New York Giants
50 feliratkozó
több mint 1 éve
offense:+ tovább fejlődik a támadófal
+ Jones jóval kevesebbet hibázik (egy csúnya intnél nagy szerencséje volt, hogy visszafújták), sőt, sokszor menti meg a helyzetet, kerüli el a negatív játékokat
+ Nabers személyében van igazi no.1 WR
+ Singletary simán hozza azt, amit Barkley tudott itt
- játékhívás, különösen előnyben
defense:
+ volt passrush
- futás elleni védelem
- secondary
jobb csapat a Cowboys, de nem kell feltartott kézzel fogadni őket, Thibs és Burns a két szélről szét kell, hogy szedje Prescottot, ha akarunk valamit.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Ennyit a 0-9-es csapatok meccséről Münchenben...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
picit visszafogott volt a 2. felidoben a playcall is meg hat mar ujra sikerult a 3. negyedben ellenfel terfelen fumblizni ...Csak én érzem azt,hogy nem tudok egy W-nek őszintén örülni amíg nem jön a következő?a félidei lelkesedés a meccs végére elillant vhogy
Vobox
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Koszi!Hat ugyan nem minden jott ossze de a tipp megint egesz jol jott🫠Ma minden osszejon...Gratula a közel telitalálathoz 😀
Igy 20:14 W😀
yooker
Haba
A Dallas elleni azert kemeny lesz
több mint 1 éve
Alakul ez, a droppok ellenére...Nabers became the first player in NFL history with 20+ receptions, 250+ receiving yards and 3+ receiving TD in his first three career games
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Ámen. De szvsz előbb lesz DJ mvp, mint Flott, Hawkins vagy McCloud nfl szintű játékos.ők feljavulnak majd 4! nap múlva nem kérdés. egy héten csak 1 egység javul mégJa, de engem még mindig a secondary aggaszt legjobban. Ma is csak a dropok miatt nem égtek meg teljesen, annak ellenére hogy a DL karcolt, Watson meg homály volt.az O most aggasztóbban néz kiKiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
vanek úr
ozibozi
vanek úr
ozibozi
több mint 1 éve
ők feljavulnak majd 4! nap múlva nem kérdés. egy héten csak 1 egység javul mégJa, de engem még mindig a secondary aggaszt legjobban. Ma is csak a dropok miatt nem égtek meg teljesen, annak ellenére hogy a DL karcolt, Watson meg homály volt.az O most aggasztóbban néz kiKiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
Zet
vanek úr
ozibozi
vanek úr
több mint 1 éve
Ja, de engem még mindig a secondary aggaszt legjobban. Ma is csak a dropok miatt nem égtek meg teljesen, annak ellenére hogy a DL karcolt, Watson meg homály volt.az O most aggasztóbban néz kiKiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Zet
vanek úr
ozibozi
több mint 1 éve
Csak én érzem azt,hogy nem tudok egy W-nek őszintén örülni amíg nem jön a következő?a félidei lelkesedés a meccs végére elillant vhogy
Vobox
több mint 1 éve
Csak én érzem azt,hogy nem tudok egy W-nek őszintén örülni amíg nem jön a következő?
több mint 1 éve
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsóÚgy is lehet nézni, hogy a Vikings SB favorit, 1 hete meg kicker és defense nélkül is épphogy csak sikerült kikapni 😄
Haba
több mint 1 éve
Így múlt héten is nyertünk volna…
több mint 1 éve
az O most aggasztóbban néz kiKiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Zet
vanek úr
több mint 1 éve
Hát ha az első 3 meccsből 1 w-t kellett volna tippelni, hát ez lett volna az utolsó
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.Nekem nem az ellenfél miatt nincs róla fogalmam, hogy mi várható. Gondolok itt főleg a DL múltheti és a mai teljesítményére.
Zet
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet.most kezdődik 1
Zet
több mint 1 éve
Kiszenvedtük ezt a győzelmet. Fogalmam sincs, mi várható péntek hajnalban, idén még nem láttam Cowboys meccset.
több mint 1 éve
Cleveland D szétszedi ezt az OL-t, ez nem lehet kérdés, cserébe valószínűleg ők se fognak túlzottan brillírozni offense oldalon, de ettől még simán behúzzák a végére. 20-6 oda.
több mint 1 éve
A hozzáállás lesz érdekes, mind edzői, mind játékos szinten, mert kb abból kiderül, hogy igazak a pletykák az öltöző elvesztéséről vagy nem. Az eredmény kb e szerint fog alakulni.
több mint 1 éve
ezúttal is döntetlent szimatolok: 13-13
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Mai tippek esetleg?Merész. Részemről sima L.
Részemről:
Bold prediction: W
Zet