New York Giants

49 feliratkozó

több mint 1 éve
vanek úr New York Giants 1 906
Viszont a csapból is az fog ömleni, hogy #DJout.
zacknorb
Nem hiném, hogy házon belül lennének ilyen hangok. Meg aztán jelenleg nincs is esély egyértelműen jobbat szerezni helyette. Draftról még a két legjobbnak tartott QB sem győzött meg, de nincs is realitása egyiknek sem. Piacon meg esetleg a két nyugdíjas jelentene előrelépést, de nekik egy teljesen kész csapat kell, ez meg még közel sem az. Értékes draftcetliket meg csak akkor szórjunk el bárkire is, ha más már nem fog hiányoznni az egyenletbe. Na ettől még messze vagyunk. Persze ha Daboll kiszúrt magának valakit, aki még a radar alatt van, azt nagyon nem bánnám, mert nálam egyértelmű, hogy DJ soha nem lesz igazi klasszis irányító. Aranyos gyerek, képes hozni egy elfogadható szintet, és még talán nyerni is lehetne vele egy olyan rendszerben mint amilyen most van Friscóban, mert Purdy-nál azért nem tűnik kevesebbnek. De egyszerűen a futásait leszámítva hiányoznak belőle az extrák, a zsebben nagyon nem érzi a mozgást, sokszor ő húzza magára a sacket, a játékolvasással még mindig vannak gondjai, és a hosszúk nem jönnek. Tudom, hogy nincsenek minőségi célpontjai, de néha legalább mutatóba összehozhatna egyet. Akkor képes jó játékra, ha nem elit védelemmel találkozik, és a stáb is ki tudja hozni belőle a maximumot. Eladott labdák terén javult idén, de ez nagy mértékben köszönhető annak, hogy kevesebbet (és rövidebbet) passzoltatták, és nem kis szerencséje is volt, mert így is sok labdáját ejtették el a védők, a várható intjeinek a száma lényegesebb nagyobb volt. De azért jelenleg nem ő a legnagyobb gondunk, jóval nagyobb hiányposzjaink vannak, így reális áron megtartanám. Ha viszont neki ez nem elég, akkor nem ragaszkodnék hozzá, és ezzel nem szeretném megbántani Szesze sporttársat, de én így gondolom 😊

Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Ami kissé meglepő - bár lehet, h csak a NY média fújja fel -, hogy DJ nem nyilatkozott egyértelműen (Barkley-val ellentétben), hogy vissza szeretne térni.
Zet
Aki nem akar itt játszani, az húzzon el nagyon messzire!!!
A média már sok szart kavart és NY ebben az élen jár, sajnos...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Ez a szezon minden Giants szurkolónak reményt, és a vártnál sokkal több örömet hozott. Az első félidőt néztem, és elsősorban nem a mutatott pocsék teljesítmény miatt hagytam abba (nyilván ez is szerepet játszott), hanem az Eagles játékosok, és stáb reakciói miatt. (Pl. Hurts gúnyos mosolygásai, Siriani tombolása, és még sok egyéb) Értem én, csoport rivális, rájátszás, meg minden, és persze az öröm érthető, de az ellenfél tisztelete talán alap kéne legyen. Kicsit olyan volt, mint amikor egy Ferrari letol egy opelt, és közben arcoskodik a sofőr, de mindegy is. Ettől függetlenül grat a sasoknak, kutya jó csapatuk van jelenleg. Mi meg remélem folytatjuk a fejlődést, és pótoljuk a lyukakat, ami bőven van.
Haba
Tőled is megkérdezem, hogy mire gondolsz.

Mégis hogy kellett volna reagálni, amikor ez volt az első playoff győzelme ennek a rezsimnek? Mit jelent az, hogy Sirianni “tombol”? Baj hogy örül annak hogy a játékosai 100%-ban végrehajtották a megbeszélteket? Baj hogy örül karriere legnagyobb sikerének?

Az meg nonszensz, hogy Hurts “gúnyosan” mosolyog. Mit csináljon, operáltassa át az arcát mert szerinted gúnyos a mosolya? Fapofával menjen haza élete első PO-winje után, ahol elit volt? Értem hogy szarul esik a vereség, de pont te nem adod meg a tiszteletet.

