New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
KGB 79
amit ma műveltek a ereménykövetőben a sajtfejűek, az nálam kiverte a biztosítékot.rattlesnk
Jó ha 5en voltunk, a többi mind Eagles, Bears, Patriots stb drukker.
amúgy a Na mivan fázik Woodson? meg az Ott a kibaszott egyenlítés és még sorolhatnám nem éppen arra utal hogy mi lettünk faszrágóbunkógecik, egszerűen aláztunk és nem tudtad feldolgozni, azért jó éjt és sok sikert jövőre 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amilyen dühöt éreztem a múlt héten most akkora szomorúság van bennem, ilyen impotens szar játékot. Én is bírom Coughlint de szerintem ideje lenne váltani. Új edzővel talán nem lenne ilyen fos játékunk minden kibaszott évben az utolsó 2-3 játékhéten. Kurva életbe. Elment a PO, én kb. 2%ot adok a PO-ra. De ha nem jutnánk be akkor inkább nézném a TB mnit ezt a GB, remek csapat de amit ma műveltek a ereménykövetőben a sajtfejűek, az nálam kiverte a biztosítékot. Az második félidőre le is léptem. Mindegy nagyon remélem hogy megverjük a 'skinst (ezek után kitudja) és a macik elporolják a packerst.

Bár engem nem érdekel annyira, de a tippjátékom is kövér 0 pontos lett. Nem néztem utána de ahogy visszaemlékszem gyakorlatilag semmi sem jött be. Kezet foghatok Eli-al.rattlesnk
hehe, vicces, mert engem pont te akasztottál ki az elsőben 😛. és más csapatok fanjait is.. az összes idei meccset végig eredménykövetőztem (Vikings, Bears is), és ott sem volt semmi para sosem.. Lehet, hogy nem a mi sarunk (főleg, hogy te egy Eagles, és egy Vikings-fannal is összeakaszkodtál 😉)
de peace, remélem legközelebb máshogy lesz (a végeredményt leszámítva persze)Szobi22
Nem rád gonodltam elsősorban, és nem is azokra akik velem balhéztak mert tudom hogy nem packersfanok voltak. Szesze és még más is innen (már fingom nincs hogy ki), nem egy emberrel akaszkodtak össze sőt volt sok olyan piti beszólás amit inkább elengedtem, és elnézést ha kiakasztó voltam de nem bírtam egyszerűen a sok oltást.

Amúgy ha jól emlékszem neked adtam linket a meccshez úgyhogy nem panaszkodhatsz. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez volt TC utolsó szezonja, és én nem is bánnám, mert kell egyfajta új impulzus a csapatnak. Nekem személy szerint az a bajom, hogy a jobb csapatok egytől-egyig megvernek minket, és elsősorban a védelmünk nem képes jó játékot hozni ezeken a meccseken. Kezdem azt gondolni, hogy nagyon túl van értékelve a D-line, és nem képesek konzisztensen nyomást kifejteni. Ma például konkrétan semmi nyomás nem volt Rodgers-en, lazán szét is dobálta a secondary-t. Ráadásul ami még rosszabb, hogy nincs vezér a csapatban, különösen a védelemben, és nincs is meg az "agy", ami korábban AP volt. Goff teljesen láthatatlan, az OLB-k szintúgy nem sokat tesznek hozzá a csapat teljesítményéhez, a cornerek pedig nem shutdown cornerek, ezt látni kell sajnos. Fewell engem nem győzött meg, különösen amiatt nem, mert nem látok rajta érzelmeket, nem tüzeli fel úgy a védelmet ahogy azt Spags tette korábban. Sajnálhatjuk, hogy ő most a Rams vezetőedzője, pedig lehetett volna itt is az, ha nem vagyunk annyira lojálisak TC-hez két éve. Pedig a Superbowl győzelmet is elsősorban neki köszönhetjük. Gilbride-ról nem mondok semmit, ezen a meccsen is hozta a szokásos formáját az idióta playcallingokkal, de ezen már meg sem lepődök. Remélem az alapszakasz lezárulta után teljes nagytakarítás jön az edzői posztokon, és végre ismét az igazi Giants footballt fogjuk látni, azt ami mindig is jellemezte ezt a csapatot. Nyáron kell szerezni egy jó MLB-t és egy olyan futót, aki nem veszíti el minden meccsen a labdát. Ja és egy megjegyzés a végére. Eli rengeteg INT-et dobott ebben a szezonban, de csak nagyon keveset lehet a nyakába varrni.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Amilyen dühöt éreztem a múlt héten most akkora szomorúság van bennem, ilyen impotens szar játékot. Én is bírom Coughlint de szerintem ideje lenne váltani. Új edzővel talán nem lenne ilyen fos játékunk minden kibaszott évben az utolsó 2-3 játékhéten. Kurva életbe. Elment a PO, én kb. 2%ot adok a PO-ra. De ha nem jutnánk be akkor inkább nézném a TB mnit ezt a GB, remek csapat de amit ma műveltek a ereménykövetőben a sajtfejűek, az nálam kiverte a biztosítékot. Az második félidőre le is léptem. Mindegy nagyon remélem hogy megverjük a 'skinst (ezek után kitudja) és a macik elporolják a packerst.

