NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nekem a kedvencem továbbra is a harmadikra shotgunból futás 😀 (igaz volt mikor bejött...)Asbee
Nekem pedig szintén harmadikra, amikor 10+ yard van hátra a screen passz, szintén shotgunból...

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1 az 1-be rádobni Nicks-re a labdát és vagy olvassa a CB playt vagy nem... ezt sokat nyomtuk tavaly elég jól bejött, de be is szoptunk belőle a 2. Dallas meccsen egy 100 + yardos int return TD-t, idén már hanyagoljuk ezt, de mintha láttam volna azért ebből is...ironroy
Nekem a kedvencem továbbra is a harmadikra shotgunból futás 😀 (igaz volt mikor bejött...)

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Balu10:45+3+2 (a késés ellenére jár a pont...)ironroy
Köszönöm!

több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Eredmények:
1. Mi lesz a végeredmény? B) 1-10 ponttal nyerünk
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? C) 26+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? C) 26+
4. Giants vagy Boys fut több yardot? B) Boys
5. Demarcus Ware vagy JPP szerez több pontot?(TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) B) JPP
6. Hány sacket nyelünk be a meccsen? A) 0
7. Manning vagy Romo dob először INT-et a meccsen? A) Eli
8. Hány yardot szerez ellenünk összesen a Boys támadóegysége? C) 371 +
9. Kinek lesz a legtöbb scrimmage yardja közülük? B) Ballard
10. Mennyi kickoff/punt visszahordott yardtok nyelünk be összesen? A) 75 alatt
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Sean Lee
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) D) Scandrick
Állás (nem sorrendi)
yooker:47+4+4
Balu10:45+3+2 (a késés ellenére jár a pont...)
Chevy:44+9+5
Lance:43+2+5
G-men:42+3+4
Kristof:40+6+5
vadibandi:40+6+5
Forti:39+4+3
ironroy:33+11+6
Asbee:33+5+4
Winters:32+2
salander:31+3
rattlensk:25
bence12:4
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ezeket a sarokba beívelgetett passzokat red zone-ban most jegelhetnénk egy kicsit , mert lehet hogy az év elején jöttek ,
de mostanában már nagyon rákészülnek és mivel ráadásul nem Bardenre dobáljuk ezért baromira kockázatosnak és
feleslegesnek érzem...yooker
Szerintem nem feltétlen kellene jegelni, elég lenne, ha úgy csinálnánk, mint ahogy a GB ellen vagy ha Bardenre dobnánk. Vagy kellene még 1 olyan play, amiből TD-t tudunk csinálni, mert másból sajna nem megy (talán még a Ballardnak kifele passz ment a szezon közepén, de nincs több passz playünk a Red Zonera...)balu10
hát ez is nagyon igaz , hogy egyszerűen nem is nagyon emlékszem én sem
ilyen szituációkban más variációkra...yooker
1 az 1-be rádobni Nicks-re a labdát és vagy olvassa a CB playt vagy nem... ezt sokat nyomtuk tavaly elég jól bejött, de be is szoptunk belőle a 2. Dallas meccsen egy 100 + yardos int return TD-t, idén már hanyagoljuk ezt, de mintha láttam volna azért ebből is...
több mint 12 éve
Barden mondjuk szvsz nem sok ideig lesz már a csapat tagja :rolleyes:

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ezeket a sarokba beívelgetett passzokat red zone-ban most jegelhetnénk egy kicsit , mert lehet hogy az év elején jöttek ,
de mostanában már nagyon rákészülnek és mivel ráadásul nem Bardenre dobáljuk ezért baromira kockázatosnak és
Szerintem nem feltétlen kellene jegelni, elég lenne, ha úgy csinálnánk, mint ahogy a GB ellen vagy ha Bardenre dobnánk. Vagy kellene még 1 olyan play, amiből TD-t tudunk csinálni, mert másból sajna nem megy (talán még a Ballardnak kifele passz ment a szezon közepén, de nincs több passz playünk a Red Zonera...)balu10
hát ez is nagyon igaz , hogy egyszerűen nem is nagyon emlékszem én sem
ilyen szituációkban más variációkra...
több mint 12 éve
Szerintem nem feltétlen kellene jegelni, elég lenne, ha úgy csinálnánk, mint ahogy a GB ellen vagy ha Bardenre dobnánk. Vagy kellene még 1 olyan play, amiből TD-t tudunk csinálni, mert másból sajna nem megy (talán még a Ballardnak kifele passz ment a szezon közepén, de nincs több passz playünk a Red Zonera...)

