NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
[A gyerekekkel majd játszom 25-én.gyurcziEzt már nekik is mondtad? 😊
több mint 12 éve
Íme a Redskins elleni kérdések:
1. Mi lesz a végeredmény? A - az örök homer énem
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? B
3. Hány pontot kapunk a meccsen? B
4. Giants vagy a Redskins-nek lesz több futott yardja? A
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Hány labdát szerez a védelmünk a meccsen? B
7. Eli vagy Rexy dob először INTet a meccsen? B
8. Hány yardot szerez ellenünk a Skins támadóegysége összesen? B
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? B
10. Mennyi 30/15- yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? C
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) Cironroy
több mint 12 éve
Íme a Redskins elleni kérdések:1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 8 ponttal nyerünk B) Nyerünk, 0-8 ponttal, C) Kikapunk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-18 B) 19-30 C) 31+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-18 B) 19-30 C) 31+
4. Giants vagy a Redskins-nek lesz több futott yardja? A) Giants B) Redskins
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C)2 +
6. Hány labdát szerez a védelmünk a meccsen? A) 0 B)1-2 C)3-4 vagy több
7. Eli vagy Rexy dob először INTet a meccsen? A) Eli B) Rexy C) egyik sem
8. Hány yardot szerez ellenünk a Skins támadóegysége összesen? A)300 yard alatt B)301-350 yard C)350 + yard
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? A) Ballard B)Jacobs C) Gaffney D) Fred Davis
10. Mennyi 30/15- yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? A)0 B)1 C)2 +
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Williams B) Kiwanuka C) Boley D) Kerrigan
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D)DeAngelo Hall
több mint 12 éve
pontosan nálunk is családi ebéd, délután megyünk sógoromékhoz, este meg anyósomékhoz, úgyhogy viszem magammal a laptopot... Az óriások meg szállítják a W-t nekem a fa alá! 😊Én imádom a családom, ők az elsők az életemben, de előre jeleztem vagy két hete, hogy tök bunkó leszek 24-én este és 7-től meg fogom nézni élőben a meccset. Egyszerűen nem bírnám megállni, hogy ne nézzem meg az eredményt amíg megszerzem a meccs felvételét. A gyerekekkel majd játszom 25-én.gyurcziDettó 😊 mondjuk így is necces lehet kicsit, de azért biztos megoldom majdSzeszeén még megpróbálom azért megtartani az illúziót otthon hogy az első dolog a család... !! 😉yooker
több mint 12 éve
Én imádom a családom, ők az elsők az életemben, de előre jeleztem vagy két hete, hogy tök bunkó leszek 24-én este és 7-től meg fogom nézni élőben a meccset. Egyszerűen nem bírnám megállni, hogy ne nézzem meg az eredményt amíg megszerzem a meccs felvételét. A gyerekekkel majd játszom 25-én.én még megpróbálom azért megtartani az illúziót otthon hogy az első dolog a család... !! 😉yookerÉn már átszoktattam a családot a boxing day módszerre, tehát ajándékbontás reggel!vadibandiDettó 😊 mondjuk így is necces lehet kicsit, de azért biztos megoldom majdSzesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
én még megpróbálom azért megtartani az illúziót otthon hogy az első dolog a család... !! 😉Dettó 😊 mondjuk így is necces lehet kicsit, de azért biztos megoldom majdSzeszemert a Jets meccs az egyetlen olyan időpontban van az évben ami nem megoldható élőben.... (24.-e este 19:00)Én már átszoktattam a családot a boxing day módszerre, tehát ajándékbontás reggel!vadibandi
yooker
több mint 12 éve
ezt nem hiszem el...én ma amúgy kb a 2. félidőre érek ide, mert moziban leszek, vmiért azt hittem 22:00tól játszunk...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
http://www.nypost.com/p/sports/giants/giants_linebacker_boley_investigated_APWEQ6eZ3dekxKINrYXGOK?CMP=OTC-rss&FEEDNAME=vittoreMondjuk az igazságot nem fogjuk megtudni sose, az tuti, bármi is legyen az ügyből...
több mint 12 éve
http://www.nypost.com/p/sports/giants/giants_linebacker_boley_investigated_APWEQ6eZ3dekxKINrYXGOK?CMP=OTC-rss&FEEDNAME=vittoreez egyszerűen döbbenetes.... 😕 :/ :mad:
több mint 12 éve
szaba
10 555
Boleynak úgy fest rendőrségi ügye lesz, kiskorú molesztálása miatt.
több mint 12 éve
Dettó 😊 mondjuk így is necces lehet kicsit, de azért biztos megoldom majdmert a Jets meccs az egyetlen olyan időpontban van az évben ami nem megoldható élőben.... (24.-e este 19:00)Én már átszoktattam a családot a boxing day módszerre, tehát ajándékbontás reggel!vadibandi
yooker
több mint 12 éve
mert a Jets meccs az egyetlen olyan időpontban van az évben ami nem megoldható élőben.... (24.-e este 19:00)Én már átszoktattam a családot a boxing day módszerre, tehát ajándékbontás reggel!
yooker
több mint 12 éve
annak is tudok örülni hogy kb másfél hónapja az első meccs a 19,00-ás időpontban 😊vittoretényleg nem rossz , de mindenképp nyerni kell a nyugodt Karácsony miatt
mert a Jets meccs az egyetlen olyan időpontban van az évben ami nem megoldható élőben.... (24.-e este 19:00)
utána meg Dallas vs Philly .... :mad:
tehát jobb lenne ha nem lenne tétje...
