NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ki tudnak akasztani hogy a NYG-nak muszáj futni, mert tradícióvittore
Igen, ez az amit én se értek és amiért azt gondolom, hogy ki kéne baszni Gilbridget. Ha TC nem akarja, akkor mehet ő is vele.
Legjobban annak örülnék, ha Spangi visszajönne, akár HC-nek is és jönne valaki passzorientált OC.

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
az espn szakik kínjukban már azon vergődtek hogy a GB gyengeségeit keresték. pl egyoldalú offense - hát elég nevetséges

pont a GB mutatja mit kellene a Giantsnak is játszani: ha jobb a passzjáték,akkor nem kell beszarni a 75-25% pass/rush playcall-tól. ki tudnak akasztani hogy a NYG-nak muszáj futni, mert tradíció
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
3 fő eddig ! (G , Csebi , yooker )
az már társaság , így mehetne a dolog...

várjuk a további jelentkezőket ! salandernek gyors gyógyulást! 😉
helyszín a múltkori legyen ???yooker
jó lenne ha tudnék menni, de mivel a 10kor kezdődik így esélytelen, szintén vidéki lévén...
csak lesz még 7 órási meccsünk idén az ESPN-en...
több mint 13 éve
Bradshaw csak a biciklin teker, Boley viszont már a pályán edz.Lance
A legfontosabb, hogy ők ketten legyenek, mert akkor van minimális futójátékunk és talán lesz motiváció a D-be is, nah meg egy jó LB.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
3 fő eddig ! (G , Csebi , yooker )
az már társaság , így mehetne a dolog...

várjuk a további jelentkezőket ! salandernek gyors gyógyulást! 😉
helyszín a múltkori legyen ???
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meccsnézés nekem még nem fér bele, de a későbbiekben talán egyszer fel tudok nézni...Asbee
hát sajna nekem is messze van, viszont majd ha pestre járok egyetemre akkor mindenképp 😊
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Közös MECCSNÉZÉSRE továbbra is lehet reagálni !

(gondoltam bedobom még 1x mert lehet hogy nem olvastátok ...)

akiknek érdekes lehet : salander, vadibandi, G ,Nightyboy, Ironroy, Balu10(?)

persze más is jöjjön ha tud 😊

eddig rajtam kívül csebi jelzett ok-t!
negatív választ is írjatok, mert ha nem jön össze akkor máshogy szervezném az estét!yooker
Én benne vagyok. Hasonlóan haláli nyugalommal, vereséget várva, mint 3. héten a sasok ellen...G-men
Én ma eléggé totálkáros voltam, nem tudom beteg leszek-e vagy sem. Ha rendbe jövök akkor semmi akadálya.
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Giants offically signed LB Chase Blackburn and placed LT Will Beatty on injured reserve.kristof
További hírek: Osi legalább 2 hetet ki kell, hogy hagyjon, Herzlichnek is van valami a bokájával. Bradshaw csak a biciklin teker, Boley viszont már a pályán edz.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

negatív választ is írjatok, mert ha nem jön össze akkor máshogy szervezném az estét!yooker
Én benne vagyok. Hasonlóan haláli nyugalommal, vereséget várva, mint 3. héten a sasok ellen...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Meccsnézés nekem még nem fér bele, de a későbbiekben talán egyszer fel tudok nézni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Giants offically signed LB Chase Blackburn and placed LT Will Beatty on injured reserve.
több mint 13 éve
Balu10(?) yooker
Hát én igazából "vidéki" vagyok, vagyis éjfélkor elmegy az utolsó vonat, úgyhogy nem jó. De ha SB-ba jutunk idén, akkor ígérem megyek én is nézni veletek. 😊