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Biztos hogy nem lesz könnyű !
Az első fordulóhoz képest annyi a változás hogy jobban üzemel az O , ez hozhatja nekünk a meccset!
A futásnak nagyon kellene mennie , mert ha nem, akkor vagy 3&out a drive ,vagy kb. 1 perc alatt TD-t nyomunk és jöhet a 30+ -os védelem.... :rolleyes:

ezeket a sarokba beívelgetett passzokat
red zone-ban most jegelhetnénk egy kicsit , mert lehet hogy az év elején jöttek ,
feleslegesnek érzem...
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyik Eagles beatwriter üzeni ezt az Eli-hatereknek:
Most passing yards, first 8 seasons: Peyton(33189), Marino(31416), Bledsoe(29257), Moon (27679), Favre (26803), Eli (26751)
Most TD passes, first 8 seasons: Peyton (244), Marino (241), Favre (213), Brady (197), Eli (181).
több mint 12 éve
Rolle bekussolhatna. Ellenfelet akkor is tisztelni kell valamilyen szinten, ha csoportrivális, ha nem. Ebből nekem az jön le, hogy kb nem is veszi komolyan őket, ami nagyon visszaüthet. Jóval több alázat kéne...

több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
A 100ból mondjuk 60 jóval közelebb áll az igazsághoz.. kurvára nem lesz könnyű meccs, főleg h csak nekünk lesz vesztenivalónk. Ha szarul indul a meccs akkor lehet majd szenvedni megint.Szesze
Sztem nekik lassan rá kell ülni a drafthelyükre; bár ha ez igaz lenne, Rexy az életéért dobál majd.
több mint 12 éve
Bár jó lenne, ha rám cáfolnának és meglenne a szezon első olyan meccse, ahol simán, magabiztosan, ellentmondást nem tűrően nyerünk.gyurczi
Azért 1 volt ilyen, a Rams elleni, de tényleg jó lenne, ha végre 2 percel a meccs vége előtt nem 200-as pulzusom lenne, hanem nyugodtan örülhetnék a győzelemnek.

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
A 100ból mondjuk 60 jóval közelebb áll az igazsághoz.. kurvára nem lesz könnyű meccs, főleg h csak nekünk lesz vesztenivalónk. Ha szarul indul a meccs akkor lehet majd szenvedni megint.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
En nem tudom, hogy a SKins 100 meccsbol hanyat nyerne ellenunk, szoval en csak remelem, hogy a hetvegi azok kozul valo lesz, amit nem nyernek meg.lotus86
Hát igen nagyon nem lesz az olyan biztos győzelem. Bár jó lenne, ha rám cáfolnának és meglenne a szezon első olyan meccse, ahol simán, magabiztosan, ellentmondást nem tűrően nyerünk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Rolle továbbra is menő. Még ugye szeptemberben mondta, hogy 100 Giants-Redskins meccsből 5-öt nyerne a Washington. Erre mai nap rádiós beszélgetéséből részlet:
"Back in September, when you guys lost to the Redskins, you said “We know we’re better than the Redskins, and if we played them 100 times we’d beat them 95 times out of 100.” Well, you owe them for that Week 1 game, so, take care of business."
"I said 99."Deny
Az az ember.....

Nem szeretem az ilyen nyilatkozatokat, mert nem szep dolog lebecsulni senkit, raadasul, ha megint megvernek minket, akkor eleg butan fog kinezni. Masreszt nem tudok ra haragudni, mert meg ha sokszor nem is ertek egyet vele, o az egyike azoknak, aki tenyleg tokos, es nincs osszezuhanva, mert nem allunk annyira jol. Ez az onbizalom, es JPP szintu teljesitmeny kellene mindenkinek az adott posztjan.

