New York Giants

50 feliratkozó

több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
offense:
+ tovább fejlődik a támadófal
+ Jones jóval kevesebbet hibázik (egy csúnya intnél nagy szerencséje volt, hogy visszafújták), sőt, sokszor menti meg a helyzetet, kerüli el a negatív játékokat
+ Nabers személyében van igazi no.1 WR
+ Singletary simán hozza azt, amit Barkley tudott itt
- játékhívás, különösen előnyben

defense:
+ volt passrush
- futás elleni védelem
- secondary

jobb csapat a Cowboys, de nem kell feltartott kézzel fogadni őket, Thibs és Burns a két szélről szét kell, hogy szedje Prescottot, ha akarunk valamit.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Ennyit a 0-9-es csapatok meccséről Münchenben...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Csak én érzem azt,hogy nem tudok egy W-nek őszintén örülni amíg nem jön a következő?
Vobox
a félidei lelkesedés a meccs végére elillant vhogy
ozibozi
picit visszafogott volt a 2. felidoben a playcall is meg hat mar ujra sikerult a 3. negyedben ellenfel terfelen fumblizni ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Ma minden osszejon...
Igy 20:14 W😀
yooker
Gratula a közel telitalálathoz 😀
Haba
Koszi!Hat ugyan nem minden jott ossze de a tipp megint egesz jol jott🫠
A Dallas elleni azert kemeny lesz
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Alakul ez, a droppok ellenére...

Nabers became the first player in NFL history with 20+ receptions, 250+ receiving yards and 3+ receiving TD in his first three career games

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
vanek úr
az O most aggasztóbban néz ki
ozibozi
Ja, de engem még mindig a secondary aggaszt legjobban. Ma is csak a dropok miatt nem égtek meg teljesen, annak ellenére hogy a DL karcolt, Watson meg homály volt.
vanek úr
ők feljavulnak majd 4! nap múlva nem kérdés. egy héten csak 1 egység javul még
ozibozi
Ámen. De szvsz előbb lesz DJ mvp, mint Flott, Hawkins vagy McCloud nfl szintű játékos.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 444
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
vanek úr
ozibozi
Ja, de engem még mindig a secondary aggaszt legjobban. Ma is csak a dropok miatt nem égtek meg teljesen, annak ellenére hogy a DL karcolt, Watson meg homály volt.
vanek úr
ők feljavulnak majd 4! nap múlva nem kérdés. egy héten csak 1 egység javul még
több mint 1 éve
Zet
vanek úr
ozibozi
több mint 1 éve
Csak én érzem azt,hogy nem tudok egy W-nek őszintén örülni amíg nem jön a következő?
Vobox
a félidei lelkesedés a meccs végére elillant vhogy
több mint 1 éve
Vobox New York Giants 661
több mint 1 éve
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsó
Haba
Úgy is lehet nézni, hogy a Vikings SB favorit, 1 hete meg kicker és defense nélkül is épphogy csak sikerült kikapni 😄
több mint 1 éve
Vobox New York Giants 661
Így múlt héten is nyertünk volna…
több mint 1 éve
Zet
vanek úr
több mint 1 éve
Haba New York Giants 935
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsó
több mint 1 éve
Zet
több mint 1 éve
Zet
most kezdődik 1
több mint 1 éve
Zet New York Giants 2 026
több mint 1 éve
Haba New York Giants 935
Ma minden osszejon...
yooker
Gratula a közel telitalálathoz 😀
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Cleveland D szétszedi ezt az OL-t, ez nem lehet kérdés, cserébe valószínűleg ők se fognak túlzottan brillírozni offense oldalon, de ettől még simán behúzzák a végére. 20-6 oda.
több mint 1 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Ma minden osszejon...
több mint 1 éve
Palesz76 New York Giants 524
Big Win a mai tipp.
27-17
Dj futott TD
Def4 sack
több mint 1 éve
A hozzáállás lesz érdekes, mind edzői, mind játékos szinten, mert kb abból kiderül, hogy igazak a pletykák az öltöző elvesztéséről vagy nem. Az eredmény kb e szerint fog alakulni.
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
ezúttal is döntetlent szimatolok: 13-13

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
GJohnny74 New York Giants 702
Mai tippek esetleg?
Részemről:
Bold prediction: W
Zet
Merész. Részemről sima L.
több mint 1 éve
Zet New York Giants 2 026
Mai tippek esetleg?
Részemről:
Bold prediction: W