New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Ettől még robbanthat, egyáltalán nem biztos h kisebb szerepet fog kapni idén, mint Wilson, főleg ha megint jó preseasont produkál.Szép szavak mindenkitől, jó, hogy pl. Bradshaw nem a konkurenciát látja Wilsonban.Mondjuk kegyetlen jól kijöttek Jacobs-szal is. Kicsit azért is lepett meg az 1. körös RB pick, mert tavalyi idény vége felé hangoztatták, hogy Scott robbanthat idén akkorát, mint tavaly Cruz. Majd meglátjuk...Asbee
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.htmllotus86
több mint 13 éve
Szép szavak mindenkitől, jó, hogy pl. Bradshaw nem a konkurenciát látja Wilsonban.Mondjuk kegyetlen jól kijöttek Jacobs-szal is. Kicsit azért is lepett meg az 1. körös RB pick, mert tavalyi idény vége felé hangoztatták, hogy Scott robbanthat idén akkorát, mint tavaly Cruz. Majd meglátjuk...
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.htmllotus86
több mint 13 éve
Szerintem ti most csak tíz évig ne panaszkodjatok semmire, hogy 5 éven belül 2 gyűrűt nyertetek 😛
több mint 13 éve
Csak annyit arról, hogy mennyire lehet objektíven megítélni a draftot pár nappal utána.Az eagles topicban mindenki elégedett a draftjukkal. Ehhez képest az egyik Skins fan azt mondta, hogy a legrosszabb az ő draftjuk lett a csoportban. Itt nálunk, meg majdnem mindenki elégedetlen, a gyenge draft miatt. Na így legyen okos az ember.
Szerintem az előzőekben lett megfogalmazva a lényeg, töredékével sem rendelkezünk annak az infónak, ami alapján a FO meghozta a döntéseit. Remélem húztunk egy Cruzt, meg egy JPP-t, Wilson meg Scottal a jövő futótandemje lesz. Aztán lehet az ellentéte is, minden draftolt megy a levesbe 1-2 éven belül. Addig nem érdekel, amíg 4 évente SB-t nyerünk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Le kellett volna védetnem 😀az örök klasszikus 😀ChevyGoff Washingtonba igazolt, remek... :mad:balu10Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀Asbee
Szép szavak mindenkitől, jó, hogy pl. Bradshaw nem a konkurenciát látja Wilsonban.
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2012/04/giants_ahmad_bradshaw_vows_to.html
több mint 13 éve
Arra még emlékeztek, hogy Bradshawt annak idején úgy draftoluk, hogy még előtte volt egy letöltendő börtönbüntetés? :]
több mint 13 éve
Be kell valljam, hogy annyira jóllakott vagyok az SB győzelemmel, hogy nincsenek komoly elvárásaim a következő szezonra.A csoportgyőzelemmel megelégszem. Rosszabb esetben a csoportbeli riválisok alázása is elég csoportgyőzelem nélkül.

több mint 13 éve
Én nem értek egyet az ilyen jellegű kritikákkal. Reese-ék nyilván jóval tisztábban látják, h mik a need-jeink, gondolom nem véletlenül nem húztak az OL-be korai körökben. Kritizálni akkor lehetne őket, ha nem jönnének az eredmények. Biztos lesz majd olyan időszak, de ez most nem az 😊 Sztem egyébként érdemben lehúzni akkor lehet egy draftot az adott pillanatban, ha olyan játékosokat húz egy csapat akik későbbi körökben is elérhetőek lennének, ez nálunk nem állt fent idén sem. Aztán hogy ki válik be és ki nem majd meglátjuk 2-3 év múlva.arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?ironroynem
kicsit lemaradtam az elmúlt napokkal , de látom rengeteg cikk és elemzés készült itt ,Persze nem lehet tudni kiből mi lesz, csak hát valamit azért mégis. Falemberek pl. csúsztak rendesen, már harmadik körben húzhattunk volna valakit. Hiába jó játékos Hosley, nincs szükségünk egy újabb cornerback-re. Teljesen elégedett csak Randle és Robinson draftolásával vagyok. Első körben futó kicsit necces. Polk UDFA lett. Ha őt behúzzuk hetedik körben, azzal sem jártunk volna rosszabbul. De még ha pár körrel előrébb, akkor sem. Mosley az egyetemen lett OT, McCants volt az azt hiszem, aki tanulmányi eredményei miatt nem is játszhatott. Max backup potenciál mindketten...Kuhn pedig majd kiderül, véleményem szerint DE lesz, de kapásból láttam egy nála ígéretesebbnek tűnő gyereket UDFA-n :rolleyes: Szóval persze én is bízom stábban, meg játékosokban is, kívánom, hogy cáfoljanak meg! De legalább nem húztunk puntert a harmadik körben 😀Asbee
azok majd segítenek képbe kerülni!
