New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Hat ha iden is elbohockodunk 1-2 konnyebbnek igerkezo meccset akkor hamar kiirhatjuk magunkat a playoffbol...Az a baj, h eleve nem sok könnyebbnek ígérkező meccs van 😊
Szerencsere a Phillynek is nehez a sorsolasa, csak 'boys ne erosodjon meg nyaron.salander
több mint 13 éve
Meg szerintem eléggé érthető reakció hogy ha mondjuk valaki az idei POban kezdte el nézni az NFLt akkor olyan csapatnak fog drukkolni amelyik jól játszik.(ti idén a Poban nem voltatok rosszak 😛 😀 )Persze tudom vannak akik mindig az esélytelenebbnek szurkolnak,de azért a nagy átlag nem így működik.egy kis pontosítás , nem árt azért!10 napja, szombaton pl. a Normafánál, az Anna-réten jött szembe egy kb. 30-35 éves srác Giants-pulcsiban. Akartam is kérdezni, hogy nem innen volt-e vki, akit még nem ismerek, aztán rájöttem, ez kevéssé valószínű, lévén a Bp-en és környékén élő fórumozókat a PO-ban elég jól összehoztuk a közös meccsnézésekre.G-menGondolom az SB győzelem is jópár divat-Giants-drukkert szült...Rataxes
attól hogy egy esetleges SB győzelem után lesz valaki pl. Giants szurkoló
nem válik automatikusan divat szurkolóvá !
lehet hogy ennek hatására egész életében fanatikusa lesz a csapatnak , és ez jó !
a "baj" nyilván azokkal van akik következő évben újból az aktuális győztes felé kezdenek el húzni pl,
vagy jövőre csak arra emlékszik hogy mondjuk kék meze van a kedvenc csapatának...yooker
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Hat ha iden is elbohockodunk 1-2 konnyebbnek igerkezo meccset akkor hamar kiirhatjuk magunkat a playoffbol...Szerencsere a Phillynek is nehez a sorsolasa, csak 'boys ne erosodjon meg nyaron.
több mint 13 éve
Ron
18
12-4AsbeeKellően optimista jóslat 😊 Bár egy SB győztes csapatnál el illik is, de ennek ellenére szerintem egy biztos PO-s eredményi is jó lesz 😊 Ha egy 11-5, vagy 10-6-os mutatót kihoznunk ebből a sorsolásból, az már elfogadható eredmény lenne.
több mint 13 éve
Azért beszarás milyen durva schedule ez...
több mint 13 éve
12-4
több mint 13 éve
A listához még annyi kiegészítés, hogy a redskins elleni meccs lesz csak mnf mérkőzés. Annak örülök, hogy a week 10 ig csak 1 snf meccset játszunk. Utána pedig majd elválik hogy alakul.
több mint 13 éve
Ja tényleg. Én csak az Eaglest láttam meg a hszben, a helyszínre vonatkozó jóslat elkerülte a figyelmem.Hát ez inkább csak súrolta. 😊SchleckMa éjszaka kijön a 2012-es menetrend.Talált - süllyedt.
Szerintem Philadelphiában zárjuk a szezont, csak amolyan megérzés...G-men
Week 1 - vs. Dallas Cowboys (Wed., Sept. 5)
Week 2 - vs. Tampa Bay Buccaneers
Week 3 - at Carolina Panthers (Thurs. Sept 20)
Week 4 - at Philadelphia Eagles (Sun, Sept. 30, 8:30 p.m., NBC)
Week 5 - vs. Cleveland Browns
Week 6 - at San Francisco 49ers
Week 7 - vs. Washington Redskins
Week 8 - at Dallas Cowboys
Week 9 - vs. Pittsburgh Steelers
Week 10 - at Cincinnati Bengals
Week 11 - BYE (Nov. 18)
Week 12 - vs. Green Bay Packers
Week 13 - at Washington Redskins
Week 14 - vs. New Orleans Saints
Week 15 - at Atlanta Falcons
Week 16 - at Baltimore Ravens
Week 17 - vs. Philadelphia Eaglesiktriad
több mint 13 éve
Hát ez inkább csak súrolta. 😊Ma éjszaka kijön a 2012-es menetrend.Talált - süllyedt.
