NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
1. D2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. D
8. D
9. C
10. B
11. A
12. A
több mint 13 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal kikapunk D) kikapunkHa nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊vadibandinesze! rosszabb vagy, mint a főnököm 😊Szesze
és mi van ha 1-5 ponttal nyerünk??? 😀
több mint 13 éve
Ha nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊vadibandinesze! rosszabb vagy, mint a főnököm 😊
több mint 13 éve
Tippjáték 15. forduló - tippelni a meccskezdésig. Tegnap este nem ment a bowl.hu, úgyh mára maradt, remélem azért még mindenkinek lesz ideje tippelni. (van pár kisebb változtatás)1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 351-400 E) 400+
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty B) Cofield C) Goff D) Bulluck
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Ross C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks B) Manningham C) G. Jennings D) D. Driver
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen B) nem
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
több mint 13 éve
Ha nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊
több mint 13 éve
Hmm, most olvasom némileg meglepődve, hogy elvileg a 3. legjobb csapat vagyunk a ligában kickoff coverage terén.Eléggé logikátlan, lévén h a kickoff coverage-t sokkal nehezebb megoldani elvileg.. Feagles baromi jól ki tudta rúgdosni oldalra a labdákat anno, így rengetegszer jött az ellenfél minden kockázat nélkül 10-20 yardon belülről. Dodge nagyobbat tud rúgni (már amikor..), de ezt még meg kell tanulnia, mint ahogy az múlt héten is látszott...
Ami már nem meglepő viszont, hogy punt coverage terén, pedig a 31-ek vagyunk.
Kicsit erős a kontraszt, főleg úgy, hogy tök ugyanaz a csapat áll fel mindkét esetben a Dodge-Tynes duót leszámítva.Winters
több mint 13 éve
Hmm, most olvasom némileg meglepődve, hogy elvileg a 3. legjobb csapat vagyunk a ligában kickoff coverage terén.Ami már nem meglepő viszont, hogy punt coverage terén, pedig a 31-ek vagyunk.
Kicsit erős a kontraszt, főleg úgy, hogy tök ugyanaz a csapat áll fel mindkét esetben a Dodge-Tynes duót leszámítva.
több mint 13 éve
Hát én is nagyon várom a holnapi meccset. Ha kikapunk, sokkal obban fog fájni a múltheti utolsó 8 perc. Megint megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény. Remélem vért isznak a srácok és TC továbbra is veretlen marad a lembón a Giants-el. Az biztos, hogy az esetleges jó játék számomra sem lesz vigasztaló akkor, ha kikapunk.Na igen. Inkább nyerjünk szar játékkal, minthogy jó játékkal kikapjunk. Persze szar játékkal úgyse lehetne nyerni...
Azért bízok a csapatban. Meg van az esély. Jó lenne, ha a bűvös 7-es számot elérnénk az ellen QB-k leamortizálásában. Akkor tuti mienk a meccs.gyurczi
több mint 13 éve
Hát én is nagyon várom a holnapi meccset. Ha kikapunk, sokkal obban fog fájni a múltheti utolsó 8 perc. Megint megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény. Remélem vért isznak a srácok és TC továbbra is veretlen marad a lembón a Giants-el. Az biztos, hogy az esetleges jó játék számomra sem lesz vigasztaló akkor, ha kikapunk.Azért bízok a csapatban. Meg van az esély. Jó lenne, ha a bűvös 7-es számot elérnénk az ellen QB-k leamortizálásában. Akkor tuti mienk a meccs.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Egész héten csak a holnapi meccset vártam/várom. 😊hát ha kikapunk akkor nekem kb tökmind1, h mennyire. Egyetdül az idegesítene fel , ha nem küzdenénk eléggé, de erre igen csekély az esély 😊
Annyit kérnék a Jézuskától így utólag, hogyha ki is kapunk, azért legalább egy szoros meccsel ajándékozzon meg, mert ennyit megérdemlünk mi, lelkes szurkolók 😊Winters
több mint 13 éve
Egész héten csak a holnapi meccset vártam/várom. 😊Annyit kérnék a Jézuskától így utólag, hogyha ki is kapunk, azért legalább egy szoros meccsel ajándékozzon meg, mert ennyit megérdemlünk mi, lelkes szurkolók 😊
több mint 13 éve
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.rattlesnkPl Jared Allen Top1 pass-rusher 😊
Ware szintén elit, a Philly meg eleve blitzekre alapuló védekezést játszik.