Ez a Giants kihozta magából a maxot, aminek szerintem igenis lehetne örülne a 15 év leolvadás után.
Hulkeinstein
Te Eagles szurkolóként így élted még, én meg úgy, ahogy leírtam, amivel semmi gond. A csapatok közti különbség kézenfekvő, és ezzel sincs gond, ez ennek a sportnak a szépsége. Egyszer az egyik csapat erős, utána a másik. Viszont az, h idejössz a Giants fórumra, és elmagyarázod, h szerinted milyen szimpatikus a csapatootok, és itt vannak a tiszteletlen emberek, szerintem felesleges. Félre ne érts, biztos én is így érezném fordított helyzetben, csak max nem szállnék be a ti fórumotokra, és próbálnálak erről titeket meggyőzni, szóval kérlek hagyd meg nekünk, h úgy keseregjünk, örömködjünk a saját berkeiben, ahogy nekünk jól esik.
Haba
Engem is zavart Siriani egy-egy megnyilvánulása! Nekem pl, úgy tűnt, kifejezetten Nekünk szólt. Mivel eddig ilyet nem láttam Tőle, meglepett! De simán lehet, hogy túlérzékenyek vagyunk a fájó vereség miatt. Magától a csapattól viszont semmi olyat nem láttam amitől fel kéne hábordnom, sőt még drukkolni is tudok A Philinek...
Egy NFC East konf. döntő nagyon adná magát!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kronos New York Giants 786
Ami kissé meglepő - bár lehet, h csak a NY média fújja fel -, hogy DJ nem nyilatkozott egyértelműen (Barkley-val ellentétben), hogy vissza szeretne térni.
Zet
Mindkettonek maradni kellene! Nem valtozott sok minden mult het ota, max annyi, hogy DJ realis, korrekt szerzodest kap, a Vikings elleni meccs miatt, nem foghat vastagabban az a ceruza…
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grat a jó szezonhoz, jobban tartottam a meccstől. Neal fejlődhet, ahogy Thomasnak is sikerült, emlékszem szörnyű első ève volt.

Jones ès Barkley nagy dillemma. Csapatbarát módon maradjanak egyébként èrdemesebb elengedni őket. Sok bölcsességet!
több mint 1 éve
Zet New York Giants 1 563

Szerkesztette: Zet
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 837 — Kinek mit intézett a kormánya
Én ezután a szezon után egyértelműen megtartanám DJ-t ésszerű keretek között, mert kizárólag Rodgersben látom azt, hogy elérhető és egyértelmű szintlépést jelentene, neki viszont iszonyat magas fizuja van.

Viszont a csapból is az fog ömleni, hogy #DJout. És igen, lehet hogy lufi volt ez a szezon, de egy korrekt szerződést megérne nálam, megnézni hogy egy jól erősített kerettel mi lehet ebből.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 171
15-be KETtŐ is✌️belefért

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 944 — Lucas Scott
Ez a szezon minden Giants szurkolónak reményt, és a vártnál sokkal több örömet hozott. Az első félidőt néztem, és elsősorban nem a mutatott pocsék teljesítmény miatt hagytam abba (nyilván ez is szerepet játszott), hanem az Eagles játékosok, és stáb reakciói miatt. (Pl. Hurts gúnyos mosolygásai, Siriani tombolása, és még sok egyéb) Értem én, csoport rivális, rájátszás, meg minden, és persze az öröm érthető, de az ellenfél tisztelete talán alap kéne legyen. Kicsit olyan volt, mint amikor egy Ferrari letol egy opelt, és közben arcoskodik a sofőr, de mindegy is. Ettől függetlenül grat a sasoknak, kutya jó csapatuk van jelenleg. Mi meg remélem folytatjuk a fejlődést, és pótoljuk a lyukakat, ami bőven van.
Haba

Mégis hogy kellett volna reagálni, amikor ez volt az első playoff győzelme ennek a rezsimnek? Mit jelent az, hogy Sirianni “tombol”? Baj hogy örül annak hogy a játékosai 100%-ban végrehajtották a megbeszélteket? Baj hogy örül karriere legnagyobb sikerének?