Week 11 - BYE (Nov. 18)
Week 17 - vs. Philadelphia Eaglesiktriad
több mint 13 éve
Ma éjszaka kijön a 2012-es menetrend.Talált - süllyedt.
Week 11 - BYE (Nov. 18)
Week 17 - vs. Philadelphia Eagles
több mint 13 éve
Ma éjszaka kijön a 2012-es menetrend.Szerintem Philadelphiában zárjuk a szezont, csak amolyan megérzés...
több mint 13 éve
actommy
17
Én kb 4-5 éve heti 2-3 alkalommal olvasom a fórumot, tőletek szerzem az információkat. Kevesebb szakmai ismeret hiányában eddig nem nagyon szóltam hozzá, de talán ez is változik majd.
több mint 13 éve
Meg van egy másik kategória, őket nem tudom, hogy nevezzem, akik egy játékos miatt kedvelnek meg egy csapatot, és, ha az odébáll, ők is követik szurkolásukkal új csapatába. Nézzétek meg, hány magyarországi Colts-rajongóból lesz most Broncos-fan.G-menSzerinted mennyi új Jets fan lett az elmúlt egy hónapban? 😀
több mint 13 éve
Cikk Adamsről, a kevésbé hízelgő fajtábólhttp://www.bigblueview.com/2012/4/12/2944102/film-study-ot-mike-adams
több mint 13 éve
Meg van egy másik kategória, őket nem tudom, hogy nevezzem, akik egy játékos miatt kedvelnek meg egy csapatot, és, ha az odébáll, ők is követik szurkolásukkal új csapatába. Nézzétek meg, hány magyarországi Colts-rajongóból lesz most Broncos-fan.egy kis pontosítás , nem árt azért!10 napja, szombaton pl. a Normafánál, az Anna-réten jött szembe egy kb. 30-35 éves srác Giants-pulcsiban. Akartam is kérdezni, hogy nem innen volt-e vki, akit még nem ismerek, aztán rájöttem, ez kevéssé valószínű, lévén a Bp-en és környékén élő fórumozókat a PO-ban elég jól összehoztuk a közös meccsnézésekre.G-menGondolom az SB győzelem is jópár divat-Giants-drukkert szült...Rataxes
lehet hogy ennek hatására egész életében fanatikusa lesz a csapatnak , és ez jó !
a "baj" nyilván azokkal van akik következő évben újból az aktuális győztes felé kezdenek el húzni pl,
vagy jövőre csak arra emlékszik hogy mondjuk kék meze van a kedvenc csapatának...yooker
(még mielőtt idejönne a teljes Colts-topic lázadozni, természetesen nem rájuk gondoltam, de én ismerek személyesen olyat, akire a fenti történet igaz.)
több mint 13 éve
egy kis pontosítás , nem árt azért!10 napja, szombaton pl. a Normafánál, az Anna-réten jött szembe egy kb. 30-35 éves srác Giants-pulcsiban. Akartam is kérdezni, hogy nem innen volt-e vki, akit még nem ismerek, aztán rájöttem, ez kevéssé valószínű, lévén a Bp-en és környékén élő fórumozókat a PO-ban elég jól összehoztuk a közös meccsnézésekre.G-menGondolom az SB győzelem is jópár divat-Giants-drukkert szült...Rataxes
vagy jövőre csak arra emlékszik hogy mondjuk kék meze van a kedvenc csapatának...
