New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Az olvastam a tag 32M lenne, és próbálják olcsóbbra kihozni. Meg a szerződés az mindenkinek jobb szájíz.Joneson nem használtok fr taget.akkor sztem úgy látják, hogy megfelelő hosszúságú szerződésnél vagyunk a tárgyalásoknál nem sokkal nagyobb AAV-vel.
dande2
csebi
több mint 1 éve
Joneson nem használtok fr taget.akkor sztem úgy látják, hogy megfelelő hosszúságú szerződésnél vagyunk a tárgyalásoknál nem sokkal nagyobb AAV-vel.
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Joneson nem használtok fr taget.
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Congratulations to former Giants Head Coach Tom Coughlin, who has been named the winner of the 2023 Walter Camp "Distinguished American" Award.#NYG #Giants #TomCoughlin
több mint 1 éve
Love-val is hosszabbítani kéne, Ő a top 3.dik FA-nk!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Henderson
1 046
"The New York Daily News reports Giants DC Wink Martindale is "one of the frontrunners" for the Colts' head-coaching vacancy. "Még a végén új DC után kell nézni.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Most mivan Kenny marad? 😮 vagy csak vicceltek? 😀Lehet o komolyan gondolja...!de egyebkent egy vicc! A durvabb fajtabol😀
Kronos
több mint 1 éve
Most mivan Kenny marad? 😮 vagy csak vicceltek? 😀Ha kell sztem DT-t is játszik …
Kronos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kronos
786
Most mivan Kenny marad? 😮 vagy csak vicceltek? 😀
több mint 1 éve
ÁmenEz még a végén jól is elsülhet.Latest reports say that Kenny Golladay plans to add 20 pounds in the off-season and play TE for the #Giants in 2023.😂Akkor a legjobban megfizetett TE lesz, megelőzve Kelce, Kittle duót... Úgy hogy remélem olyan blokkokat fog kiosztani, mint a Viks ellen, akkor már megéri! 🤣
ozibozi
nagir
Vobox
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Vobox
635
Ez még a végén jól is elsülhet.Latest reports say that Kenny Golladay plans to add 20 pounds in the off-season and play TE for the #Giants in 2023.😂Akkor a legjobban megfizetett TE lesz, megelőzve Kelce, Kittle duót... Úgy hogy remélem olyan blokkokat fog kiosztani, mint a Viks ellen, akkor már megéri! 🤣
ozibozi
nagir
több mint 1 éve
Latest reports say that Kenny Golladay plans to add 20 pounds in the off-season and play TE for the #Giants in 2023.😂Akkor a legjobban megfizetett TE lesz, megelőzve Kelce, Kittle duót... Úgy hogy remélem olyan blokkokat fog kiosztani, mint a Viks ellen, akkor már megéri! 🤣
ozibozi
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ezért mondom, hogy szerintem akkor láthatjuk tisztábban mennyit ér Kafka, ha majd vezetőedző lesz, vagy ha védő beállítottságú HC mellett lesz OC. Persze arra is volt már számtalan példa, hogy zseniális OC/DC megbukott mint HC. Mindenesetre idén még maradjon, mert érdekel mire megy kevésbé impotens támadósorral?Mások az okok.Jaja, ez mind ok, de az is tény, hogy olyan nagyon nem látszik visszaesés a Kansas és Mahomes teljesítményén a távozása után sem 😊Kafka ugye Andy Reid tree, és az Air Raid egyik legnagyobb koponyája, de a spread off-hez is nagyon ért. Reid átadta neki két évig a playdesign-t, akkor lett MVP Mahomes, szóval jah...Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Így, hogy Daboll a HC nehéz azt kívülről megállapítani, hogy a viszonylagos sikerből mennyi az ő érdeme. Házon belül vannak olyan hangok, hogy a QB edző legalább olyan vastagon benne van DJ és az Offense feljavulásában mint Kafka.
TPeter1206
vanek úr
Willie Parker
Viszont Daboll lelépése után ez a Bills és Allen esetében már nem mondható el.
vanek úr
Andy Reid persze, h nem esik vissza.
