NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Sziasztok!Kenny Golladay 😉
bocsánat az offért:
Feleségemnek szeretnék egy Giants mezt vásárolni, van (gondolom lesz) javaslatotok, ki érdemli meg, hogy az én életem napsugara a hátán viselje a számát és nevét? Akár régebbi korok nagyságai is jöhetnek. Kedvencei a pufifánkok... 😀
Előre is köszi!
SirPub
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Bellinger most forog a sírjában 😁Sziasztok!Sexi Dexy most menő, 😎✌️😎
bocsánat az offért:
Feleségemnek szeretnék egy Giants mezt vásárolni, van (gondolom lesz) javaslatotok, ki érdemli meg, hogy az én életem napsugara a hátán viselje a számát és nevét? Akár régebbi korok nagyságai is jöhetnek. Kedvencei a pufifánkok... 😀
Előre is köszi!
SirPub
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 170
Sziasztok!Sexi Dexy most menő, 😎✌️😎
bocsánat az offért:
Előre is köszi!
SirPub
több mint 1 éve
Zet
1 563
Minden idők legjobb védő játékosa.Én nem ismerem a régebbi játékosokat, most megnéztem egy Highlight-tot róla.Sziasztok!Lawrence Taylor
bocsánat az offért:
Előre is köszi!
SirPub
Willie Parker
Baszki, ilyen mez nekem is kell! 😀
SirPub
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Én nem ismerem a régebbi játékosokat, most megnéztem egy Highlight-tot róla.Sziasztok!Lawrence Taylor
bocsánat az offért:
Előre is köszi!
SirPub
Willie Parker
Baszki, ilyen mez nekem is kell! 😀
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Sziasztok!Lawrence Taylor
bocsánat az offért:
Előre is köszi!
SirPub
több mint 1 éve
Sziasztok!Eli Manning
bocsánat az offért:
Előre is köszi!
SirPub
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Sziasztok!bocsánat az offért:
Előre is köszi!
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Már nem visszavonható az opció.sorry, efelett elsiklottam.
gabokocka
több mint 1 éve
Már nem visszavonható az opció.mivel ez egy visszavonható opció, szerintem meg kellett volna lépni.De ezt mondom: Az, hogy szerinted is ez látszott nem jelenti azt, h ez is volt a helyes döntés.. utólag pont az bizonyosodott be, h nem ez volt az. (logika volt benne, de ebből a szempontból nem jött be)tehát DJ első három éve alapján megérdemelte az 5. éves opciót szted?
Szesze
csebi
én nem fogom sajnálni Jones-tól a 35-40 millió körüli összeget, ne azt nézzétek, hogy ez most top mekkora szerződése, hanem, hogy 3-5 év múlva a szerződése végén, hol van Carr, Jackson, Burrow, Herbert és a fiatal irányítók fizetéséhez képest. nem lesz top 10, de talán még top 15 sem.
kristof
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
mivel ez egy visszavonható opció, szerintem meg kellett volna lépni.De ezt mondom: Az, hogy szerinted is ez látszott nem jelenti azt, h ez is volt a helyes döntés.. utólag pont az bizonyosodott be, h nem ez volt az. (logika volt benne, de ebből a szempontból nem jött be)tehát DJ első három éve alapján megérdemelte az 5. éves opciót szted?
Szesze
csebi
én nem fogom sajnálni Jones-tól a 35-40 millió körüli összeget, ne azt nézzétek, hogy ez most top mekkora szerződés, hanem, hogy 3-5 év múlva a szerződése végén, hol van Carr, Jackson, Burrow, Herbert és a fiatal irányítók fizetéséhez képest. nem lesz top 10, de talán még top 15 sem.
több mint 1 éve
According to some digging by Craig Carton, Daniel Jones never asked for $45 million dollar contract.Ezért is mondom, h tök felesleges ezekkel foglalkozni, ha lesz megegyezés az úgy sem fog jelentősen eltérni a reálistól egyik irányba sem.