En nem tudom, hogy a SKins 100 meccsbol hanyat nyerne ellenunk, szoval en csak remelem, hogy a hetvegi azok kozul valo lesz, amit nem nyernek meg.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Rolle továbbra is menő. Még ugye szeptemberben mondta, hogy 100 Giants-Redskins meccsből 5-öt nyerne a Washington. Erre mai nap rádiós beszélgetéséből részlet:
"Back in September, when you guys lost to the Redskins, you said “We know we’re better than the Redskins, and if we played them 100 times we’d beat them 95 times out of 100.” Well, you owe them for that Week 1 game, so, take care of business."
"I said 99."
több mint 12 éve
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/12/giants-cowboys_eli_manning_co.html

Ez az év az ofenseről szól. Ha a D felnőne a hozzájuk, SB esélyesek lehetnénk.

Miért nincs mostanában olyan szezonunk ahol mindkét csapatrész a legjobbját hozza...

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
drop után is megy 😀)

http://www.youtube.com/watch?v=6ju4YB-C8yM&feature=related

9,20-tól: "shook off the incompletion and simply went back to work"
több mint 12 éve
A védelem JPP-n kívül még abból a szempontból kaphat dicséretet, hogy Dez Bryantnek csak egy elkapása volt, igaz az eléggé fájhatott mindenkinek. Remélem visszavágón Kenny azért majd elkalapálja kicsit az agyát...
Itt meg tessék szavazni: http://www.nfl.com/voting/never-say-never/2011/REG/14?module=HP11_cp

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Én is belenéztem a meccsbe újra és úgy gondolom mázlink volt MM dropjával az endzoneban. Ha akkor Td-t csinálunk, sokkal több ideje lett volna a Dallasnak, közelebb jöttek volna, onnan meg ki tudja... Akkor majd szét robbantam, amikor láttam, hogy milyen jó passz volt, és egy könnyű elkapást ront el, ráadásul endzoneban. Utólag meg valszeg mákunk volt vele, lehet úgy jártunk volna min a GB ellen.gyurczi
akkor szavazzuk meg, hogy MM direkt ejtette el, erre tekintettel!
szerk.: mikor néztem az összefoglalót rohadt ideges voltam, a dropnál, mikor Romo-ék siettek, spikeoltak, majd kihagyták, egyből eszembe jutott, hogy az a drop vett le az órából nem kevés mp-t!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ma pont volt két üresedés 😛 (Kansas, Miami)Forti
Jelenleg én is örülnék, ha visszajönne, ráadásul záros határidőn belül nálunk is átvehetné a HC posztot Coughlintól. De azért várjuk meg a szezon végét hátha Fewell is letesz az asztalra valamit még.Szesze
Pont azért kérdeztem én is, mert már elkezdték a csapatok kirúgdosni az edzőket. Szesze felvetésére pedig, azért, ha Fawell letesz az asztalra bármit is, az nem lehet akkora, mint amit Spangi letett. És az óta, amióta elment nem muzsikál a védelmünk túl jól.

több mint 12 éve
Látszott a tökéletes időzítés, pont a snap előtti pillanatban kérte az időt,
de ezt hogy csinálják? figyelik, mikor bólint a holder?vittore
Igen! Mert vagy bólint, vagy kinyújtja az újait, ami addig ökölbe volt szorítva. Bár egyébként kiabál is, hogy set és utána kell időt kérni max. 1-2 másodperccel.

több mint 12 éve
Én is belenéztem a meccsbe újra és úgy gondolom mázlink volt MM dropjával az endzoneban. Ha akkor Td-t csinálunk, sokkal több ideje lett volna a Dallasnak, közelebb jöttek volna, onnan meg ki tudja... Akkor majd szét robbantam, amikor láttam, hogy milyen jó passz volt, és egy könnyű elkapást ront el, ráadásul endzoneban. Utólag meg valszeg mákunk volt vele, lehet úgy jártunk volna min a GB ellen.

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
Látszott a tökéletes időzítés, pont a snap előtti pillanatban kérte az időt,

de ezt hogy csinálják? figyelik, mikor bólint a holder?