NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
234
33
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Forti
133
Kikaptunk, de végre van CSAPAT-unk!!! Megemelem a kalapom a fiúk előtt!
több mint 12 éve
Az a baj, hogy ilyen meccsen megsokszorozódnak a bírói döntések súlyai és ebben a tekintetben nem mi voltunk hazai pályán...
több mint 12 éve
Pont ez fogalmazódott meg bennem is, a mérkőzés után. A boys vereségével pedig akár 9-7 tel is lehet nfc eastet nyerni:hihetetlenül büszke vagyok a csapatrakristofÉn is, és nagyon remélem, hogy akkora erőt fog adni, mint annó a 2007-es Pats elleni meccs. Csak a GB-nek a Conf. döntőben vágunk vissza. 😊balu10
így
több mint 12 éve
hát srácok, ha végig így játszottatok volna, már megnyertétek volna a csoportot. nagyon nagy meccs volt. és előzzétek meg a Cowgirlst, ha lehet
több mint 12 éve
hihetetlenül büszke vagyok a csapatrakristofÉn is, és nagyon remélem, hogy akkora erőt fog adni, mint annó a 2007-es Pats elleni meccs. Csak a GB-nek a Conf. döntőben vágunk vissza. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hihetetlenül büszke vagyok a csapatra
több mint 12 éve
1.B2.C
3.D
4.B
5.B
6.B
7.A
8.B
9.C
10.A
11.A
12.C
több mint 12 éve
Boothe center, Petrus LG...
több mint 12 éve
Manningham, Herzlich, Umenyiora nem játszik ma, de Bradshaw és Boley úgy néz ki tudja vállalni. Náluk mindkét kezdő ILB (Bishop, Hawk) kihagyja a meccset, ez talán kedvez majd a futójátéknak. Múlt héten 100%ra vettem a vereséget, de sztem ma meglepetést okozunk 😊SzeszeBaas és Scott is inactive! 😕
több mint 12 éve
Forti
133
Tippjeim ma estére:1. A (akkor is! 😀 )
2. B
3. A
4. B
5. A
6. B
7. C
8. B
9. C
10. A
11. B
12. D
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1. B2. B
3. D
4. B
5. B
6. B
7. C
8. C
9. C
10. A
11. A
12. E
több mint 12 éve
1. C2. B
3. D
4. C
5. B
6. A
7. A
8. B
9. C
10. A
11. A
12. C
több mint 12 éve
hidd el sose szurkoltam ennyire a Giants futójátékának mint idén. 😊Mondjuk nem a legjobb évet választottad, h finom legyek 😛mascherano😊 Köszi. Az a baj nem tudok jobbat. Csak rosszabbat tudnék szerezni.mascheranoAkkor bízz benne, h összeáll a futójátékunk végre, mi is ezt tesszük 😊Szesze
több mint 12 éve
hidd el sose szurkoltam ennyire a Giants futójátékának mint idén. 😊😊 Köszi. Az a baj nem tudok jobbat. Csak rosszabbat tudnék szerezni.Akkor bízz benne, h összeáll a futójátékunk végre, mi is ezt tesszük 😊SzeszeEgyiket se 😊 Ha muszáj választani akkor én Jacobsot mondanám, ő fix h játszik csak gyengén 😊Szeszemascherano
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
😊 Köszi. Az a baj nem tudok jobbat. Csak rosszabbat tudnék szerezni.Akkor bízz benne, h összeáll a futójátékunk végre, mi is ezt tesszük 😊mascheranoMindkét futótok nálam van és nem tudom melyiket kezdessem 😊mascheranoEgyiket se 😊 Ha muszáj választani akkor én Jacobsot mondanám, ő fix h játszik csak gyengén 😊Szesze