Matthews sztem semmiképp sem Top3 pass-rusher, de így Raji-val együtt tényleg veszélyes, fiatal páros, akik később gyaníthatóan még jobbak lesznek, de az OL eddigi teljesítménye optimizmusra ad okot.
több mint 13 éve
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.rattlesnkAzért az edzéseken baromi jó pass rusherek ellen dolgoznak a srácok 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.rattlesnkha megduplázzuk nem fog annyira virgonckodni, a packers dline többi tagját meg elvileg tudni kéne tartani
én egyedül rodgerstől fosok de bizakodó vagyok még így is a meccsel kapcsolatban
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.
több mint 13 éve
Szerintem a legtöbb dolgot ott fog eldőlni hogy Matthews hányszor ér oda. Ha folyamatosan nyomás lesz Manningen tutti kikapunk. Colts meccsen is karrierje egik legrosszabb meccsét hozta pedig ott még viszonylag egybe volt a fal. Most hogy sok sérült van még könnyebb dolga lesz Matthwesnak aki a legjobb OL-ek ellen is képes 2-3 sackre akár egymaga is és hiába van futójátékunk de az se megy passzjáték nélkül. Szerintem nem Rogers megállítása lesz a döntő, persze az is de ne feledkezzünk meg Matthewsról sem. Már nagyon várom a meccset és remélem meg ajándékoznak minket a fiúk egy PO-val. 😊rattlesnkNem tudom elképzelni, h akkora terror alatt legyen Eli, Matthews ide vagy oda... eddig senkinek sem sikerült ez idén (az omizózus Indy meccs kivételnek tekinthető, de az a körülményeknek is köszönhető + marhára nem feküdt a falunknak a kurva gyors Freeney-Mathis páros), utsó 7 meccsen összesen 3 sacket kaptunk, pedig sokkal jobb pass-rusherek ellen is játszottunk, nem hiszem, h ettől annyira tartanunk kéne, sztem nem ez lesz a döntő.
Egyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a legtöbb dolgot ott fog eldőlni hogy Matthews hányszor ér oda. Ha folyamatosan nyomás lesz Manningen tutti kikapunk. Colts meccsen is karrierje egik legrosszabb meccsét hozta pedig ott még viszonylag egybe volt a fal. Most hogy sok sérült van még könnyebb dolga lesz Matthwesnak aki a legjobb OL-ek ellen is képes 2-3 sackre akár egymaga is és hiába van futójátékunk de az se megy passzjáték nélkül. Szerintem nem Rogers megállítása lesz a döntő, persze az is de ne feledkezzünk meg Matthewsról sem. Már nagyon várom a meccset és remélem meg ajándékoznak minket a fiúk egy PO-val. 😊
több mint 13 éve
hatalmas meccs volt, végignéztem és pihentem fél órát és mentem jogelméletből utána szigorlatozni, meg is lett 😀Állítom úgy még a futást is könnyebben meg tudnánk fogni. Ha Kenny és Rolle mellé bejönne Grant egy LB helyére, ő legalább csinálna is valamit...