Bár engem nem érdekel annyira, de a tippjátékom is kövér 0 pontos lett. Nem néztem utána de ahogy visszaemlékszem gyakorlatilag semmi sem jött be. Kezet foghatok Eli-al.rattlesnk
hehe, vicces, mert engem pont te akasztottál ki az elsőben 😛. és más csapatok fanjait is.. az összes idei meccset végig eredménykövetőztem (Vikings, Bears is), és ott sem volt semmi para sosem.. Lehet, hogy nem a mi sarunk (főleg, hogy te egy Eagles, és egy Vikings-fannal is összeakaszkodtál 😉)
de peace, remélem legközelebb máshogy lesz (a végeredményt leszámítva persze)

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Őszintén ha most megkérdezné valaki hogy megérdemelnénk-e a PO-t, én rá vágnám hogy nem. Nyilván most a végtelen csalódottság beszél belőlem, de két ilyen meccs után?? Áhhh. Faszom kivan már. :o
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Másra számítottam. Sejtettem, hogy vereség lesz, de nem ilyen. Már az elején láttam, hogy ez lesz. Ugyan akkor feljöttünk, de ennyi. PO-ban én már nem nagyon reménykedek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Bár engem nem érdekel annyira, de a tippjátékom is kövér 0 pontos lett. Nem néztem utána de ahogy visszaemlékszem gyakorlatilag semmi sem jött be. Kezet foghatok Eli-al.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 259 — Giants fan
Tized annyira se vagyok mérges, mint múlt héten, de jelenleg úgy érzem,h a Redskins meccset se fogjuk tudni hozni, épp a legrosszabbkor zuhantunk össze sajnos.
több mint 13 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
remélem maradSzesze
akkor már ketten vagyunkChevy
sztem viszont valaki repülni fog... ha nem is TC de a ST edző tuti,valakinek el kell vinnie a "balhét" mint tavaly Kill Sheridennek....ironroy
De aműgy ki a hibás? Mert most kb. totális összevisszaság van mindkét oldalon. És ezért hibáztathatják Cughlint szerintem. És lehet, hogy jogosan, csak mivel én bírom, remélem, hogy marad. Tavaly teljesen más volt a helyzet, mert bár kirívóan szar volt a D, de az O tette a dolgát.
több mint 13 éve
Én is sajnálom reméltem h ti mentek PO-ba az a legkissebb rossz ha mi már nem mehetünk. Mondjuk jövő héten bármi lehet.Blevi
5%-nál több esélyt nem látok erre, de összességében azt kell mondani, h nem is érdemelnénk meg.Szesze
a macik sztem szeretnének még bizonyítani a sajtfejűek meg sztem jobban fognak tartalékolni így én simán látok 40% esélyt is.
egyébként sztem megérdemelnénk a PO-t, ha a teljes szezont nézzük, nem csak az utolsó 2 meccsetkristof
miért tartalékolnának? nekik az ugyanilyen fontos meccs lesz
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is sajnálom reméltem h ti mentek PO-ba az a legkissebb rossz ha mi már nem mehetünk. Mondjuk jövő héten bármi lehet.Blevi
5%-nál több esélyt nem látok erre, de összességében azt kell mondani, h nem is érdemelnénk meg.Szesze
a macik sztem szeretnének még bizonyítani a sajtfejűek meg sztem jobban fognak tartalékolni így én simán látok 40% esélyt is.
egyébként sztem megérdemelnénk a PO-t, ha a teljes szezont nézzük, nem csak az utolsó 2 meccset
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Ahhoz hogy po-ba juthassunk vernünk kell a Redskinst, és:

