New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
...szimplán egy tényt írtam le ebbe a topicba, amit ugye nem tud senki megcáfolni 😊Wyatt
Tudod mit igazad van, mindenben! Te vagy a világ legokosabb embere és amit mondasz, írsz, az mind tény! Legyél vele boldog és vissza se nézz többet ide!
Köszi!balu10
AVALANCHE TIME!!! :cool:

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
...szimplán egy tényt írtam le ebbe a topicba, amit ugye nem tud senki megcáfolni 😊Wyatt
Tudod mit igazad van, mindenben! Te vagy a világ legokosabb embere és amit mondasz, írsz, az mind tény! Legyél vele boldog és vissza se nézz többet ide!
Köszi!

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ugyanmár, ez tényWyatt
Az is egy tény, hogy az elmúlt 5 évben mi kettő SB-t nyertünk, ti 0-át!balu10
Az tény, hogy nullát, 0-t nyert a Patriots, de a 0 hova megy át? Azt nem értem
Meg a szándékos provokációt sem, szimplán egy tényt írtam le ebbe a topicba, amit ugye nem tud senki megcáfolni 😊Wyatt
Nem akar.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ugyanmár, ez tényWyatt
Az is egy tény, hogy az elmúlt 5 évben mi kettő SB-t nyertünk, ti 0-át!balu10
Az tény, hogy nullát, 0-t nyert a Patriots, de a 0 hova megy át? Azt nem értem
Meg a szándékos provokációt sem, szimplán egy tényt írtam le ebbe a topicba, amit ugye nem tud senki megcáfolni 😊

több mint 14 éve
Azt hogy senki nem kell túldimenzionálni, ha Osi, Cruz, bárki más több pénzt kér... Ez minden offseasonban sajátja, pláne ha valaki Super Bowlt nyer.salander
Osi szerintem ki fogja tölteni az utolsó évét és szépen továbbáll egy másik csapathoz a nagy pénzért (remélem nem a Washington lesz az). Cruz és Nicks pedig igenis megérdemli a nagyobb pénzt! Nagyon keveset keresnek, sokkal többet tettek le az asztalra, mint mondjuk Canty és 1/5-öd pénzt keresnek, mint ő.balu10
Ha ilyen aspektusból nézzük, akkor érdemes félretenni az érzelmeket. Minden pompa, rekord stb. mellett ez azért csak rideg üzlet. Canty mint tapasztalt FA jött hozzánk, és mint olyat, túl is fizettük. Szerintem is nagyon drága, de mi adtuk neki ezt a szerződést. A másik két úriember pedig aláírt szerződéssel rendelkezik, ők írták alá, nem kényszerítette őket senki, tehát jobb, ha csendben maradnak. A csapat szempontjából az a jó, ha a játékos jól játszik, de nem keres sokat. Persze, ha megjön a payday, akkor fizetni kell, de sem Cruz sem Nicks esetében nem jött még el az idő. Ráadásul Cruznak ez az első éve, várjunk még azzal a nagy szerződéssel. Ha következő szezonban is így teljesít, akkor ok, de addig nem.

Cruz nyilatkozatát pedig kiforgatták, mert a végén mondta, hogy annyira nem bántja és az ügynökére hagyja az ilyesmit. Ismételten csak kiragadtak pár szót és megvolt a bomba hír: Cruz több pénzt akar.

Amúgy Barden és Sintim is millió felett kapnak jövőre, mindkettőt el lehetne küldeni, bármennyire is szeretem őket.

A jövő évi salary cap valahol 121 és 125 millió között lesz, jelenleg a táblázat szerint 117.3-nál vagyunk. Pár szerződés átalakítása, pár kirúgás és már jól is állunk.

több mint 14 éve
Magas fizetések a jövő évben:
lotus86
Ebben a táblázatban benne van, hogy ki mennyit foglal le 2012-ben: http://www.spotrac.com/nfl/new-york-giants/cap-hit/
Ebből akinek "méltatlanul" magas:
1. Rolle, de neki ez lesz az első magasan fizetett éve, nem hiszem, hogy belemenne csökkentésbe, kitenni meg nem fogjuk.
2. Snee, ő azért belemehetne, főleg az idei fal teljesítmény után.
3. Canty, szerintem ő idén még állunk lesz, jövőre, ha Austin beválik, akkor repül. Nagyon nem nyújt olyan teljesítményt, hogy ennyit keressen.
4. Jacobs, szerintem itt nem nagyon van kérdés, vagy csökkentjük vagy viszlát. Majdnem 7 millát foglal le a capből, ha kivágnánk spórolnánk 4,4 millát és ennyi futás mellett nincs rá szükségünk. Én személyesen sajnálnám, mert szeretem az ő játékát.
5. Webster 6,5 millát fog keresni és ha Amu belehúz és TT visszajön, akkor jó kis triót alkothatnak. Nekem sok, amit keres, szerintem a felét érdemelné max.
6. Kiwanuka, ha nem lesz kezdő LB (márpedig nem lesz), akkor egy csere DE-LB-nek rohadt sok az 5,5 millás cap hely...
A többiek közül senki nem keres irreálisan magasan, viszont 1-2 játékost nem fizetünk meg eléggé, pedig nem ártana. Gondolok itt Nicksre, Cruzra és JPP-re, de egyikről sem gondolom, hogy a holdout reális veszély lenne!

