NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
KP out. Sash bizonyíthat. Rekord mennyiségű hátsókörös rookie lesz a pályán. :/
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Osi elég gáz, főleg így, hogy Tuck sem 100 %-os idén, ráadásul Osi idén sem rossz. Grantet el kellene felejteni. Elismerem, tavaly zsír volt, idén azonban nulla. Azt amit produkál Sash is simán tudná hozni, vagy akár Amu.Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)ironroyErősen kérdéses = szinte tuti, h nem játszik.. Osi és Baas is out lesz. Granttől nagyon félek, remélem összeszedi magát erre a meccsre...Szesze
több mint 12 éve
Íme a Cowboys elleni meccsre a kérdések, kicsit variáltam...1. Mi lesz a végeredmény? A) több mint 10 ponttal nyerünk B) 1-10 ponttal nyerünk C) kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-25 C) 26+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-15 B) 16-25 C) 26+
4. Giants vagy Boys fut több yardot? A) Giants B) Boys
5. Demarcus Ware vagy JPP szerez több pontot?(TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ware B) JPP
6. Hány sacket nyelünk be a meccsen? A) 0 B)1-2 C)3+
7. Manning vagy Romo dob először INT-et a meccsen? A) Eli B) Tony C) egyik sem
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen a Boys támadóegysége? A) kevesebb mint 320 yardot B) 320-370 C) 371 +
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? A) Witten B) Ballard C) Bradshaw D) Murray
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardtok nyelünk be összesen? A) 75 alatt B) 76-110 C) 110 +
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Kiwanuka B) Boley C) Sean Lee D) Keith Brooking
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Newman D) Scandrick
több mint 12 éve
Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)ironroyErősen kérdéses = szinte tuti, h nem játszik.. Osi és Baas is out lesz. Granttől nagyon félek, remélem összeszedi magát erre a meccsre...
több mint 12 éve
Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀vittoreLegyűrt a vírus + sok zh... :/
több mint 12 éve
trash talk sincs, vagy legalábbis nem olvastamvittoretúlzás, hogy nincs 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824dd0cc/article/tuck-resents-cowboys-envy-notion-jacobs-says-dallas-fears-him?module=HP11_headline_stack
több mint 12 éve
meg hát nagyon nehéz is találgatni , mivel azon kívülhogy a passzjátékon várhatóan nem fog múlni ,
szinte semmi biztosat nem lehet mondani...
várhatóan mi is sok yardot fogunk nyelni , kérdés hogy
meglesznek-e mellé a labdaszerzések ! Romo idén nem
sokat adott el , ebben fejlődött bőven...
ami rossz hír hogy őt mindig is a brutál pass rush hozta zavarba , ami mostanában nem igazán működik...
ezektől függetlenül úgy gondolom nyerhető a meccs...
több mint 12 éve
trash talk sincs, vagy legalábbis nem olvastam
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀vittorerohadt lassan telik el ez a hét az biztos...
szoktam várni a vasárnapot mindig , de most az átlagosnál
jóval nagyobb a "feszültség" bennem! nincs mese , nyerni kell
vagy vége !!kb ennyi ami jár a fejemben...
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀vittoreAz a baj, hogy nem nagyon tudnék mit írni, hogy a "sérülések istene" legalább kreatív az utóbbi időben a csapattal. Meguntam már fél tucat ACL szakadás után... Komolyan ha nem fordult volna elő a szezonban nekiállnék sírvaröhögni, hogy Baasnak agydaganata van és azért fáj a feje... Inkább nem is gondolok rá, mert a végén tényleg lesz valami baja. :/
Teljesen szét vagyunk esve továbbra is, de szerintem a Cowboysnál még ebben az állapotban is jobbak vagyunk.