két féle megközelítés lehetséges az értékeléssel kapcsolatban!
1. ha a szakértők általi előzetes besorolást vesszük irányadónak akkor
mondhatjuk akár gyengének is
2. és hozzám ez áll közelebb !
maximálisan megbízunk a már olyan sokszor bizonyított Reese féle döntésekben.
akik végül is legjobban és egyedül ismerik a belső helyzetet , needeket stb...
szerintük a legjobbakat hoztuk el így nézve meg A+ 😉
ezek a draft osztályozások meg elég értelmetlenek mindaddig amíg nem telik el 2-3 év
és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...yooker
több mint 13 éve
arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?ironroynem
kicsit lemaradtam az elmúlt napokkal , de látom rengeteg cikk és elemzés készült itt ,Persze nem lehet tudni kiből mi lesz, csak hát valamit azért mégis. Falemberek pl. csúsztak rendesen, már harmadik körben húzhattunk volna valakit. Hiába jó játékos Hosley, nincs szükségünk egy újabb cornerback-re. Teljesen elégedett csak Randle és Robinson draftolásával vagyok. Első körben futó kicsit necces. Polk UDFA lett. Ha őt behúzzuk hetedik körben, azzal sem jártunk volna rosszabbul. De még ha pár körrel előrébb, akkor sem. Mosley az egyetemen lett OT, McCants volt az azt hiszem, aki tanulmányi eredményei miatt nem is játszhatott. Max backup potenciál mindketten...Kuhn pedig majd kiderül, véleményem szerint DE lesz, de kapásból láttam egy nála ígéretesebbnek tűnő gyereket UDFA-n :rolleyes: Szóval persze én is bízom stábban, meg játékosokban is, kívánom, hogy cáfoljanak meg! De legalább nem húztunk puntert a harmadik körben 😀
azok majd segítenek képbe kerülni!
ezek a draft osztályozások meg elég értelmetlenek mindaddig amíg nem telik el 2-3 év
és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...yooker
több mint 13 éve
kicsit lemaradtam az elmúlt napokkal , de látom rengeteg cikk és elemzés készült itt ,azok majd segítenek képbe kerülni!
és derül ki valójában ki és mit tesz le közülük az asztalra...