több mint 14 éve
Azt hogy senki nem kell túldimenzionálni, ha Osi, Cruz, bárki más több pénzt kér... Ez minden offseasonban sajátja, pláne ha valaki Super Bowlt nyer.salander
Osi szerintem ki fogja tölteni az utolsó évét és szépen továbbáll egy másik csapathoz a nagy pénzért (remélem nem a Washington lesz az). Cruz és Nicks pedig igenis megérdemli a nagyobb pénzt! Nagyon keveset keresnek, sokkal többet tettek le az asztalra, mint mondjuk Canty és 1/5-öd pénzt keresnek, mint ő.

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Most kapjuk az ívet mert páran a topicból kifogásolták Sobri banját? 😀 Szerintem már most túlreagáltuk.

És most vissza komolyabb vizekre.

Reese nyilatkozott. Megerősítette, hogy Ballard és Beckum legjobb esetben PuP-os lesz. A drafton / FA-n tesz majd lépéseket, de előbb megnézik Chrisian Hopkinst aki idén PS-ban volt (mint tavaly Ballard) és most kapott Reserve/Futures Contractot.

+ Azt hogy senki nem kell túldimenzionálni, ha Osi, Cruz, bárki más több pénzt kér... Ez minden offseasonban sajátja, pláne ha valaki Super Bowlt nyer.

Semmi extra.
több mint 14 éve
Szerintem Eli Manning nem elit irányító, ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna például Super Bowlt, és rájátszásba sem jutott volna a Giants, ahogy előfordult az elmúlt években ez egy párszor.
Találkozunk a szezon első Giants-vereségénélWyatt
Köszönjük!

Igazából magasról le van szarva, hogy elit-e vagy sem. Lényeg, hogy mi szeretjük, megnyertük a SB-t, jó évet zárt. Ha más csapatok szurkolói elitnek tartják, akkor örülünk, ha te (vagy más) nem tartod annak, azt is elfogadjuk. Minden jogod megvan, hogy saját véleményed legyen, és hangot is adhatsz neki. Mindezek ellenére megkérnélek, hogy az ilyen provokatív és szándékosan vitaindító hozzászólásokat inkább a gyűlölködjünk topicba írd vagy a Pats topicba, mert nem biztos, hogy mindenki olyan nyugodtan tűri a szándékos provokációt mint én, oldalakon átívelő értelmetlen vitát pedig nem szeretnék.

A schedule-ból kiindúlva lesz pár vereségünk jövőre, szóval dörzsölheted a tenyeredet. További szép napot!

A Giants topic rendszeres olvasóit pedig arra kérném, hogy ne etessék a trollt!

több mint 14 éve
Ugyanmár, ez tényWyatt
Az is egy tény, hogy az elmúlt 5 évben mi kettő SB-t nyertünk, ti 0-át!

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szerintem Eli Manning nem elit irányító, ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna például Super Bowlt, és rájátszásba sem jutott volna a Giants, ahogy előfordult az elmúlt években ez egy párszor.
Apám amit ezért kapsz.... Azt nem fogja kitenni az ablakba...Delonso_

Draft

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Apám amit ezért kapsz....
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 839 — Steelers fan
Jól gondolom, hogy ez a hsz. szervesen kapcsolódik a fórumszervízben olvasottakhoz?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Ugyanmár, ez tény

több mint 14 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 274 — Bears & Illinois fan
Ejnye, de savanykás bor lenne ebből a szőlőből..............

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 14 éve
Na Lavina indul!!!

Draft

több mint 14 éve
Találkozunk a szezon első Giants-vereségénél

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Asszem Rosenhaus az ügynöke neki is.Szesze
Ráadásul 2010-ben ő volt az egyetlen normális free agent akit nem igazolt vissza a csapata... Nagyon sovány volt a piac.salander
Arizona szerette volna visszaigazolni, de mi megkínáltuk ezzel a szerződéssel, és akkor ők inkább hagyták.lotus86
Lehet őt szídni, de nem jártunk azért rosszul vele sztem. Nem nyújtott akkora klasszis teljesítményt, de stabilizálta az akkori gyenge seconderynket. Így h még SBt is nyertünk utólag kijelenthető, h simán megérte elhozni.
több mint 14 éve
bakker ez a Rolle, nem is tudtam. nagyon penge menedzsere lehetvittore
Ráadásul 2010-ben ő volt az egyetlen normális free agent akit nem igazolt vissza a csapata... Nagyon sovány volt a piac.salander
Arizona szerette volna visszaigazolni, de mi megkínáltuk ezzel a szerződéssel, és akkor ők inkább hagyták.

