NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
KP out. Sash bizonyíthat. Rekord mennyiségű hátsókörös rookie lesz a pályán. :/

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)ironroy
Erősen kérdéses = szinte tuti, h nem játszik.. Osi és Baas is out lesz. Granttől nagyon félek, remélem összeszedi magát erre a meccsre...Szesze
Osi elég gáz, főleg így, hogy Tuck sem 100 %-os idén, ráadásul Osi idén sem rossz. Grantet el kellene felejteni. Elismerem, tavaly zsír volt, idén azonban nulla. Azt amit produkál Sash is simán tudná hozni, vagy akár Amu.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Íme a Cowboys elleni meccsre a kérdések, kicsit variáltam...
1. Mi lesz a végeredmény? A) több mint 10 ponttal nyerünk B) 1-10 ponttal nyerünk C) kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-25 C) 26+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-15 B) 16-25 C) 26+
4. Giants vagy Boys fut több yardot? A) Giants B) Boys
5. Demarcus Ware vagy JPP szerez több pontot?(TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ware B) JPP
6. Hány sacket nyelünk be a meccsen? A) 0 B)1-2 C)3+
7. Manning vagy Romo dob először INT-et a meccsen? A) Eli B) Tony C) egyik sem
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen a Boys támadóegysége? A) kevesebb mint 320 yardot B) 320-370 C) 371 +
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? A) Witten B) Ballard C) Bradshaw D) Murray
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardtok nyelünk be összesen? A) 75 alatt B) 76-110 C) 110 +
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Kiwanuka B) Boley C) Sean Lee D) Keith Brooking
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Newman D) Scandrick
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)ironroy
Erősen kérdéses = szinte tuti, h nem játszik.. Osi és Baas is out lesz. Granttől nagyon félek, remélem összeszedi magát erre a meccsre...
több mint 12 éve
Kenny játéka erősen kérdéses vasárnap, ha ő nem játszik akkor Grant lesz a helyettese... (ajaj)
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀vittore
Legyűrt a vírus + sok zh... :/

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
trash talk sincs, vagy legalábbis nem olvastamvittore
túlzás, hogy nincs 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824dd0cc/article/tuck-resents-cowboys-envy-notion-jacobs-says-dallas-fears-him?module=HP11_headline_stack

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
meg hát nagyon nehéz is találgatni , mivel azon kívül
hogy a passzjátékon várhatóan nem fog múlni ,
szinte semmi biztosat nem lehet mondani...

várhatóan mi is sok yardot fogunk nyelni , kérdés hogy
meglesznek-e mellé a labdaszerzések ! Romo idén nem
sokat adott el , ebben fejlődött bőven...
ami rossz hír hogy őt mindig is a brutál pass rush hozta zavarba , ami mostanában nem igazán működik...

ezektől függetlenül úgy gondolom nyerhető a meccs...
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
trash talk sincs, vagy legalábbis nem olvastam
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀vittore
rohadt lassan telik el ez a hét az biztos...
szoktam várni a vasárnapot mindig , de most az átlagosnál
jóval nagyobb a "feszültség" bennem! nincs mese , nyerni kell
vagy vége !!kb ennyi ami jár a fejemben...
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Az a baj, hogy nem nagyon tudnék mit írni, hogy a "sérülések istene" legalább kreatív az utóbbi időben a csapattal. Meguntam már fél tucat ACL szakadás után... Komolyan ha nem fordult volna elő a szezonban nekiállnék sírvaröhögni, hogy Baasnak agydaganata van és azért fáj a feje... Inkább nem is gondolok rá, mert a végén tényleg lesz valami baja. :/

Teljesen szét vagyunk esve továbbra is, de szerintem a Cowboysnál még ebben az állapotban is jobbak vagyunk.
több mint 12 éve
vmi nem stimmel. a hét meccse (snf) előtt 3 napja 0 hozzászólás itt és a dallas topikban. mindenki vasárnapra gyúr? 😀
több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Tony Ugoh a fedélzeten. Vajon jobban megvédi majd Elit, mint anno Peytont? Stacy Andrews lett IRre rakva.iktriad
Talán a "helyettes TE a jumbo packageben" kemény feladatára még alkalmas.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tony Ugoh a fedélzeten. Vajon jobban megvédi majd Elit, mint anno Peytont? Stacy Andrews lett IRre rakva.
több mint 12 éve
nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabb
Azért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊balu10
Megegyeztünk kétszer veritek őket még kikapnak vkitől, aztán a többit ti is bukjátok mi nyerjük az összeset és miénk a PO 😛