több mint 13 éve
arra leszek nagyon kíváncsi, hogy lesz-e Grant re-signed?az örök klasszikus 😀ChevyGoff Washingtonba igazolt, remek... :mad:balu10Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀Asbee
több mint 13 éve
az örök klasszikus 😀Goff Washingtonba igazolt, remek... :mad:balu10Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀Asbee
több mint 13 éve
Goff Washingtonba igazolt, remek... :mad:balu10Futóinkkal úgyis csak a sajtótájékoztatón fog találkozni 😀
több mint 13 éve
Salander írt Janzen Jacksonról: kattAsbeeKözben a Disclaimerem okafogyottá vált. :]
Jerry Reese on @WFAN660 confirms FB Joe Martinek (Rutgers), S Janzen Jackson (McNeese State) as two Giants UDFAs. #NYG
Reese acknowledged Jackson's character/background issues. Said team will "read him riot act, tell him how we do things here" when he arrives
több mint 13 éve
Azért nagyon szép Mathis és Cole garantáltja; de Osi hiába top passrusher - egyéb hibái meg a roster sajátosságai miatt - nálunk alapvetően csere.Osi ismét borította a bilit.Remélem nem folyik bele jobban a sárdobálásba, de azt mindenképp megértem, h nem éri be kevesebbel mint Kiwi. Osi nagyon jól játszik, és csak 1 évvel idősebb Kiwinél, ami elhanyagolható. (Kiwi 29, Osi 30)Szsziszka
http://www.nydailynews.com/sports/football/giants/ny-giants-defensive-osi-umenyiora-rips-gm-jerry-reese-gm-making-greedy-pig-article-1.1069584gerle
De még nem is ez a lényeg... Egyszerűen bármit szeretne és gondol a játékos, nem lehet több évnyi garantált pénzt adni valakinek aki az elmúlt 4 évben 1 egész évet tudott végigjátszani.
Lehet, hogy lesz ilyen hülye, de tavaly megengedték neki hogy keressen ilyet és nem talált, szóval pofa be és hajtsa ki a belét; mert ha nem akkor bottal sem fogja piszkálni senki - nemhogy az 5 millió garantáltat adjon neki (ami ugye egy hosszabb szerződés része lett volna).
több mint 13 éve
Osi ismét borította a bilit.Remélem nem folyik bele jobban a sárdobálásba, de azt mindenképp megértem, h nem éri be kevesebbel mint Kiwi. Osi nagyon jól játszik, és csak 1 évvel idősebb Kiwinél, ami elhanyagolható. (Kiwi 29, Osi 30)
http://www.nydailynews.com/sports/football/giants/ny-giants-defensive-osi-umenyiora-rips-gm-jerry-reese-gm-making-greedy-pig-article-1.1069584gerle
több mint 13 éve
Osi ismét borította a bilit.http://www.nydailynews.com/sports/football/giants/ny-giants-defensive-osi-umenyiora-rips-gm-jerry-reese-gm-making-greedy-pig-article-1.1069584
több mint 13 éve
Írtam én is pár sort róluk: katt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jacksonról ugye írt salander, itt vannak még udfa-k, rövidebben:Matt Broha, DE, Louisiana Tech 6-4 magas, 255 font szituációs pass rusher, már true freshman korától játszott, de csak juniorként "indult be", utolsó két évében 16.5 sack és 23.5 negatív yardos szerelése mellett szinte eltörpül a 90 tackle-je és 4 kierőszakolt fumbleja. WAC-ból jön, szal nem igazán találkozott neves támadó falakkal, de egy Tollefson féle karrier még összejöhet neki.
Damian Davis, WR, Mary Hardin-Baylor nem találtam pontos adatot, de 6-5 körüli magassághoz 180-190 font lehet most. már középsuliban is jó játékos volt, állami bajnok cím végzősként (nem a legmagasabb osztályban) elkapó és corner egyaránt volt, ill. a visszahordásokat is ő csinálta. az Oklahoma State-re iratkozott be, freshmanként nem kapott komoly szerepet, aztán másodévesként már csereként összejött 400+ yard meg 2 td, de a negyedosztályba transferelt és eltűnt mindenki szeme elől. de lehet, hogy keverem egy névrokonával, mert az nfldraftscout.com szerint az ex-cowboy már tavaly kijött.
