NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? D
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? E
10. Hány sacket szedünk be? B
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 13 éve
Azt hiszem én is befekszek majd a tv elé, nem leszek se itt, se msn-n, de később majd lehet megjelenek.
több mint 13 éve
1.C2.D
3.D
4.D
5.A
6.A
7.C
8.A
9.C
10.C
11.A
12.C
több mint 13 éve
Sziasztok! A változatosság kedvéért mi Minnesota meccsünk is csúszik szerda hajnalra remélem hasonló eredménnyel járunk mint ti 😊
több mint 13 éve
1. C2. C
3. C
4. C
5. B
6. B
7. C
8. D
9. C
10.C
11. A
12. D
több mint 13 éve
Forti
133
1. B) 2. D)
3. C)
4. D)
5. B)
6. B)
7. D)
8. A)
9. C)
10. A)
11. B)
12. B)
több mint 13 éve
Kár 😕 Akkor az egyetlen esély egy mai vereség esetén, ha a Bears megveri idegenben a Packerst és mi verjük a Redskinst.Nem mert a Bears már csoport győztes. Csak a bye week és a homefield motiválhatja őket a GB ellen.gyurcziAkkor az eredménykövetőben találkozunk. 😀 Amúgy én a esti meccsnél most nem tartok veletek inkább ágyból nézem kényelmesen, de a meccs után mindenképp jövök kibeszélni dolgokat. 😊rattlesnkHa a Bears kettőt bukik és mi csak a Redskins meccset nyerjük meg akkor beelőzzük őket az egymás elleni meccs miatt?Szesze
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Breaking News: Vikings-Eagles game moved to TuesdaySunday night's Minnesota-Philadelphia contest is postponed until 8 p.m. ET Tuesday because of a blizzard.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d32bae/article/blizzard-forces-postponement-of-vikeseagles-game-to-tuesday?module=breaking_news
Én is úgy tudom hogy már csoport győztesek. Egyébként az espn honlapján van egy úgy nevezett Playoff Machine ahol betudod állítani hogy kik nyerik a meccseket és az alapján állítja fel a Playoff Picture. Hasznos dolog. Itt hozzá a link: http://espn.go.com/nfl/playoffs/machineNem mert a Bears már csoport győztes. Csak a bye week és a homefield motiválhatja őket a GB ellen.gyurcziAkkor az eredménykövetőben találkozunk. 😀 Amúgy én a esti meccsnél most nem tartok veletek inkább ágyból nézem kényelmesen, de a meccs után mindenképp jövök kibeszélni dolgokat. 😊rattlesnkHa a Bears kettőt bukik és mi csak a Redskins meccset nyerjük meg akkor beelőzzük őket az egymás elleni meccs miatt?Szesze
több mint 13 éve
Nem mert a Bears már csoport győztes. Csak a bye week és a homefield motiválhatja őket a GB ellen.Ha a Bears kettőt bukik és mi csak a Redskins meccset nyerjük meg akkor beelőzzük őket az egymás elleni meccs miatt?SzeszeEgyértelműen Jets-Bears, ha kikapna a Chicago az nekünk fasza lenne, mert akkor a GB-Chi meccs vesztese 10-6-al végezne, ami azt jelentheti, h még egy mai vereséggel is lenne sanszunk bejutni.SzeszeAkkor az eredménykövetőben találkozunk. 😀 Amúgy én a esti meccsnél most nem tartok veletek inkább ágyból nézem kényelmesen, de a meccs után mindenképp jövök kibeszélni dolgokat. 😊rattlesnk
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Ha a Bears kettőt bukik és mi csak a Redskins meccset nyerjük meg akkor beelőzzük őket az egymás elleni meccs miatt? ( a conf mérleg ugyanúgy 8-4 lenne)Akkor az eredménykövetőben találkozunk. 😀 Amúgy én a esti meccsnél most nem tartok veletek inkább ágyból nézem kényelmesen, de a meccs után mindenképp jövök kibeszélni dolgokat. 😊rattlesnkKi melyik meccset nézi majd 7kor?Egyértelműen Jets-Bears, ha kikapna a Chicago az nekünk fasza lenne, mert akkor a GB-Chi meccs vesztese 10-6-al végezne, ami azt jelentheti, h még egy mai vereséggel is lenne sanszunk bejutni.Szesze
