NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
393
52
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
LB Blackburn is jól nyomta és nem csak az INT miattvittoreNem volt rossz, csak sajnos vele régebben is az volt a baj, h lassú volt, ez most pláne látszott. De ő legalább tudja olvasni a játékokat.
több mint 12 éve
LB Blackburn is jól nyomta és nem csak az INT miatt
több mint 12 éve
Eredmények1. Mi lesz a végeredmény?B) 1-20 pont különbséggel kikapunk (3 pont)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D) 31+ (35)
3. Hány pontot kapunk a meccsen? D) 31+ (38)
4. Hány futott yardunk lesz a meccsen? B) 80-100 (100)
5. Hány labdát szerez a Packs? B) 2-3 (2)
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? B) 2-3 (2)
7. Manning v. Rodgers dob először INT-et a meccsen? A) Manning
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen, a Packs támadóegysége? B) 400-470 (449)
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? C) Cruz (119)
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardunk lesz összesen? C) 110 + (125)
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) D) Tuck (bár a legjobban JPP játszott)
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Rolle
állás (nem sorrendi)
yooker:47+4
Balu10:45+3
Chevy:44+9-> (szép volt)
Lance:43+2
G-men:42+3
Kristof:40+6
vadibandi:40+6
Forti:39+4
ironroy:33+11-> (BUNDA :lol😊
Asbee:33+5
Winters:32+2
salander:31
rattlensk:25
több mint 12 éve
Azért az tényleg fura, h a NE és a GB elleni meccsek az egyetlenek idén kb amikor egyszerre ment jól a futás és a passz is és éppen ezeken nem játszott Baas...
több mint 12 éve
Gratula, nagy küzdés volt, most ti vagytok a szimpatikus vesztes 😀 VISZONT, kár lenne a bírókra fogni, az összes kétes dolgot meglehetett adni, abban igazatok van hogy akkor sem szólhattunk volna egy szót sem ha máshogy döntenek. Nem volt itt semmiféle elcsalt meccs, bazi nagy szerencsék volt az inchekkel, majd lesz ez fordítva is. See ya in da frozen tundra! 😊JayBEgyikünk se írta, h el lett csalva a meccs, de az h hazai pályán az ÖSSZES kérdéses szituációt (és volt vagy 5 ilyen, amiből 1-2 sztem eleve nem is volt kérdéses) nektek ítélték meg azért elég komolyan befolyásolta a végeredményt. A meccs amúgy tényleg nagyon jó volt, csak kár ezért az egyoldalú bíráskodásért 😕
több mint 12 éve
OL fal pedig maradjon így! Baas-t kibaszni a picsába, Boothe-ból centert kell csinálni a maradék meccsekre, a drafton pedig 1. körben center húzni ( Boothe mehet vissza LG-be) vagy RT-t, mert McKenzie csúnyán szopatva volt!Baast nem fogjuk kibaszni, mert rohadt drága lenne. Szerintem Petrus is nagyon jó volt tegnap és őt sem felejteném el. És ha már a jövő évi falról van szó, akkor én kiegyeznék egy Diehl-Petrus-Baas-Snee-Beaty és Boothe pedig megmaradna univerzális bevethető elmernek. És ne felejtsük el, hogy ott van még J. Brewer is, aki idén az egyik tagja (J. Jernigan mellett) a TC féle rookievédelmi programnak.
ironroy
több mint 12 éve
Én igazából azt nem értettem, hogy amikor már 10 yardon belül voltunk és 1 perc volt hátra, akkor miért nem futottunk, vagy dobtunk egy screent, a lényeg, hogy pörögjön az óra, mert ennek így semmi értelme nem volt. MErt ha arra mentünk, hogyha nincs meg a kétpontos, akkor még visszakaphatjuk a lasztit, de az totál esélytelen volt. Ha lepörgettük volna 20 mp-ig az órát, akkor nem lett volna ideje a GB-nek visszatámadni. A másik, hogy amikor már lejátszotta a GB az utolsó előtti playt, akkor majdnem sikerült kivenni a lasztit a futó kezéből. Kérdem én, miért nem kértünk egyből a play után időt, és akkor kellett volna, hogy csináljanak egy futást, vagy térdelést még, tudom, hogy kis remény, de remény hogy elejtik a labdát.
