New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Viszont ami blitzeket hívtunk a SB-n, azok eléggé bejöttek (Wilson, Mitchell)! És igen, egy újabb lehetőség, h linkeljem az egyik kedvenc összeállításomat! :cool:Sőt az az ideális, ha nincs szükség blitzre. Az SB-t pl is így tudtuk megnyerni anno. Tuck visszatértével kb hasonló erősségű lesz a DL-ünk, mint akkor volt. Már csak egy Pierce szintű MLB hiányzik a pakliból..SzeszeA PFF szerint összesen 3 (azaz három) alkalommal hívtunk blitzet vasárnap... és még mindig sok három emberes rush van, ami tök hatástalan, ha valaki nem villant valami zseniálisat.salanderHányszor volt 3 emberes rush? De egyébként azzal szerintem nincs gáz ha olyan sokszor nem hívunk blitzet, ha DL is nyomást tud gyakorolni. Egyébként 4-2-5-ös felállásnál szvsz nem is csoda h nem hívunk annyi blitzet. Néha Kenny-t, vagy Rolle-t be lehetne küldeni box-ba, LB sorból pedig hogy Kiwi visszament legutóbb DE-be, így felesleges blitzre küldeni bárkit is.Asbee
http://www.youtube.com/watch?v=8BxyZ4jftAw
Jó h azóta sem gyengült a passrushunk.
több mint 13 éve
nem hívtunk blitzet sztem főleg azért, mert arra készültünk, hogy Fitzie gyorsan szabadul a labdától... a Bills elkapók általában hamar megkapják a labdát, és utána tesznek meg vele sokat, az edzők külön felhívták a figyelmet, hogy nem biztos, hogy sok sack-re lesz lehetőség, ezért labda elütésre kell menni!emberezésre meg meccs közben váltottunk át, mert sem a cover2, sem a cover 3 nemjött be, abból kaptuk a 2 nagy playt... Fewell úgy gondolta, hogy próbáljuk meg a mantomant és bejött... most, hogy Webster egyszer megetették benne van...
Rolle nem is lesz fenn annyit a boxban elvileg az már Kenny feladata lesz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Hányszor volt 3 emberes rush? De egyébként azzal szerintem nincs gáz ha olyan sokszor nem hívunk blitzet, ha DL is nyomást tud gyakorolni. Egyébként 4-2-5-ös felállásnál szvsz nem is csoda h nem hívunk annyi blitzet. Néha Kenny-t, vagy Rolle-t be lehetne küldeni box-ba, LB sorból pedig hogy Kiwi visszament legutóbb DE-be, így felesleges blitzre küldeni bárkit is.AsbeeNa igen, meg Thomas is kiesett aki a legtöbbször csinálta a CB-k közül meg Rolle sincs fenn a boxban annyit [talán nem is baj]. Amúgy mintha a Bills ellen többet embereztünk volna mint idén általában, még ha igazából nem is kiemelkedő ennyi haszna talán volt hogy jött Tryon.
több mint 13 éve
Úgy éreztem hogy tippjátékom jól sikerült így összeszámoltam pontjaim és egyúttal össze is adtam az eddigi pontszámaimat, majd annyira belejöttem hogy mindenkijét összeadtam ( 😊 ), ezzel kicsit ellopja ironroy munkáját. Remélem nem gond. 😊ahh köszi,most olvastam csak vissza, legalább nem kell vele tökölnöm, a kérdéseket szívesebben állítom össze, mint a végén az eredményeket összesíteni!