Bears veri a GB-t vagy Atlanta veri a Saintset holnap, és Tampa is elveri a saintset idegenben.

Szerencsére mindenkinek nyerni kell, mert a Bearsnek is kell a pihenő.
több mint 13 éve
borzasztó csalódott vagyok !! tényleg hittem benne hogy nyerünk , és bár küzdöttünk ( ez mondjuk minimun ) de

ez a meccs kiváló összefoglalója volt annak hogy miért is nem sikerült ez az évünk ( fumble,ic,eltett passzok, benyelt hosszú játékok , nem sorolom tudjátok...) ezek a hibák javíthatóak jövőre , de

ami nagyon szomorú hogy nincs olyan ember aki vezetné ezt a csapatot nehéz helyzetekben....yooker
Azért nem ez a meccs volt a jellemző az idei évre. Tavaly igen, idén nem. Ezen kívül a Colts vert meg minket hasonlóan, okokat ld fent. A múlt héten buktuk el a szezont, sajna egy olyan meccset nem lehetett volna elveszteni. Tavalyhoz képest előrelépett a védekezés, az LB sor feljavításával tovább lehet fejlődni. Az offense sajnos összességében elég gyenge volt idén, rengeteg volt az eladott labda, mind a fumble, mind az INT. A szerencse se volt mellettünk egész évben, ez is nyilvánvaló.Szesze
akkor mégiscsak a rentgeteg eladott labda volt a jellemző szerinted is.....

komoly csapatoktól sajnos rendre kikaptunk....
biztató jelek természetesen voltak de ez kevés lett idén!!! majd jövőre !!!yooker
igen, de ez a meccs nem az eladott labdák miatt ment el, csak azok miatt lett ilyen sima.
A teljes szezont nézve egyértelműen döntő volt ez a rengeteg turnover természetesen.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
borzasztó csalódott vagyok !! tényleg hittem benne hogy nyerünk , és bár küzdöttünk ( ez mondjuk minimun ) de

ez a meccs kiváló összefoglalója volt annak hogy miért is nem sikerült ez az évünk ( fumble,ic,eltett passzok, benyelt hosszú játékok , nem sorolom tudjátok...) ezek a hibák javíthatóak jövőre , de

ami nagyon szomorú hogy nincs olyan ember aki vezetné ezt a csapatot nehéz helyzetekben....yooker
Azért nem ez a meccs volt a jellemző az idei évre. Tavaly igen, idén nem. Ezen kívül a Colts vert meg minket hasonlóan, okokat ld fent. A múlt héten buktuk el a szezont, sajna egy olyan meccset nem lehetett volna elveszteni. Tavalyhoz képest előrelépett a védekezés, az LB sor feljavításával tovább lehet fejlődni. Az offense sajnos összességében elég gyenge volt idén, rengeteg volt az eladott labda, mind a fumble, mind az INT. A szerencse se volt mellettünk egész évben, ez is nyilvánvaló.Szesze
akkor mégiscsak a rentgeteg eladott labda volt a jellemző szerinted is.....

