NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez az ideinél szarabb nem nagyon lehet a D szöveg azért elég nagy túlzás. Nehogy már erre az egy Saints meccsre hegyezzük ki a deffense idei teljesítményét.. egyáltalán nem voltak olyan rosszak idén, sőt a támadó oldallal sokkal több probléma volt végig, főleg a futójáték teljes hiánya miatt. A deffense tele van kritikus sérültekkel szezon eleje óta, ráadásul az LB sor eleve lyukasan indult. A 3-4es felvetés teljesen értelmetlen, egyrészt nem a 4-3mal van a gond, másrészt ez nem olyan, h akkor átállok aztán majd minden jó lesz.. Cantyn kívül senki nem játszott ebben a rendszerben, szted mennyi esély van rá, h egyszerre mindenki megtalálja a helyét benne? Ennek semmi köze a tradícióhoz, ez szimplán hülyeség lenne.Tuti nem lesz 3-4, nem is lenne semmi értelme. Ha Tuck felépül akkor JPP-vel a legerősebb 4-3as DE páros lesz az egész NFLben, kevés nagyobb hülyeséget csinálhatnánk, mint átállni 3-4re ezzel a kerettel. Ráadásul nincs is hozzá megfelelő emberanyag. Jopeph vagy Austin, mint NT? Nemár. Egyedül Canty az aki adott lenne DE poszton, mindenki más minimum bizonytalan.SzeszeSzerintem a keret alkalmas lenne rá. Canty, Tuck és Austin DE-be jók lennének. Joseph akár lehetne NT is, egy átlagos NT súly 140-150 kiló között van és ő 149 kiló. JPP-Kiwi OLB és Herlitcz-Boley meg MLB. Igazából az ideinél szarabb nem nagyon lehet a D tehát ezért nem elképzelhetetlen az átállás, bár nálunk a tradíciók nagyon fontosak ugye...
De nem látok rá sajnos sok esélyt, hogy TC-t leváltjuk idén, ha nem lesz PO. BC-nek pedig én örülnék, az tuti 😊balu10
több mint 13 éve
neki húzó embernek kellene lenni !Én igazából azt nem értem, hogy JPP miért nincs fent minden egyes D playnél? Ha fent van, akkor is néha DT-ként, pedig jelenleg ő a legjobb játékosunk a defenseben és a legjobb DE-ünk...
100% hogy Toleffson jobb statokat hozna!yooker
több mint 13 éve
az hogy a Tuck egészséges azt egyszerűen nem hiszem el!!!Giants LB Mark Herzlich (ankle) has been ruled out for Week 13.Mondjuk az, hogy sem Nicks, sem MM, sem Bradshaw nem ezdett edig a héten sem jó hír. Ráadásul Cruz és Boley is csak LP, de Tuck FP...balu10
Apa kezdődik...salander
ha nem az , akkor minek erőltetik !ha meg az és ilyen gyenge akkor is miért erőltetik!
neki húzó embernek kellene lenni !
100% hogy Toleffson jobb statokat hozna!
több mint 13 éve
a GB topik – és tökre igazuk is van – olyan mintha a hollandok várnák a magyar soccerválogatottat: egy szót nem beszélnek az ellenfélről 😀
több mint 13 éve
Giants LB Mark Herzlich (ankle) has been ruled out for Week 13.Mondjuk az, hogy sem Nicks, sem MM, sem Bradshaw nem ezdett edig a héten sem jó hír. Ráadásul Cruz és Boley is csak LP, de Tuck FP...
Apa kezdődik...salander
több mint 13 éve
Sztem eléggé adja magát, h Kiwi de-t játsszon pár meccsig. Tuck nem túl hatékony, Boley meg elirányítja az újoncokat.SzsziszkaFőleg úgy, hogy OLB-ként közel sem olyan jó, mint DE-ben.
több mint 13 éve
Giants LB Mark Herzlich (ankle) has been ruled out for Week 13.Apa kezdődik...
több mint 13 éve
Nagyon beindultatok az edző és D váltással... nem korai kicsit?Mondjuk az tényleg idegesítő h minden évben eljátsszuk az erős kezdés után kiengedünk és elcsesszük a PO-t forgatókönyvet.
Amúgy én a 3-4-et nem erőltetném ezzel az emberanyaggal. (Bár Kiwi király olb lenne, 4-3-ban is játszik de-t és olb-t is.) JPP és Tuck viszont prototípus 4-3 de-k, és tényleg a legjobbak közül valók (nekem még mindig Stray A DE 4-3-ban).