Táblázatért katt. képre. Ha valamit elszámoltam szóljatok. 😊rattlesnk
több mint 13 éve
Sőt az az ideális, ha nincs szükség blitzre. Az SB-t pl is így tudtuk megnyerni anno. Tuck visszatértével kb hasonló erősségű lesz a DL-ünk, mint akkor volt. Már csak egy Pierce szintű MLB hiányzik a pakliból..A PFF szerint összesen 3 (azaz három) alkalommal hívtunk blitzet vasárnap... és még mindig sok három emberes rush van, ami tök hatástalan, ha valaki nem villant valami zseniálisat.salanderHányszor volt 3 emberes rush? De egyébként azzal szerintem nincs gáz ha olyan sokszor nem hívunk blitzet, ha DL is nyomást tud gyakorolni. Egyébként 4-2-5-ös felállásnál szvsz nem is csoda h nem hívunk annyi blitzet. Néha Kenny-t, vagy Rolle-t be lehetne küldeni box-ba, LB sorból pedig hogy Kiwi visszament legutóbb DE-be, így felesleges blitzre küldeni bárkit is.Asbee
több mint 13 éve
A PFF szerint összesen 3 (azaz három) alkalommal hívtunk blitzet vasárnap... és még mindig sok három emberes rush van, ami tök hatástalan, ha valaki nem villant valami zseniálisat.salanderHányszor volt 3 emberes rush? De egyébként azzal szerintem nincs gáz ha olyan sokszor nem hívunk blitzet, ha DL is nyomást tud gyakorolni. Egyébként 4-2-5-ös felállásnál szvsz nem is csoda h nem hívunk annyi blitzet. Néha Kenny-t, vagy Rolle-t be lehetne küldeni box-ba, LB sorból pedig hogy Kiwi visszament legutóbb DE-be, így felesleges blitzre küldeni bárkit is.
több mint 13 éve
A PFF szerint összesen 3 (azaz három) alkalommal hívtunk blitzet vasárnap... és még mindig sok három emberes rush van, ami tök hatástalan, ha valaki nem villant valami zseniálisat.
több mint 13 éve
egyébként kalap a szanaszétforgatott OL-nek. egymás posztjain játszanak, mégse cseszik el a playbook-t, vagyis a futásblokkolást (nem láttam még egymásnak ütköző OL fickókat. szerencsétlenkedő wr-eket annál inkább)
több mint 13 éve
lehet, hogy már szóba került, sajna nincs annyi időm a csapatra, mint szeretném, de Chad Jones-al mi a helyzet? nem úgy volt, hogy szeptemberben már 40 yardot szeretett volna futni?kristofLe is futotta. :] 5-én a születésnapján. 4.84 és 4.90 lett. 4.5 volt anno a Combineon.
több mint 13 éve
http://www.giants.com/media-vault/videos/Halloween-Costume-Selection/c6f3e92c-7880-40c2-82ff-a00a84f18786Egy kis móka a srácoktól Halloweenra! (Tynes mekkora langyi már 😛 )
több mint 13 éve
lehet, hogy már szóba került, sajna nincs annyi időm a csapatra, mint szeretném, de Chad Jones-al mi a helyzet? nem úgy volt, hogy szeptemberben már 40 yardot szeretett volna futni?kristofGiants S/LB Chad Jones (fractured tibia, fibula) ran forty times of 4.84 and 4.90 Wednesday and he continues his comeback from a career-threatening auto accident.
"Today was a great day," said Jones, who is spending the season on the reserve/NFI list. "I kind of exceeded what I was going to do in my head." - október 5.-e
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy vissza tud-e térni a focipályára. Fantasztikus történet lenne, ha igen, én mindenképp szurkolok neki, de gondolom minden NFL fan, aki ismeri őt, ezt teszi. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lehet, hogy már szóba került, sajna nincs annyi időm a csapatra, mint szeretném, de Chad Jones-al mi a helyzet? nem úgy volt, hogy szeptemberben már 40 yardot szeretett volna futni?
több mint 13 éve
A baj az, h pl tegnap nem elsősorban a gyorsaságával volt gond amikor beszoptuk a 80 yardos futott TD-t. Teljesen homály módra érkezett amivel még lelassítani se volt képes Jackson-t, pedig az már elég lett volna, h vki odaérjen. Sajnos szinte minden meccsen vétett idén durva hibát. Én sok esetben támogatnám ezt az 5 DB-s felállást (főleg így normális MLB nélkül), de lehet h tényleg Sash-t kéne inkább erőltetni a helyén.Grantet kihívhatná innen fórumról bárki futóversenyre...AsbeePedig tegnap is volt neki több jó megmozdulása kulcsszitukban is. Igazából én MLB-nek egy vezér típusú játékost látnék szívesen, aki képes összefogni az egész védelmet, átlátni a játékot, Goff pedig kurvára nem ez a kategória sajnos. yookerÉn is emlékszem, hogy volt neki 3rd downos minuszos tackleje és leütött passza is. Goff pedig tényleg nem vezér MLB, de Boley viszont igen. És szerintem az járható lenne, ha lenne egy átlagos képességű MLBnk (Jones/Goff/Herlitz) és egy vezér Boleynk.
