NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Hát igen, a vasárnapi botrányos teljesítménytől elszállva, az önbizalomtól duzzadva, véresen komolyan gondoljuk.nem szar a redskins, főleg a védelmük királyHú, ti már úgy nyomjátok, hogy a kezdőkkel biztos W, a cserékkel biztos L? 😀szaba
érdekes szcenárió: kikapunk a jetstől (7-8), és a dallas kikap a philitől (8-7 dal és 7-8 phily). ha így alakul akkor:
- eldönthetjük hogy kit juttatunk tovább: az utsó meccsen cseréket játszatva a dallast, vagy megverve a cowboyst a phily-tvittore
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
nem szar a redskins, főleg a védelmük királymi lenne ha nyernétek jövőhéten?
érdekes szcenárió: kikapunk a jetstől (7-8), és a dallas kikap a philitől (8-7 dal és 7-8 phily). ha így alakul akkor:
- eldönthetjük hogy kit juttatunk tovább: az utsó meccsen cseréket játszatva a dallast, vagy megverve a cowboyst a phily-tvittore
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 555
nem szar a redskins, főleg a védelmük királyHú, ti már úgy nyomjátok, hogy a kezdőkkel biztos W, a cserékkel biztos L? 😀
több mint 12 éve
nem szar a redskins, főleg a védelmük királyérdekes szcenárió: kikapunk a jetstől (7-8), és a dallas kikap a philitől (8-7 dal és 7-8 phily). ha így alakul akkor:
- eldönthetjük hogy kit juttatunk tovább: az utsó meccsen cseréket játszatva a dallast, vagy megverve a cowboyst a phily-t
több mint 12 éve
Hypofx
310
Hát coach ide vagy coach oda, de ilyen kedvtelenul faradtan nem fokuszalva egy szar csapat ellen ennyit felmutatni????Szerintem mindegyik nezzen onmagaba...... Az oreg az egesz gardajaval most mar mehet viszlat, muszaj uj ero uj ember uj otletek. Az alapanyag nem rossz bar akik igy tudnak egyik hetrol a masikra elfelejteni mindent amit tudnak hat.....
több mint 12 éve
Futunk, futunk es a vegen pofaraesunk. Tobb eve mindig.A Cowboys talan meg nalunk is szerencsetlenebb, igy a vegen meg az is megeshet hogy az Eagles nyeri a csoportot.
Az a baj hogy - foleg a defense - tele van "nevekkel", dragan. Playeket meg csak JPP csinal. Plusz a ket receiverunk es Eli. Csak tudjuk megfizetni az elobbieket.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez jó szándékkal 4 jó játékos, az h mi az alapanyag azt idén leszarom... PO kell, és kész...csebielbeszélünk egymás mellett. én sem azt mondom, hogy idén van 4nél több jól játszó játékosunk a D-ben, hanem, hogy az zavar, hogy sok lehetne egy normális DC-vel. PO-val kapcsolatban szkeptikus vagyok, ha a jestet jól elpicsázzuk bármi lehet
több mint 12 éve
biztosan hiba van Fewell rendszerében de egy vmi tuti, zónázni is szoktunk, emberezni is, de általában megdobálnak mindent... új arc kell a def vezetésére, de nem csak Perry a hibás, bár neki mennie kell... csak vszeg, most Tommy nem fogja megúszni... én örülnék BC-nek, de csak neki, más head coach nem kell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
DE: JPP igaz, Osi nem játszik már X meccse, Tuck meg kb annyit tesz hozzá a csapathoz eddig idén mint TT, Tollefsen egy lelkes szurkoló, aki néha kap snapet, aztán néha eljut a qb közelébeez komoly? hát legyennem is a L vagy a mutatott szar játék basz fel leginkább, hanem az, hogy alapból JÓ játékosaink vannak csak képtelenek konstansan a saját szintjükön játszani. így nem érdemlünk PO-t.kristofmutass a defben 4 jó játékost...csebi
DE: JPP, Tuck, Osi korszakos zsenik és Tollefson is tökéletes kiegészítő ember
DT: Canty és Joseph szerényen teszik a dolgukat, IR-en ott van az óriási potenciállal rendelkező Austin (csak nézd meg miket művelt egyetemen) ráadásul egy Rocky Bernardtól tanulhatnak
LB: Herzlich, Jones, Williams tehetséges rookiek, Blackburn, Boley és Goff mind mutattak már biztató jeleket (sőt) és Kiwi aki DE lenne, csak kényszerből játszik itt. véleményem szerint itt sem az alapanyaggal van gond, hanem, hogy nincs egy állandóság, 14 meccsen sztem 14 féle lb sorral kezdtünk, senkinek nincs állandó helye, nem egy dologra kell koncentrálniuk
CB: Webster, Ross, Amu, TT. ez négy(!) olyan játékos akikből a legtöbb csapatnak 2 sincs, ha normálisan működne előttük a front-seven még azt a kevéske feléjük szálló passzt is sokkal jobb százalékkal semlegesíthetnék, így viszont nehéz.