Igazából mindent összevetve nagyon sok kérdéses edzői döntés volt a meccsen. Ami viszont pozitívum, hogy merünk passzolni. Mert itt is sokan írjátok, hogy de most jól ment a futás, miért nem hívtunk többet. Azért ment jól a futás, mert már kezdtek passzra felállni a GB védői, kevésbé tömték a boxot, ezért mehetett jól a futás, meg a sokkal jobb falteljesítmény miatt.
több mint 12 éve
Remekül játszottak a fiúk! megmutatták, hogy az agyon hypolt GB bandát igen is meglehet verni, az más kérdés, hogy ezt "valakik" nem akarták... ( semmi összeesküvés elmélet, mind láttuk mi történt)Beckumnak 3 év alatt az első valamire való momentuma volt és kb. az utolsó is szerintem...
JPP egész este Good módban nyomta, legalább 4 passzt blokkolt!!!
Joseph-en is egyre jobban látszik, hogy nem véletlen volt ő 2. körös!
AB visszatért, Jacobssal együtt faszák lesznek!
Nicks - Cruz (+ Super Mario) ligaelit!
OL fal pedig maradjon így! Baas-t kibaszni a picsába, Boothe-ból centert kell csinálni a maradék meccsekre, a drafton pedig 1. körben center húzni ( Boothe mehet vissza LG-be) vagy RT-t, mert McKenzie csúnyán szopatva volt!
Manning pedig, ő csak hozta a tőle elvért vezér szerepet!
A Dallast meg verni kell oda-vissza, nincs mese!( THX Cards) Velük úgyis szeretünk játszani, jó kis paprikás meccs lesz, már alig várom!
Roy
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Gratula, nagy küzdés volt, most ti vagytok a szimpatikus vesztes 😀 VISZONT, kár lenne a bírókra fogni, az összes kétes dolgot meglehetett adni, abban igazatok van hogy akkor sem szólhattunk volna egy szót sem ha máshogy döntenek. Nem volt itt semmiféle elcsalt meccs, bazi nagy szerencsék volt az inchekkel, majd lesz ez fordítva is. See ya in da frozen tundra! 😊
több mint 12 éve
már annak is lehet örülni hogy bementek a FG-k, és nem nyelt be semmi komolyat a ST.
több mint 12 éve
Kurva szar hangulatban feküdtem le...Teljesítmény még úgy ahogy jó is volt, de volt néhány érdekes bírói ítélet. Nem rájuk akarom kenni, de ha egyszer másképp ítélnek, akkor ez szerintem megvan. Örülök, hogy végre ismét volt futójáték, igaz passzjátéknál néha elég rizikós helyzeteket teremtettünk. Eli azért a végén megint hozta magát, más kérdés, hogy utána a D semmire nem volt képes. Azért szép volt!
több mint 12 éve
Hypofx
310
Hát nem tudom, tényleg jól indult meg minden bár azert D parszor mintha ott se lett volna, az meg hogy most kedvel jatszottak hát nem tudom ez a MINIMUM vagy most már az a korszak jön hogy annak is örülünk ami a minimum???Engem speciel rohadtuil idegesitett a meccs, mivel latszott hogy verheto a GB, de sajnos off edzo es vagy eli vagy egyutt de eleg szar plax hivasok voltak, az hogy a futas egyertelmuen ment es helyette razos helyzetekbe dobalunk az azért vicc.
2x olyan hamar jottunk le a pályárol hogy eszre se vettuk hogy fent voltunk. Brad Jacobs jol tolta de tobb kellett volna. tudom ne kivanjunk lehetetlent de szerintem ez a meccs siman meglehetett volna es megint a sok hulyesegen ment el, na az oreg piros fejurol mar ne is beszeljunk ideje lenne pakolnia,.
több mint 12 éve
nagyon jó meccset játszottunk tegnap , le a kalappal!sajnos Kenny sérülése elég nagy zavarokat okozott ( közvetlen utána kaptuk azt a Driver Td-t ahol tök egyedül ácsorgott... )
+ A GB-vel még elbírtunk volna de a bírókkal már nem tudtunk mit kezdeni)
a vereség ellenére lélektanilag sokkal jobban megyünk neki a jövő hétnek mint a Dallas...
igazi must win meccs lesz !
az off jó lesz így ( 😊 )de a D-nek javulni kell ...
