NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
84
18
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Ettől függetlenül Baas látványosan gyengébb nála. McKenie megöregedett, egyértelműen cserére szorul, Diehl visszaesett. Mindezek ellenére sokkal több van ebben a sorban, mint amit idén kihoz magából.nem ohara hiányzik... a végén ő már csak pass protectionban volt jó...csebivki elmagyarázza nekem miért ilyen kummaszar a runblokk? mert láthatóan mindenki tudja hova kell húznia, előrefutnia, blokkolniavittoreFogalmam sincs nekem se.. az oké, h visszaestünk O'Hara kiesése miatt, de h tökutolsók legyünk futásban és minden meccsen teljesen reménytelen produkciót nyújtunk ezen a téren az nagyon durva és szinte megmagyarázhatatlan. Tényleg át kéne állni pass-heavyre, mert nagyon úgy néz ki, h ez már nem fog idén javulni. Egyértelmű, h komolyan erősíteni kell jövőre az OL-t, ez az egyértelmű priorítás. Ezen kívül végül is csak az LB sort kéne rendbe rakni, bár a Kiwi-Goff-Boley (Williams-Hezrlich) ötös nem olyan gyenge, egy meghatározó ember bőven elég lenne ide.Szesze
több mint 13 éve
nem ohara hiányzik... a végén ő már csak pass protectionban volt jó...vki elmagyarázza nekem miért ilyen kummaszar a runblokk? mert láthatóan mindenki tudja hova kell húznia, előrefutnia, blokkolniavittoreFogalmam sincs nekem se.. az oké, h visszaestünk O'Hara kiesése miatt, de h tökutolsók legyünk futásban és minden meccsen teljesen reménytelen produkciót nyújtunk ezen a téren az nagyon durva és szinte megmagyarázhatatlan. Tényleg át kéne állni pass-heavyre, mert nagyon úgy néz ki, h ez már nem fog idén javulni. Egyértelmű, h komolyan erősíteni kell jövőre az OL-t, ez az egyértelmű priorítás. Ezen kívül végül is csak az LB sort kéne rendbe rakni, bár a Kiwi-Goff-Boley (Williams-Hezrlich) ötös nem olyan gyenge, egy meghatározó ember bőven elég lenne ide.Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Fumble nem volt az nem lehet megmagyarázni... birtokolja a labdát teljesen mind1 h megmozdul a kezében, ennyi erővel a kiesett labdák 99% fumble...Kenny büntetését rohadtúl nem értem... nem volt defenseless bmit mond bki... ugyanerre sőt még ennél durvábbra nem dobtak be ebben az évben Ballard elkapásánál... elkapja megfordul néz előre 2 lépés és jön a védő (Ballardnál ha jól emlékszem még a lépések sem voltak csak h előre néz és semmi zászló, persze azt meg tudták magyarázni itt meg h Graham fetreng a pályán egyből még 40 yardra lévő bíró is zászlót dob)
Az is vicces, hogy a TD-nél a közeli bíró azt mutatja h kilépett és a 30 yardra lévő bíró fut oda h nem, és TD
ja és ellentétben a régi saints-szel ez egy mocskos szar brigád, szemét játékosokkal, Nicksre utaztak folyamatosan, taunting, valamint mikor Kenny sporszerűen odamegy Grahamhez még el kezdi egy 50 kilóval több játékos ütögetni... szimpatikus...
az a durva, hogy ilyen futással sehol sem lesz esélyünk, meg LB sorral... rengetes mistakle
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
vki elmagyarázza nekem miért ilyen kummaszar a runblokk? mert láthatóan mindenki tudja hova kell húznia, előrefutnia, blokkolniavittoreFogalmam sincs nekem se.. az oké, h visszaestünk O'Hara kiesése miatt, de h tökutolsók legyünk futásban és minden meccsen teljesen reménytelen produkciót nyújtunk ezen a téren az nagyon durva és szinte megmagyarázhatatlan. Tényleg át kéne állni pass-heavyre, mert nagyon úgy néz ki, h ez már nem fog idén javulni. Egyértelmű, h komolyan erősíteni kell jövőre az OL-t, ez az egyértelmű priorítás. Ezen kívül végül is csak az LB sort kéne rendbe rakni, bár a Kiwi-Goff-Boley (Williams-Hezrlich) ötös nem olyan gyenge, egy meghatározó ember bőven elég lenne ide.
