New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Srácok! Nem vagyok nagy szaki, ezért remélem eloszlatja valaki a kételyeimet a következő dologgal kapcsolatban: Diehl ugyebár idén RT-t fog játszani, utolsó súlyadatom róla Weight: 304, na már a Rt-nek nem ilyen 330 körül kellene lennie, mint pl. Brewer v. a visszavonult Mckenzie. Vagy van olyan rutinos játékos (?) Diehl, hogy ez nem jelent gondot? ironroy
Ha guardként bírta, akkor elvben nem lehet gond.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Srácok! Nem vagyok nagy szaki, ezért remélem eloszlatja valaki a kételyeimet a következő dologgal kapcsolatban: Diehl ugyebár idén RT-t fog játszani, utolsó súlyadatom róla Weight: 304, na már a Rt-nek nem ilyen 330 körül kellene lennie, mint pl. Brewer v. a visszavonult Mckenzie. Vagy van olyan rutinos játékos (?) Diehl, hogy ez nem jelent gondot?
több mint 13 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
kint van az első depth chart.
Hixon a kezdő Cruz párjaként amíg Nicks sérült 😊

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Thomas megpróbál visszatérni, rehabra küldjük aztán majd kiderül...

Állítólag 4-6 hét múlva térhet vissza. Nem kicsit lenne jó.

több mint 13 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Tudtam, h mire visszaérek szabiról tuti lesérül vki..
Sash így különösen szívás, mert sztem ő lett volna a kezdő az első héttől.
A secondary így megint nagyon vékony lett, de tavaly is elég jól sikerült megoldani a problémát.Szesze
Deon Grant tudott valamit, amikor alig három hete azt mondta az újságíró(k)nak, hogy kellek én még majd a Giants-nek.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Az megvolt, hogy közben Goff is ugyanúgy ismételt ACL-szakadás? Az FO ezen a téren is jó munkát végez sztem: az elmúlt évekből nem nagyon emlékszem olyan játékosra, akit elengedtünk és utána olyan világmegváltó játékkal rukkolt elő új csapatában, hogy vertük a fejünket a falba, miért nincs még nálunk.

Még egy fél-off volt játékosaink köréből: Ross felesége tegnap olimpiai bajnok lett 400m síkfutásban.
több mint 13 éve
Devin Thomas visszavonult

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nézegettem a giants.com-on a videókat Top Plays és ez a David Douglas gyerek egész ügyesnek tűnik. Érdemes lesz figyelni az előszezon meccsen. Tényleg belegondoltatok, hogy 6 nap és újra Giants meccset nézhetünk?

több mint 13 éve
4. körös Adrien Robinsonról van valami hír, hogy épkézláb játékos-e? Mert nem látom sehol, hogy említenék a nevét a camp során...ironroy
Hát sokat nem fogunk belőle látni idén. Marad a Bennett-Pascoe páros, aztán a hatodik hét után jöhet Beckum is.

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
4. körös Adrien Robinsonról van valami hír, hogy épkézláb játékos-e? Mert nem látom sehol, hogy említenék a nevét a camp során...
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Tudtam, h mire visszaérek szabiról tuti lesérül vki..
Sash így különösen szívás, mert sztem ő lett volna a kezdő az első héttől.
A secondary így megint nagyon vékony lett, de tavaly is elég jól sikerült megoldani a problémát.
több mint 13 éve
És egy kis bizakodás: Thomas visszatérhet akár 4-6 hét múlvaAsbee
lol, örüljünk, ha majd a gyermekeivel normális tempóban futkorászhat, nemhogy ilyen Megatronokkal...

több mint 13 éve
Janzen Jackson remélem távol tud maradni a balhéktól, mert akkor gondolom neki tuti a roster helye. Igaz eléggé dicsérik Will Hillt és Stevie Brownt is. Majd kiderül. Kár hogy Joe Martinekről eddig nagyon semmi, jó lenne ha odaérne negyedik futónak. És egy kis bizakodás: Thomas visszatérhet akár 4-6 hét múlva

több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ez nagy gáz. Nagyon fog hiányozni a special teamből...

De komolyan, ennek mi értelme? Annak a cuccnak semmi haszna igazából egy amerikai focistának. Tudom hogy offseason és ilyenkor kiengednek, de tuti van valami hotlineja a ligának hogy "hát, izé, itt van ez a koncentrációnövelő cucc, bevehetem?"... André Brownt még megértem mert ő gyerek kora óta szedi, mert figyelemzavaros.

kristof: Ezen még túltenné magát; de ez már az állását is veszélyezteti. Kíváncsi leszek rá az előszezonban, valószínűleg a lelket is kihajtja majd magából hogy lássák hogy szükség van rá.
több mint 13 éve
És ami fontos, hogy fellebbezett és el is vesztette...Asbee
mondjuk szerintem azt jobban sajnálja, hogy a 465k-s fizetéséből 109-nek búcsút inthet így 😛

több mint 13 éve
És ami fontos, hogy fellebbezett és el is vesztette...

több mint 13 éve
Tyler Sash kapott 4 meccs eltiltást...Asbee
akkor így már tényleg aktuális lenne a Grant re-sign

több mint 13 éve
Tyler Sash kapott 4 meccs eltiltást...

több mint 13 éve
Training camp negyedik nap

több mint 13 éve
balu10-nek igaza van. Elég jókat lehet olvasni arról is hogy a LB-k (Herzlich középen meg Greg Jones szélen) nagyon sokat fejlődött coverben.

Bár picit félek mindig, ha Rollet elkezdik össze-vissza pozíciókban játszatni.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ahogy én látom a CB helyzetet: kattAsbee
Szerintem, ha idén végre sikerült normál 4-3as alap védekezést csinálnunk, akkor nem lesz olyan nagy gond a CB kérdés. Alap így, hogy Amu-Webster páros kezd (lehet ha lenne TT is így lenne) és nickelbe pedig két fő lehetőségünk van szerintem:
1. Jayron Hosley: Úgyis sokan írták, hogy nickelbacknek hoztuk, hát itt a lehetőség.
2. Tyler Sash: Ő megy nickelnél safetybe (mint tavaly Grant) és Rolle pedig nickelbe.

ui: Mind e mellett nagyon sajnálom TT-t, mert nagyon jól játszott a sérülése előtt. Egyébként mikor vlt utoljára olyan, hogy nem vesztettünk el fontos játékost a training camp alatt?

több mint 13 éve
Ahogy én látom a CB helyzetet: katt

több mint 13 éve
Nincs olyan játékos szerintem aki a harmadik ACL műtétje után még visszajött volna.

Nagyon tartottam ilyesmitől amikor visszahoztuk (pláne hogy több évre), de visszaolvasva a szerződését úgy tűnik hogy "csak" 1 millió dollárunkba fájt a dolog.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 112 — Lucas Scott
ezzel vszeg a karrierjének is vége... hát kár, de majd Amu bizonyít!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
így lesz igazán szívás Ross elengedése, TT rásérült a jobb térdére, most ment MRI-re, ACL gyanús 😕 😕 😕kristof
Jöhet Amu