Ha még ebben a szezonban gondolkodunk: úgy fest, h Osi pár hétig nem lesz, Tuck folyamatosan sérült. Boley viszont a jelek szerint lassan felépül, lehet játszik már 7végén. Sztem eléggé adja magát, h Kiwi de-t játsszon pár meccsig. Tuck nem túl hatékony, Boley meg elirányítja az újoncokat.
több mint 13 éve
BC mar evek ota felroppen minden csapatnal, megsem lett belole semmi. Linvallal az a "baj", hogy magas NT-be. Nem lehetetlen 6`4-gyel NT-t jatszani, de az idealis olyan 6`0 -6`1 330 font korul. Egy "alacsony", szeles, arrebbrakhatatlan emberhegy. De hagyjuk, mert sok a kerdojel. Szerintem Boley is kicsi 3-4-be ( a daralas miatt oda ajanlott a 230 font, de inkabb tobb), es a 3-4 nem feltetlen old meg minden problemat. A 4-3 DE = 3-4 OLB sem teljesen igaz. OLB-kent azert sokszor kell ures terben jatszani, coverage stb, amire nem mindegyik DE kepes, ezert is rizikos a passrusher OLB draft azokba a rendszerekbe, miert az atallas miatt nagy a "bust" faktor. (Maybin, Gholston - NCAA-ben nem annyira nepszeru a 3-4. Vannak hibrid rendszerek plusz 4-3, persze van par 3-4-es csapat, lasd Virginia, ahonnan Sintim jott (o naturalis 3-4 OLB), de nem ez a jellemzo.)Tuti nem lesz 3-4, nem is lenne semmi értelme. Ha Tuck felépül akkor JPP-vel a legerősebb 4-3as DE páros lesz az egész NFLben, kevés nagyobb hülyeséget csinálhatnánk, mint átállni 3-4re ezzel a kerettel. Ráadásul nincs is hozzá megfelelő emberanyag. Jopeph vagy Austin, mint NT? Nemár. Egyedül Canty az aki adott lenne DE poszton, mindenki más minimum bizonytalan.SzeszeSzerintem a keret alkalmas lenne rá. Canty, Tuck és Austin DE-be jók lennének. Joseph akár lehetne NT is, egy átlagos NT súly 140-150 kiló között van és ő 149 kiló. JPP-Kiwi OLB és Herlitcz-Boley meg MLB. Igazából az ideinél szarabb nem nagyon lehet a D tehát ezért nem elképzelhetetlen az átállás, bár nálunk a tradíciók nagyon fontosak ugye...
De nem látok rá sajnos sok esélyt, hogy TC-t leváltjuk idén, ha nem lesz PO. BC-nek pedig én örülnék, az tuti 😊balu10
Szerintem egy popec, magas jatekintelligenciaval megaldott MLB sokat dobna a vedelmunkon. Hogyha emellett meg egy brutalis allat is, az kulon bonusz. Valamint azt se felejtsuk el, hogy iden gyakorlatilag futas nelkul jatszunk, tehet az ellen tamadoi is sokat vannak fent, mert nem tudjuk futtatni az orat kello hatekonysaggal. Kevesebb probalkozasbol kevesebb yardot ertek volna el. En biztos vagyok benne, hogy egy eredmenyesebb futojatek a vedelmunknek is nagy segitseg lenne. Jo, Saints ellen nem voltak palyan, de a Saints fal mar korabban is megoldhatatlan problemat jelentett nekunk, szoval ez nem olyan nagy meglepetes. Brees egy korszakos zseni, de 6000 snap-bol sokkal konnyebb egy jo meccset osszehozni, mint 50-bol.
Saints ellen mindket csapat 69 tamado snap-et "hasznalt" - meccsen nem igy tunt. A passzjatek mukodott (Eli-nak majdnem annyi completion-je lett, mint ahany alkalommal Bress probalkozott), de az igazi kulonbseget a futas es annak nem megfogasa jelentette. Saints 30 alkalommal futott 205 yardert es 3TD-ert. Mi 22 alkalommal 73 yardert es 1 TD-ert. 6.8-as futasatlag a 3.3-mal szemben. Eg es fold. Itt jon a kebe egy vadmalac MLB plusz a jobb futojatek. Elismerem, az en velemenyem sarkitott, es a jobb futojatekon mas csapatok evek ota dolgoznak mindenfajta siker nelkul, szoval nem olyan egyszeru a dolog. (A 70.000 dollaros cap space sem segit sokat.)