több mint 13 éve
Hát ez nem is lehet kérdéses, Fewell és Coughlin is fülig sáros ebben a lélektelen játékban. Nem az a gond, h kikaptunk még csak az sem, h ilyen arányban, hanem az h ezt a meccset úgy ahogy van eleve feladtuk. GB ellen lehet javítani. Ha ott is ez a szétesett lófasz lesz akkor bekaphatja az egész csapat.Hát nagyon sajnálom! Különösen azért, mert Fewell fan vagyok, de ez most elképesztő produkció volt! 😕Az a baj, hogy Fewell (nálunk) tipikus hibái jöttek ki még markánsabban. Tényleg nem ő csinálja a tacklet meg kiesett két ember is akinek hívnia kéne a playeket benn, de pl. (az említett típusgondokon felül) hogy egy csomó ember alul motivált abban ő is saras.salander
Jó nem ő csinálta a misstackleket, de ez most klasszik outcoach volt...
Nem rossz ez a Saints D. Nem pusztítóak a srácok, de attól még rendben van!
Fel a fejjel!Helmut Zimmer
Egyébként sajnos Tuck rettentő (vszínű sérülései miatti) formahanyatlása az ami a legjobban rányomja a bélyegét a védelem gyengélkedésére. Egy ilyen jó JPP mellett ha csak 50%-át tudná hozni az előző évek beli teljesítménynek már nyert ügyünk lenne a meccsek nagy részében. De sajnos nem tudja és most már nagyon úgy néz ki, h nem is fogja 😕
több mint 13 éve
A nagyon lehet, h erős jelző volt, de én akkor is gyengének tartom a D-tek és sztem nincsen a GB szintjén, márpedig idén ők is messze vannak a tavalyi teljesítményüktől. Ha nem lenne ennyire erős az offense-etek még jobban kijönnének a védelmi hiányosságok. A Pats D-nél valamivel jobbak vagytok, de nem sokkal. Ettől függetlenül akár SB-t is nyerhettek ezzel a csapattal, de az nem a deffense miatt lesz. (mondjuk a GB-t én komplettebb csapatnak tartom nálatok (is), de sztem nekünk jobban fekszik az ő játékuk és szoros meccset várok ellenük)pedig a Saints védelem nagyon gyenge SzeszeEz hülyeség. A bekapott yardok nagy része ma is junk time volt, a védelem igazán egyszer betlizett idén a Rams ellen, minden más meccset hozott, a tőle elvárható szinten. Semmivel sem gyengébb ez a védelem, mint mondjuk a Packers védelme, a legtöbb yardot bekapó 10 csapatból 5 PO esélyes van, azok közül csak a Bears előz meg minket, a Packers, a Pats és a Giants is több yardot kap be. Nettó baromság, nagyon gyengének nevezni a Saints védelmét.Gyurma Pappa
több mint 13 éve
Igen, igazad van (bár azt nem tudom, hogy a többes megállapításom melyik részére írtad, hogy nem teljesen igaz).Sajnos, akkor sincs semmi, ha a GB-t megverjük. Csak a Dallas elleni 2 győzelem esetén lehet bármi esélyünk. Ergo, nekünk a PO már elkezdődik a 14. héten...G-menAzért ez nem teljesen igaz, mert nem elég megverni a Dallast kétszer kell még két győzelem a PO-hoz azon kívül is. Kivéve ha a Dallas kikap mástól is, amire nem nagy az esély, mert játszanak még az Arizonával, a Philyvel és a TB-el. Ebből a Phily megverheti őket presztízsből. De az a baj, hogy a Jets is nagyon küzd a PO-ért...balu10
A helyes megfogalmazás az lett volna, hogy a GB elleni esetleges győzelem csak annyit könnyítene, hogy a WAS, NYJ kettősből az egyik ellen akkor kikaphatnánk, de a DAL ellen mindenképpen 2x kell nyerni.
