NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
A meccs után nyilatkozta hogy az első rugásnál a guardot próbálta elnyomni de kurva nehéz volt és nem tudta ezért az ismétlésnél kilépett inkább és a centeren keresztül próbált blokkolni... hát bejött!! 😉yookerAzt is lehetett olvasni, hogy Coughlin időkérésének oka nemcsak az "icing the kicker" faktor volt, hanem meg akarták nézni a blokkolást a DAL-nál. Így kísérletezett az első rúgásnál JPP először a guarddal, aztán miután látta, hogy az kemény dió, másodikra a centerre ment rá.
Volt is egy olyan ismétlés, amikor párhuzamosan mutatták a rúgás előtti pillanatokat, és az időkérésre készülő Coughlint, Látszott a tökéletes időzítés, pont a snap előtti pillanatban kérte az időt, így a pályán már nem tudták leállítani a "próbát". Úgyhogy én egy kis csücsköt neki is megszavazok a meccslabdából.
több mint 12 éve
Fewellt néhány meccsen lehetett dícsérni pl. 1. Philly és mondjuk Frisco , és NEJelenleg én is örülnék, ha visszajönne, ráadásul záros határidőn belül nálunk is átvehetné a HC posztot Coughlintól. De azért várjuk meg a szezon végét hátha Fewell is letesz az asztalra valamit még.SzeszeSzerintetek ha Spangi bukik a Ramsnél végleg, akkor visszahozzuk ide DC-nek újra? Mert én nagyon örülnék neki és szerintem a csapat is. Vagy lehet, hogy valaki ajánl neki HC állást?balu10Ma pont volt két üresedés 😛 (Kansas, Miami)Forti
amikor tetszett a D . A többin nem igazán.Az is igaz tényleg hogy állandóan kiesett valaki az eleve megrostálódott állományból , de láthatóan a rendszer működése is akadozik.Az pedig nagyon kellemes meglepetés lenne ha ilyen reménytelenül 30-35+ pontos meccsek után most megtáltosodnának.
Ha nem lenne JPP és ez a brutál off. a szezonunk és a D teljesen megegyezne a Fewell előtti utolsó évekkel...
Megnéztem még 1x a meccs egy részét ,már egy kicsit nyugodtabban hát Diehl és a snappek tényleg elképesztőek voltak , ahogyan JPP is , egyszerűen mindehol ott volt...Felix Jonest pl. 1x egy az egyben levédekezte egy open field futásnál a szélen....A meccs után nyilatkozta hogy az első rugásnál a guardot próbálta elnyomni de kurva nehéz volt és nem tudta ezért az ismétlésnél kilépett inkább és a centeren keresztül próbált blokkolni... hát bejött!! 😉
több mint 12 éve
Jelenleg én is örülnék, ha visszajönne, ráadásul záros határidőn belül nálunk is átvehetné a HC posztot Coughlintól. De azért várjuk meg a szezon végét hátha Fewell is letesz az asztalra valamit még.Szerintetek ha Spangi bukik a Ramsnél végleg, akkor visszahozzuk ide DC-nek újra? Mert én nagyon örülnék neki és szerintem a csapat is. Vagy lehet, hogy valaki ajánl neki HC állást?balu10Ma pont volt két üresedés 😛 (Kansas, Miami)Forti
több mint 12 éve
Forti
133
Szerintetek ha Spangi bukik a Ramsnél végleg, akkor visszahozzuk ide DC-nek újra? Mert én nagyon örülnék neki és szerintem a csapat is. Vagy lehet, hogy valaki ajánl neki HC állást?balu10Ma pont volt két üresedés 😛 (Kansas, Miami)
több mint 12 éve
Szerintetek ha Spangi bukik a Ramsnél végleg, akkor visszahozzuk ide DC-nek újra? Mert én nagyon örülnék neki és szerintem a csapat is. Vagy lehet, hogy valaki ajánl neki HC állást?
több mint 12 éve
mondjuk nem értem miért nem Bardennel próbáltáksalanderEzt én se értem. Van egy két méteres colos elkapónk, aki hacsak felemeli a kezét 3 méter magasan van és még fel sem ugrott...