Egyébként érdekes volt ez a 4-2-5-ös védelem. Talán ki lehetne próbálni, hogy Sash vagy Amukamara játszik Grant helyén, mert igazából ennél szarabbul már nem nagyon lehet játszani, mint neki sikerült. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogjuk ezt játszaniés mikor a sima 4-3-at. Nyilván a jövő héten és a 49ers ellen a sima 4-3 lesz a nyerő, de a Pats, Phily, Saints, Packers ellen inkább a 4-2-5-re helyezzük a hangsúlyt.balu10
több mint 13 éve
Grantet kihívhatná innen fórumról bárki futóversenyre...Én is emlékszem, hogy volt neki 3rd downos minuszos tackleje és leütött passza is. Goff pedig tényleg nem vezér MLB, de Boley viszont igen. És szerintem az járható lenne, ha lenne egy átlagos képességű MLBnk (Jones/Goff/Herlitz) és egy vezér Boleynk.Williams tényleg jó lesz de spec tegnap nem láttam őt annyira villogni ( de lehet hogy csak a felbontás volt szar... 😊 )SzeszePedig tegnap is volt neki több jó megmozdulása kulcsszitukban is. Igazából én MLB-nek egy vezér típusú játékost látnék szívesen, aki képes összefogni az egész védelmet, átlátni a játékot, Goff pedig kurvára nem ez a kategória sajnos. yooker
Egyébként érdekes volt ez a 4-2-5-ös védelem. Talán ki lehetne próbálni, hogy Sash vagy Amukamara játszik Grant helyén, mert igazából ennél szarabbul már nem nagyon lehet játszani, mint neki sikerült. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogjuk ezt játszaniés mikor a sima 4-3-at. Nyilván a jövő héten és a 49ers ellen a sima 4-3 lesz a nyerő, de a Pats, Phily, Saints, Packers ellen inkább a 4-2-5-re helyezzük a hangsúlyt.balu10
több mint 13 éve
Azért ezen a meccsen volt egy kritikus helyzetben lévő elég egyértelmű DPI amit viszont a Bills szurkolók kérhetnek számon. Meccs közben idegesítőek ezek, de hosszú távon nem érdemes ezen rágódni, az se lenne jó ha minden kis visszahúzásra dobálnák a zászlókat.ja igen ezt el is felejtettem írni ! hab a tortán... :mad:Nem nagyon szoktam bírózni , de amit tegnap (is) nyomtak az már kiverte a biztosítékot!Ezen én is felbasztam magam! És a legszánalmasabb az, hogy utána ránk simán bedobják már 1&10-nél a holdingot, ez tegnap 2x is volt...balu10
O.k hogy minden play-nél van valahol,valamilyen holding ahogy a mondás tartja ,de ,
az hogy ( meccsek óta) következetesen nem dobnak a laikus számára is teljesen egyértelmű szituációkban sárgát az hihetetlen.
Az egyenlítő Bills drive-ban legalább 3 ilyen szituáció volt !
Ami miatt ez különösen bosszantó hogy amennyiben ilyen felfogásban fújnak a bírók hogy engedik ezeket ,akkor
hiába kiválóak a pass rushereinek , mehetnek a levesbe , egyszerűen nem fognak odaérni
mert két kézzel húzzák őket vissza éppen...
ezzel pedig a legkomolyabb fegyverünktől fosztanak meg egy-egy meccsen....yooker
lehet hogy más csapatok meg másért fújnak a bíróra , vagy a falban kevésbé látványosak
ezek a holdingok ezt nem tudom pontosan, de mindenesetre kurvára bosszantó !!yooker
több mint 13 éve
ja igen ezt el is felejtettem írni ! hab a tortán... :mad:Nem nagyon szoktam bírózni , de amit tegnap (is) nyomtak az már kiverte a biztosítékot!Ezen én is felbasztam magam! És a legszánalmasabb az, hogy utána ránk simán bedobják már 1&10-nél a holdingot, ez tegnap 2x is volt...balu10
O.k hogy minden play-nél van valahol,valamilyen holding ahogy a mondás tartja ,de ,
az hogy ( meccsek óta) következetesen nem dobnak a laikus számára is teljesen egyértelmű szituációkban sárgát az hihetetlen.
