New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Hm, mondjuk ezzel a Rivers igazolással tovább csökkent az első körös LB-húzás esélye. A végén még én is támogatni fogom, h TE-t húzzunk, lassan elfogy a need 😊 Mondjuk falembernek jobban örülnék továbbra is.SzeszeTe úgyis minden évben a falembereknek örülnél legjobban... 😉
több mint 13 éve
Első körben bizti nem hozzuk, ő pl egy letrade után lehetne opció.Erről jut eszembe, hogy jött workoutra a Rutgerses Mohamed Sanu. Ami illik abba a képbe, hogy a ifjabb Gilbride egész nyáron WR-eket nézett a Pro Dayeken. salanderNeki én is nagyon örülnék, csak 1. körben nagy reach lenne, másodikban meg fel kellene menni érte.
Mondjuk egy első kör Adams, második Sanu, harmadik Turbin az elég jó lenne 😊balu10
több mint 13 éve
Jerniganben akkor lehet nem annyira bízunk...AsbeeHát igen, ez azért még kérdés.. bevallom én eléggé leírtam magamban. Returnernek akartuk használni erre képtelen elkapni a labdát kickoffnál.. kb Dodge kategória lett nálam egyből, persze azért jár neki még egy esély mindenképpen.
több mint 13 éve
Erről jut eszembe, hogy jött workoutra a Rutgerses Mohamed Sanu. Ami illik abba a képbe, hogy a ifjabb Gilbride egész nyáron WR-eket nézett a Pro Dayeken. salanderNeki én is nagyon örülnék, csak 1. körben nagy reach lenne, másodikban meg fel kellene menni érte.
Mondjuk egy első kör Adams, második Sanu, harmadik Turbin az elég jó lenne 😊
több mint 13 éve
Jerniganben akkor lehet nem annyira bízunk...
több mint 13 éve
Sztem szinte 100%, h fogunk WR-t hozni. Sanu kifejezetten jó lenne pl 😊Erről jut eszembe, hogy jött workoutra a Rutgerses Mohamed Sanu. Ami illik abba a képbe, hogy a ifjabb Gilbride egész nyáron WR-eket nézett a Pro Dayeken. Plusz járt itt két futottak még QB; Matt Simms (Tennessee) és Dan DiLella (Albany). Kell valaki dobálni a training campbe...CB poszton tuti ritkítunk, de ha draftolunk WR-t, akkor szerintem ott is búcsúzni fog pár versenyző, ha Pascoe végre visszigazolódik, akkor Beckum is kissé felesleges.lotus86
Plusz lassan betelik a keret. Ugye draftolunk még hét embert... Még 2-3 UDFA/egyéb campbodynak/visszaigazolt FA van hely a tágabb keretben. És még pl. Pascoe és Bernard sincs visszaigazolva.
Szerintem a CB poszton lesz már a TC előtt is egy vérengzés mert a 9 ami a rosteren van az mocskos sok.salander
több mint 13 éve
Hát ezaz, épp ezért mondtam a letrade-t, de végül is akár fel is mehetnénk.. Én egy DT-nek örülnék a legjobban egyébként.Hm, mondjuk ezzel a Rivers igazolással tovább csökkent az első körös LB-húzás esélye. A végén még én is támogatni fogom, h TE-t húzzunk, lassan elfogy a need 😊 Mondjuk falembernek jobban örülnék továbbra is.SzeszeFalembernek én is jobban örülnék, de kit? Lehet Adamset korábban kiviszik, sőt Fleenert is és akkor ott leszünk, hogy sehol. Mondjuk aggódni nem aggódom, mert nem ismerem a draft boardunkat, és lehet, hogy Massiet vagy Zeitlert vaskos első körös tehetségnek tartjuk, és berántjuk őket 1. kör végén ha a többiek kimentek, esetleg húzunk egy DT-t.
Várom már a workoutokat, mert mi nem nagyon hintjük a port, és elég sok olyan játékost draftoltunk, akit külön vizitre is elhívtunk.lotus86
több mint 13 éve
Erről jut eszembe, hogy jött workoutra a Rutgerses Mohamed Sanu. Ami illik abba a képbe, hogy a ifjabb Gilbride egész nyáron WR-eket nézett a Pro Dayeken. Plusz járt itt két futottak még QB; Matt Simms (Tennessee) és Dan DiLella (Albany). Kell valaki dobálni a training campbe...CB poszton tuti ritkítunk, de ha draftolunk WR-t, akkor szerintem ott is búcsúzni fog pár versenyző, ha Pascoe végre visszigazolódik, akkor Beckum is kissé felesleges.
Plusz lassan betelik a keret. Ugye draftolunk még hét embert... Még 2-3 UDFA/egyéb campbodynak/visszaigazolt FA van hely a tágabb keretben. És még pl. Pascoe és Bernard sincs visszaigazolva.
Szerintem a CB poszton lesz már a TC előtt is egy vérengzés mert a 9 ami a rosteren van az mocskos sok.salander
több mint 13 éve
Erről jut eszembe, hogy jött workoutra a Rutgerses Mohamed Sanu. Ami illik abba a képbe, hogy a ifjabb Gilbride egész nyáron WR-eket nézett a Pro Dayeken. Plusz járt itt két futottak még QB; Matt Simms (Tennessee) és Dan DiLella (Albany). Kell valaki dobálni a training campbe...Plusz lassan betelik a keret. Ugye draftolunk még hét embert... Még 2-3 UDFA/egyéb campbodynak/visszaigazolt FA van hely a tágabb keretben. És még pl. Pascoe és Bernard sincs visszaigazolva.
