NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó
mint idén mindig , most is szoros meccs lesz valszeg!
yooker
Igazából 2009-ben is ezt gondolta mindenki 😀

Gyakorlatilag fura ezt kimondani, de a védelmek pillanatnyi különbségén fog múlni a meccs. Szerintem Brees és Eli is többször megfogja nézni a Dome plafonját.

Ha nem tudtok futni, akkor nem fogtok tudni nyerni, mert a secondarynk még mindig azért liga elit, még ha ez nem is látványos idén, és a számok is rosszabbak, mint aminek lenniük kellene, mind bekapott yardokban, mint egyéb védelmi mutatókban. Az biztos, amikor nagyon kellett, akkor a levegőt lezártuk. Ha az első félidőben tudtok majd sokat futni, és Breest illetve a futóinkat a pályán kívül tartani, akkor van esélyetek. Ha bele akar menni a offensetek egy nyílt sisakos letámadásba, annak rossz vége lehet, azokat nyerni szoktuk. Bár ilyen szintű passz védelemmel még nem igazán találkoztunk idén.

A Rams elleni meccs egy elkerülhető vereség lett volna, egyszerűen rövidzárlat volt, illetve a Rams játszott ember felett.

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Diehl újra LT mert Beatty sérült... Boothe lesz a nagy seggével az LG
én igazából ezt látnám legszívesebben jövőre:
Diehl-Rookie/FA-Baas-Snee-Beatty

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
kis biztatásként megnéztem a minap a Saints-Rams összefoglalót... 😉
nagyon ott volt az a Rams D , megették a falat,és jöttek a labdavesztések!
ez ha jó napunk lesz akár össze is jöhet!
AB visszatérésének nagyon örülnék!
mint idén mindig , most is szoros meccs lesz valszeg!
egy-egy apró hiba (rossz play hívás ,egyéni bravúr vs. balfa@kodás )
fog dönteni!

Sproles-tól félek leginkább...
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
szerintetek a saints ellen érdemes lenne most váltani a heavy pass off-ra?vittore
úgy gondolom AB visszatérésével némileg javul a futójáték, illetve ő jobban használható screen szituációban mint BJ. Abszolút nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de hála égnek idegenben játszunk ott jobban megy a csapatnak szvsz... Már csak azt nem tudom, hogy a offense képes lesz-e olyan mértékben feljavulni a D mellé, hogy megnyerjük a meccset... :/
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
szerintetek a saints ellen érdemes lenne most váltani a heavy pass off-ra?vittore
hát lehet az heavy Int pass off lenne mondjuk minket annyira nem zavarna 😛 (no offense)
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
szerintetek a saints ellen érdemes lenne most váltani a heavy pass off-ra?
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Most már biztos, hogy az idei szezon legfájdalmasabb tranzakciói ezek voltak:
Shaun O'Hara - cut
Rich Seubert - cutG-men
Azóta sem igazolta le őket senki, és nálunk sem voltak, szóval valószínű hogy nem egészségesek.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Gondolom senkinek sem nagyon meglepő, de cserébe meglehetősen kínos, hogy jelenleg David Diehl a legszarabb Guard a Pro Football Focusnál az egész NFL-ben... McKenzie meg 67-edik 74 tackleök közül... Komolyan ha már Brewert nem lehet bevetni és a kicsi Andrews meg kuka... Diehl már játszott 2005-ben RT-t egy meccsen. 😀 Ettől jobban nem romolhat le a helyzet.

De komolyan, Boothe "mindent tud játszani" a lineban. Menjen ő RT-nek, Petrus meg LG-nek... Utóbbit vagy valamelyik UDFA-t be kéne dobni a mély vízbe lassan, mert jövőre már nekik (+Brewernek) kéne alkotnia (esetleg azonnal bevethető embert kéne draftolni) különben mélyrepülés szerű év következhet jövőre (ha nem válnak be).salander
Hát azért a PFF számait absz nem kell szentírásnak tekinteni... ettől függetlenül nyilvánvaló, h nagyon visszaesett idén az OL teljesítménye. Mondjuk azt kizártnak tartom, h Boothe RT-ként fog játszani, nem is lenne semmi értelme. Amíg nincs sérülés addig idén még tuti maradni fog a Beatty-Diehl-Baas-Snee-McKenzie kezdő sor és sztem ez így is van rendjén, ennél jobbat ebből a keretből nem lehet jelenleg összerakni. Igazából nevek alapján illene jobban teljesíteniük ennél. Jövőre erősíteni kell itt ez nyilvánvaló, de nem vszínű, h egy rookie azonnali javulást jelent majd.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Gondolom senkinek sem nagyon meglepő, de cserébe meglehetősen kínos, hogy jelenleg David Diehl a legszarabb Guard a Pro Football Focusnál az egész NFL-ben... McKenzie meg 67-edik 74 tackleök közül... Komolyan ha már Brewert nem lehet bevetni és a kicsi Andrews meg kuka... Diehl már játszott 2005-ben RT-t egy meccsen. 😀 Ettől jobban nem romolhat le a helyzet.