ha meg mégis , akkor nincs mit tenni ESPN rögzít és 27.-én mikor hazajövök NFL maraton , addig meg hírzárlat... 😊
több mint 12 éve
annak is tudok örülni hogy kb másfél hónapja az első meccs a 19,00-ás időpontban 😊
több mint 12 éve
Érdekes, hogy az év elején tett nyilatkozata után az egész footballvilág rajta röhögött. Ha ezt megnézik remélem magukat is kiröhögik.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8251be03/article/infographic-four-quarterbacks-in-range-of-marinos-passing-record?module=HP11_content_stream
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Poén akart lenni... 😉
több mint 12 éve
bence12
9
A nyomás ellenére elég jól teljesít,nyer még majd super bowlt 😀Pedig nem is elit, csupán egy átlagos QB 😛AsbeeŐ már a nevében is ELIt és nem csak az idei teljesítményében, de vele szembe mindig is sokkal magasabbak lesznek az elvárások a családneve miatt.balu10
több mint 12 éve
Akkor egy véleménnyel vagyunk. 😊Ok! Ezt értem én is, hogy mikor és miért jó a screen, csak ha nekünk magyarországi fanoknak feltűnt, hogy 10-ből 9-szer ezt hívjuk, ha 3 és 10+-os a kísérlet, akkor nem csoda, hogy az összes ellenfelünknek is felzűnt és nem hívnak agresszív blitzet, így esélyünk sincs first downra. Míg ha esetlen dobnánk egy hosszabb passzt, akkor az esély meglenne, mert meg lehet nézni nyugodtan, hogy ki dobta idén a legtöbb 20+-os és 40+-os passzt...balu10hát igen, ezért írta, hogy ha ésszel használják. így nyilván nem jó. Eli meg azért el tudná dobni messzebbre is a labdát, ez nem vitásSzobi22
több mint 12 éve
Pedig nem is elit, csupán egy átlagos QB 😛AsbeeŐ már a nevében is ELIt és nem csak az idei teljesítményében, de vele szembe mindig is sokkal magasabbak lesznek az elvárások a családneve miatt.
több mint 12 éve
Pedig nem is elit, csupán egy átlagos QB 😛Ok! Ezt értem én is, hogy mikor és miért jó a screen, csak ha nekünk magyarországi fanoknak feltűnt, hogy 10-ből 9-szer ezt hívjuk, ha 3 és 10+-os a kísérlet, akkor nem csoda, hogy az összes ellenfelünknek is felzűnt és nem hívnak agresszív blitzet, így esélyünk sincs first downra. Míg ha esetlen dobnánk egy hosszabb passzt, akkor az esély meglenne, mert meg lehet nézni nyugodtan, hogy ki dobta idén a legtöbb 20+-os és 40+-os passzt...balu10hát igen, ezért írta, hogy ha ésszel használják. így nyilván nem jó. Eli meg azért el tudná dobni messzebbre is a labdát, ez nem vitásSzobi22
több mint 12 éve
Ok! Ezt értem én is, hogy mikor és miért jó a screen, csak ha nekünk magyarországi fanoknak feltűnt, hogy 10-ből 9-szer ezt hívjuk, ha 3 és 10+-os a kísérlet, akkor nem csoda, hogy az összes ellenfelünknek is felzűnt és nem hívnak agresszív blitzet, így esélyünk sincs first downra. Míg ha esetlen dobnánk egy hosszabb passzt, akkor az esély meglenne, mert meg lehet nézni nyugodtan, hogy ki dobta idén a legtöbb 20+-os és 40+-os passzt...balu10hát igen, ezért írta, hogy ha ésszel használják. így nyilván nem jó. Eli meg azért el tudná dobni messzebbre is a labdát, ez nem vitás
több mint 12 éve
ezeket azért szokás hívni, mert így kb biztos nem veszítik el a labdát. mellesleg a screent azért használják nagyon gyakran ilyen helyzetben sok csapatnál, mert ha az ellenfél agresszívan blitzel, az átérő emberek mögött rengeteg terület lesz szabadon. szóval ésszel használva nagyon jó fegyver. nem is beszélve arról, hogy 1-2 hasonló után csökkenhet a nyomás, és lehet hosszabbakat passzolni.Szobi22Ok! Ezt értem én is, hogy mikor és miért jó a screen, csak ha nekünk magyarországi fanoknak feltűnt, hogy 10-ből 9-szer ezt hívjuk, ha 3 és 10+-os a kísérlet, akkor nem csoda, hogy az összes ellenfelünknek is felzűnt és nem hívnak agresszív blitzet, így esélyünk sincs first downra. Míg ha esetlen dobnánk egy hosszabb passzt, akkor az esély meglenne, mert meg lehet nézni nyugodtan, hogy ki dobta idén a legtöbb 20+-os és 40+-os passzt...
több mint 12 éve
Azzal nem lenne baj, csak hát...Igaz Nicks-nek WR screen párszor bejött már.Nekem a kedvencem továbbra is a harmadikra shotgunból futás 😀 (igaz volt mikor bejött...)AsbeeNekem pedig szintén harmadikra, amikor 10+ yard van hátra a screen passz, szintén shotgunból...balu10
több mint 12 éve
ezeket azért szokás hívni, mert így kb biztos nem veszítik el a labdát. mellesleg a screent azért használják nagyon gyakran ilyen helyzetben sok csapatnál, mert ha az ellenfél agresszívan blitzel, az átérő emberek mögött rengeteg terület lesz szabadon. szóval ésszel használva nagyon jó fegyver. nem is beszélve arról, hogy 1-2 hasonló után csökkenhet a nyomás, és lehet hosszabbakat passzolni.Nekem a kedvencem továbbra is a harmadikra shotgunból futás 😀 (igaz volt mikor bejött...)AsbeeNekem pedig szintén harmadikra, amikor 10+ yard van hátra a screen passz, szintén shotgunból...balu10