több mint 12 éve
😊 Köszi. Az a baj nem tudok jobbat. Csak rosszabbat tudnék szerezni.Mindkét futótok nálam van és nem tudom melyiket kezdessem 😊Egyiket se 😊 Ha muszáj választani akkor én Jacobsot mondanám, ő fix h játszik csak gyengén 😊SzeszeMég nem fix, meccs előtt fog eldőlni, de nagyobb az esély h játszik, mint h nem. Azt h mennyi szerepe lesz/lenne sok mindentől függ, ezt nem lehet most előre megmondani.Szeszemascherano
több mint 12 éve
1. B) 2. D)
3. D)
4. B)
5. B)
6. A)
7. A)
8. B)
9. C)
10.C)
11.D)
12.C)
több mint 12 éve
Mindkét futótok nálam van és nem tudom melyiket kezdessem 😊Egyiket se 😊 Ha muszáj választani akkor én Jacobsot mondanám, ő fix h játszik csak gyengén 😊mascheranojátszik Bradshaw?? És mennyi szerepet kaphat?mascheranoMég nem fix, meccs előtt fog eldőlni, de nagyobb az esély h játszik, mint h nem. Azt h mennyi szerepe lesz/lenne sok mindentől függ, ezt nem lehet most előre megmondani.Szesze
több mint 12 éve
Mindkét futótok nálam van és nem tudom melyiket kezdessem 😊játszik Bradshaw?? És mennyi szerepet kaphat?Még nem fix, meccs előtt fog eldőlni, de nagyobb az esély h játszik, mint h nem. Azt h mennyi szerepe lesz/lenne sok mindentől függ, ezt nem lehet most előre megmondani.SzeszeManningham, Herzlich, Umenyiora nem játszik ma, de Bradshaw és Boley úgy néz ki tudja vállalni. Náluk mindkét kezdő ILB (Bishop, Hawk) kihagyja a meccset, ez talán kedvez majd a futójátéknak. Múlt héten 100%ra vettem a vereséget, de sztem ma meglepetést okozunk 😊Szeszemascherano
több mint 12 éve
játszik Bradshaw?? És mennyi szerepet kaphat?Még nem fix, meccs előtt fog eldőlni, de nagyobb az esély h játszik, mint h nem. Azt h mennyi szerepe lesz/lenne sok mindentől függ, ezt nem lehet most előre megmondani.Manningham, Herzlich, Umenyiora nem játszik ma, de Bradshaw és Boley úgy néz ki tudja vállalni. Náluk mindkét kezdő ILB (Bishop, Hawk) kihagyja a meccset, ez talán kedvez majd a futójátéknak. Múlt héten 100%ra vettem a vereséget, de sztem ma meglepetést okozunk 😊Szeszemascherano
több mint 12 éve
játszik Bradshaw?? És mennyi szerepet kaphat?Manningham, Herzlich, Umenyiora nem játszik ma, de Bradshaw és Boley úgy néz ki tudja vállalni. Náluk mindkét kezdő ILB (Bishop, Hawk) kihagyja a meccset, ez talán kedvez majd a futójátéknak. Múlt héten 100%ra vettem a vereséget, de sztem ma meglepetést okozunk 😊Szesze
több mint 12 éve
1. A)2. C)
3. C)
4. C)
5. A)
6. A)
7. B)
8. B)
9. C)
10. A)
11. A)
12. D)
Legyünk optimisták! 😊
több mint 12 éve
1.B2.C
3.D
4.B
5.B
6.A
7. B
8. A
9.D
10.B
11.A
12. D
több mint 12 éve
Manningham, Herzlich, Umenyiora nem játszik ma, de Bradshaw és Boley úgy néz ki tudja vállalni. Náluk mindkét kezdő ILB (Bishop, Hawk) kihagyja a meccset, ez talán kedvez majd a futójátéknak. Múlt héten 100%ra vettem a vereséget, de sztem ma meglepetést okozunk 😊
több mint 12 éve
1. B 2. B
3. D
4. A
5. B
6. C
7. B
8. B
9. B
10. B
11. A
12. D