Amúgy ne rágódjatok két három meccs döntő pillanatokban való tévedésnél minket is megfogott bár a Pats sanszos előbb utóbb utolért volna minket a Chicago meccset viszont nyertük volna ha azok akkor nincsenek. De ez már a múlt amúgy nem is érdemelnénk PO-t úgyhogy nyerjen a Boys és közületek a szerencsésebb.dande
ne a "szerencsésebb", hanem a jobb nyerjen! mert akkor akkor mi tuti rábasznánk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊eaglesmcnabb
Megegyeztünk kétszer veritek őket még kikapnak vkitől, aztán a többit ti is bukjátok mi nyerjük az összeset és miénk a PO 😛

Amúgy ne rágódjatok két három meccs döntő pillanatokban való tévedésnél minket is megfogott bár a Pats sanszos előbb utóbb utolért volna minket a Chicago meccset viszont nyertük volna ha azok akkor nincsenek. De ez már a múlt amúgy nem is érdemelnénk PO-t úgyhogy nyerjen a Boys és közületek a szerencsésebb.
több mint 12 éve
Pontosan. Ha minket, akkor már őket is... 😀

több mint 12 éve
kezdtem már megnyugodni vasárnap óta , aztán benézek és
ezeken a képeken meg megint felb@sztam az agyam... :mad: :mad: !
le kéne ezt már zárni tényleg... 😕
remélem a srácok már túl vannak rajta mert ha ez benne marad a fejekben akkor abból
tuti szarul jövünk ki!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Azért azt megköszönnénk, ha ti is csapnátok őket. 😊

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
engem speciel az ezt követő Jennings féle "elkapás" (TD) vagy amikor 3&soknál Rodgers sack helyett a rinyagép Finley-re bedobták az alibizászlót (utána TD) az sokkal jobban felbaszott agyilag, mint ez. De lassan már túlléphetünk ezen sztem 😊Szesze
nincs mese csapni kell a Dallast. Utána menten szebben fognak kinézni a dolgok 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
engem speciel az ezt követő Jennings féle "elkapás" (TD) vagy amikor 3&soknál Rodgers sack helyett a rinyagép Finley-re bedobták az alibizászlót (utána TD) az sokkal jobban felbaszott agyilag, mint ez. De lassan már túlléphetünk ezen sztem 😊
több mint 12 éve
Szvsz mikor Ballardnak háttal mutatták, abból mintha kivehető lett volna, hogy a térde a kéken van. Persze csak egyszer láttam, így necces, kép meg remélem nem PS...

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
ezt a képet még nem láttam de ez mindent megmagyaráz...

http://i9.photobucket.com/albums/a54/JCapace/389484_10150599973924377_418837579376_11892851_1242151001_n.jpgcsebi
talán nem kék sportszárban kellene játszani, vagy az endzone legyen pirosvittore
Vagy talán a bíróknak kellene felvenni szemüveget, ha ekkora szükség van rá...

több mint 12 éve
a NYG részéről szerencsére nincs utólagos vinnyogás a hibás bírói döntések miatt. az a tapasztalat , hogy aki beszól, a következő hetekben méginkább beszopatják
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
talán nem kék sportszárban kellene játszani, vagy az endzone legyen pirosvittore
nem kifogás... oké h lenn nem látják, de hogy fenn sem???csebi
nem tudom, szóval már a tévés közvetítés alatt is kilassították és ott is volt egy pillanat amikor jól láthatóan benn volt...még talán Ricsiék is mondták. Már akkor éreztem, hogy elvettek tőlünk egy TD-t,
mert tökéletes passz, tökéletes elkapás volt, más kérdés, hogy az ítélet tökéletlen volt...ironroy
A zebrák a Green Bay szezonját akarták tökéletessé tenni.