Ami miatt ez különösen bosszantó hogy amennyiben ilyen felfogásban fújnak a bírók hogy engedik ezeket ,akkor
hiába kiválóak a pass rushereinek , mehetnek a levesbe , egyszerűen nem fognak odaérni
ezzel pedig a legkomolyabb fegyverünktől fosztanak meg egy-egy meccsen....yooker
lehet hogy más csapatok meg másért fújnak a bíróra , vagy a falban kevésbé látványosak
ezek a holdingok ezt nem tudom pontosan, de mindenesetre kurvára bosszantó !!
több mint 13 éve
Nem nagyon szoktam bírózni , de amit tegnap (is) nyomtak az már kiverte a biztosítékot!Ezen én is felbasztam magam! És a legszánalmasabb az, hogy utána ránk simán bedobják már 1&10-nél a holdingot, ez tegnap 2x is volt...
több mint 13 éve
Én is emlékszem, hogy volt neki 3rd downos minuszos tackleje és leütött passza is. Goff pedig tényleg nem vezér MLB, de Boley viszont igen. És szerintem az járható lenne, ha lenne egy átlagos képességű MLBnk (Jones/Goff/Herlitz) és egy vezér Boleynk.Williams tényleg jó lesz de spec tegnap nem láttam őt annyira villogni ( de lehet hogy csak a felbontás volt szar... 😊 )SzeszePedig tegnap is volt neki több jó megmozdulása kulcsszitukban is. Igazából én MLB-nek egy vezér típusú játékost látnék szívesen, aki képes összefogni az egész védelmet, átlátni a játékot, Goff pedig kurvára nem ez a kategória sajnos. yooker
Egyébként érdekes volt ez a 4-2-5-ös védelem. Talán ki lehetne próbálni, hogy Sash vagy Amukamara játszik Grant helyén, mert igazából ennél szarabbul már nem nagyon lehet játszani, mint neki sikerült. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogjuk ezt játszaniés mikor a sima 4-3-at. Nyilván a jövő héten és a 49ers ellen a sima 4-3 lesz a nyerő, de a Pats, Phily, Saints, Packers ellen inkább a 4-2-5-re helyezzük a hangsúlyt.
több mint 13 éve
Dallas kapcsán már beszéltük valamennyire hogy fekszik-e nekünk a játékuk vagy se..Hát igen, engem ez a tegnapi meccs nagyon meglepett. Egyrészt az, h ennyire le tudták védekezni a Patset, másrészt viszont az, h az eddig nulla pass-rusht produkáló Patriots folyamatos nyomást tudott gyakorolni rájuk. Ez utóbbi tényleg nagyon pozitív előjel számunkra. Ettől függetlenül semmivel nem érzem magunkat esélyesebbnek náluk, jó meccsek lesznek az biztos, főleg h kurva nagy lesz a tét is.
a tegnapi meccs is megmutatta hogy ha van nyomás akkor Romo bajban lehet márpedig nekünk ez szokott menni .....yooker
több mint 13 éve
Dallas kapcsán már beszéltük valamennyire hogy fekszik-e nekünk a játékuk vagy se..a tegnapi meccs is megmutatta hogy ha van nyomás akkor Romo bajban lehet márpedig nekünk ez szokott menni .....
több mint 13 éve
Pedig tegnap is volt neki több jó megmozdulása kulcsszitukban is. Igazából az a vicc, h idén már Goff is hozni tudta volna sztem azt a szintet amit ez a védelem megkívánt volna.. de igazából én MLB-nek egy vezér típusú játékost látnék szívesen, aki képes összefogni az egész védelmet, átlátni a játékot, Goff pedig kurvára nem ez a kategória sajnos. Ettől függetlenül vele sokkal erősebbek lennénk futás ellen.Williams pedig a védelemben az év meglepetésembere nálam (a támadóknál ez egyértelműen Ballard), szinte minden meccsen átlagon felül produkál. Újoncként ez nagyon nagy dolog, hosszú távon kurva jó kis játékos lehet belőle is. Most már tényleg csak egy jó MLBt kellene találni, jövőre ezt már tényleg nem lehet megkerülni.SzeszeWilliams tényleg jó lesz de spec tegnap nem láttam őt annyira villogni ( de lehet hogy csak a felbontás volt szar... 😊 )
Az MLB kérdést meg zseniálisan tudjuk már évek óta megkerülni tehát bármi lehet ..