komoly csapatoktól sajnos rendre kikaptunk....
biztató jelek természetesen voltak de ez kevés lett idén!!! majd jövőre !!!
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ha nem lesz po, kíváncsi vagyok, hogy marad-e CoughlinChevy
remélem maradSzesze
akkor már ketten vagyunkChevy
sztem viszont valaki repülni fog... ha nem is TC de a ST edző tuti,valakinek el kell vinnie a "balhét" mint tavaly Kill Sheridennek....
több mint 13 éve
remélem maradSzesze
akkor már ketten vagyunk
több mint 13 éve
ekkora kibaszott szánalmas játékot... nem hiszem el... úgy ahogy van kurva szar volt az egész csapat... már megint a kibaszott labdavesztések... kb a 40. a szezonban...Rodgers-ék végig vidáman,mosolyogva hülyére vertek minket...Matthews állat,nekünk is kéne egy ilyen LB... szezon vége, ezek után már csak 1 csapatnak fogok szurkolni mindig az Ígülsz aktuális ellenfelének!!!ironroy
5%-nál több esélyt nem látok erre, de összességében azt kell mondani, h nem is érdemelnénk meg.
több mint 13 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
ekkora kibaszott szánalmas játékot... nem hiszem el... úgy ahogy van kurva szar volt az egész csapat... már megint a kibaszott labdavesztések... kb a 40. a szezonban...Rodgers-ék végig vidáman,mosolyogva hülyére vertek minket...Matthews állat,nekünk is kéne egy ilyen LB... szezon vége, ezek után már csak 1 csapatnak fogok szurkolni mindig az Ígülsz aktuális ellenfelének!!!ironroy
Én is sajnálom reméltem h ti mentek PO-ba az a legkissebb rossz ha mi már nem mehetünk. Mondjuk jövő héten bármi lehet.
több mint 13 éve

Azért nem ez a meccs volt a jellemző az idei évre. Tavaly igen, idén nem. Ezen kívül a Colts vert meg minket hasonlóan, okokat ld fent. A múlt héten buktuk el a szezont, sajna egy olyan meccset nem lehetett volna elveszteni. Tavalyhoz képest előrelépett a védekezés, az LB sor feljavításával tovább lehet fejlődni. Az offense sajnos összességében elég gyenge volt idén, rengeteg volt az eladott labda, mind a fumble, mind az INT. A szerencse se volt mellettünk egész évben, ez is nyilvánvaló.
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 854 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
ekkora kibaszott szánalmas játékot... nem hiszem el... úgy ahogy van kurva szar volt az egész csapat... már megint a kibaszott labdavesztések... kb a 40. a szezonban...Rodgers-ék végig vidáman,mosolyogva hülyére vertek minket...Matthews állat,nekünk is kéne egy ilyen LB... szezon vége, ezek után már csak 1 csapatnak fogok szurkolni mindig az Ígülsz aktuális ellenfelének!!!
több mint 13 éve
remélem marad
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !

ami nagyon szomorú hogy nincs olyan ember aki vezetné ezt a csapatot nehéz helyzetekben....
több mint 13 éve
Ha nem lesz po, kíváncsi vagyok, hogy marad-e Coughlin
több mint 13 éve
Írtam a meccs előtt, h mivel a Giants DL>>>Packers OL, a lelki tényezőket leszámítva nekünk kedvez a párharc. Sajnos kiderült, h az kiindulás teljesen hibás volt... persze így péppé vertek minket, mint minden olyan meccsen ahol nincs kellő pass-rush és ilyen erős QB az ellenfél. (pláne,h a WR sor is ligaelit). Kb a Colts meccs lekopírozása volt. Vszínű ennyi volt a szezon 😕
több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
ilyen játékkal hagyjuk a francba a playoff-témát...