Szerintem a CB poszton lesz már a TC előtt is egy vérengzés mert a 9 ami a rosteren van az mocskos sok.
több mint 13 éve
Hm, mondjuk ezzel a Rivers igazolással tovább csökkent az első körös LB-húzás esélye. A végén még én is támogatni fogom, h TE-t húzzunk, lassan elfogy a need 😊 Mondjuk falembernek jobban örülnék továbbra is.SzeszeFalembernek én is jobban örülnék, de kit? Lehet Adamset korábban kiviszik, sőt Fleenert is és akkor ott leszünk, hogy sehol. Mondjuk aggódni nem aggódom, mert nem ismerem a draft boardunkat, és lehet, hogy Massiet vagy Zeitlert vaskos első körös tehetségnek tartjuk, és berántjuk őket 1. kör végén ha a többiek kimentek, esetleg húzunk egy DT-t.
Várom már a workoutokat, mert mi nem nagyon hintjük a port, és elég sok olyan játékost draftoltunk, akit külön vizitre is elhívtunk.
több mint 13 éve
közben Moldent is leigazoltuk... CB volt a patsbencsebiAkkor töltelék (hátsókörös; ha valami zseni csúszik akkor lehet kivétel) DB már csak safety vagy returner posztra fog jönni nagy valószínűséggel a drafton.
több mint 13 éve
közben Moldent is leigazoltuk... CB volt a patsben
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Hm, mondjuk ezzel a Rivers igazolással tovább csökkent az első körös LB-húzás esélye. A végén még én is támogatni fogom, h TE-t húzzunk, lassan elfogy a need 😊 Mondjuk falembernek jobban örülnék továbbra is.
több mint 13 éve
actommy
17
Mit gondoltok, nem lenne érdemes megszerezni Braylon Edwardst? Most szabad ügynök, nekem pedig az egyik kedvencem😊 Nagyon tehetséges elkapó, és most meglehetősen le van értékelve. Jó lenne 3. számú WR-nek.
több mint 13 éve
Rivers Twitteren:"These little town blues, are melting away I'll make a brand new start of it......." -frank santria
Az már csak részletkérdés, hogy Sinatrának hívták a szerencsétlent......
több mint 13 éve
közben Locklear ideigazoltNem tudom... 2010-ben RT-ként úgy tűnik volt egy jó éve, de a futásblokkolási problémákat nem ő fogja megoldani.
szar OT, ennyit tudunk róla 😀Stez
Legalább lesz egy kis verseny mert az a poszt még így is elég szegényes...
több mint 13 éve
közben Locklear ideigazoltszar OT, ennyit tudunk róla 😀
több mint 13 éve
Idei 5. körért jött Rivers.
több mint 13 éve
Nicks és Cruz a két megbízható célpont jelenleg. Mögöttük ott van Hixon, aki kérdés, hogy épült fel ismét. Barden talán bizonyíthat még valamit + Jernigan. Utóbbiból még csak egy évet "láttunk", bármi lehet idén. A TE-k közül Bennett, Beckum, Pascoe. Bennett kérdőjel, többiek egy-egy elkapásra jók lehetnek. Nem bánnám, ha jönne még egy veszélyes célpont. Fleener szerintem erre jó lenne, persze csak akkor, ha nem lesz nála jobb lehetőség első körben. Az biztos, hogy Hynoski 8-10 yardos elkapásaira is szükség lesz, az első ember ráadásul rendszerint lepattanik róla. Ugyanúgy Ware is használható pl. middle screeneknél.
több mint 13 éve
nagyon okosan és jól használtuk igen fontos szitukban tavaly a TE-ketBallard lehet h kihagyja az egész szezont...a sérült térdén "microfracture surgery"-t is el kellett végezni az acl műtét mellett.Szerintem pedig egyre jobban érik, hogy vagy első vagy második körben TE jön!balu10
Nagy kár lenne. Mindenesetre én így sem örülnék egy 1. körös Te-picknek.Szsziszka
+ egy elit elkapónk is távozott , tehát nincs mese , tényleg kellene valaki aki MB-vel küzdhet
a kezdőért TE poszton ha továbbra is ilyen erős paszjátékot szeretnénk produkálni!
több mint 13 éve
Ballard lehet h kihagyja az egész szezont...a sérült térdén "microfracture surgery"-t is el kellett végezni az acl műtét mellett.Szerintem pedig egyre jobban érik, hogy vagy első vagy második körben TE jön!
Nagy kár lenne. Mindenesetre én így sem örülnék egy 1. körös Te-picknek.Szsziszka
több mint 13 éve
Ballard lehet h kihagyja az egész szezont...a sérült térdén "microfracture surgery"-t is el kellett végezni az acl műtét mellett.Nagy kár lenne. Mindenesetre én így sem örülnék egy 1. körös Te-picknek.
több mint 13 éve
ha jön Rivers, Boley be lesz tolva középrevárható lépés is volna, hiszen ezt a Boley MLB dolgot már jó ideje emlegetik a Giantsnél
Rivers meg egyébként jó, csak üveg, szóval ez nem egy életbiztosítás, de late-roundért megéri simán
több mint 13 éve
Keith Riverst akarjátok idetradelni OLB-nek.StezTehetséges, az biztos. A Bengals 2008-as 1. körös pickje. Mindemellett sérülékeny és WLB-t játszott eddig, amiből elég jól állunk (Boley, Williams). A másik 2 lb poszt inkább megerősítésre szorul, de lehet h lesz itt keverés (Boley is szóba került mlb-ként, ugye) szóval akár találhatunk is neki helyet. 25 éves és tuti erősítést jelentene az lb corpsnak. Olcsón jöhet.
több mint 13 éve
Keith Riverst akarjátok idetradelni OLB-nek.