több mint 13 éve

negatív választ is írjatok, mert ha nem jön össze akkor máshogy szervezném az estét!
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Van egy olyan érzésem, hogy sajnos a helyünkre kerültünk. Félek, hogy a Pats elleni meccs kicsúszott eredmény volt, köszönhetően Eli-nak, meg a D-ből egy-két extrát hozó játékosnak, meg az ellenfélnek is. Ezzel a D-vel nem vagyunk PO csapat. A D-line, ami a legnagyobb erősségünk volt, széthullott. A futás elleni védekezés nagyon megérzi Coefield elvesztését. Szerintem ő volt a legnagyobb loss a nyáron, nem Boss vagy SS. Osi nem nagyon motivált az ismert okokból, Tuck meg folyamatosan sérült. JPP nem elég. A LB sort nem kell magyaráznom, szerintem Boley visszatérése sem elég arra, hogy megnyerjük a hátralévő meccseinket. Sec meg egy toldozott-foltozott egységre emlékeztet. Annyira nem értek a stratégiákhoz, de lehet, hogy Fewell rendszeréhez nincs a játékosanyag, főleg a gyorsaságban.
gyurczi
És ugyebár ott lenne Marvin Austin is...Osi nem gáz idén, mikor visszatért jól tolta, aztán ő is gyengült. Ahogy én látom egyedül JPP az, aki szinte minden meccsen hozta magát.Asbee
Sanyi mondta kedd hajnalban Ingram TD-nél, ahol egyedül JPP próbálta meg utólérni a faszit, hogy kár, hogy nincs 10 másik JPP a Giantsnél. Nagyon egyet tudtam érteni vele (és itt most a mentalitásra gondoltam, nem kell beírni, hogy JPP-méretű CB-k meg stb...)
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van egy olyan érzésem, hogy sajnos a helyünkre kerültünk. Félek, hogy a Pats elleni meccs kicsúszott eredmény volt, köszönhetően Eli-nak, meg a D-ből egy-két extrát hozó játékosnak, meg az ellenfélnek is. Ezzel a D-vel nem vagyunk PO csapat. A D-line, ami a legnagyobb erősségünk volt, széthullott. A futás elleni védekezés nagyon megérzi Coefield elvesztését. Szerintem ő volt a legnagyobb loss a nyáron, nem Boss vagy SS. Osi nem nagyon motivált az ismert okokból, Tuck meg folyamatosan sérült. JPP nem elég. A LB sort nem kell magyaráznom, szerintem Boley visszatérése sem elég arra, hogy megnyerjük a hátralévő meccseinket. Sec meg egy toldozott-foltozott egységre emlékeztet. Annyira nem értek a stratégiákhoz, de lehet, hogy Fewell rendszeréhez nincs a játékosanyag, főleg a gyorsaságban.
gyurczi
És ugyebár ott lenne Marvin Austin is...Osi nem gáz idén, mikor visszatért jól tolta, aztán ő is gyengült. Ahogy én látom egyedül JPP az, aki szinte minden meccsen hozta magát.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Tuck sajnos totálkáros, szerintem azért is nagyon szorítanunk kell hogy jövőre rendbe jöjjön; amikor Brees megmentette a playt (amire zászlót dobtunk), ugye majdnem megcsinálta a sacket utána meg csak ott guggolt, elkámpicsorodott arccal és nézte ahogy Joseph is lecsúszik Breesről. Osi alapvetően one-trick pony, eléggé kiismerték hogy mit és hogyan játszik; pláne hogy úgy mozog mintha ő is lábadozna valamiből / nem valami lelkes.

A safetyeink lassúak, még Rolle meg Kenny is; Grantről ne is beszéljünk (plusz nagyobb káosz volt a pályán, mint amikor Herzlich hívta a playeket a Philly ellen. Hiába a rengeteg első és második körös pick secondaryban. A linebackerek simán tapasztalatlanok és alapvetően egyik sem (Boleyn kívül) volt még a collegeban sem olyan, aki kiemelten jól játszik üres térben... De őket nem bántom.

Elit sajnálom egy picit, szerintem csodaszámba megy amit bemutat az elkapógárdánkkal a fal dacára.

Az a baj, hogy így egyszerre elhasználódtak nagyon sokan... Nincs cap spaceünk, orbitális fizuk van "névre". Akár megtartják Coughlint (szerintem ha összeszed 9 győzelmet, playoff nélkül akkor még marad), akár nem, fel kell készülnünk egy újjáépítésre mert csak a mezekkel nem lehet kiállni. (Csak ha elhúzódik, akkor meg Eli öregszik ki.)
több mint 13 éve
Amúgy Rodgers, és utána Brees és BradyWyatt
Nálam P. Manning, Brees, Rodgers a sorrend.

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
megértőek a szakik

http://espn.go.com/nfl/powerrankings

a lelketlen játékra egy magyarázatot tudok elfogadni, ha tényleg az a pálya, hogy feladtuk a NO és a GB meccseket és az utsó 4-re gyúrunk
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan

Az O egy félkarú óriás. Nagyon biztató a passzjátékban történt előrelépés, de a futás meg egyszerűen nem megy.