több mint 12 éve
Hát sztem nem lesz az pazar mérkőzés, max izgalmas és idegrendszer próbáló . Reméljük nem a bírókról fog szólni, mint ez a mai 😕 Tényleg nagyon jó meccs volt, de ha csak az egyik kérdéses (vagy nem is annyira kérdéses) szituban mellettünk döntenek a bírók hazai pályán akkor már megnyertük volna ezt a meccset.. Én egyébként biztos voltam benne, h jók leszünk, sajna így ez is kevés volt 😕Igaz, de azután a vereség után nyertünk zsinórban 4 mérkőzést. És még most is állhatunk 10-6 tal 😛 De ezek a számok/latolgatások semmit sem jelentenek, a lényeg hogy 1 hét múlva remélhetőleg pazar kis mérkőzést fogunk egymással vívni.Lanceérdekes adat:Final score of Giants & Patriots in '07? 38-35. They met again in SB XLIILanceIgen csak az után a 38-35 után 10-6al álltatok most meg 6-6al.Jövőhéten fog eldőlni nagyon sok minden szerintem is,öldökléses lesz az biztos 😊Cowboykarcsi
több mint 12 éve
Azért azt vágjátok, hogy 2007-ben mennyire kaptunk ki a Patstől az alapszakaszban? A válasz: 38-35-re!
több mint 12 éve
Igaz, de azután a vereség után nyertünk zsinórban 4 mérkőzést. És még most is állhatunk 10-6 tal 😛 De ezek a számok/latolgatások semmit sem jelentenek, a lényeg hogy 1 hét múlva remélhetőleg pazar kis mérkőzést fogunk egymással vívni.érdekes adat:Final score of Giants & Patriots in '07? 38-35. They met again in SB XLIILanceIgen csak az után a 38-35 után 10-6al álltatok most meg 6-6al.Jövőhéten fog eldőlni nagyon sok minden szerintem is,öldökléses lesz az biztos 😊Cowboykarcsi
több mint 12 éve
érdekes adat:Final score of Giants & Patriots in '07? 38-35. They met again in SB XLIILanceIgen csak az után a 38-35 után 10-6al álltatok most meg 6-6al.Jövőhéten fog eldőlni nagyon sok minden szerintem is,öldökléses lesz az biztos 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem voltam elég egyértelmű, késő van már 😊 Szóval mi csak az utolsó 3 at hozzuk, a dallas meg elbukja az utolsó 2-t ( eagles, és mi), akkor mi állunk jobban.Délután láttam olyan variációt, hogy a gb kiszorult a po-ból 😀 De ehhez pl olyan kellett, hogy ma a lions és a saints döntetlent játszon, meg persze mi megverjük őket.
Belehallgattam a giants.com on a mérkőzés utáni webcastba, a legtöbb szurkoló pozitív volt. Ez persze nem is meglepő. Amire viszont a műsorvezető sem tudott válaszolni, hogy blackmon mit keresett a pályán?
több mint 12 éve
a legviccesebb az a szcenárió lenne, hogy a nyg és a dal-nak is jó lenne az utolsó fordulóban a döntetlen és mindketten bemennek a po-ba. na azt a meccset végigröhögném. ehhez persze kell sok chi, det, atl szenvedés
több mint 12 éve
Igazából a jövőheti is pont olyan, hogy nem számít, HA utána a maradék 3 mérkőzést nyerjük. De nagyon hozni kellene, mert akkor utána beleférHET még egy L: ezért.valami nem stimmel, ha csak az utsó hármat nyerjük, akkor 9-7 a történet. ha a jövőhéten veszítünk, akkor a dallas tud csinálni 10-6ot
több mint 12 éve
Igazából a jövőheti is pont olyan, hogy nem számít, HA utána a maradék 3 mérkőzést nyerjük. De nagyon hozni kellene, mert akkor utána beleférHET még egy L: ezért.Jövő héten lesz a döntő meccs sztem. Aki azt nyeri az viszi a csoportot.SzeszeA boys vereségével pedig akár 9-7 tel is lehet nfc eastet nyerniLanceHát igen, ez a Cowboys zakó csak azt jelenti, hogy a két Dallas elleni meccsen kívül elég ha hozzuk a Washington ellenit és az már 100% playoff-ot ér.balu10
érdekes adat:
: Final score of Giants & Patriots in '07? 38-35. They met again in SB XLII@NFLhistory
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Hatalmas meccs volt, respect!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
tûzoltó
853
Gratulálok, ma ez nagy volt!!!!
több mint 12 éve
nna ez volt az igazi heartbreaker. nem tudom mi történt, mit beszélt Strahan, de faszán összejött sok pozitívum.
több mint 12 éve
Jövő héten lesz a döntő meccs sztem. Aki azt nyeri az viszi a csoportot.A boys vereségével pedig akár 9-7 tel is lehet nfc eastet nyerniLanceHát igen, ez a Cowboys zakó csak azt jelenti, hogy a két Dallas elleni meccsen kívül elég ha hozzuk a Washington ellenit és az már 100% playoff-ot ér.balu10