több mint 13 éve
Én meg Clausent 😊Én az idei teljesítményről beszéltem, egyébként Brady, PM és Brees meg Rodgers természetesen 😀 Bár tavaly Riverset is ide vettem volnaWyattAmúgy Rodgers, és utána Brees és BradyWyattNálam P. Manning, Brees, Rodgers a sorrend.balu10
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én az idei teljesítményről beszéltem, egyébként Brady, PM és Brees meg Rodgers természetesen 😀 Bár tavaly Riverset is ide vettem volnaAmúgy Rodgers, és utána Brees és BradyWyattNálam P. Manning, Brees, Rodgers a sorrend.balu10
több mint 13 éve
3-4 szvsz elég felejtős. Azért nem megy egyik pillanatról a másikra az átállás. Draftolni is nehezebb oda. Nem hiszem, hogy ez megoldaná a problémákat.
több mint 13 éve
valóban Austint meg Linvalt felcseréltem... Canty apóról is elfelejdkeztem...jelenleg nem úgy néz ki, hogy Tuck rendesen felépül...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Tuti nem lesz 3-4, nem is lenne semmi értelme. Ha Tuck felépül akkor JPP-vel a legerősebb 4-3as DE páros lesz az egész NFLben, kevés nagyobb hülyeséget csinálhatnánk, mint átállni 3-4re ezzel a kerettel. Ráadásul nincs is hozzá megfelelő emberanyag. Jopeph vagy Austin, mint NT? Nemár. Egyedül Canty az aki adott lenne DE poszton, mindenki más minimum bizonytalan.SzeszeSzerintem a keret alkalmas lenne rá. Canty, Tuck és Austin DE-be jók lennének. Joseph akár lehetne NT is, egy átlagos NT súly 140-150 kiló között van és ő 149 kiló. JPP-Kiwi OLB és Herlitcz-Boley meg MLB. Igazából az ideinél szarabb nem nagyon lehet a D tehát ezért nem elképzelhetetlen az átállás, bár nálunk a tradíciók nagyon fontosak ugye...
De nem látok rá sajnos sok esélyt, hogy TC-t leváltjuk idén, ha nem lesz PO. BC-nek pedig én örülnék, az tuti 😊
több mint 13 éve
Tuti nem lesz 3-4, nem is lenne semmi értelme. Ha Tuck felépül akkor JPP-vel a legerősebb 4-3as DE páros lesz az egész NFLben, kevés nagyobb hülyeséget csinálhatnánk, mint átállni 3-4re ezzel a kerettel. Ráadásul nincs is hozzá megfelelő emberanyag. Jopeph vagy Austin, mint NT? Nemár. Egyedül Canty az aki adott lenne DE poszton, mindenki más minimum bizonytalan.En az elso 2 nevet kicserelnem, mert Linval nagyobb, olenne az NT, Austin meg inkabb pass rusher DT jelenleg, szoval o inkabb DE, valamint Canty 3-4 DE volt a Cowboysban.Ha sikerül összeszedni 9 győzelmet akkor továbbra sem hiszem hogy elbocsátják TC-t, de fogytán van az optimizmusom.nézzük azt a 3-4et
Ha tényleg jönne BC, akkor kíváncsi leszek hogy nekiáll-e majd 3-4-re vagy valami hibrid cuccra átvariálni a csapatot. 2 éve még azt mondtam volna, hogy ilyen nem fordulhat elő; de főleg ha Tuck nem jönne rendbe; akkor még bármi megtörténhet.salander
Linval sztem tökéletes DE lenne oda, Austin meg talán lehetne NT, másik DE jöhetne FAról vagy draftról
Herzlich meg Boley jók lennének középen, JPP sztem simán elkaristolna OLB-ben, akkor kellene még egy OLB (Sintimre emlékszünk még?)
csak akkor 2 ikonnal mit csinálnánk (Tuck, Osi?) Előbbi még sztem 3-4ben is jó lenne DE-nek ha nem hátráltatja sérülés, utóbbi meg úgyis elégedetlen mindennel csak kb a new yorki kajával nem... szóval nem lenne elveszett ötlet az a 3-4, alapanyagban is jobban állunk mint 2 éve pl.csebi
En viszont valamiert idegenkedem a 3-4-tol. Nincsen ra racionalis magyarazat, de en nem szeretnem ha atallnank. Draftolni is macerasabb 3-4-be stb.lotus86
több mint 13 éve
En az elso 2 nevet kicserelnem, mert Linval nagyobb, olenne az NT, Austin meg inkabb pass rusher DT jelenleg, szoval o inkabb DE, valamint Canty 3-4 DE volt a Cowboysban.nézzük azt a 3-4etarra készüljünk is fel, hogy a TC éra után BC éra lesz... kb ez nyílt titokcsebiHa sikerül összeszedni 9 győzelmet akkor továbbra sem hiszem hogy elbocsátják TC-t, de fogytán van az optimizmusom.
