New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
http://www.giantsfootballblog.com/2012/04/02/giants-2012-dream-draft-mock-1/

tetszeneAsbee
A 2. és 3. körös választásért nagyon nem vagyok oda. Kendricks magassága aggaszt, Green meg rohadtul vékony, szerintem Nicks is jobb felépítésű. Ez a TE dolog kezd olyan lenni, mint a 3-4. Azért mert a Patsnek bejött, mindenki azt hiszi, hogy ez a megoldás a bajokra stb.

TUdom, hogy a mockok nem mértékadóak, de utóbbi időben Daevon Still kezd kicsúszni az első körből, ha ez tényleg valós, akkor nekem ő is nagyon bejönne 1/32-re, tekintve, hogy Canty valószínűleg utolsó szezonját kezdi meg a csapanál, Austin pedig 2 éve nem volt pályán.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
http://www.giantsfootballblog.com/2012/04/02/giants-2012-dream-draft-mock-1/

tetszene

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Szívemnek kedves olvasmány nfl.com-ról: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d827fc652/article/despite-lack-of-respect-giants-have-what-it-takes-to-repeat?module=HP11_cp
több mint 13 éve
Sztem ezt a 4-2-5-ös felállást sok esetben inkább a kényszer szülte. Jó lenne rendbe rakni végre az LB sort mert a védelemben most már csak ez nem klappol teljesen.Szesze
Rolle és Phillips ugyebár alap. Hozzájuk csapódott még Grant, akit azért meg lehetett kockáztatni még kezdőként (már ha ezt a felállást nézzük). Ekkor Rolle lépett be szinte LB-k mellé. Most, hogy Grant szinte biztos menni fog, így TT-t lehetne kipróbálni Rolle helyén. Elég fizikális játékos, anno megcsinált egy rakat tackle-t. Webster és Amu pedig két szélen. Bár tényleg jobb lenne a 3 LB-s felállás, ez a formáció pedig jöhetne harmadikra. Williams pl. egész gyors, ő coverage-ben sem elveszett. Herzlich pedig finoman szólva sem a leggyorsabb ember a rosteren, de playeket jól olvassa, volt már pár pick-je eddigi pályafutása alatt. A sérülések remélhetőleg elkerülnek minket és akkor a passrush is zsírkirály lesz (ami a lényeg) :cool:

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Kiwi így is DE-t játszik inkább. Az év elején próbálkoztunk ugye Kiwi-Boley-Williams felállásokkal is és nem nagyon működött. Aztán egyre kevesebbet volt SAM-ként fenn. MLB: Boley (4-2-5-nél), Greg Jones, Herzlich; WILL: Boley, Williams, Paysinger (aki ugye év közben nagyon halvány volt Williamshez képest, de az előszezonban még ő tűnt a legpotensebb csere OLB-nek); SAM (ilyen úgysem sokszor kell): Kiwanuka, Herzlich, Sintim (amíg még itt van).

Ha az edzők tényleg látnak fejlődést, akkor ez még sok is ahhoz képest, hogy a tavalyi év előtt mennyi LB volt rosteren a csapatnál.

Lehet hogy fognak draftolni linebackert, de a legfontosabb egy teljes training camp lenne az LB-sornak.salander
Sztem ezt a 4-2-5-ös felállást sok esetben inkább a kényszer szülte. Jó lenne rendbe rakni végre az LB sort mert a védelemben most már csak ez nem klappol teljesen.
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Kiwi így is DE-t játszik inkább. Az év elején próbálkoztunk ugye Kiwi-Boley-Williams felállásokkal is és nem nagyon működött. Aztán egyre kevesebbet volt SAM-ként fenn. MLB: Boley (4-2-5-nél), Greg Jones, Herzlich; WILL: Boley, Williams, Paysinger (aki ugye év közben nagyon halvány volt Williamshez képest, de az előszezonban még ő tűnt a legpotensebb csere OLB-nek); SAM (ilyen úgysem sokszor kell): Kiwanuka, Herzlich, Sintim (amíg még itt van).

Ha az edzők tényleg látnak fejlődést, akkor ez még sok is ahhoz képest, hogy a tavalyi év előtt mennyi LB volt rosteren a csapatnál.

Lehet hogy fognak draftolni linebackert, de a legfontosabb egy teljes training camp lenne az LB-sornak.
több mint 13 éve
OLB minek? középről elment Goff/Blackburn duó szélre viszont ott van Williams/Boley/Kiwi triókristof
Hogy Kiwi mehessen DE-be végre!

Amúgy is 2 posztra 3 ember kevés.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kiwi-Boley-Williams mondjuk nem nézne ki rosszul, de még Herzlich és Greg Jones is ott van
(de én még mindig Ruudot akarom FA-ről)
több mint 13 éve
Reese nem rég azt mondta, hogy Boleyt beakarják tolni középre.Newman
Azt kérdezték tőle, hogy mi történne, ha másnap kezdődne a szezon. De dicsérte Jonest meg Herzlichet is, hogy milyen elégedettek velük.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Reese nem rég azt mondta, hogy Boleyt beakarják tolni középre.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
OLB minek? középről elment Goff/Blackburn duó szélre viszont ott van Williams/Boley/Kiwi trió
több mint 13 éve
Abszolút magánvélemény, de sztem se RB-t, se MLB-t nem fogunk draftolni a 2-3. körben sem. Én az első három körben OT-TE-OLB-WR négyesből kikerülő pickekre számítok. Mivel mindig hátul húzunk, sok függ attól, hogy a többi csapat mit hagy nekünk a porondon.
több mint 13 éve
Draft stratégia 2-3. kör