több mint 12 éve
A Beckum saga a végéhez közeledik: A meccs elején volt 1-2 ígéretes két TE-s felállás, kár hogy az a TD nem jött össze (mondjuk nem értem miért nem Bardennel próbálták), aztán beverte a bordáit és a negyedik negyedben már utcai ruhában ácsorgott.
több mint 12 éve
A blitzeknek is csak akkor van értelme, ha jól működnek, különben egyből big play veszély van. De azért a pass-rush nem olyan rossz (persze ha Tuck is jó lenne akkor összehasonlíthatatlanul durvább is lehetne), a futás ellen kellene kurva sokat javulni, ha komolyan gondoljuk a POt.dehát ugye így is benyelünk minden szart + futástazt nem értem igazán ,hogy elvileg kevesebb blitz megy tőlünkIgen. Néha még négy emberes rush sincs (szerencsére ezt tegnap hanyagoltuk) emiatt, amikor meg végül blitzelünk akkor PF finoman fogalmazva "nem túl jó" blitzeket hív; volt egy-két nagyon egyszerű hosszú passza Romonak tegnap utóbbiakból.salander
hogy hátul stabilabbak legyünk ....
????yooker
akkor miért nem teszünk nagyobb nyomást az irányítóra legalább???yooker
több mint 12 éve
Így van, bármilyen fájó is, de Grant jelenleg még egyértelműen jobban használható, mint Sash. Tapasztalata lévén jól lát a pályán, de sajnos nagyon belassult már, így pedig írtó durva playeket tudunk szívni miatta.Azt viszont valaki magyarázza el pls. , hogy miért jegeltük AB az első félidőben, gondolom sérülés miatt?ironroyNem, csapat szabályok megsértése: valószínűleg kilógott a szállodából vagy későn ért vissza.
Látom lemaradtam. :]
Amúgy az a nagy bajunk, hogy hiába látjuk hogy Grant lassú meg szar; de legalább odakeveredik a labda útjába amikor kóvályog a pályán. Sash játszott most pár playt és totál el volt tévedve hátul. Szerintem jelenleg csak futás ellen lehetne normálisan játszatni, egyszerűen még nem kész hogy normálisan passz ellen tolja.salander
több mint 12 éve
dehát ugye így is benyelünk minden szart + futástazt nem értem igazán ,hogy elvileg kevesebb blitz megy tőlünkIgen. Néha még négy emberes rush sincs (szerencsére ezt tegnap hanyagoltuk) emiatt, amikor meg végül blitzelünk akkor PF finoman fogalmazva "nem túl jó" blitzeket hív; volt egy-két nagyon egyszerű hosszú passza Romonak tegnap utóbbiakból.salander
????yooker
akkor miért nem teszünk nagyobb nyomást az irányítóra legalább???
több mint 12 éve
Simán elképzelhető, h otthon meg kikapunk majd, amúgy is jobban szokott menni idegenben nekünk. Idén eddig bárki szétfutott minket aki csak szembe jött, úgyh akkor is meg tudnátok oldani sztem, ha megsérülne..Szeszehát azért... TC után 4 RB maradt rosteren:
1, Felix - injury prone
2, Murray - IR
3, Choice - cut, azóta már a második csapatát fogyasztja, ha még nem vágták ki Buffalóból
4, Tanner - PS, aztán 53-as roster, múlt hét óta IR
most Felix mögé van egy back (a FB), aki nem szokott futni, vagy igazolunk valakit egy PS-ből, vagy igazolunk valakit, aki nem talált csapatot (Maroney? muhaha lenne)
ha igen, van még egy FB, a Csapás, na őt sem szeretném labdával a kezében látni, ha van rá mód
több mint 12 éve
azt nem értem igazán ,hogy elvileg kevesebb blitz megy tőlünkIgen. Néha még négy emberes rush sincs (szerencsére ezt tegnap hanyagoltuk) emiatt, amikor meg végül blitzelünk akkor PF finoman fogalmazva "nem túl jó" blitzeket hív; volt egy-két nagyon egyszerű hosszú passza Romonak tegnap utóbbiakból.