Matematikailag van olyan opció, hogy úgy leszünk 10-6, hogy verjük a GB-t, és csak a DAL-tól kapunk ki egyszer, de akkor ahhoz, hogy ők is 10-6 legyenek az kéne, hogy az ARI, PHI, TB hármasból legalább az egyik elkapja őket. Ekkor ugye a DIV-mérleg döntene, ami nekünk 3-3, nekik pedig attól függően 3-3 vagy 4-2, hogy a PHI-től kapnak-e ki még rajtunk kívül. A Conf mérlegük viszont biztos, hogy nekik a jobb, mivel az AFC-sekkel 2-2-re végeztek, míg mi már most 3-0-val állunk, és 4-0 kéne a 10-6-os mérleghez. Tehát, ha kikapunk tőlük akár egyszer is, akkor csak úgy lehetne PO nekünk, ha ők a hátralévő 5 meccsükből rajtunk kívül még max 1 meccset nyernének, és 9-7-tel végeznének.
Összefoglalva: Ha 2-szer verjük őket, ők max 10-6 lehetnek, ezt mi is meg tudjuk csinálni (2 W a másik három meccsből). És minden egyéb azonos mérlegnél (9-7, 8-8) a söprés miatt nekünk kedvezne a mérleg velük szemben.
(még annyit tennék hozzá, hogy a fél NFL rajtunk röhögne, ha nem jutnánk a PO-ba azok után, hogy megszakítottuk Brady 31 meccses győzelmi szériáját, valamint a Packers veretlenségét is elvettük - utóbbiról eszembe jut a kedvenc lelátói feliratom SB XLII-ről: perfect season - DENIED)
több mint 13 éve
Az irányító minimum egyszintű, gondolom ezt akartad. 😊 Rodgersnél az egész ligában nincs jobb jelenleg.Packers ellen hasonló mészárlást várok (még nagyobbat?), kb esélytelennek érzem magunkat, utána sorozatban kellene nyerni 4 meccset. AsbeeSzerintem a Packersnek nincs ilyen jó offense, mint a Saints. Gyengébb a támadófala, a futói sokkal gyengébbek, az irányító max. egyszintű és a WR-ek is. Úgyhogy nem kapunk majd ennyi pontot, mert tudunk nagyobb nyomást helyezni Rodgersre...balu10
több mint 13 éve
Sajnos a Packers D-ről nem írtál.Packers ellen hasonló mészárlást várok (még nagyobbat?), kb esélytelennek érzem magunkat, utána sorozatban kellene nyerni 4 meccset. AsbeeSzerintem a Packersnek nincs ilyen jó offense, mint a Saints. Gyengébb a támadófala, a futói sokkal gyengébbek, az irányító max. egyszintű és a WR-ek is. Úgyhogy nem kapunk majd ennyi pontot, mert tudunk nagyobb nyomást helyezni Rodgersre...balu10
Ők viszont messze jobbak a Saints D-nél. Nézzük meg hány INT-et, TD-t csináltak már idén.
Oké, nem fogunk 49 pontot kapni, de nem is biztos, hogy szerzünk 24-et.
Ha 30 környékén szereznénk, már akár izgulhatnánk is. Ennél kevesebbnél, hát nem hiszem.
több mint 13 éve
Kérdés ezzel mennyivel tudjuk megzavarni Rodgers-t...Packers ellen hasonló mészárlást várok (még nagyobbat?), kb esélytelennek érzem magunkat, utána sorozatban kellene nyerni 4 meccset. AsbeeSzerintem a Packersnek nincs ilyen jó offense, mint a Saints. Gyengébb a támadófala, a futói sokkal gyengébbek, az irányító max. egyszintű és a WR-ek is. Úgyhogy nem kapunk majd ennyi pontot, mert tudunk nagyobb nyomást helyezni Rodgersre...balu10
több mint 13 éve
Packers ellen hasonló mészárlást várok (még nagyobbat?), kb esélytelennek érzem magunkat, utána sorozatban kellene nyerni 4 meccset. AsbeeSzerintem a Packersnek nincs ilyen jó offense, mint a Saints. Gyengébb a támadófala, a futói sokkal gyengébbek, az irányító max. egyszintű és a WR-ek is. Úgyhogy nem kapunk majd ennyi pontot, mert tudunk nagyobb nyomást helyezni Rodgersre...