Az meg nonszensz, hogy Hurts “gúnyosan” mosolyog. Mit csináljon, operáltassa át az arcát mert szerinted gúnyos a mosolya? Fapofával menjen haza élete első PO-winje után, ahol elit volt? Értem hogy szarul esik a vereség, de pont te nem adod meg a tiszteletet.

Ez a Giants kihozta magából a maxot, aminek szerintem igenis lehetne örülne a 15 év leolvadás után.
Hulkeinstein
Azért a franchise nagyságáról elég sok mindent elmond h 15 év leolvadasba is belefér egy bajnoki győzelem …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Haba New York Giants 655
Haba

Hulkeinstein
Te Eagles szurkolóként így élted még, én meg úgy, ahogy leírtam, amivel semmi gond. A csapatok közti különbség kézenfekvő, és ezzel sincs gond, ez ennek a sportnak a szépsége. Egyszer az egyik csapat erős, utána a másik. Viszont az, h idejössz a Giants fórumra, és elmagyarázod, h szerinted milyen szimpatikus a csapatootok, és itt vannak a tiszteletlen emberek, szerintem felesleges. Félre ne érts, biztos én is így érezném fordított helyzetben, csak max nem szállnék be a ti fórumotokra, és próbálnálak erről titeket meggyőzni, szóval kérlek hagyd meg nekünk, h úgy keseregjünk, örömködjünk a saját berkeiben, ahogy nekünk jól esik.
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Jaj...ez durva volt! (Megint)
Bekapcsolom reggel ,csalad nincs itthon
kenyelmes vasarnap,unnepi meccsnezes....

Jo lett volna legalabb 5 percig izgulni!😀
A meccsrol kb semmi ertelme beszelni elemezni...ez masik liga volt

Mondtam mar szezon kozepen higy nalam az Eagles toronymagasan a legnagyobb favorit ! Hat ez nem valtozott! Nincs gyenge pontjuk!azert persze rohadt jo lenne ha kiszopnanak valakitol !
több mint 1 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Semmi problem nem volt a Philly-vel, nem csináltak semmi kirívóan ellenszenveset, egyszerűen szarrá vertek minket és kész. Sajnos ezen a meccsen semmit nem tudtunk bemutatni abból amire azért elég sokszor képesek voltunk idén. Annyival nem jobb ez az Eagles most sem, ahogy ez a meccs mutatta, de az elejétől a végéig minden szinten padlóztunk a meccsen, így absz nem volt miről beszélni, egy pillanatig nem volt esélyünk. Ez van, ha a jobb csapat jó napot, a gyengébb meg rosszat fog ki.
Szesze
Ez így teljesen korrekt, köszönjük!

Ki merem jelenteni hogy jövőre egy polccal feljebb léptek, nagyon tetszett Schoen első évi tevékenysége is, Daboll meg rivális szurkolóként megijeszt, fantasztikus edző. Még ha a mai után furán is hangzik, szerintem vége azoknak az időknek hogy automatikusan jön a win ellenetek.
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 267 — Giants fan
Semmi problem nem volt a Philly-vel, nem csináltak semmi kirívóan ellenszenveset, egyszerűen szarrá vertek minket és kész. Sajnos ezen a meccsen semmit nem tudtunk bemutatni abból amire azért elég sokszor képesek voltunk idén. Annyival nem jobb ez az Eagles most sem, ahogy ez a meccs mutatta, de az elejétől a végéig minden szinten padlóztunk a meccsen, így absz nem volt miről beszélni, egy pillanatig nem volt esélyünk. Ez van, ha a jobb csapat jó napot, a gyengébb meg rosszat fog ki.
több mint 1 éve
Haba

több mint 1 éve
Pofàn csapott a realitás.
Fàjó vereség volt. Bíztam egy meglepetésben.

Van viszont egy fàjóbb dolog:
Hatalmas vezetés utàn is a fili olyan agresszíven jàtszott, hogy úgy tűnt meg akarnak minket alàzni, ez jött le a HC jük arcàról is.
Értem ,hogy tűzelni kell a jàtékosokat ,de nem a kamerànak kell szerepelni .

Jó csapat,de a nagyképűség megbosszulhatja magàt.

