New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Én személy szerint nem sokat. Egész évben rossz a futójátékunk, ebben ezen a meccsen se várok javulást, főleg, h Baas se fog játszani. Az sem lepne meg, ha Ware jobban érvényesülne, mint Jacobs, sztem ő még mindig küzd valamennyire a sérülésével is.
Egyébként a futójáték kulcskérdés lesz/lenne, mert anélkül nehéz lesz lent tartani az offense-eteket hosszabb ideig, márpedig anélkül nem tudunk nyerni. Másik opció egy esetleges győzelemre egy pass-heavy offense párbaj, de ebben nekünk minimál esélyünk lenne sztem.Szesze
Köszönöm a választ. 😊 Most el is bizonytalanítottál. Pedig őt akartam kezdetni M.Lynch-el szemben.mascherano
Vele szemben mondjuk kezdetném is, a Dallas védelme jó futás ellen meg eleve nagyobb a különbség a két csapat között, mint a mi esetünkben. Jacobs pedig RZ-ban azért hasznos fantasy szempontból. Aztán persze majd kiderül mi lesz, ezek szigorúan csak privát vélemények részemről 😊Szesze
Pont ezekre gondoltam én is. 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Jacobstól mit vártok a mai nap?mascherano
Én személy szerint nem sokat. Egész évben rossz a futójátékunk, ebben ezen a meccsen se várok javulást, főleg, h Baas se fog játszani. Az sem lepne meg, ha Ware jobban érvényesülne, mint Jacobs, sztem ő még mindig küzd valamennyire a sérülésével is.
Egyébként a futójáték kulcskérdés lesz/lenne, mert anélkül nehéz lesz lent tartani az offense-eteket hosszabb ideig, márpedig anélkül nem tudunk nyerni. Másik opció egy esetleges győzelemre egy pass-heavy offense párbaj, de ebben nekünk minimál esélyünk lenne sztem.Szesze
Köszönöm a választ. 😊 Most el is bizonytalanítottál. Pedig őt akartam kezdetni M.Lynch-el szemben.mascherano
Vele szemben mondjuk kezdetném is, a Dallas védelme jó futás ellen meg eleve nagyobb a különbség a két csapat között, mint a mi esetünkben. Jacobs pedig RZ-ban azért hasznos fantasy szempontból. Aztán persze majd kiderül mi lesz, ezek szigorúan csak privát vélemények részemről 😊
több mint 13 éve
Köszönöm a választ. 😊 Most el is bizonytalanítottál. Pedig őt akartam kezdetni M.Lynch-el szemben.

több mint 13 éve
Egyébként a futójáték kulcskérdés lesz/lenne, mert anélkül nehéz lesz lent tartani az offense-eteket hosszabb ideig, márpedig anélkül nem tudunk nyerni. Másik opció egy esetleges győzelemre egy pass-heavy offense párbaj, de ebben nekünk minimál esélyünk lenne sztem.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
passzol, de kinek? Cruz,Manningham,Ballard... ennyi?ironroy
Nekik, és remélem Jernigan és Barden is mutat valamit, hogy miért voltak ők 3. körös pickek.

ui: Nehogy azt hidd, hogy tényleg azt gondolom, hogy 100%, hogy nyerünk. Max. 50-50-et adok, de akkor már nagyon optimista tippet mondtam, csak egyszerűen bízom a csapatban, hogy képesek ma nyerni, ennyi.

több mint 13 éve
Jacobstól mit vártok a mai nap?

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
a mai nap trükkje Eli futójátéka lesz 😀
több mint 13 éve
olvastátok a beharangozót?

kedvenc részem: Ez nem lesz egyszerû, hiszen a new yorkiak védelme kiváló futás ellen.

hát, ha ők mondják, biztosvittore
Ezen én is röhögtem. Ki írja ezeket, mert a statok és a mutatott játék alapján is a futás elleni védelem az egyik legnagyobb gyengeségünk. De mind1.
Eli ma passzolt 400 yardot és 4 TD-t és nyerünk 😊balu10
passzol, de kinek? Cruz,Manningham,Ballard... ennyi?ironroy
+ Barden, esetleg Jernigan is kaphat kisebb szerepet.
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

kedvenc részem: Ez nem lesz egyszerû, hiszen a new yorkiak védelme kiváló futás ellen.

Ezen én is röhögtem. Ki írja ezeket, mert a statok és a mutatott játék alapján is a futás elleni védelem az egyik legnagyobb gyengeségünk. De mind1.
Eli ma passzolt 400 yardot és 4 TD-t és nyerünk 😊balu10
passzol, de kinek? Cruz,Manningham,Ballard... ennyi?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rajna írta de én sem értem
itt lehet reklamálni: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=65
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan

Eli ma passzolt 400 yardot és 4 TD-t és nyerünk 😊

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1. B
2. B
3. C
4. B
5. A
6. B
7. B
8. D
9. D
10. A
11. A
12. D

több mint 13 éve

hát a Jets védelme lehet nem rossz futás ellen, a de mienk szar! 😊ironroy
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2640
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. B
2. B
3. C
4. B
5. A
6. C
7. B
8. B
9. D
10. A
11. D
12. D

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve

hát a Jets védelme lehet nem rossz futás ellen, a de mienk szar! 😊
több mint 13 éve

hát, ha ők mondják, biztos
több mint 13 éve
Nicks, Bradshaw, Baas otthon maradt 😕Lance
Ez nem meglepő, viszont JPP úgy néz ki mégis tud játszani legalább. Barden-t leszedtük a PUPról, most bizonyíthat. Boothe lesz a center, reméljük a jobbik arcát mutatja.
Az offense sokat gyengült ezzel, de sztem ez ellen a NE védelem ellen ez is elég lehet. A deffense lesz a kulcs a meccsen.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jobb is, hogy nem adja Sport tv a mi meccsünket...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Nicks, Bradshaw, Baas otthon maradt 😕
több mint 13 éve
1. B)
2. C)
3. D)
4. B)
5. A)
6. C)
7. A)
8. C)
9. C)
10.B)
11. E)
12. B)
több mint 13 éve
Hát remélem hogy Jacobs kezdőként odateszi magát, kicsit fusztráltnak érzem, pedig ha jól nyomja sokat segit a csapatnak.

1. Hát szivem szerint A, eszem szerint B
2. C
3. C
4. Remélem B
5. C 😊
6. D
7. B
8. A
9. Remélem Cruz😊
10. A
11. D
12. ? BHypofx
"1. Hát szivem szerint A, eszem szerint B" ezt azért pontosítsd, mert a szívem, meg az eszem szerint sem jár érte pont 😊
több mint 13 éve
A bajnokcsapatból csak Osi volt pro bowler, aki poénból le akarta mondani, hogy ezzel fikázza a beszavazási rendszert 😀
több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Off: Mekkora suttyosag, hogy JPP nem opcio a Pro Bowl szavazason.lotus86
És Cruz sem az....balu10
mondjuk az nem meglepő azért 😊Szesze
Azért ha végigdominálja 15sack-kel a szezon második felét be fog kerülni ennek ellenére is.
Eddigi teljesítménye alapján megérdemelné, igazi ősállat 😊

több mint 13 éve
Hollai Olivérnél csak a sérója (egyre kevesebb amúgy, ami nem baj, csak ne próbálja befésülni a homlokába) szánalmasabb 😛
több mint 13 éve
Off: Mekkora suttyosag, hogy JPP nem opcio a Pro Bowl szavazason.lotus86
És Cruz sem az....balu10
mondjuk az nem meglepő azért 😊