több mint 13 éve
És ezt látta élőben a bíró, akkor nagyon jó szeme lehet. Mind1 is, nem ezen múlt a meccs, de szerintem, ha nem fumblenak ítélik először akkor már a challege nem változtatta volna meg ugyan úgy.elsőre tényleg nem tűnt fumblenek, de az ismétlésből látszott, hogy a labda megmozdult már mielőtt földet ért volna a könyökeSzobi22a 10 évente egyszer megjátszott direct snap-el induló játék is hatalmasra sikerült és le is esett a saints D álla a meglepetéstőlvittoreAz is olyan jól sikerült, hogy fumble lett belőle...bár ahhoz a bírók is kellettek.balu10
több mint 13 éve
elsőre tényleg nem tűnt fumblenek, de az ismétlésből látszott, hogy a labda megmozdult már mielőtt földet ért volna a könyökea 10 évente egyszer megjátszott direct snap-el induló játék is hatalmasra sikerült és le is esett a saints D álla a meglepetéstőlvittoreAz is olyan jól sikerült, hogy fumble lett belőle...bár ahhoz a bírók is kellettek.balu10
több mint 13 éve
vki elmagyarázza nekem miért ilyen kummaszar a runblokk? mert láthatóan mindenki tudja hova kell húznia, előrefutnia, blokkolnia
több mint 13 éve
Egyedül passzjáték zsír, többi úgy szar ahogy van. Elnézve a kispadon mutatott arcokat, már ott látszott, hogy feladták egészet. Kicsit talán média is belebeszéli csapatba ezt az "összeesés" dolgot és szvsz ez is benne lehet a rosszabb teljesítményben. Utolsó negyed előtt inkább le is feküdtem aludni. Az várható volt, hogy Brees azt csinál majd a védelmünkkel, amit akar, ha nem lesz rajta írtó nagy pressure. 0 sack...Múlt héten 1. Rohadtul legyengült ez a DL, elsősorban nekik kell feljavulni, aztán akkor jöhetnek a fumble-k, INT-k. Sérülések miatt LB sor szinte csak rookie-ból áll + Kiwi, igaz vannak biztató teljesítmények (főleg Herzlich játéka tetszett, amíg le nem jött!), de így nem várható nagy csoda a csapatrésztől. Futójáték gyengeségét leginkább szar run block-ban látom, persze Jacobs is javulhatna. Vártam, hogy Scott esetleg mutat valamit, hát KR-ben pöpec volt, de fumble után nem nagyon hiszem, hogy olyan sokszor erőltetni fognánk idén. Ugyanakkor ha jól emlékszem ez volt az idei első fumble. Packers ellen hasonló mészárlást várok (még nagyobbat?), kb esélytelennek érzem magunkat, utána sorozatban kellene nyerni 4 meccset. Ha megvan mehetünk PO-ba, ha nem, akkor ennyi volt idénre és lehet meg kell kockáztatnia néhány fájdalmas lépést a front office-nak...
több mint 13 éve
Hát nagyon sajnálom! Különösen azért, mert Fewell fan vagyok, de ez most elképesztő produkció volt! 😕Az a baj, hogy Fewell (nálunk) tipikus hibái jöttek ki még markánsabban. Tényleg nem ő csinálja a tacklet meg kiesett két ember is akinek hívnia kéne a playeket benn, de pl. (az említett típusgondokon felül) hogy egy csomó ember alul motivált abban ő is saras.
Jó nem ő csinálta a misstackleket, de ez most klasszik outcoach volt...
Fel a fejjel!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Hát nagyon sajnálom! Különösen azért, mert Fewell fan vagyok, de ez most elképesztő produkció volt! 😕 Jó nem ő csinálta a misstackleket, de ez most klasszik outcoach volt...