Köszönjük a szezont.
GO GIANTS
Palesz76
Mire gondolsz? Láthatóan visszavettünk a második félidőben, pont nem az alázás volt a cél. Ha az lett volna, 50-ig meg sem állunk, aki látta a meccset, az tudja hogy ha az lett volna a cél, simán megcsináljuk.

Daboll és a Giants játékosok is elismerték ezt, szó sem volt tiszteletlenségről…

Sirianni mindig ilyen, ezért imádják a játékosai. Daboll-lal is nagyon jó barátok.

Gratula a szezonotokhoz, jövőre már komolyan számolni is kell ezzel a Giants-szel.
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Ez a gyógyegér csak provikálni akar, én viszont kíváncsiságból feltennék egy provokatív kérdést:

Kijelenthető szerintetek, hogy a Giants kerete a leggyengébb a PO-csapatok közül?
Szokol
Ebben semmi provokáció nincs, ez teljesen egyértelműen kijelenthető, az hogy mi a legjobb 8-ba tudtunk jutni ezzel a kerettel kb akkora bravúr, mint egy jó csapattal SB-t nyerni.
Szesze
Szerintem ez egy bottom 10 roster, a pff szerint teljesítmény alapján bottom 5. Ezért is nagy dolog amit az edzők letettek az asztalra ebben az évben. Ez egy újjá épülő csapat, nagyon mélyről. Nem a top seedes, vagy top 8 csapatokhoz kell mérni. Abszolút nem meglepő, hogy egy contender csapat simán lelépi, főleg nem a po-ban.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Haba New York Giants 655
több mint 1 éve
Ez a gyógyegér csak provikálni akar, én viszont kíváncsiságból feltennék egy provokatív kérdést:

Kijelenthető szerintetek, hogy a Giants kerete a leggyengébb a PO-csapatok közül?
Szokol
Ebben semmi provokáció nincs, ez teljesen egyértelműen kijelenthető, az hogy mi a legjobb 8-ba tudtunk jutni ezzel a kerettel kb akkora bravúr, mint egy jó csapattal SB-t nyerni.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 1 éve
Palesz76 New York Giants 502
Pofàn csapott a realitás.
Fàjó vereség volt. Bíztam egy meglepetésben.

Van viszont egy fàjóbb dolog:
Hatalmas vezetés utàn is a fili olyan agresszíven jàtszott, hogy úgy tűnt meg akarnak minket alàzni, ez jött le a HC jük arcàról is.
Értem ,hogy tűzelni kell a jàtékosokat ,de nem a kamerànak kell szerepelni .

Jó csapat,de a nagyképűség megbosszulhatja magàt.

Köszönjük a szezont.
GO GIANTS
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Adjatok nyugodtan DJonesnak hosszútávú szerződést, öröm lesz nézni ahogy minden évben kiestek egy erősebb csapattól
FloresR
Mi bántja szegény lelkedet, hogy késztetést érzel idejönni? Micsoda nagy traumát okozott neked ez a csapat, hogy leírd a frusztrációdat itt?
Remélem nem túl nagy a baj a látszat ellenére.
De nem baj, majd jobb lesz idővel. Add ki magadból, ne sajnáld az idődet, meg a billentyűzetet.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Adjatok nyugodtan DJonesnak hosszútávú szerződést, öröm lesz nézni ahogy minden évben kiestek egy erősebb csapattól
FloresR
Szerencsére csak ritkán jelennek meg ilyen idióták ezek a fórumon, de azért 1-1 feltűnik néha. Jó hogy jöttél haver.
több mint 1 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
FloresR
ezért kár volt idejönni....
több mint 1 éve
FloresR 208
több mint 1 éve
Hát ezen a meccsen az égadta egy világon minden szar volt, már az elején eldőlt az egész, nemhogy jó szakaszok de még jó playek se nagyon voltak egyik oldalon se. Kb értékelhetetlen volt az egész. Nyilván mindenki tudta, hogy per pillanat nincs egy súlycsoportban a két csapat, de azért bíztam benne, hogy legalább nagyjából kihozzuk magunkból amit tudunk, de ez egy terített betli volt minden szinten.