New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem baj, jövőre majd jön az új QB és minden fasza lesz.Ez nyilvan nem igy lesz ezt Te is csak ironizalva irod de az hogy Jones nem megoldas(tobb okbol is) azt szerintem kar lenne tagadni!
Szesze
Es meg remenykedjunk hogy legalabn a stab valahogy osszekaparja magat es kiépit ujra valami pozitivat,bizalmat mert ha ok is vegleg leszerepelnek az csak tetezi a bajt nyilvan.
Az uj qb meg onmagaban fal, meg jo oc egyebek nelkul megint csak mit sem er abban igazad van ,es akkor ez meg az a pozitiv eset amikor nem lovunk melle vele total...
több mint 2 éve
Valahogy ez a faszi a rosteren találta magát többször is, mert úgy gondolta a szakmai vezetés, hogy alkalmas rá, és ez nem a klub arcul köpése ha pályára kell lépnie.
több mint 2 éve
Akármi is fog történni, el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogják elhitetni ez után a szezon után - nincsenek kétségek asszem senkiben, hogy a maradék 7 meccs igen hasonló lesz - a játékosokkal, hogy ez egy olyan sport, ahol lehet nyerni is.
több mint 2 éve
Nem baj, jövőre majd jön az új QB és minden fasza lesz.Ehhez a csapathoz egy elő szövet a fémvázon irányító kellene, de legalább egy Eli féle strapabíróságú. 😊 Van ilyen a prospectek között?
Szesze
több mint 2 éve
Nem baj, jövőre majd jön az új QB és minden fasza lesz.
több mint 2 éve
Kezd unalmas lenni, hogy évek óta a Giants az nfc east és gyakorlatilag az egész nfl seggluka.
több mint 2 éve
Szvsz ki kell baszni mindenkit, akinek ehhez köze vanValakit szerintem is ki fognak, de Dabollhoz és Schoenhez nem szabad nyúlni. Kafkara tippelnek
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
Szvsz ki kell baszni mindenkit, akinek ehhez köze van
több mint 2 éve
Mai tipp:max D Td lesz az..
Szerzünk TD-t.
Zet
az én Boldom mára csak annyi hogy több pontot szerzünk mint az első idei Dallas "derbynken" 😉
több mint 2 éve
Mai tipp:Az első csapatunknak nem sikerült ez az első héten. Bármilyen pontszerzést már sikernek kell elkönyvelni!
Szerzünk TD-t.
Zet
több mint 2 éve
Mai tipp:Hát ez elég bold.
Szerzünk TD-t.
Zet
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
nem maradt elvárás bennem a szezont illetően, most is csak ennyit szeretnék látni: üssük-vágjuk Dakot.Thibs már mutatott életjeleket, ezt folytassa, Ojulari visszatér sérülés után, így ő is küzdhet azért, hogy még számoljunk vele.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
A vaksága nekem is rég feltűnt, de az, h a mindeközben a wrek ilyen jó munkát végeznek, és úgy nem megy, az már nemPont ezt akartam írni, aki már túl van pár év meccs nézésen annak feltűnik szerintem a fotelból is ez grafikonok nélkűl 😊Nekem ez grafikon meg tengelyek nélkül is megvót 😄Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
De lehet èn èrtem fèlre, akkor sorry 😊
dande2
warr_b
dande2
Haba
vanek úr
ozibozi
több mint 2 éve
Pont ezt akartam írni, aki már túl van pár év meccs nézésen annak feltűnik szerintem a fotelból is ez grafikonok nélkűl 😊Nekem ez grafikon meg tengelyek nélkül is megvót 😄Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2
warr_b
dande2
Haba
vanek úr
több mint 2 éve
Nekem ez grafikon meg tengelyek nélkül is megvót 😄Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2
warr_b
dande2
Haba
több mint 2 éve
Lehet, hogy Daboll és Kafka elvégezte ezt a házifeladatát...Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2
warr_b
dande2
Haba
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Hát igen. Ez sajna azt mutatja, hogy az elkapók szeparációja a legjobbak között van, ennek ellenére a 2. legszarabb az üres ember megtalálásában.Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2
warr_b
dande2
több mint 2 éve
Ok akkor èn èrtettem fèlre, csak az zavart meg, hogy melyik szöveg hova van írva melyik vègpontjához. Nekem az lett volna a logikus 🥴 de valóban pl Hurts főleg az idèny elején bajban volt ezzel, ahogy halad az idő kicsit jobban sikerül neki is megtalnia a szabad WRt.Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2
warr_b
több mint 2 éve
Vízszintes tengely a WR szeparálódás, minél jobbra van, annál jobban szeparálódik az elkapó. A függőleges tengely meg hogy a dobások hány százaléka megy üres elkapónak, minél följebb, annál több.Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálniŐ nem feltétlenül... lehet èn èrtelmezem rosszul de a függőleges èpp azt mutatja, hogy a WR mennyire tudnak szeparálódni a vízszintes pedig hogy ahhoz kèpest mennyire talalja meg a szeparálódott WRt. Na most nekem ebből az jön le, hogy szegény Jonesnak nem sok szeparálódott WRe volt ès ahhoz képest a vízszintes skalán elèg pozitív tartományban van. Így kell nèzni pl Hurts játèkát is aki olyan szűk helyekre dobja be hogy csak na.
Haba
több mint 2 éve
Azért ez Jonesra nézve nem egy szép táblázat. Ennek alapján a WR-ek kifejezetten jó munkát végeztek, csak nem nagyon sikerült őket megtalálni több mint 2 éve
Jöhet ide dobàlgatni bárki (Barkley)Neal oldalàról úgy is agyon bas.zàk.
Jövőre mi a terv?
Jones és az új qb egymàsnak adjàk a mankót?
Neal már rég guardban kellene próbálkozni.
Majd jövőre kezdjük nézni a fas.sàgait.
Most lehet kipróbálni ki az óriás és ki a törpe.
Sok minden fog még történni az új szezon kezdetéig , de a reàlis meglàtàsom : jövőre is itt fogunk tartani.
Mondjuk a Kispest utàn ez màr egy ismerős erzés.
Van még 40 évem. Én kivàrom azt a Lombardit.
Tippem a meccsre.
Sima W.
De Vito Oscar díjas alakítàssal 2TD és a védelem bitang jàtékàval meg lesz a szezon momentuma.
"Baszok én rà ,csak a Dallast oda(😁)- vissza"
Bold: lesz visszahordott TD is