New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Palesz76
502
Azt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
Na már most, a Giants topic hazai pàlya. Itt mindig nekünk lesz igazunk, az idelátogatók pedig fogadjàk el. Én se megyek más topicba pofonért.
Daboll nak meg hatalmas gratuláció
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Asbeetől idézve:Kapjon LB sort meg pár friss arcot, lássuk tud e vlmt alkotni.
A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
nagir
több mint 1 éve
Asbeetől idézve:A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Ne is mondd, már a döntetlennél is izzadtam rendesen 😀addig örülj amíg nem vertek meg minket 😉Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Meg amikor leírtuk itt azt h nem értjük h 27-0nal minek kell 2 pontossal baromkodni és egyből jön a magyarázat h ez teljesen ésszerű meg racionális haaat igen azt is mi kezdtük …
csebi
Uff
dande2
U.i.: de azért csak Nekünk van igazunk!!😜
nagir
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
addig örülj amíg nem vertek meg minket 😉Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Meg amikor leírtuk itt azt h nem értjük h 27-0nal minek kell 2 pontossal baromkodni és egyből jön a magyarázat h ez teljesen ésszerű meg racionális haaat igen azt is mi kezdtük …
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Te jámbor vagy 😀Természetesen rám gondolt 🤪Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
dande2
több mint 1 éve
Természetesen rám gondolt 🤪Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir
warr_b
több mint 1 éve
Jaja, az a csebi egy igazi véresszájú, brutális agresszor, én kicsit félek tőle.Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
nagir
több mint 1 éve
Minden csapatnák vannak "vérmesebb" szurkolói ezen a fórumon is, uh ezt el kell engedni ... 🤗Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
dande2
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Mindig ott kezdődik hogy a másik visszaüt így vagy úgy, de túltárgyaltuk, ne rontsuk el egymás örömèt (magamnak írva először) ès èlvezzük, hogy ennek a játèknak szurkolhatunk.Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
csebi
Uff
több mint 1 éve
Ja a soccer topikba is most mi kezdtük ugye? 😉Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Soccer topickban leírtam mi a bajom, egyébként ti adjátok az ívet egyfolytában 😉 "szent irígységből" (ezt nehéz beismerni, tudom), mi csak reagálunk 😛 de amúgy gratula, jövőre is kapja meg ezt a címet Nick meg háromszor megveri 😉Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
csebi
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Daboll az év edzője! Megérdemelte!Így van. ebbe az eagles drukkereket leszámítva senki sem köthet bele, ok meg aztán úgyis bele kötnek mindenbe.
Henderson
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Daboll az év edzője! Megérdemelte!
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Haba
655
giantswire.usatoday.com/2023/02/08/andy-reid-rooting-new-york-giants-mike-kafka-land-arizona-cardinals-head-coaching-job/Most meg azt, h SB után döntenek. Ez kicsit szívatás. Bármennyire is készülnek, nyilván folyamatosan szűkülnek a lehetőségek, ahogy megy az idő
Andy Reid nagyon dicséri Kafkat és azt szeretné ha a Cardinalshoz kerülne.
Elvileg mi készülünk arra az eshetőségre is ha Kafka elmegy.
Azt írják a héten a Cardinals dönt a HC-ről. Meglátjuk.
GJohnny74
több mint 1 éve
GJohnny74
500
giantswire.usatoday.com/2023/02/08/andy-reid-rooting-new-york-giants-mike-kafka-land-arizona-cardinals-head-coaching-job/Andy Reid nagyon dicséri Kafkat és azt szeretné ha a Cardinalshoz kerülne.
Elvileg mi készülünk arra az eshetőségre is ha Kafka elmegy.
Azt írják a héten a Cardinals dönt a HC-ről. Meglátjuk.
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Nem beszélve arról hogy itt a kezdők minimum fele cserélve lesz mindkét oldalon, szóval itt még nincs semmi alap amire építünk, alapot szilárdítunk még csak és a főedző személye és a stílusa a fontos meg az irány.amerre megyünk.,itt még 2 év draft és FA tevékenység kell minimum, hogy jó csapat legyen ne csak átlagos és szerencsés.