mostani meccsel kapcsolatban azt olvastam, hogy nickelben kellene felállni sokat, passz játékot megfogni, és ha tudnak verjenek meg minket a futássalcsebi
több mint 13 éve
Nagy nyomás lesz Rodgersen ez nem is kérdés, a Giants DL >>> Packers OL, ez nekünk mindenképp kedvező. Más kérdés, h ettől függetlenül komoly passzjáték várható tőlük, mert eleve erre épül az offense-ük, a futás pedig sztem nem fog működni ellenünk. Nem kedvezőtlenek a matchupok, normális esetben egyértelműen mi lennénk a favoritok, jelen helyzetben viszont ezt így nem lehet kijelenteni sajnos.Szeszegyorsan feldíszítetted a fát ha betudtál nézni a fórumra... 😊
(én dolgozom azért érek rá... )
ne felejtsük el hogy profi ( nem NB-1 focista , nem szurkoló ) sportolókról van szó , akik nem eshetnek össze
még egy ilyen zakó után sem .Biztos vagyok benne hogy kurvára odateszik majd magukat !
Lehet hogy így is kikapunk majd , de biztos hogy nem a múlt héten történtek miatt...
több mint 13 éve
Boldog Karácsonyt minden Giants fan-nek 😊
több mint 13 éve
Nagy nyomás lesz Rodgersen ez nem is kérdés, a Giants DL >>> Packers OL, ez nekünk mindenképp kedvező. Más kérdés, h ettől függetlenül komoly passzjáték várható tőlük, mert eleve erre épül az offense-ük, a futás pedig sztem nem fog működni ellenünk. Nem kedvezőtlenek a matchupok, normális esetben egyértelműen mi lennénk a favoritok, jelen helyzetben viszont ezt így nem lehet kijelenteni sajnos.
több mint 13 éve
hatalmas meccs volt, végignéztem és pihentem fél órát és mentem jogelméletből utána szigorlatozni, meg is lett 😀a Pats ellen éledezett a GB futása de , szerintem is a passzvédekezés amin múlni fog a dolog...
mostani meccsel kapcsolatban azt olvastam, hogy nickelben kellene felállni sokat, passz játékot megfogni, és ha tudnak verjenek meg minket a futássalcsebi
Rodgers borzasztó hidegvérrel, mosolyogva dobál ha nincs nyomás , ez ellen komolyan tenni kell ...
szóval a szokásos a helyzet : ha lesz pass rush ( végig... 😉 ) akkor van keresnivalónk ,
ha nincs akkor.... ( kevésbé van ) ,arra viszont vigyáznunk kell hogy Rodgers is igen mobilis tud lenni szorult helyzetben
de erre ugye van tapasztalatunk Vickel ez mindenképpen előny!!! + előny hogy a GB Off. line is a mezőny vége felé található...
a hazai pálya sokat számíthat nekik (nagyon pörögnek otthon) ezt kell kikapcsolnunk magunkban...
a statisztikák szerint bőven van bizakodnivalónk (persze egy meccs mindig más , de egyelőre ebből lehet okoskodni.. )
több mint 13 éve
hatalmas meccs volt, végignéztem és pihentem fél órát és mentem jogelméletből utána szigorlatozni, meg is lett 😀 mostani meccsel kapcsolatban azt olvastam, hogy nickelben kellene felállni sokat, passz játékot megfogni, és ha tudnak verjenek meg minket a futással
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Boldog karácsonyt minden Giants-fannak!
több mint 13 éve
Én is azt néztem, hogy a kocsmázók ugyanazt a teljesítményt hozták.14. forduló - helyezések:szépen lehoztuk az 1 pontokat a nézőtársakkal... 😊yooker
1. deny79 7 pont
2. Asbee 4 pont
rattlesnk 4 pont
Chevy 4 pont
salander 4 pont
6. kristof 3 pont
Buchek8 3 pont
Forti 3 pont
9. Badman 2 pont
Lance 2 pont
Szesze 2 pont
ironroy 2 pont
csebi 2 pont
14. yooker 1 pont
G-men 1 pont
balu10 1 pont
vadibandi 1 pont (ezért kár volt sürgetni 😛)
18. Winters 0 pontSzesze