Kezdek kissé elveszni, nem vagyok túl nagy NCAA guru. Hol ezt írnak, hol azt írnak, remélem nincsenek benn túl nagy baromságok.

több mint 13 éve
Drafton mondjuk remélem érkezik egy hasonló, erőteljes játékos.....Asbee
....a Utah State-ről, a 4. körben, aki úgy 5-11 magas és valahol 225 font körül van. Ugye? 😛 😀lotus86
például 😀

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Draft stratégia 1. körAsbee
Én továbbra is tartom, hogy TE/OT jön első körben. Banett arra jó, hogy nem kell egyből az újoncot kezdőbe dobni, de nem véletlen kötöttünk vele szerintem csak 1 éves szerződést...
MLB-t én már csak azért sem hoznék mert Herzlich tényleg nagyon biztató jeleket mutatott és az edzői stáb is be merte őt dobni a kezdőbe, tehát bíznak benne ők is. Egy jó lecsúszó WR pedig a második körben sem elképzelhetetlen, mondjuk egy feltraddel.

több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Drafton mondjuk remélem érkezik egy hasonló, erőteljes játékos.....Asbee
....a Utah State-ről, a 4. körben, aki úgy 5-11 magas és valahol 225 font körül van. Ugye? 😛 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Egyre inkább érik az rb draft. Hacsak nem hozunk egy fa-t...ennek sztem kisebb az esélye.
Kár Brownért. Én csípem, még mindig jó játékosnak tartom (személy szerint jobbnak mint Ware, de ezzel lehet egyedül maradok).Szsziszka
Sérülések elég rendesen kicsinálták. Ware passzoknál szinte hasznosabb, middle screeneknél jó párszor szerzett fontos yardokat. Odaát azt mondják Scott robbanthat idén nagyot, Diehl is dicsérte pl. a napokban. A vezetőség esze nálunk szerencsére a helyén van, ha nem látják a megfelelő pótlást, Jacobs-ot sem engedték volna el. Drafton mondjuk remélem érkezik egy hasonló, erőteljes játékos.

több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
http://www.giantsfootballblog.com/2012/03/30/andre-brown-suspended-four-games/

Andre Brown 4 meccses pihit kap doppinghasználat miattAsbee
úristen mekkora katasztrófa... 😊 vágjuk ki a francba!!! :mad:ironroy
Egyre inkább érik az rb draft. Hacsak nem hozunk egy fa-t...ennek sztem kisebb az esélye.
Kár Brownért. Én csípem, még mindig jó játékosnak tartom (személy szerint jobbnak mint Ware, de ezzel lehet egyedül maradok).
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

Andre Brown 4 meccses pihit kap doppinghasználat miattAsbee
úristen mekkora katasztrófa... 😊 vágjuk ki a francba!!! :mad:
több mint 13 éve

Andre Brown 4 meccses pihit kap doppinghasználat miatt

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Asbee: Nálam egy-két kép nem működik a bejegyzésben.

Amiket kizártál azok szerintem jogosak. Egyszerűen nem lesz BPA safety, corner vagy RB az első kör végén.

Zach Brown (Hightower szerintem nem lesz a radarunkon ilyen magasan, nem passzol ide) nagyobb luxus lenne mint egy komoly (csúszó) WR. Egyszerűen nincs akkora szerepe a linebackereknek védelemben. Egyre inkább 4-2-5-öt játszunk, ha nem sérül végig idén megint a secondary akkor még inkább ebbe az irányba tolódhat a dolog. Boley kb fix, Williams meg elég sokat fejlődött ahhoz képest, hogy a draft napján azt se tudta senki a Giantsen kívül, hogy kiről van szó. Ha ott lesz teszem azt Alshon Jeffery, esélytelen hogy benn hagyjuk. Mert van ugye két "sztár" WR-ünk. Ebből Cruznak most jön a második éve, amikor elválik hogy tényleg lesz-e belőle; Nicks meg nem játszott még egy évet teljes egészében végig. Ráadásul mindkettőjüknek új szerződést kéne hogy adjunk... Ha sikerülne egy első körös (nem korai második körös) WR-t fogni 1/32-re akkor valaki mehetne isten hírével, ha túl sokat akar.

De nyújtózkodni nem fogunk WR-ért az első körben.

Idén különösen nehéz jósolni nekünk, mert teljesen attól függ minden, hogy a több csapat milyen kreténségeket mutat be előttünk. Kimegy-e pl Tannehill az első körben? Mennyire lesznek kapósok a CB-k akik minket nem érintenek? Kimegy-e egynél több RB?

Én az O-lineba szeretnék embert vagy esetleg egy csúszó DE-t vagy WR-t; de ha a falemberek gyorsan kimennek az elején akkor jöhet linebacker vagy tight end is. Csak ne ez legyen a prioritás.salander
Ezek igazak, ezért lenne jó egy letrade.
több mint 13 éve
Adams nálam se látszik. ne direkt linkelj sztem ha nem mentsd le egyesével, töltsd fel Te vhova (imagerz, photobucket, stb) és akkor szvsz jónak kéne lennie.kristof
Lustaság fél egészség 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adams nálam se látszik. ne direkt linkelj sztem ha nem mentsd le egyesével, töltsd fel Te vhova (imagerz, photobucket, stb) és akkor szvsz jónak kéne lennie.
több mint 13 éve
Másnál ugyanez?

több mint 13 éve
Asbee: Nálam egy-két kép nem működik a bejegyzésben.
salander
Milyen böngészővel nézed? Nálam minden oké.Asbee
Chrome, de szerintem valamelyik site amiről linkelsz lassú.