pl. az is hogy Goff kerül vissza és cap szempontok miatt nem hozunk senkit...yooker
több mint 13 éve
Williams pedig a védelemben az év meglepetésembere nálam (a támadóknál ez egyértelműen Ballard), szinte minden meccsen átlagon felül produkál. Újoncként ez nagyon nagy dolog, hosszú távon kurva jó kis játékos lehet belőle is. Most már tényleg csak egy jó MLBt kellene találni, jövőre ezt már tényleg nem lehet megkerülni.SzeszeWilliams tényleg jó lesz de spec tegnap nem láttam őt annyira villogni ( de lehet hogy csak a felbontás volt szar... 😊 )
Az MLB kérdést meg zseniálisan tudjuk már évek óta megkerülni tehát bármi lehet ..
pl. az is hogy Goff kerül vissza és cap szempontok miatt nem hozunk senkit...
több mint 13 éve
Az OL tegnap nagyon jó volt, tényleg kurvára nem mind1, h Baas v Boothe a centerünk, de mondjuk ez nem is meglepő. Az viszont fasza, h Boothe ilyen jól megoldotta guardként Snee pótlását. Persze lesznek sokkal keményebb ellenfelei is a falunknak, mint ez a sérülésekkel megtizedelt tegnapi Bills, de azért nagyon jó volt látni, h a passz protection szinte hibátlan volt és a futást is egész jól segítették, főleg az eddigi meccsekhez képest.A bye week után, ha Tuck egészségesen tud visszatérni akkor iszonyat brutális pass-rusht fogunk felvonultatni, igazából egyértelműen kijelenthető, h a Tuck-Osi-JPP-Kiwi DE sor magasan a legjobb egység az egész NFLben. Sok csapatban még 1 ilyen kaliberű pass-rusher sincs, nemhogy négy. Közülük is Tuck a legjobb, vele rettentő erősek leszünk elől. Természetesen az, h nincs MLB-nk viszont kurva nagy hátrány. Ha sikerült volna egy átlagos-jó all-down MLBt szerezni akkor brutál lenne az egész védelmünk még a sérülések ellenére is. Így sajnos a futás elleni védekezésünk kifejezetten gyenge. Ettől függetlenül ezekkel a DE-kkel blitz nélkül fogunk tudni egész meccsen olyan nyomást produkálni, amit OL legyen a talpán aki állni tud. Nem kell mondani, h ennek mekkora jelentősége van olyan pass-heavy csapatok ellen, mint akikkel a szezon második felében játszani fogunk.
Grant tényleg fájóan gyenge idén, ráadásul nagyobb szerepet kap, mint tavaly amikor pedig kifejezetten jó szezonja volt. Max kiegészítő embernek lehetne/kellene használni. Williams pedig a védelemben az év meglepetésembere nálam (a támadóknál ez egyértelműen Ballard), szinte minden meccsen átlagon felül produkál. Újoncként ez nagyon nagy dolog, hosszú távon kurva jó kis játékos lehet belőle is. Most már tényleg csak egy jó MLBt kellene találni, jövőre ezt már tényleg nem lehet megkerülni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy éreztem hogy tippjátékom jól sikerült így összeszámoltam pontjaim és egyúttal össze is adtam az eddigi pontszámaimat, majd annyira belejöttem hogy mindenkijét összeadtam ( 😊 ), ezzel kicsit ellopja ironroy munkáját. Remélem nem gond. 😊Táblázatért katt. képre. Ha valamit elszámoltam szóljatok. 😊
több mint 13 éve
Nem nagyon szoktam bírózni , de amit tegnap (is) nyomtak az már kiverte a biztosítékot!O.k hogy minden play-nél van valahol,valamilyen holding ahogy a mondás tartja ,de ,
ezzel pedig a legkomolyabb fegyverünktől fosztanak meg egy-egy meccsen....