A gyengébb csapatokat vertük, egy kivétellel, becsúszott egy meglepetés győzelem, a jobb csapatoktól kikaptunk. Ez egy középcsapat ismérve.

Sajnos ez a szezon a tavalyit ismétli. Jónak mondható kezdés után a sorsolás miatt visszaesünk a szezon második felére. A Philly eljátssza a tavalyi Dallas szerepét, a Skins maradt ami volt. Sajna a Dallas magához tért, és a további könnyű sorsolás hozni fogja nekik a PO-t.

Jó lenne, ha a D rám cáfolna, összeszednék magukat és végre Rolle nem csak a levegőbe pofázna. Bennük van, hogy beindulnak és megmutatják mit is tudnak valójában, de erre most nem látok túl nagy esélyt.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
En a 3. negyedben pont a Jacobs TD utan ebredtem, es ami utanak kovetkezett az gyalazatos volt.....nem voltunk egy sulycsoportban. D Line gyakorlatilag nem nem is jatszott, neha kicsit megzavartak breest, de amugy a tamado faluk dominalt minket.
Mivel nem lattam a teljes meccset (meg nem) ezert most hosszasabb eszmefuttatasba nem mennek bele, de mondjuk a visszajatszasok alapjan Kenny vallal vezette az utozest, es a valluk utkozott eloszor, Abdul Quddus meg fejjel ment elore. Jo, nem volt egy sulycsportban a ket csapat, szoval ez csak ilyen lenyegtelen bosszankodas. Igazabol Elit sajnalom, mert hiaba passzolja szet magat, eselyunk sincsen nyerni.

Ja, es elnezest a szavakert, de Deon Grantnek a kurva anyjat!

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rodgersnél az egész ligában nincs jobb jelenleg.Newman
Szerintem Brees jobb nála, nah meg persze Eli is 😛
De a későbbi viták elkerülése végett egyezzünk meg abban, hogy Brees ugyan olyan elit QB, mint Rodgers és ők a két legjobbak a ligában jelenleg.balu10
Hurkák 😀
Amúgy
Rodgers, és utána Brees és Brady

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
megpróbálunk összeszerveződni vasárnapi meccsnézésre?
asszem adja a sporttv! akár a múltkori helyen is!

lehet hogy kicsit korai még feldobni , mert még emésztgetjük ezt a meccset ,
de azért hátha! 😉yooker
én benne lennék!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Rodgersnél az egész ligában nincs jobb jelenleg.Newman
Szerintem Brees jobb nála, nah meg persze Eli is 😛
De a későbbi viták elkerülése végett egyezzünk meg abban, hogy Brees ugyan olyan elit QB, mint Rodgers és ők a két legjobbak a ligában jelenleg.

több mint 13 éve
megpróbálunk összeszerveződni vasárnapi meccsnézésre?
asszem adja a sporttv! akár a múltkori helyen is!

lehet hogy kicsit korai még feldobni , mert még emésztgetjük ezt a meccset ,
de azért hátha! 😉
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
vki elmagyarázza nekem miért ilyen kummaszar a runblokk? mert láthatóan mindenki tudja hova kell húznia, előrefutnia, blokkolniavittore
Fogalmam sincs nekem se.. az oké, h visszaestünk O'Hara kiesése miatt, de h tökutolsók legyünk futásban és minden meccsen teljesen reménytelen produkciót nyújtunk ezen a téren az nagyon durva és szinte megmagyarázhatatlan. Tényleg át kéne állni pass-heavyre, mert nagyon úgy néz ki, h ez már nem fog idén javulni. Egyértelmű, h komolyan erősíteni kell jövőre az OL-t, ez az egyértelmű priorítás. Ezen kívül végül is csak az LB sort kéne rendbe rakni, bár a Kiwi-Goff-Boley (Williams-Hezrlich) ötös nem olyan gyenge, egy meghatározó ember bőven elég lenne ide.Szesze
nem ohara hiányzik... a végén ő már csak pass protectionban volt jó...csebi
Ettől függetlenül Baas látványosan gyengébb nála. McKenie megöregedett, egyértelműen cserére szorul, Diehl visszaesett. Mindezek ellenére sokkal több van ebben a sorban, mint amit idén kihoz magából.