De komolyan, Boothe "mindent tud játszani" a lineban. Menjen ő RT-nek, Petrus meg LG-nek... Utóbbit vagy valamelyik UDFA-t be kéne dobni a mély vízbe lassan, mert jövőre már nekik (+Brewernek) kéne alkotnia (esetleg azonnal bevethető embert kéne draftolni) különben mélyrepülés szerű év következhet jövőre (ha nem válnak be).salander
Most már biztos, hogy az idei szezon legfájdalmasabb tranzakciói ezek voltak:
Shaun O'Hara - cut
Rich Seubert - cut

Talán Szesze írta le tavaly sokszor a Jacobs kontra Bradshaw vitában, hogy amögött a fal mögött bárki tudta volna hozni azokat a yard átlagokat. Én most azt mondom, emögött a fal mögött egy AP-nek is becsületére válna a 70 yard/meccs. Ja, és most már talán az is biztos, hogy nem nálunk van a liga legjobb O-line edzője.
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan

De komolyan, Boothe "mindent tud játszani" a lineban. Menjen ő RT-nek, Petrus meg LG-nek... Utóbbit vagy valamelyik UDFA-t be kéne dobni a mély vízbe lassan, mert jövőre már nekik (+Brewernek) kéne alkotnia (esetleg azonnal bevethető embert kéne draftolni) különben mélyrepülés szerű év következhet jövőre (ha nem válnak be).
több mint 13 éve
szomorú statisztikát olvastam a giants.com-on !
az elmúlt években azon csapatok közül akik hasonló
yard/carry (kb 3,2) és yard/game (kb 82) mutatókkal rendelkeztek
csak a Colts tudott pozitív mérleget felmutatni (igaz ők 14-2-t) ami ugye 1-et
jelent azzal hogy PO nuku...
tehát már az is csoda hogy most ilyen jól állunk (Thanks Eli)
és amennyiben ezt nem tudjuk valamilyen szinten emelni a végére akkor
tényleg gáz van....
a változást pedig több ware vagy Scott carry hozhatná meg sztem, de ezt már írtam is...
több mint 13 éve
Ilyen off fallal nem lehet meccset nyerni... most a cserék is szarok voltak...

védelem mindent megtett...

Weatherford most hozta magát jó volt...

Herzlich meg első meccse hibázott nem nagy dolog... nagyon fogunk még örülni, hogy minket választottcsebi
No meg ahogy a statokat elnézem Amu nagyon bekezdett.Asbee
néztem én is ! már( 😊 ) majdnem annyi tackle-je van mint Tuck-nak... :rolleyes:

azért a Dallas-Miamira benevezek csütörtökön!
elég jó szériában van a Dolphins , hátha....
bár ez a hiénáskodás eddig nem nagyon jött be... 😊yooker
Az a baj, hogy már komolyan elkezdtünk foglalkozni az ellenfelek meccseivel, ez nekünk nem szokott bejönni, legalábbis tavaly nem...

Ettől függetlenül a Delfinekben én is bíznék, ha nem idegenben játszanának. (Egyébként is AFC-s kedvenceim.)
több mint 13 éve

Herzlich meg első meccse hibázott nem nagy dolog... nagyon fogunk még örülni, hogy minket választottcsebi
No meg ahogy a statokat elnézem Amu nagyon bekezdett.Asbee
néztem én is ! már( 😊 ) majdnem annyi tackle-je van mint Tuck-nak... :rolleyes:

azért a Dallas-Miamira benevezek csütörtökön!
elég jó szériában van a Dolphins , hátha....
bár ez a hiénáskodás eddig nem nagyon jött be... 😊
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

No meg ahogy a statokat elnézem Amu nagyon bekezdett.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott

Herzlich meg első meccse hibázott nem nagy dolog... nagyon fogunk még örülni, hogy minket választott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
érdekes lenne egy 8-8 mindhárom csapatnakJanek
Kb. képtelenség, hogy a Dallas innentől 2 meccset nyerjen csak. De ez a Giantsre is igaz.
Magunktól meg csoda lenne a 8-8 kb. még mindigDeny
Arizona és egy Giants meccs pl.

Giantsnek meg egy Dallas és egy Was meccs

nekünk meg...kikapunk most szombaton meg utolsó héten ahol esélyesként megremegünk.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
spangli és a rams módszerével kellene elkapni a saintst, de nem érzem a woodoo-t. plusz ott van még az Eli gyengítő Archie faktor. brrrvittore
Vágjuk le Steven Jackson haját, és adjunk rá egy 27-es mezt? 😊Lance
Inkább térjen vissza a 44-es, a 27-es meg mehet vissza a padra. A 33-as meg kapjon több carry-t...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
spangli és a rams módszerével kellene elkapni a saintst, de nem érzem a woodoo-t. plusz ott van még az Eli gyengítő Archie faktor. brrrvittore
Vágjuk le Steven Jackson haját, és adjunk rá egy 27-es mezt? 😊
több mint 13 éve
Michael Coe, CB --> IRDeny
Isten ments, hogy min 4 egészséges CB-nk legyen a szezon akár egyetlen percében is, á tököm kivan...
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Michael Coe, CB --> IR
több mint 13 éve
spangli és a rams módszerével kellene elkapni a saintst, de nem érzem a woodoo-t. plusz ott van még az Eli gyengítő Archie faktor. brrr
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
érdekes lenne egy 8-8 mindhárom csapatnakJanek
Kb. képtelenség, hogy a Dallas innentől 2 meccset nyerjen csak. De ez a Giantsre is igaz.
Magunktól meg csoda lenne a 8-8 kb. még mindig
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
érdekes lenne egy 8-8 mindhárom csapatnak

több mint 13 éve
nem láttam a redskins dallas meccset de nagyon a cowboysnak áll a zászló. simán hozhatják a szezont 11-5el, a NYG, Phily meg örülhet a 8-8-nakvittore
tényleg a Dallasnak áll a zászló de 5-öt nem fognak nyerni a hatból az tuti...
több mint 13 éve
nem láttam a redskins dallas meccset de nagyon a cowboysnak áll a zászló. simán hozhatják a szezont 11-5el, a NYG, Phily meg örülhet a 8-8-nak