New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
WE BACK🗽 pic.twitter.com/MrMYjvvnMA
— Isaiah Hodgins (@IsaiahHodgins) February 16, 2023
Hodgins marad és ennek láthatóan ő is örül! 😊
több mint 1 éve
18 years and counting 😁Mondjuk Nem igazán értem h minek idegeskednek, pontosan tudják hogy ebben a csoportban idén nem ők fognak nyerni, mert itt nem szokás ismételni a csoport győzelmet.Szépen széthordták a zöld stábot, helyes ☺️ESPN's Josh Weinfuss reports the Cardinals "have focused their head coaching search" on Bengals DC Lou Anarumo and Eagles DC Jonathan Gannon.Most már biztos, Gannon a befutó
Úgy tűnik marad Kafka is, örülünk.
Henderson
csebi
warr_b
Ez jól van ez így. ☝️
#NFC East tradition’
ozibozi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Mondjuk Nem igazán értem h minek idegeskednek, pontosan tudják hogy ebben a csoportban idén nem ők fognak nyerni, mert itt nem szokás ismételni a csoport győzelmet.Szépen széthordták a zöld stábot, helyes ☺️ESPN's Josh Weinfuss reports the Cardinals "have focused their head coaching search" on Bengals DC Lou Anarumo and Eagles DC Jonathan Gannon.Most már biztos, Gannon a befutó
Henderson
csebi
warr_b
Ez jól van ez így. ☝️
#NFC East tradition’
több mint 1 éve
Szépen széthordták a zöld stábot, helyes ☺️ESPN's Josh Weinfuss reports the Cardinals "have focused their head coaching search" on Bengals DC Lou Anarumo and Eagles DC Jonathan Gannon.Most már biztos, Gannon a befutó
Henderson
csebi
több mint 1 éve
ESPN's Josh Weinfuss reports the Cardinals "have focused their head coaching search" on Bengals DC Lou Anarumo and Eagles DC Jonathan Gannon.Most már biztos, Gannon a befutó
Henderson
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
ESPN's Josh Weinfuss reports the Cardinals "have focused their head coaching search" on Bengals DC Lou Anarumo and Eagles DC Jonathan Gannon. Úgy tűnik marad Kafka is, örülünk.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ja, de ha csak egy egészen minimális kis alázat lenne benne a munkája iránt, korszakos zseni lehetne az ürge.Azert osszessegeben a k anyjat Toninak…..Hát én kizárólag a rá pazarolt első kört sajnálom. Értem én, volt egy szép visszahordása (EGY, amióta az NFLben van), de a TD-t egy általános iskolás is megcsinálta volna.
Kronos
Haba
több mint 1 éve
Kronos
786
Azert osszessegeben a k anyjat Toninak…..
több mint 1 éve
Kronos
786
Ezen jot rohogtem 😂Nem lepődnék meg, ha visszavonulnaRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Toney a legnagyobb troll aki valaha jatszott az nfl-ben...ezt mindig is igy gondoltam! Ma csucsra is ert! Valahol azert ez lenyugozo teljesitmeny ezt szerintem innentol nem lehet vitatni😀
ozibozi
yooker
vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Amúgy meg ha valamikor a nem túl távoli jövőben megint Glendale-ben rendezik a Super Bowl-t, azonnal vissza kell hozni Spanglit DC-nek!
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Nem lepődnék meg, ha visszavonulnaRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Toney a legnagyobb troll aki valaha jatszott az nfl-ben...ezt mindig is igy gondoltam! Ma csucsra is ert! Valahol azert ez lenyugozo teljesitmeny ezt szerintem innentol nem lehet vitatni😀
ozibozi
yooker
több mint 1 éve
Remélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Toney a legnagyobb troll aki valaha jatszott az nfl-ben...ezt mindig is igy gondoltam! Ma csucsra is ert! Valahol azert ez lenyugozo teljesitmeny ezt szerintem innentol nem lehet vitatni😀
ozibozi
több mint 1 éve
Palesz76
502
Toney for MVP
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Szép ez így,
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Bradberry is jó ügynök 😁Ő meg is tette a magáétRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
vanek úr
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Ő meg is tette a magáétRemélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
vanek úr
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Remélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’Hát mondhatni 😁
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Remélem lüke Tóni ma kitesz magáért és jóvá tesz vlmt itteni ‘bűneiért’
több mint 1 éve
Palesz76
502
Köszönöm a helyreigazítástAzt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)Szerintem itt senki nem a másik drukkert rühelli, hanem a többi rivális csapatot. Nagy különbség 😊
KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
Na már most, a Giants topic hazai pàlya. Itt mindig nekünk lesz igazunk, az idelátogatók pedig fogadjàk el. Én se megyek más topicba pofonért.
Daboll nak meg hatalmas gratuláció
Palesz76
warr_b
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Asbeetől idézve:A Colts-nál Kafka is out.
A Colts értesítette Martindalet, hogy nem Ő a kiválasztott!
nagir
több mint 1 éve
Vobox
635
Ehhez most hozzá kell szólnom kicsit..28 éve járok meccsre és lila a vérem..nemhogy a fiamnak nem vettem soha semmit ami zöld,a páromon sem viselem el..DE nem csak a labda alakja különbözik,hanem a két sportágat szerető emberek is!Magyarországon mindenki ért a focihoz,mindenki szurkol valakinek,még ha nem is érdekli akkor is,mert így szocializálódtunk.Ennek fényében én kb 10 éve mindíg annyit kérdezek ha valakin BÁRMILYEN NFL-csapat ruháját látom,hogy “Azért vetted,mert tetszik,vagy nézed is?”Ha az épp Patriots sapka,vagy Cowboys hátizsák,tök mindegy,ha azért van rajta mert szurkol,akkor tudom,hogy ő is hasonló hozzám,hisz kilépve a sablonból,a megszokott foci-vizilabda-kézi háromszögből vette a fáradtságot,hogy megtanulja,megszeresse ezt a sportot és bármennyire rühellek olyat ami zöld és még madár is,tuti 3 perc alatt haverok vagyunk.Mindemellett a Vasas hazai meccsein vendég szektorban secu-zom…nem értem miért minden ultra pats vagy jets szurkoló (kivéve a zöldek persze).Egy szó mint száz,szerintem esetünkben nem lehet szó haragrol,max véleménykülönbségről…na megyek is,megverem a Seattle szurkoló párom és felébresztem a Denveres fiam… 😊
több mint 1 éve
Azt gondolom az nfc east magyar drukkerei kölcsönösen nem szimpatizàlnak ( szebben fogalmazva rühellik egymàst)Szerintem itt senki nem a másik drukkert rühelli, hanem a többi rivális csapatot. Nagy különbség 😊
KISPEST - ftc - mtk -újpest alapon.
Na már most, a Giants topic hazai pàlya. Itt mindig nekünk lesz igazunk, az idelátogatók pedig fogadjàk el. Én se megyek más topicba pofonért.
Daboll nak meg hatalmas gratuláció
Palesz76