több mint 13 éve
Én amúgy örülnék, ha még több Giants szurkoló lenne itthon, ha meg írogatnának is ide, jönnének meccset nézni, akkor pláne.Sztem biztosan sokan vannak akik azóta csatlakoztak a fórumhoz csak nem írogatnak ide. Nekem is jó sok idő eltelt anno mire ténylegesen beregisztráltam, pedig már rég olvastam a fórumot. Asszem épp Coughlin fejét követelték itt az emberek és az ő védelmében írtam az első hsz-em 😊 Aztán utána Coughlin is megvédte magát, mert SB-t nyertünk 😊
De szerintem egyszerűen ugyanazok az emberek, akik eddig is szurkoltak most a SB után kaptak egy impulzust, hogy rendeljenek egy-két Giantses holmit. Nekem is jönni fog majd mezem meg pólóm - egyikem sem volt eddig - pedig én a 2006-os szezonban kezdtem szurkolni a csapatnak. :]salander
több mint 13 éve
Én amúgy örülnék, ha még több Giants szurkoló lenne itthon, ha meg írogatnának is ide, jönnének meccset nézni, akkor pláne.nekem sajnos semmi pénzem nincsen most rendelni 😕
De szerintem egyszerűen ugyanazok az emberek, akik eddig is szurkoltak most a SB után kaptak egy impulzust, hogy rendeljenek egy-két Giantses holmit. Nekem is jönni fog majd mezem meg pólóm - egyikem sem volt eddig - pedig én a 2006-os szezonban kezdtem szurkolni a csapatnak. :]salander
remélem mikor ősszel kijönnek a tiffany-s mem-ek akkor abból rendelek mondjuk egy gyűrűt 😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Amúgy se itt, se az amerikai fórumokon nem nőtt meg különösebben az érdeklődés... Viszont a "pártatlan" szurkolók sírnak, hogy egy "ilyen" Giants bajnok lehetett... meg hogy szar a rendszer, hogy ezt hagyta. 😀salanderNekem az összes NFL-t néző haverom gratulált, mindegyikük megérdemeltnek tartotta a győzelmünket. Pedig jópáruk csapatát vertük a PO-ban A szakértőbbek olyanokat is mondtak, mint:
"a védelem nyeri a bajnokságot"
"a rájásztásban kell megmutatni, nem elég az alapszakaszban brillírozni" stb.
Az, hogy miért szar a rendszer meg miért nem, nézőpont kérdése. Én azon lettem volna kiakadva, ha a két legtöbb yardot nyelő védelem közül nyeri vmelyik az SB-t. De, mondom, ez nézőpont kérdése.
több mint 13 éve
Én amúgy örülnék, ha még több Giants szurkoló lenne itthon, ha meg írogatnának is ide, jönnének meccset nézni, akkor pláne.De szerintem egyszerűen ugyanazok az emberek, akik eddig is szurkoltak most a SB után kaptak egy impulzust, hogy rendeljenek egy-két Giantses holmit. Nekem is jönni fog majd mezem meg pólóm - egyikem sem volt eddig - pedig én a 2006-os szezonban kezdtem szurkolni a csapatnak. :]
több mint 13 éve
És pont arról maradtam le... 😀nem is baj... pointer's-ben sosem felejtem el a packers drukkereket 😀 élmény volt látni, hogy egy embert leszámítva kb fogalmuk sem volt a játékról 😀csebiAz SB óta hány közös meccsnézésetek volt? 😊RataxesAzért legalább a Super Bowlnál látnunk kellett volna a növekvő érdeklődést... 😀 De az egész playoffot is inkább csak nagyon-nagyon sok savanyú fejű Packers és Patriots drukker jellemezte, mint a megszaporodó Giants szurkolók.salander
több mint 13 éve
Amúgy se itt, se az amerikai fórumokon nem nőtt meg különösebben az érdeklődés... Viszont a "pártatlan" szurkolók sírnak, hogy egy "ilyen" Giants bajnok lehetett... meg hogy szar a rendszer, hogy ezt hagyta. 😀
több mint 13 éve
nem is baj... pointer's-ben sosem felejtem el a packers drukkereket 😀 élmény volt látni, hogy egy embert leszámítva kb fogalmuk sem volt a játékról 😀Az SB óta hány közös meccsnézésetek volt? 😊RataxesAzért legalább a Super Bowlnál látnunk kellett volna a növekvő érdeklődést... 😀 De az egész playoffot is inkább csak nagyon-nagyon sok savanyú fejű Packers és Patriots drukker jellemezte, mint a megszaporodó Giants szurkolók.salander
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
ahány Eagles bajnoki cím az utóbbi 50 évbenAz SB óta hány közös meccsnézésetek volt? 😊RataxesGondolom az SB győzelem is jópár divat-Giants-drukkert szült...RataxesHát nem tudom, a közös meccsnézéseken tapasztaltak azért nem ezt mutatták.salander
több mint 13 éve
Az SB óta hány közös meccsnézésetek volt? 😊RataxesAzért legalább a Super Bowlnál látnunk kellett volna a növekvő érdeklődést... 😀 De az egész playoffot is inkább csak nagyon-nagyon sok savanyú fejű Packers és Patriots drukker jellemezte, mint a megszaporodó Giants szurkolók.