon között ingáztam, semmire sem volt időm...
Thomas sztem nagyon jó vétel volt, valamint Bennett is tetszik, így már sztem Shiancoe lehet h fölösleges lenne...
Manningham meg nem fog sokkal több playt kapni Friscoban mint itt, de pénzt meg tutira...
azért örülnék, ha Peyton nem a Friscot választaná...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
TE Visanthe Shiancoe állítólag lehet, hogy visszamegy hozzátok.
több mint 13 éve
Amerikában közben dúl az unalom... Újra elindult a kórus, hogy Reese szar GM és igazából semmi köze nincs hozzá hogy nyertünk 5 éven belül 2 SB-t. Csak a szokásos kora-nyári/tavaszi történet.salandercsak tudnám, hogy ezeket honnan szedik....
több mint 13 éve
Gyilok lesz a frisco, főleg PM-mel. de hát a philynek köszönhetően tudjuk, mi a helyzet a dream team csapatokkal 😊