Upsetment over leaving his representation, caused some false leaked information aimed to put him in a bad light.
Henderson
több mint 1 éve
GJohnny74
500
több mint 1 éve
Henderson
1 046
According to some digging by Craig Carton, Daniel Jones never asked for $45 million dollar contract. Upsetment over leaving his representation, caused some false leaked information aimed to put him in a bad light.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Palesz76
502
Jelzés értékkel meghívnàm tàrgyalni Derek Carrt.Csak,a helyzet pontos ismertetése miatt.
" Daniel, neked ez az egy esélyed van . Írd alá 3/100. "
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Nem, az nálunk alapkövetelményNem gond, hogy neki volt ACL szakadása?Itt is azt írják, hogy Jonesnak jobban kell a Giants mint a Giantsnek neki. A korábbi edzőkkel nem volt jó, Daboll segített neki jobbá válni. Az lenne az érdeke, hogy maradjon és tovább fejlődjön. A piacon kint lévő/kikerülő QB-k szinte mind több TD-t dobtak, mint Jones. Ez alapján 30-35M-nél nem ér többet reálisan, és ez lenne a csapat barát összeg is. Valószínűleg ha tag is lesz, az nem marad úgy, mert az egyik félnek sem jó. Ha mégis elmenne Jones, akkor sem olyan vészes a dolog, mert szerencsére Daboll nagyon jól ért a QB neveléshez.Hendon Hookert elvileg kiemelten figyeljük majd. Első körben simán lehetne reális opció. Én örülnék neki, ha nem jönne össze a DJ hosszabbítás.
nypost.com/2023/02/21/daniel-jones-needs-giants-more-than-they-need-him/
GJohnny74
fodetra
GJohnny74
giantswire.usatoday.com/2023/02/22/new-york-giants-lead-nfl-acl-tears-since-2019/
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Nem gond, hogy neki volt ACL szakadása?Itt is azt írják, hogy Jonesnak jobban kell a Giants mint a Giantsnek neki. A korábbi edzőkkel nem volt jó, Daboll segített neki jobbá válni. Az lenne az érdeke, hogy maradjon és tovább fejlődjön. A piacon kint lévő/kikerülő QB-k szinte mind több TD-t dobtak, mint Jones. Ez alapján 30-35M-nél nem ér többet reálisan, és ez lenne a csapat barát összeg is. Valószínűleg ha tag is lesz, az nem marad úgy, mert az egyik félnek sem jó. Ha mégis elmenne Jones, akkor sem olyan vészes a dolog, mert szerencsére Daboll nagyon jól ért a QB neveléshez.Hendon Hookert elvileg kiemelten figyeljük majd. Első körben simán lehetne reális opció. Én örülnék neki, ha nem jönne össze a DJ hosszabbítás.
GJohnny74
fodetra
több mint 1 éve
Szerintem ha lesz Jonessal megegyezes akkor az eddig bedobott szamokbol a csapat szamara a legkedvezobb fele fog tendalni...nem hiszem el hogy tul fogjuk fizetni akar minimalisan is!Ez attól függ kinek mit jelent a túlfizetés? 😊 azért azon nagyon meglepődnék, ha leesne az állunk az alacsony összegtől 😀
Szerintem meg az is benne van hogy leesik az allunk mennyire alacsony osszegert fog maradni!
A forditottjaba bele sem merek gondolni😀
yooker
több mint 1 éve
fodetra
63
Itt is azt írják, hogy Jonesnak jobban kell a Giants mint a Giantsnek neki. A korábbi edzőkkel nem volt jó, Daboll segített neki jobbá válni. Az lenne az érdeke, hogy maradjon és tovább fejlődjön. A piacon kint lévő/kikerülő QB-k szinte mind több TD-t dobtak, mint Jones. Ez alapján 30-35M-nél nem ér többet reálisan, és ez lenne a csapat barát összeg is. Valószínűleg ha tag is lesz, az nem marad úgy, mert az egyik félnek sem jó. Ha mégis elmenne Jones, akkor sem olyan vészes a dolog, mert szerencsére Daboll nagyon jól ért a QB neveléshez.Hendon Hookert elvileg kiemelten figyeljük majd. Első körben simán lehetne reális opció. Én örülnék neki, ha nem jönne össze a DJ hosszabbítás.