Szerintem a jets-bears magasan kiemelkedik a mezőnyből, talán még a rams-'niners meccs érdekes lehet.rattlesnk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor az eredménykövetőben találkozunk. 😀 Amúgy én a esti meccsnél most nem tartok veletek inkább ágyból nézem kényelmesen, de a meccs után mindenképp jövök kibeszélni dolgokat. 😊Ki melyik meccset nézi majd 7kor?Egyértelműen Jets-Bears, ha kikapna a Chicago az nekünk fasza lenne, mert akkor a GB-Chi meccs vesztese 10-6-al végezne, ami azt jelentheti, h még egy mai vereséggel is lenne sanszunk bejutni.Szesze
Szerintem a jets-bears magasan kiemelkedik a mezőnyből, talán még a rams-'niners meccs érdekes lehet.rattlesnk
több mint 13 éve
Ki melyik meccset nézi majd 7kor?Egyértelműen Jets-Bears, ha kikapna a Chicago az nekünk fasza lenne, mert akkor a GB-Chi meccs vesztese 10-6-al végezne, ami azt jelentheti, h még egy mai vereséggel is lenne sanszunk bejutni.
több mint 13 éve
1.B) 2. D)
3. C)
4. D)
5. B)
6. B)
7. A)
8. B)
9. E)
10.A)
11.B)
12.C)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki melyik meccset nézi majd 7kor?Szerintem a jets-bears magasan kiemelkedik a mezőnyből, talán még a rams-'niners meccs érdekes lehet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? B)2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D)
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? E)
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? C)
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A)
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? C)
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C)
9. Hány sacket szerzünk? D)
10. Hány sacket szedünk be? C)
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. B2. D
3. D
4. D
5. A
6. C
7. C
8. A
9. D
10. C
11. A
12. C
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? C
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A
9. Hány sacket szerzünk? D
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C) 271-350
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? D) 4
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? D) 4
10. Hány sacket szedünk be? B) 1
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2
több mint 13 éve
1. B2. C
3. C
4. D
5. B
6. C
7. C
8. C
9. C
10. B
11. B
12. B
több mint 13 éve
Tippjáték 15. forduló1. B
2. D
3. C
4. D
5. B
6. B
7. C
8. C
9. D
10. B
11. B
12. C
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? D
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
9. Hány sacket szerzünk? C
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 13 éve
1. C2. C
3. C
4. C
5. A
6. C
7. C
8. A
9. C
10. C
11. A
12. B
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 15. forduló - tippelni a meccskezdésig. Tegnap este nem ment a bowl.hu, úgyh mára maradt, remélem azért még mindenkinek lesz ideje tippelni. (van pár kisebb változtatás)
1. Mi lesz a végeredmény? B) 6-13 ponttal nyerünk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D) 351-400
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B) 221-270
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C) Rolle
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? C) 2
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2 Szesze
több mint 13 éve
remélem nem ebből szerzed az 1 pontodat 😊Na éppen még javítom! Remélem szerencsét hoz, ha zakóra tippelek! 😊vadibandi1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal kikapunk D) kikapunkaz 1-5 ponttal nyerünk akart lenni, csak kapkodtam... persze vadibandi nyilván épp az 1-5ös zakóra tippelt és már nem lesz gépközelben, h javítson. Na mindegy, akkor gondolom D-re módosul.Szesze
és mi van ha 1-5 ponttal nyerünk??? 😀ironroy
több mint 13 éve
Na éppen még javítom! Remélem szerencsét hoz, ha zakóra tippelek! 😊az 1-5 ponttal nyerünk akart lenni, csak kapkodtam... persze vadibandi nyilván épp az 1-5ös zakóra tippelt és már nem lesz gépközelben, h javítson. Na mindegy, akkor gondolom D-re módosul.Szeszenesze! rosszabb vagy, mint a főnököm 😊Szesze1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal kikapunk D) kikapunk
és mi van ha 1-5 ponttal nyerünk??? 😀ironroy