Fel a fejjel!
több mint 13 éve
Sajnos, akkor sincs semmi, ha a GB-t megverjük. Csak a Dallas elleni 2 győzelem esetén lehet bártmi esélyünk. Ergo, nekünk a PO már elkezdődik a 14. héten...G-menAzért ez nem teljesen igaz, mert nem elég megverni a Dallast kétszer kell még két győzelem a PO-hoz azon kívül is. Kivéve ha a Dallas kikap mástól is, amire nem nagy az esély, mert játszanak még az Arizonával, a Philyvel és a TB-el. Ebből a Phily megverheti őket presztízsből. De az a baj, hogy a Jets is nagyon küzd a PO-ért...
több mint 13 éve
a 10 évente egyszer megjátszott direct snap-el induló játék is hatalmasra sikerült és le is esett a saints D álla a meglepetéstőlvittoreAz is olyan jól sikerült, hogy fumble lett belőle...bár ahhoz a bírók is kellettek.
több mint 13 éve
a 10 évente egyszer megjátszott direct snap-el induló játék is hatalmasra sikerült és le is esett a saints D álla a meglepetéstől
több mint 13 éve
Az onside kick szintén egy szánalom volt, hihetetlen szarul rúgta Tynes. balu10nfl.com szerint Weatherford követte el az onside-ot, most akkor ki??? Annyira izgulok a válasz miatt 😛 😛
több mint 13 éve
és aki kihagyta a meccset, az csak az utolsó negyedet nézze meg.Jókor mondod: az elejétől néztem, aztán a Brees-féle futott TD után visszafeküdtem aludni.
balu10
Még eredménykövetőben írtam, hogy a 61 yardos FG kísérlet megnézése miatt már megérte a meccs, mivel sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet látok a Couhglin-Tynes páros mellett. Erre mi jött még?? amint olvasom: fake punt kísérlet, onside kick kísérlet. Jó persze, mindegyik behalt, meg szánalmas volt, de akkor is egy meccsen három ilyen, máskor három szezonban próbálunk meg ennyi "trükköt" (ezek szerint azért szoktunk ilyeneket gyakorolni vagy a kivitelezés pont azt mutatja, hogy nem?)
(persze a szentek is megszívták a maguk trükkjét az első drive végén - kis öröm is öröm)
több mint 13 éve
a PO-ban valamilyen megmagyarázhatatlan okbólTudom, eszem szerint én se bízom már benne, de szívem szerint még igen...balu10Ha a GB-t el tudnánk kapni egy jó játékkal, akkor szinte tuti PO, mert akkora önbizalomtuning lenne, de ettől nagyon messze vagyunk, ráadásul 2 nappal rövidebb időnk van felkészülni ellenük. balu10ez igazán szép hogy még bízol ebben , de mivel
pontosan összeszedted Te is hogy mennyi-mennyi lyukas pontja van ennek a D-nek ezért ez az álom kategória jelenleg....yooker
kifolyólag még én is bízom inkább a GB elleni W tűnik erősnek !
de az tény hogy ha ilyen szétesően fogunk ott is játszani akkor
nagy gáz van...
ha meg szoros az akár w is lehet...
na ezt jól megírtam ! 😊
több mint 13 éve
Sajnos, akkor sincs semmi, ha a GB-t megverjük. Csak a Dallas elleni 2 győzelem esetén lehet bártmi esélyünk. Ergo, nekünk a PO már elkezdődik a 14. héten...Ha a GB-t el tudnánk kapni egy jó játékkal, akkor szinte tuti PO, mert akkora önbizalomtuning lenne, de ettől nagyon messze vagyunk, ráadásul 2 nappal rövidebb időnk van felkészülni ellenük. balu10ez igazán szép hogy még bízol ebben , de mivel
pontosan összeszedted Te is hogy mennyi-mennyi lyukas pontja van ennek a D-nek ezért ez az álom kategória jelenleg....yooker
Egy GB elleni győzelem önbizalomtuning hatásában pedig azóta nem hiszek, hogy megvertük a 31 meccse otthon veretlen Patriots-t, aztán azóta már 3 meccses bukóban vagyunk.
több mint 13 éve
pedig a Saints védelem nagyon gyenge SzeszeEz hülyeség. A bekapott yardok nagy része ma is junk time volt, a védelem igazán egyszer betlizett idén a Rams ellen, minden más meccset hozott, a tőle elvárható szinten. Semmivel sem gyengébb ez a védelem, mint mondjuk a Packers védelme, a legtöbb yardot bekapó 10 csapatból 5 PO esélyes van, azok közül csak a Bears előz meg minket, a Packers, a Pats és a Giants is több yardot kap be. Nettó baromság, nagyon gyengének nevezni a Saints védelmét.