GJohnny74
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
És ne legyen benne semmi garantált, és bármikor kiléphessünk belőle 😊És ne számítson a capbe sem…Basza-Behú ha ez igaz lesz …Aki ezt a csapat részéről aláírja, az fizesse a 30 M feletti részét önerőből.
PFF has Daniel Jones projected to earn an average of $40M/yr on a five-year deal, which wouldn't be unrealistic, personally I think it won't be higher than $38M to $39M, but he does have quite a bit of leverage in these contract negotiations.
#NYG #Giants #DanielJones #NYGiants #NewYorkGiants
ozibozi
Palesz76
csebi
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Itt is azt írják, hogy Jonesnak jobban kell a Giants mint a Giantsnek neki. A korábbi edzőkkel nem volt jó, Daboll segített neki jobbá válni. Az lenne az érdeke, hogy maradjon és tovább fejlődjön. A piacon kint lévő/kikerülő QB-k szinte mind több TD-t dobtak, mint Jones. Ez alapján 30-35M-nél nem ér többet reálisan, és ez lenne a csapat barát összeg is. Valószínűleg ha tag is lesz, az nem marad úgy, mert az egyik félnek sem jó. Ha mégis elmenne Jones, akkor sem olyan vészes a dolog, mert szerencsére Daboll nagyon jól ért a QB neveléshez.nypost.com/2023/02/21/daniel-jones-needs-giants-more-than-they-need-him/
több mint 1 éve
És ne számítson a capbe sem…Basza-Behú ha ez igaz lesz …Aki ezt a csapat részéről aláírja, az fizesse a 30 M feletti részét önerőből.
PFF has Daniel Jones projected to earn an average of $40M/yr on a five-year deal, which wouldn't be unrealistic, personally I think it won't be higher than $38M to $39M, but he does have quite a bit of leverage in these contract negotiations.
ozibozi
Palesz76
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Palesz76
502
Basza-Behú ha ez igaz lesz …Aki ezt a csapat részéről aláírja, az fizesse a 30 M feletti részét önerőből.
ozibozi
több mint 1 éve
Palesz76
502
Erre írtam.Akkor felteszem a kérdést: ha mi nem állapodunk meg vele akkor szted melyik csapat adja meg akar a közép értéket is mondjuk 40/év? Nem hiszem h Jonesnak olyan hatalmas piaca van főleg h Allen is visszaesett Daboll nélkül.Srácok.Így van kb ez a realitás és e körül is fog kapni. Az alkudozás lényege, hogy mindenki tultolja az elején aztán megállapodnak valahol középen. Ez fog itt is történni.. Ha mégsem akkor meg keresni kell más opciót és kész.
Tavaly arra nem volt cap ,hogy a vizes fiú kapjon új kulcsokat, nemhogy szerződni DJ- vel . Biztos többé került volna tavaly.
Az, hogy most mit (k)ér az fontosabb.
Én nàlam 100M/3év volt a reàlis amit fel tudok tolni 110re.
Ennél többet nem ér(demel) eddig.Amennyiben mi elengedjük,neki sanszosan vége az NFL ben. Vannak jobb szabadügynökök most a piacon. Akiket mi is elhozhatunk B tervként. Jonesék is tudjàk és a FO részéről is egy tàrgyalàsi technika lehet .
Bízok benne jó döntés születik rövid és hosszú távon is.
Palesz76
Szesze
csebi
End of NFL