New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? D
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? E 😀
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 15 éve
1. C2. B
3. C
4. B
5. B
6. A
7. A
8. A
9. E
10. C
11. A
12. A

több mint 15 éve
Tippjáték, 11. forduló.1. Mi lesz a végeredmény? B
Szesze
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? D
9. Hány sacket szerzünk? E
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
7től játszunk igaz-e? 😊 1.D
2.C
3.D
4.C
5.A
6.A
7.C
8.B
9.B
10.C
11.A
12.B
több mint 15 éve
1. B2. C
3. C
4. D
5. A
6. B
7. C
8. A
9. E
10. C
11. B
12. A
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
1. B2. C
3. C
4. D
5. A
6. A
7. B
8. C
9. C
10. B
11. B
12. B
több mint 15 éve
Tippjáték, 11. forduló1. B
2. D
3. D
4. D
5. A
6. B
7. C
8. A
9. D
10. B
11. B
12. B
több mint 15 éve
1. B2. D
3. C
4. C
5. A
6. B
7. C
8. A
9. C
10. B
11. B
12. B
több mint 15 éve
Jacobsot 20.000$-ra büntették azért mert visszaszólt a Philly szurkolóknak. Múlt héten Seymour 25 ezret kapott mert kiütötte Roethlisbergert. No comment...Szeszekurva jól tette Jacobs, bár akkor már ki is üthetett volna egyet! 😂 nem sokkal került volna többe :cool:
több mint 15 éve
nagyon nem mindegy hogy wcard esetén 5. vagy 6. hely lesz meg, mert az ötödik hely aranyat ér, azzal a 4. (szerintem rams) csapathoz lehet menni az nfc westbőla 6. hely a 3.-akkal játszik (phily, GB, atlanta, new orleans)
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D) 351-400
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen?D) 281-350
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen?D) 4
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B) Osi
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? B) Thomas
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss
9. Hány sacket szerzünk? C) 3
10. Hány sacket szedünk be? B) 1
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2
...egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...Samuel lehet, hogy nem is játszik, mert szenved a térdével.
yooker
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? B2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? C
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)?B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? C
10. Hány sacket szedünk be? B
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen?B
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? csakazértis: B
több mint 15 éve
pont azért gondolom hogy csak egy kört megyünk ( pedig kurva jó csapatunk van !)év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊yookerSzerintem ha bejutunk a rájátszásba, akkor bejutunk a főcsoportdöntőbe, főképp hogy addigra visszajön Smith és Nicks is. Csak ahhoz be kell jutni a rájátszásba, ami nem lesz egyszerű. A következő három meccset elsősorban a védelemnek kell hoznia, a támadóknak pedig vigyázniuk kell a labdára.Badman
, mert rentgeteg a buta hiba ( fumble, dropp int , returner labda elejtések, nem sorolom..)
ami 1 meccses rájátszásban ugye túl sok... 😕 😕
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha bejutunk a rájátszásba, akkor bejutunk a főcsoportdöntőbe, főképp hogy addigra visszajön Smith és Nicks is. Csak ahhoz be kell jutni a rájátszásba, ami nem lesz egyszerű. A következő három meccset elsősorban a védelemnek kell hoznia, a támadóknak pedig vigyázniuk kell a labdára.nálam most óriási Philly hipe van.. 😊 😊természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekBears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.Szesze
rosszul jöhet az elszámolásnál !
és őszintén szólva én már wild cardban gondolkodom...
de abban nagyon bízokyooker
nem hinném hogy többet buknának már mint mi...
egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...
tehát szerintem jó lenne az a wild card nagyon
év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊yooker
több mint 15 éve
Jacobsot 20.000$-ra büntették azért mert visszaszólt a Philly szurkolóknak. Múlt héten Seymour 25 ezret kapott mert kiütötte Roethlisbergert. No comment...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték, 11. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? D
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? BSzesze
több mint 15 éve
nálam most óriási Philly hipe van.. 😊 😊Bears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.SzeszeEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszkatermészetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a Bearsnek
nem hinném hogy többet buknának már mint mi...
egyből a Bears ellen nem lepne meg 3 A. Samuel pick például...
tehát szerintem jó lenne az a wild card nagyon
év elején én 10-6 -os wild card helyet tippeltem , majd egy kört megyünk és ott a vége ! ezt még most is tartom ! 😊
több mint 15 éve
Tippjáték, 11. forduló. (tippelni meccskezdésig lehet)1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 8-14 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-180 B) 181-230 C) 231-280 D) 281-350 E) 350+
4. Hány TD-t szerzünk a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Lesz TD-je Manningham-nek? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Tuck B) Osi C) Boley D) Goff
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Thomas C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Boss B) Beckum C) Hagan D) Calhoun
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Melyik futónknak lesz a legjobb átlaga a meccsen? A) Jacobs B) Bradshaw C) Ware
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
több mint 15 éve
Sőt, nemhogy páros, hanem trió: Rolle-Philips-Grant. Ettől függetlenül nagyon is szükség lenne rá, nem véletlenül draftoltuk, jó lenne ha jövőre felépülne.szóval van valami esélye hogy még focista lesz belőle. bár most túl jó a safety párosotok...haromtvalamelyikőtök nem tudja Chad Jones-szal mi a helyzet?haromtZajlik a rehab.
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2010/10/giants_draft_pick_chad_jones_s.html
Jones, who is scheduled to jog out of the pool later this fall, has set a goal of one calendar year to return to football drills. That likely means he would miss the Giants’ entire 2011 spring training program.vadibandi
több mint 15 éve
Bears-nek kell szurkolni. Ha kikap a Philly akkor újra megnyílik a csoportgyőzelem felé vezető út és sztem továbbra is ennek kell lennie a célunknak.természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekA Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszka
több mint 15 éve
A mi kezdő LT-nk; Eugene Monroe immár hivatalos hogy NEM fog játszani vasárnap.Mivel már a kezdő RT-nk is IR-en van egy ideje két tartalék tackle-el állunk ki. Osi és Tuck simán összehozhat 3 sack-et fejenként....Hát igen, előreláthatólag nagyon dominálni fog a DL-ünk, ezekben az esetekben pedig szinte mindig sima győzelmet szoktunk aratni még nálatok erősebb csapatok ellen is. Persze ez a sok sérült azért bekavarhat nálunk is.
Amúgy az egykori Giants játékos; Guy Whimper lehet a kezdő LT vasárnap. Ha nem egy UDFA rooki; Kevin Haslam lesz a szerencsés; aki Osi-t próbálja David-től távol tartani...iktriad
több mint 15 éve
természetesen én is nehezen tudnék a Phillynek szurkolni ( már nagyon elegem van hogy mindig megszivatnak... 😊 ) , de ha a sok sérült miatt (is) lecsúszunk a csoportelsőségről akkor + 1 w a BearsnekA Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!Szsziszka
de abban nagyon bízok
több mint 15 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerEz nem lehet kérdés. Naná h a Bears!
több mint 15 éve
A Bears-Eagles meccset ki nyerje?? 😊yookerItt bárki nyer, az valamiért jó nekünk. A legrosszabb a döntetlen lenne, mert akkor hiába nyerünk a JAX ellen, mindkét csapat előttünk lenne egy fél győzelemmel.
Én inkább a Bearsnek drukkolok, és annak, hogy végre kapjuk össze magunkat a hátralevő meccsekre, úgy még meg lehet a csoportgyőzelem