S: Grant, Phillips, Rolle. hát itt vannak gondok, a szájuk nagy bár ha akarnának tudnának focizni is, azt nem felejtettek el szvsz. Jonest kíváncsian várom, sokat pezsdítene a poszton
tehát az alapanyag megfelelő egy ütős védelemhez, egy erőskezű DC kell aki megtalálja mindenkinek a helyét (és hagyná is ott legalább egy szezonig) és a csapathoz leginkább illő rendszert játszatná akkor nem lenne okunk a panaszra. (bár MLB és/vagy S sztem jönni fog drafton, de jönnie is kell) na és ezért basz fel leginkább a játékunk 😊kristof
DT: Josephnek és Cantynak is vannak momentumai, de ha 1 csapat ellen 2 meccset leszámítva mindig futnak 100 yardot benne vannak a DT-k eléggé, többivel nem foglalkoznék komolyabban, mert sérült, Rocky meg készül a Rocky 8 forgatására
LB: Herzlich és Williams rookie mistaket csinálnak, Jones csak azért volt kezdő, mert egyedül ő játszott 2 meccsnél többet MLB poszton, Boley a második jó játékosunk, Goff sérült, de ő is max középszerű lenne
CB: TT sérült, Webster a harmadik jó játékosunk, általában szépen leveszi a top wreket, Rossnak volt 2 jó meccse kb, de nála általában a wr számolhat 4-5 elkapással és 80-100 yarddal meg 1 td-vel, Amu még nem játszott sok meccsen (asszem 5) azokon is keveset, idei szezonban eddig ő sem számítható jó játékosnak talán jövőre
S: Grant kb a budapest wolvesba nem férne be, Rolle-nak felvillanásai vannak, Phillips meg hiába futkos az előtte lévő kettő helyett nem elég, itt max Phillipsről mondanám h jó játékos, de idén azért ő is benne volt 1-2 td-be...
ez jó szándékkal 4 jó játékos, az h mi az alapanyag azt idén leszarom... PO kell, és kész...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez komoly? hát legyennem is a L vagy a mutatott szar játék basz fel leginkább, hanem az, hogy alapból JÓ játékosaink vannak csak képtelenek konstansan a saját szintjükön játszani. így nem érdemlünk PO-t.kristofmutass a defben 4 jó játékost...csebi
DE: JPP, Tuck, Osi korszakos zsenik és Tollefson is tökéletes kiegészítő ember
DT: Canty és Joseph szerényen teszik a dolgukat, IR-en ott van az óriási potenciállal rendelkező Austin (csak nézd meg miket művelt egyetemen) ráadásul egy Rocky Bernardtól tanulhatnak
LB: Herzlich, Jones, Williams tehetséges rookiek, Blackburn, Boley és Goff mind mutattak már biztató jeleket (sőt) és Kiwi aki DE lenne, csak kényszerből játszik itt. véleményem szerint itt sem az alapanyaggal van gond, hanem, hogy nincs egy állandóság, 14 meccsen sztem 14 féle lb sorral kezdtünk, senkinek nincs állandó helye, nem egy dologra kell koncentrálniuk
CB: Webster, Ross, Amu, TT. ez négy(!) olyan játékos akikből a legtöbb csapatnak 2 sincs, ha normálisan működne előttük a front-seven még azt a kevéske feléjük szálló passzt is sokkal jobb százalékkal semlegesíthetnék, így viszont nehéz.
S: Grant, Phillips, Rolle. hát itt vannak gondok, a szájuk nagy bár ha akarnának tudnának focizni is, azt nem felejtettek el szvsz. Jonest kíváncsian várom, sokat pezsdítene a poszton
tehát az alapanyag megfelelő egy ütős védelemhez, egy erőskezű DC kell aki megtalálja mindenkinek a helyét (és hagyná is ott legalább egy szezonig) és a csapathoz leginkább illő rendszert játszatná akkor nem lenne okunk a panaszra. (bár MLB és/vagy S sztem jönni fog drafton, de jönnie is kell) na és ezért basz fel leginkább a játékunk 😊
több mint 12 éve
Hát igen. Ami bejött az O esetén az offseasonben, az totál mellé ment a D esetében. Nem lehetett házon belül megoldani a problémákat, plusz a sérülések. Az tény hogy Fewell rendszeréhez ez egy gyenge sec állomány. Amu döbbenetesen szar volt. Grant, Rolle, Ross katasztrófa, KP se az igazi. A LB sor meg hát tudjuk... A D-lineban látom azt, hogy van talent, de kevés a produkció.gyurcziazért abban bízzunk hogy a rendszer nem működik , mert ha ez az összes játékos egyénileg alapból kuka
(amit azért nem hinnnék ) , akkor
tényleg nagy a baj..