????yooker
több mint 12 éve
azt nem értem igazán ,hogy elvileg kevesebb blitz megy tőlünkhogy hátul stabilabbak legyünk ....
????
több mint 12 éve
Azt viszont valaki magyarázza el pls. , hogy miért jegeltük AB az első félidőben, gondolom sérülés miatt?ironroyNem, csapat szabályok megsértése: valószínűleg kilógott a szállodából vagy későn ért vissza.
Látom lemaradtam. :]
Amúgy az a nagy bajunk, hogy hiába látjuk hogy Grant lassú meg szar; de legalább odakeveredik a labda útjába amikor kóvályog a pályán. Sash játszott most pár playt és totál el volt tévedve hátul. Szerintem jelenleg csak futás ellen lehetne normálisan játszatni, egyszerűen még nem kész hogy normálisan passz ellen tolja.
több mint 12 éve
...Azt viszont valaki magyarázza el pls. , hogy miért jegeltük AB az első félidőben, gondolom sérülés miatt? Bár Jacobs és a fal jól nyomta (már múlt héten is mondtam, hogy a klimaxos Baas nélkül jobban megy a futás...)...ironroyBüntiben volt, mert valami csapatszabályt megszegett. Állítólag kijárási tilalmat, de konkrétumot se coughlin, se ő nem nyilatkozott.
több mint 12 éve
Dzsejpipi for president! 😀 Gratula
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
a Tuck kérdést már feszegettük ugye , de valszeg erre sosem kapunk már választ!az csak azért volt benn eddig is, hogy legyen biztos 1 pontom 😛
valaki nem olvasott erről más fórumokon (cikk,elemzés, interjú, valami egyéb ) hogy mi a franc van vele?
TC-t nem kérdezte még meg 1 újságíró sem hogy minek játszik ha sérült??
ironroy meg lassan kiszedheti a tippversenyből a hány pontot kapunk a meccsen kérdést
a további 3 meccsre ,mert sztem nem lesz aki ne a 30+ választ jelölje... :rolleyes: 😊yooker
több mint 12 éve
Sziasztok!Nos, hol is kezdjem... mondjuk az elején!
Nem jöttem eredménykövetőbe, ágyból lestem a meccset és komolyan mondom, nem hittem volna, hogy nyerünk 34-22-ről... A kulcs momentum(!) Austin nem kapta el 3&5-nél a labdát pedig hazáig szaladhatott volna, mert Ross... rossz :/ Grant meg fos de azt tudtuk...
Manningről továbbra is csak szuperlativuszokban lehet beszélni, NFL rekordot állított be ezzel a TD-vel, 14. TD-e volt a 4.negyedben, eddig Peyton meg Unitas volt az első, ez megdőlni látszik!
Azt viszont valaki magyarázza el pls. , hogy miért jegeltük AB az első félidőben, gondolom sérülés miatt? Bár Jacobs és a fal jól nyomta (már múlt héten is mondtam, hogy a klimaxos Baas nélkül jobban megy a futás...)
Ware többször is érintés nélkül ment át Diehl-en, pedig nem kicsi az ember... :/
Észrevettem, hogy nagyon sokat fejlődtünk a 3. kísérletek megoldásában!
Ez elmúlt 3 meccsen 121 pontot kaptunk! Ez valami katasztrófa! Nincs olyan offense aki ezt bírná...
JPP meccsek óta Good módban nyomja, nem tudom mi van vele de remélem kitart februárig...
mert hogy voltunk akkora faszok, hogy 2 passzból felhoztuk őket a saját 30 yardos vonalunkig...
de volt egy JPP-nk és láttuk mi történt... 😊
Bírók: voltak érdekes döntések, de most mind2 oldalon... le se xarom már...
igazság szerint mind2 offense jó volt, Romo is faszán tolta, meg a rookie tackle is megfogta Tuckot (bár ő nem egészséges valszeg), mind2 védelem hurka volt 😊
de most kivételesen nekünk jött ki a lépés!