Allen meg nem főleg Daboll hiánya miatt esett vissza, hanem azért mert Dorsey ráerőltetne vmit, amit nem szeret, nem illik hozzá, de ink azért mert elfogyott a tehetség a Bills O-ban.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Mások az okok.Jaja, ez mind ok, de az is tény, hogy olyan nagyon nem látszik visszaesés a Kansas és Mahomes teljesítményén a távozása után sem 😊Kafka ugye Andy Reid tree, és az Air Raid egyik legnagyobb koponyája, de a spread off-hez is nagyon ért. Reid átadta neki két évig a playdesign-t, akkor lett MVP Mahomes, szóval jah...Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Így, hogy Daboll a HC nehéz azt kívülről megállapítani, hogy a viszonylagos sikerből mennyi az ő érdeme. Házon belül vannak olyan hangok, hogy a QB edző legalább olyan vastagon benne van DJ és az Offense feljavulásában mint Kafka.
TPeter1206
vanek úr
Willie Parker
vanek úr
Andy Reid persze, h nem esik vissza.
Allen meg nem főleg Daboll hiánya miatt esett vissza, hanem azért mert Dorsey ráerőltetne vmit, amit nem szeret, nem illik hozzá, de ink azért mert elfogyott a tehetség a Bills O-ban.
több mint 1 éve
Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Maradni fog mindenki szerintem.
TPeter1206
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Jaja, ez mind ok, de az is tény, hogy olyan nagyon nem látszik visszaesés a Kansas és Mahomes teljesítményén sem a távozása után 😊Kafka ugye Andy Reid tree, és az Air Raid egyik legnagyobb koponyája, de a spread off-hez is nagyon ért. Reid átadta neki két évig a playdesign-t, akkor lett MVP Mahomes, szóval jah...Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Így, hogy Daboll a HC nehéz azt kívülről megállapítani, hogy a viszonylagos sikerből mennyi az ő érdeme. Házon belül vannak olyan hangok, hogy a QB edző legalább olyan vastagon benne van DJ és az Offense feljavulásában mint Kafka.
TPeter1206
vanek úr
Willie Parker
Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Kafka ugye Andy Reid tree, és az Air Raid egyik legnagyobb koponyája, de a spread off-hez is nagyon ért. Reid átadta neki két évig a playdesign-t, akkor lett MVP Mahomes, szóval jah...Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Így, hogy Daboll a HC nehéz azt kívülről megállapítani, hogy a viszonylagos sikerből mennyi az ő érdeme. Házon belül vannak olyan hangok, hogy a QB edző legalább olyan vastagon benne van DJ és az Offense feljavulásában mint Kafka.
TPeter1206
vanek úr
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Egy év után nagy hazátdírozás lenne bárki részéről HC-nak kinevezni.Mondjuk Nekem a D edzőnk hívogatása is furcsa, mert az OK, hogy nem volt erős a roster, sőt, de azért csak 31. Engedett yardok stb terén is a végén voltunk a listának.
Vlsz még a Baltimore-i időszak miatt hívják.
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?Így, hogy Daboll a HC nehéz azt kívülről megállapítani, hogy a viszonylagos sikerből mennyi az ő érdeme. Házon belül vannak olyan hangok, hogy a QB edző legalább olyan vastagon benne van DJ és az Offense feljavulásában mint Kafka.
TPeter1206
több mint 1 éve
TPeter1206
13
Egyébként én nem értem ezt a Kafka iránti nagy érdeklődést. Jó munkát végzett ebben a szezonban, de elég egy teljes értékű év kordinátorként és máris vinnék több helyre is? Mennyire látjátok valószínűnek, hogy távozni fog?
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Fangio már ugrott a stábból, de azt bánom, hogy róla mi is lemaradtunk.Nem szeretnék Texasban nagy vihart kelteni, ezért csak halkan lájkolom a hírt, miszerint a jövőben McCarthy fogja hívni a Dallasz támadójátékait 😊Akkor a GB topikot olvasgatva vlsz jövőre lehet hogy tényleg jön Payton a szuper stábjával.
vanek úr
Reméljük a legjobbakat.
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Nem szeretnék Texasban nagy vihart kelteni, ezért csak halkan lájkolom a hírt, miszerint a jövőben McCarthy fogja hívni a Dallasz támadójátékait 😊Akkor a GB topikot olvasgatva vlsz jövőre lehet hogy tényleg jön Payton a szuper stábjával.
vanek úr
Reméljük a legjobbakat.
Szerkesztette: ozibozi