Ha tényleg jönne BC, akkor kíváncsi leszek hogy nekiáll-e majd 3-4-re vagy valami hibrid cuccra átvariálni a csapatot. 2 éve még azt mondtam volna, hogy ilyen nem fordulhat elő; de főleg ha Tuck nem jönne rendbe; akkor még bármi megtörténhet.salander
Linval sztem tökéletes DE lenne oda, Austin meg talán lehetne NT, másik DE jöhetne FAról vagy draftról
Herzlich meg Boley jók lennének középen, JPP sztem simán elkaristolna OLB-ben, akkor kellene még egy OLB (Sintimre emlékszünk még?)
csak akkor 2 ikonnal mit csinálnánk (Tuck, Osi?) Előbbi még sztem 3-4ben is jó lenne DE-nek ha nem hátráltatja sérülés, utóbbi meg úgyis elégedetlen mindennel csak kb a new yorki kajával nem... szóval nem lenne elveszett ötlet az a 3-4, alapanyagban is jobban állunk mint 2 éve pl.csebi
En viszont valamiert idegenkedem a 3-4-tol. Nincsen ra racionalis magyarazat, de en nem szeretnem ha atallnank. Draftolni is macerasabb 3-4-be stb.
több mint 13 éve
nézzük azt a 3-4etCantynek is van még legalább 2 éve a szerződéséből ha minden igaz. Esetleg Kiwinek is fel lehetne dobni az ötletet, hogy "hé, az jutott eszünkbe hogy 3-4-ben még nem játszottál OLB-t vagy DE-t". De utóbbi azért vicc. 😀 Meg sajnos nem biztos, hogy Sintim karrierje (akár lesz váltás akár nem) túléli az idei sérülését.
De valamit kezdeni kell a védelemmel mert lassan rosszul vagyok amikor meglátom a 3 főst linet JPP-vel nosetackleként meg szerencsétlen Tollefsont a maga 260 fontjával mint DT... Ahogy Rollet játszatjuk idén az is totális mellélövés, CW-ről nem beszélve.
és Fewell vágja a 3-4et?vittoreSzerinted nem hozna az új HC saját embert?
több mint 13 éve
és Fewell vágja a 3-4et?
több mint 13 éve
nézzük azt a 3-4etarra készüljünk is fel, hogy a TC éra után BC éra lesz... kb ez nyílt titokcsebiHa sikerül összeszedni 9 győzelmet akkor továbbra sem hiszem hogy elbocsátják TC-t, de fogytán van az optimizmusom.
csak akkor 2 ikonnal mit csinálnánk (Tuck, Osi?) Előbbi még sztem 3-4ben is jó lenne DE-nek ha nem hátráltatja sérülés, utóbbi meg úgyis elégedetlen mindennel csak kb a new yorki kajával nem... szóval nem lenne elveszett ötlet az a 3-4, alapanyagban is jobban állunk mint 2 éve pl.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
egyes helyeken valóban nehezen engedik el a HC-ket. Rio is 9 szezont tolt le a Jaxnál, 4 playoff évvel, 1 vagy 2 playoff győzelemmel. én abban bízok hogy Káflint megkínálják , hogy menjen vissza a Jaxhoz. persze nem tudni az új tulajuk mit akar.
több mint 13 éve
arra készüljünk is fel, hogy a TC éra után BC éra lesz... kb ez nyílt titokcsebiHa sikerül összeszedni 9 győzelmet akkor továbbra sem hiszem hogy elbocsátják TC-t, de fogytán van az optimizmusom.
Ha tényleg jönne BC, akkor kíváncsi leszek hogy nekiáll-e majd 3-4-re vagy valami hibrid cuccra átvariálni a csapatot. 2 éve még azt mondtam volna, hogy ilyen nem fordulhat elő; de főleg ha Tuck nem jönne rendbe; akkor még bármi megtörténhet.
több mint 13 éve
idei évben a legjobb off fal emberünket vesztettük el, már csak ez hiányzott...
több mint 13 éve
arra készüljünk is fel, hogy a TC éra után BC éra lesz... kb ez nyílt titok
több mint 13 éve
nekem elég lenne a Spag (DC), Cowher (HC) felállás. az off cord pedig legyen az, aki most Eli qb edzője (nem tudom ki, de jól melózik idén)vittoreEzzel én is kiegyeznék és elég sok Giants fan, az tuti. 😊
több mint 13 éve
szerintem Spag nem jó HC-nek, ugyanaz az eset mint Mengini, JMD: coordnak jók de a HC már magas.Mike Sullivan a Qb edző
nekem elég lenne a Spag (DC), Cowher (HC) felállás. az off cord pedig legyen az, aki most Eli qb edzője (nem tudom ki, de jól melózik idén)vittore