Ha az Eagles megteszi azt nekünk( meg magukért), hogy veri a Dallast, ami lehetséges!Mi pedig nem nyelünk minden meccsen 30 pont fölött, akkor jók lehetünk a PO-ra!
ennyi
több mint 12 éve
a Tuck kérdést már feszegettük ugye , de valszeg erre sosem kapunk már választ!valaki nem olvasott erről más fórumokon (cikk,elemzés, interjú, valami egyéb ) hogy mi a franc van vele?
TC-t nem kérdezte még meg 1 újságíró sem hogy minek játszik ha sérült??
ironroy meg lassan kiszedheti a tippversenyből a hány pontot kapunk a meccsen kérdést
a további 3 meccsre ,mert sztem nem lesz aki ne a 30+ választ jelölje... :rolleyes: 😊
több mint 12 éve
gratula, fiúk.Simán elképzelhető, h otthon meg kikapunk majd, amúgy is jobban szokott menni idegenben nekünk. Idén eddig bárki szétfutott minket aki csak szembe jött, úgyh akkor is meg tudnátok oldani sztem, ha megsérülne..
gondolom, ha ezen múlna, szívesen kineveznétek játszanátok az összes hazai meccset Arlingtonban, az összes idegenbelit meg a Cowboys Stadiumban.
nem baj, még reménykedek abban, hogy mi meg a MetLife-ba fogunk nyerni járni, persze ennek szükséges feltétele, hogy Felix ne fogyjon el addig...slowmotion
több mint 12 éve
gratula, fiúk.gondolom, ha ezen múlna, szívesen kineveznétek játszanátok az összes hazai meccset Arlingtonban, az összes idegenbelit meg a Cowboys Stadiumban.
nem baj, még reménykedek abban, hogy mi meg a MetLife-ba fogunk nyerni járni, persze ennek szükséges feltétele, hogy Felix ne fogyjon el addig...
több mint 12 éve
Egyszerűen muszáj hozni. Nincs más lehetőség, elég ciki lenne egy vereség...Vezetjuk a csoportot, de sajnos az Eagles nem tette meg azt a szivesseget, hogy cumiznak a Dolphinstol, szoval extra nyomas jovo heten es nincsen tobb hibalehetoseg. (Nem mintha eddig olyan sok lett volna. Jo lenne azert, ha szivnanak egyet, es akkor csak a Dallassal kellene foglalkozni.)lotus86Vagy az Eaglesnek vagy a Dallasnak nem lesz esélye a meccsük után a PO-ra. Mind1 is, egyszerű hozni kell a kövi meccsekből 1-et minimum és az utolsó Dallas ellenit. Ha ez megvan, akkor nincs olyan variáció, ami ne érne PO-ot nekünk. Jó lenne már most a Washington ellenit hozni, egyrészt az első forduló miatt, másrészt, mert akkor nem olyan nagy gáz egy esetleges zakó a Jets ellen.balu10
több mint 12 éve
Nem azt mondtam, h nem ő a legfontosabb láncszem, hanem h nem csak róla szól.Azért az offense nem csak Eli-ról szólt/szól.SzeszeSzerintem viszont nagy mértékben igen. Ha kiesik egy futó (Bradshaw), nem hal meg az O, ha kiesik egy WR (MM), nem hal meg az O, ha kiesik két kezdő faljátékos (Beatty és Baas), nem hal meg az O, szerinted mennyire működne az O Carral? Remélem soha a büdös életbe nem tudjuk meg!balu10
több mint 12 éve
Komolyan, jobb lenne ha inkább sérültlistán lenne és nem játszana 😕 SzeszeHát ha Boley, Osi és Herzlich egészséges lenne, akkor Kiwi mehetne DE-be és tudná őt pótolni normál szinten és akkor beleférhetne, hogy ne játsszon a következő két hétben (esetleg 3), hanem pihenjen...
több mint 12 éve
Azért az offense nem csak Eli-ról szólt/szól.SzeszeSzerintem viszont nagy mértékben igen. Ha kiesik egy futó (Bradshaw), nem hal meg az O, ha kiesik egy WR (MM), nem hal meg az O, ha kiesik két kezdő faljátékos (Beatty és Baas), nem hal meg az O, szerinted mennyire működne az O Carral? Remélem soha a büdös életbe nem tudjuk meg!