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ráadásul 2010-ben ő volt az egyetlen normális free agent akit nem igazolt vissza a csapata... Nagyon sovány volt a piac.
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Asszem Rosenhaus az ügynöke neki is.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
bakker ez a Rolle, nem is tudtam. nagyon penge menedzsere lehet
több mint 14 éve
Lényeg, hogy TT és Ross közül valaki maradjon. Közben meg Cruzzal kapcsolatban is kezdik emlegetni a magasabb fizetést...Kareem max 1 milliós fizetés esetén marad szvsz, Webster igen sokat keres, de arra még azt mondom oké. Jacobs lehet repülni fog. Valakin spórolni kell és lehet ő lesz az. Nem hinném pl. hogy Canty-t kiraknánk. Igaz jövőre nagyot kell alakítania, ott lesz Austin is. Brewer berobbanásának nagyon örülnék. Ha első 3 körben hoznánk egy normálisabb tackle-t, akkor akár Diehl mehetne is.Asbee
Jó kis oldal szerződésekkel:
http://www.spotrac.com/nfl/new-york-giants/

Cruznak még egy éve vissza van a szerződéséből, vele ráérünk foglalkozni. Beatty miatt én nem félek a LT poszttól, de kezdő LG még mindig nincsen a csapatban, hacsak Boothet nem annak szánjuk (akkor meg normális depth nem lesz) ezért szerintem Diehl marad, de remélem megkínáljuk egy paycuttal. RT sem megoldott, ezért jó lenne Mekit maradásra bírni még vagy 2 évig valami alacsonyabb fizetéssel. Korai körös rookie meg jöhet a falba. Bármennyire is szeretem Jacobsot, szerintem is lehet, hogy ő issza meg a levét a dolgoknak. Nem lenne fair, de ez van.
Ross szerencsére elég gyenge volt év elején, szóval neki ezt fel lehet róni, és le lehet nyomni az árát, TT meg a második ACL szakadásán van túl ugyanazon térdében, ő szerintem gondolkodás nélkül aláír. Webster drága, de jó, Amu csak jobb lesz, Witherspoon visszatér (ACL), Bruce Johnson meg RFA (Achilles) szóval a CB depthet rendbe lehet tenni.A Manningham ügy fájdalmas lesz és lehet, hogy pont Cruz miatt hagyjuk távozni, de Csebi nagyon fontos dolgot írt le: Amikor igazán odafigyeltek rá, akkor visszaesett Cruz teljesítménye. Yardokat hozta, de a TD-k Nickstől és MM-től jöttek. Ráadásul ez volt az első rendes éve.

Magas fizetések a jövő évben:

Eli 10.750.000
Rolle 6.750.000
Webster 6.500.000
Canty 6.000.000
Snee 5.200.000
Jacobs 4.400.000
Boley 4.000.000
Kiwanuka 4.000.000
Osi 3.975.000
Diehl 3.825.000
Tuck 3.200.000
Baas 3.000.000
Bradshaw 3.000.000
Boothe 1.500.000
Tynes 1.300.000

Ezek csak a fizetések, a caphit máshogy alakulhat. Nekem Tynes, Diehl, Kiwi, Jacobs, Canty és Rolle szúrja a szemem nagyon. Webster szerződését már buheráltuk párszor, Eli-t kétlem, hogy most kérjük meg, hogy keressen kevesebbet, Boothe nagyon kell, többiek pedig szerintem a helyükön vannak kezelve, kivéve Tuckot, de az legyen az ő problémája.
Canty szerződését lehetne átalakítani, mivel neki még van vissza pár év belőle, nem is beszélve Rolle nevetséges kontraktusáról. Tynes kuka, de Williams és Blackburn miatt (és ha végre húznánk egy épeszű LB-t) lehet Kiwit is meg kellene kérni egy kis csökkentésre.

Az a baj, hogy sok játékos súlyos sérülésből tér vissza, és nem nagyon volt hír egyik rehabjáról sem. Nehéz megítélni, hogy kit lehet elzavarni, mert van mögötte jó ember. TT, Witherspoon, Goff mind ACL szakadásból jönnek vissza, Johnson elszakította az achillesét szóval a velük kapcsolatos bármi nemű találgatás elég bizonytalan.

több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 754 — Lucas Scott
na végre Mike Garafolo megírta a game reviewt... neki is esek!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 754 — Lucas Scott
Cruz tenyleg kiugroan keveset keres, de egyetlen ev miatt talan nem kene egy total atstrukturalt nagy szerzodest adni. Turbozzak fel a szerzodeset mindenfele teljesitmeny bonusszal inkabb.

JR-nek meg kell dolgoznia majd a penzeert iden.salander
azért ne felejtsük el, hogy Cruz UDFA volt, ezért keres keveset... amúgy a PO-ban jól látszott, hogy jobban odafigyelnek rá, akkor nem tud Megatron szintű statokat hozni, mint előtte...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.