David Douglas, WR, Arizona 6 láb magas 206 font, illik a visszahordó vonalunkba, mert szokott, de nem tud. szeret kosarazni: http://www.youtube.com/watch?v=jC44vrEbNQs max ezredik számú redzone célpont lehet, ja és a Lionsnál járt viziten draft előtt
Adewale Ojomo, DE, Miami 6-3 magas, 255 fontos DE (esetleg DT). 2008ban leginkább szituációs pass rusherként játszott, a következő évet állkapocs műtét miatt hagyta ki, de juniorként már egész jó számokat produkált, 38 tackle, 7.5 TFL mellé 5 sack. végzős évére az eltiltások miatt betolták középre, nem is tudott jó teljesítményt nyújtani, hisz ugyan majdnem mindig kezdett, de nem alkotott semmi maradandót.
folytatás később
több mint 13 éve
Sztem amúgy is marad cb. Nem tudom miért akarnak többen s-t játszatni vele, mikor egy kezdő szintű cb-ről beszélünk. A kezdő s-ink is megvannak, nem hiszem h csere s-nek szánjuk. Egyelőre Webster Thomas a kezdő cb-k szerintem. Aztán 3 cb-s felállásban lehet h ő fog nickelben játszani. (Persze ha nem sérül meg újfent.)Salander írt Janzen Jacksonról: kattAsbeemár a Volsban is nagyon szerettem a játékát, így én is róla terveztem hosszabban értekezni, de ez is jó cikk lett, köszi érte 😊
ami érdekes szerintem, hogy hiába volt itt draft előtt, picket nem áldoztunk rá, ez az edzői stábot jellemzi, ami viszont sztem fontosabb, hogy a balhés múlt után udfaként is minket választott. én bízom coughlinékban, hogy meg tudják nevelni, súlyt meg nem kell sokat rátenni, mert jól használja a sebességét és technikás, így fizikálisabb wr-ek ellen sincs elveszve. nagyon örülök neki, kis túlzással a "draft" legjobb "pickje" 😛
ha jones nem épül fel szinte biztos vagyok a roster spotjában (és akkor Thomas is maradhat CB)kristof
több mint 13 éve
Nem értem miért kellene kezdőjátékosokat draftolnia egy SB győztes csapatnak. Még akkor is, ha nem volt díszmenet a győzelem. A távozó játékosok nem voltak kezdők, őket nem kell kész játékosokkal pótolni. Szerintem az Oline rendben lesz, mert nem marad el az offseason. Tavaly szerintem a legfőbb indok a gyenge futás esetében az elmaradt gyakorlás volt. A szezon végére valamennyire csak összeálltak.Lehet, hogy a borúlátóknak lesz igazuk, és nem sok játékost látunk játszani a következő szezonokban, de szerintem nincs akkora gond ezekkel a pickekkel.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Én csak akkor nézem, ha én túlélem a nyarat!Azért november 11-én akkor is nézni fogod a Giants meccsét, ha nem éli túl a nyarat Kuhn 😉G-menCsak sajna ez nem soccer...Asbeeha túléli a nyarat, akkor nézni fogom a Giants meccseit, amikor tudom. 😀Amadeus91

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Salander írt Janzen Jacksonról: kattAsbeemár a Volsban is nagyon szerettem a játékát, így én is róla terveztem hosszabban értekezni, de ez is jó cikk lett, köszi érte 😊
ami érdekes szerintem, hogy hiába volt itt draft előtt, picket nem áldoztunk rá, ez az edzői stábot jellemzi, ami viszont sztem fontosabb, hogy a balhés múlt után udfaként is minket választott. én bízom coughlinékban, hogy meg tudják nevelni, súlyt meg nem kell sokat rátenni, mert jól használja a sebességét és technikás, így fizikálisabb wr-ek ellen sincs elveszve. nagyon örülök neki, kis túlzással a "draft" legjobb "pickje" 😛
ha jones nem épül fel szinte biztos vagyok a roster spotjában (és akkor Thomas is maradhat CB)
több mint 13 éve
Megnéztem kiket hoztunk UDFA-ként és JoJo Nicolas nem tűnik rossznak: http://hurricanesports.cstv.com/sports/m-footbl/mtt/nicolas_jojo00.htmlbalu10S poszton is lesz harc a backup helyekért: 2 FA, 2 Udfa, Martin, és Chad Jones-szal se tudni h mi lesz idén.