több mint 12 éve
JPP, Tuck, Osi, TT...Csak úgy példaként. Ebből másfél egészséges. De amíg ilyen a hozzáállás addig tökmind1 milyen képességű csapattal állunk ki.nem is a L vagy a mutatott szar játék basz fel leginkább, hanem az, hogy alapból JÓ játékosaink vannak csak képtelenek konstansan a saját szintjükön játszani. így nem érdemlünk PO-t.kristofmutass a defben 4 jó játékost...csebi
több mint 12 éve
Hát igen. Ami bejött az O esetén az offseasonben, az totál mellé ment a D esetében. Nem lehetett házon belül megoldani a problémákat, plusz a sérülések. Az tény hogy Fewell rendszeréhez ez egy gyenge sec állomány. Amu döbbenetesen szar volt. Grant, Rolle, Ross katasztrófa, KP se az igazi. A LB sor meg hát tudjuk... A D-lineban látom azt, hogy van talent, de kevés a produkció.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Antrel Rolle said "We're 10 times better than what we showed out there today."ahahahah a szöveg megint meg van
több mint 12 éve
nem is a L vagy a mutatott szar játék basz fel leginkább, hanem az, hogy alapból JÓ játékosaink vannak csak képtelenek konstansan a saját szintjükön játszani. így nem érdemlünk PO-t.kristofmutass a defben 4 jó játékost...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem is a L vagy a mutatott szar játék basz fel leginkább, hanem az, hogy alapból JÓ játékosaink vannak csak képtelenek konstansan a saját szintjükön játszani. így nem érdemlünk PO-t.
több mint 12 éve
Forti
133
Csak nehogy fekete karácsonyunk legyen.....a ma látottak alapján annak sajnos nagyobb az esélye 😕jogos, de ettől még az esély minimális maradtWinterselső negyedig bírtam, utána találtam jobb dolgot is vasárnap estére.nem kell a philly győzelem, elég ha következő 2 meccset hozzuk, és akkor bki játszhat bmit...csebi
Ha jövő héten verjük a Jets-et, a Philly meg a Cowboys-t, akkor még mindig van esélyünk.
Csak minimálisWinters
több mint 12 éve
jogos, de ettől még az esély minimális maradtelső negyedig bírtam, utána találtam jobb dolgot is vasárnap estére.nem kell a philly győzelem, elég ha következő 2 meccset hozzuk, és akkor bki játszhat bmit...csebi
Ha jövő héten verjük a Jets-et, a Philly meg a Cowboys-t, akkor még mindig van esélyünk.
Csak minimálisWinters
több mint 12 éve
első negyedig bírtam, utána találtam jobb dolgot is vasárnap estére.nem kell a philly győzelem, elég ha következő 2 meccset hozzuk, és akkor bki játszhat bmit...
Csak minimálisWinters
több mint 12 éve
első negyedig bírtam, utána találtam jobb dolgot is vasárnap estére.Ha jövő héten verjük a Jets-et, a Philly meg a Cowboys-t, akkor még mindig van esélyünk.
Csak minimális
több mint 12 éve
Szégyen, kibaszott nagy szégyen, egész csapat bassza meg magát! Így nem lehet kimenni meccsre...
több mint 12 éve
For the 1st time in his career, Eli Manning had 0 TD passes and at least 3 interceptions in the same game
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Közben Kansas-ben kiírhatják, hogyperfect season DENIED!
(azért kíváncsi vagyok, Ricsike most hogy fog érezni...)
több mint 12 éve
Nekem már rég nincsenek illúzióim ezzel a deffense-el kapcsolatban (éppen ezért a POval is így vagyok), de azért azt hittem, h ez ellen a Skins offense ellen legalább egy közepes teljesítmény elvárható még tőlük is. Hát nem. Ezért mondom, h Fewellnek mennie kell de sűrgősen, mert teljesen megbukott akárcsak ez elődje 😕SzeszeFewell duplán, mert fényévekkel több talent van a csapatban, mint Sherridennél.
több mint 12 éve
az egész NFL bírói kar és velük együtt Fewell is mondjon le...