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Hát az biztos, hogy Wink többet ad a védelemnek mint Kafka 😊"The New York Daily News reports Giants DC Wink Martindale is "one of the frontrunners" for the Colts' head-coaching vacancy. "Ha kisebbik rossz közül kéne választani, akkor inkább Wink-et ne veszítsük el, mert ő sokkal többet számít ennek a védelemnek mint Kafka. Offense oldalon ott van Dabs, ez az ő csapata, ő támadósora, így az új OC-nak is jó alapot tudna adni.
Még a végén új DC után kell nézni.
Henderson
Rodaron
Nekem azért nem nagyon hiányozna Don, nem voltam elájulva a védelemtől. Az ellenfelek többsége általában simán végig ment a pályán, aztán az RZ defense akcióba lépett, az tényleg jó volt. De azon ritka alkalmakkor, amikor átlagosnál jobb offensek jöttek szembe, akkor már hátul sem volt semmi ellenállás. Értem én, hogy nem volt miből főzni, de pont ilyenkor bizonyíthatná a szakértelmét. Jó játékosokkal Patriciának is ment.
Kafka távozása meg Daboll miatt nem lenne nagy csapás. Előbb utóbb úgyis el fog menni, a helyére meg ott van Tierney.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Én is így vagyok vele, de az a szar ebben, hogy mire kiderül mi lesz velük, már minden értelmes edzőnek lesz máshol munkája, remélem maradnak mindketten."The New York Daily News reports Giants DC Wink Martindale is "one of the frontrunners" for the Colts' head-coaching vacancy. "Ha kisebbik rossz közül kéne választani, akkor inkább Wink-et ne veszítsük el, mert ő sokkal többet számít ennek a védelemnek mint Kafka. Offense oldalon ott van Dabs, ez az ő csapata, ő támadósora, így az új OC-nak is jó alapot tudna adni.
Henderson
Rodaron
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
legfeljebb jon Eli OC-nak. edzokent ugyis 100% a merlege eddig."The New York Daily News reports Giants DC Wink Martindale is "one of the frontrunners" for the Colts' head-coaching vacancy. "Ha kisebbik rossz közül kéne választani, akkor inkább Wink-et ne veszítsük el, mert ő sokkal többet számít ennek a védelemnek mint Kafka. Offense oldalon ott van Dabs, ez az ő csapata, ő támadósora, így az új OC-nak is jó alapot tudna adni.
Henderson
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
Most mivan Kenny marad? 😮 vagy csak vicceltek? 😀Június 1 előtt nem éri meg kivágni, mert 15 misi dead cap járna utána, viszont azután 8 millió maradna, viszont nagyjából 13-14 milliót spórolnánk vele. A legjobb persze az lenne, ha el tudnánk tradelni és akkor kisebb lenne a hit. De június előtt túl nagy dead cap marad utána.
Kronos
több mint 1 éve
Rodaron
2 076
"The New York Daily News reports Giants DC Wink Martindale is "one of the frontrunners" for the Colts' head-coaching vacancy. "Ha kisebbik rossz közül kéne választani, akkor inkább Wink-et ne veszítsük el, mert ő sokkal többet számít ennek a védelemnek mint Kafka. Offense oldalon ott van Dabs, ez az ő csapata, ő támadósora, így az új OC-nak is jó alapot tudna adni.
Henderson
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Azeez Ojulari only played 1 game where he had more than 60% of the snaps in 2022 & still put up 5.5 sacks & 7 QB hits.Excited about what seems to be a much better player in year 2 but worried about suffering 4 different injuries in 2022.
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Ez nem túl jó hír.giantswire.usatoday.com/2023/02/05/new-york-giants-mike-kafka-gets-second-head-coaching-interview-arizona-cardinals
Kafka megy 2. interjúra a Cardinals-hoz. Állítólag Bengals DC Lou Anarumo meg Kafka a két befutó a HC állásra.
A Cols-nél meg Martindale még mindig favorit. Ebből sajna akár az is lehet, hogy mindkettő elmegy.