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀
több mint 12 éve
Tony Ugoh a fedélzeten. Vajon jobban megvédi majd Elit, mint anno Peytont? Stacy Andrews lett IRre rakva.iktriadTalán a "helyettes TE a jumbo packageben" kemény feladatára még alkalmas.
több mint 12 éve
Tony Ugoh a fedélzeten. Vajon jobban megvédi majd Elit, mint anno Peytont? Stacy Andrews lett IRre rakva.
több mint 12 éve
ne a "szerencsésebb", hanem a jobb nyerjen! mert akkor akkor mi tuti rábasznánk!Megegyeztünk kétszer veritek őket még kikapnak vkitől, aztán a többit ti is bukjátok mi nyerjük az összeset és miénk a PO 😛nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabbAzért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊balu10
Amúgy ne rágódjatok két három meccs döntő pillanatokban való tévedésnél minket is megfogott bár a Pats sanszos előbb utóbb utolért volna minket a Chicago meccset viszont nyertük volna ha azok akkor nincsenek. De ez már a múlt amúgy nem is érdemelnénk PO-t úgyhogy nyerjen a Boys és közületek a szerencsésebb.dande
több mint 12 éve
Megegyeztünk kétszer veritek őket még kikapnak vkitől, aztán a többit ti is bukjátok mi nyerjük az összeset és miénk a PO 😛nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabbAzért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊balu10
Amúgy ne rágódjatok két három meccs döntő pillanatokban való tévedésnél minket is megfogott bár a Pats sanszos előbb utóbb utolért volna minket a Chicago meccset viszont nyertük volna ha azok akkor nincsenek. De ez már a múlt amúgy nem is érdemelnénk PO-t úgyhogy nyerjen a Boys és közületek a szerencsésebb.
több mint 12 éve
Pontosan. Ha minket, akkor már őket is... 😀nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabbAzért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊balu10
több mint 12 éve
kezdtem már megnyugodni vasárnap óta , aztán benézek ésezeken a képeken meg megint felb@sztam az agyam... :mad: :mad: !
le kéne ezt már zárni tényleg... 😕
remélem a srácok már túl vannak rajta mert ha ez benne marad a fejekben akkor abból
tuti szarul jövünk ki!
több mint 12 éve
nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabbAzért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊
több mint 12 éve
engem speciel az ezt követő Jennings féle "elkapás" (TD) vagy amikor 3&soknál Rodgers sack helyett a rinyagép Finley-re bedobták az alibizászlót (utána TD) az sokkal jobban felbaszott agyilag, mint ez. De lassan már túlléphetünk ezen sztem 😊Szeszenincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
engem speciel az ezt követő Jennings féle "elkapás" (TD) vagy amikor 3&soknál Rodgers sack helyett a rinyagép Finley-re bedobták az alibizászlót (utána TD) az sokkal jobban felbaszott agyilag, mint ez. De lassan már túlléphetünk ezen sztem 😊
több mint 12 éve
Szvsz mikor Ballardnak háttal mutatták, abból mintha kivehető lett volna, hogy a térde a kéken van. Persze csak egyszer láttam, így necces, kép meg remélem nem PS...
több mint 12 éve
Vagy talán a bíróknak kellene felvenni szemüveget, ha ekkora szükség van rá...ezt a képet még nem láttam de ez mindent megmagyaráz...talán nem kék sportszárban kellene játszani, vagy az endzone legyen pirosvittore
http://i9.photobucket.com/albums/a54/JCapace/389484_10150599973924377_418837579376_11892851_1242151001_n.jpgcsebi
több mint 12 éve
a NYG részéről szerencsére nincs utólagos vinnyogás a hibás bírói döntések miatt. az a tapasztalat , hogy aki beszól, a következő hetekben méginkább beszopatják
több mint 12 éve
A zebrák a Green Bay szezonját akarták tökéletessé tenni.nem tudom, szóval már a tévés közvetítés alatt is kilassították és ott is volt egy pillanat amikor jól láthatóan benn volt...még talán Ricsiék is mondták. Már akkor éreztem, hogy elvettek tőlünk egy TD-t,talán nem kék sportszárban kellene játszani, vagy az endzone legyen pirosvittorenem kifogás... oké h lenn nem látják, de hogy fenn sem???csebi
mert tökéletes passz, tökéletes elkapás volt, más kérdés, hogy az ítélet tökéletlen volt...ironroy