New York Giants

49 feliratkozó

több mint 2 éve
vilicus4 New York Giants 34
Nincs szükségünk olyan mukikra,mint tóni…jelenleg a csapat legnagyobb erőssége az öltözői hangulat,az egymásért fight!Fogjon kezet Apple,Engram,DeAndre,Obj haverjaival…Sok sikert neki,mert én nagyon imádtam a tehetségét,de minden egyes perc amit még nálunk töltött volna kártékony!Jeudy-t imádnám nálunk!!
Vobox
Nem akarásnak nyögés a vége!
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Nincs szükségünk olyan mukikra,mint tóni…jelenleg a csapat legnagyobb erőssége az öltözői hangulat,az egymásért fight!Fogjon kezet Apple,Engram,DeAndre,Obj haverjaival…Sok sikert neki,mert én nagyon imádtam a tehetségét,de minden egyes perc amit még nálunk töltött volna kártékony!Jeudy-t imádnám nálunk!!
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 077
That Joke Would’ve Been Funny If I Was Actually Hurt Still Lol…..Irrelevant people don’t get updates 🤣🤷🏽‍♂️

— Kadarius Toney (@0fficialC2N) October 27, 2022

nos, ez Toney egyik tweetje a trade után. Ezek után vajon tényleg sérült volt-e idén?

Azt hiszem, jobb lesz nélküle.
Zet
Ezt a tweetjet már le is szedte. Viszont a 89es tetkojat már nehéz lesz, mert Chiefs a 19es számot adta neki 😁
Viszont: Per @RalphVacchiano: #Giants have "particular interest" in Broncos WR Jerry Jeudy. There's an obvious connection between Jeudy and Daboll from Alabama. I would be surprised if NYG trade Day-2 pick(s) at the deadline.
több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 563
That Joke Would’ve Been Funny If I Was Actually Hurt Still Lol…..Irrelevant people don’t get updates 🤣🤷🏽‍♂️

— Kadarius Toney (@0fficialC2N) October 27, 2022

nos, ez Toney egyik tweetje a trade után. Ezek után vajon tényleg sérült volt-e idén?

Azt hiszem, jobb lesz nélküle.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Mik a feltételei a 3.körnek?
nagir
Szerintem egy bizonyos számú lejátszott meccs lesz a döntő itt. Viszont így hoznunk kell egy WR-t, mert lehet már Golladay-t is shoppingolják, és jelenleg elég karcsúak vagyunk így is ott. Viszont 4 lejátszott meccsel elég kemény, hogy ennyit ki tudtunk hozni Toney-ból.
Rodaron
Inkább valami olyasmi, h ez egy compensatory 3rd pick a Kansasnél (talán egy Bears trade miatt?), de csak év végén lesz látható, ezért nevezik addig conditionalnak. Szóval, mindenképpen megkapjuk feltétel nélkül.
Zet
Poles GM kinevezéséért már fixen meglesz egy harmadikos pick. Csak a komp pickek játékos teljesítmény függõk. Ezért szezon végén osszák ki, addig hivatalosan még nincs meg, ki pontosan hol is választ (a körök végén). Vagyis nincs is pick, de van is. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 563
nagir
Szerintem egy bizonyos számú lejátszott meccs lesz a döntő itt. Viszont így hoznunk kell egy WR-t, mert lehet már Golladay-t is shoppingolják, és jelenleg elég karcsúak vagyunk így is ott. Viszont 4 lejátszott meccsel elég kemény, hogy ennyit ki tudtunk hozni Toney-ból.
Rodaron
Inkább valami olyasmi, h ez egy compensatory 3rd pick a Kansasnél (talán egy Bears trade miatt?), de csak év végén lesz látható, ezért nevezik addig conditionalnak. Szóval, mindenképpen megkapjuk feltétel nélkül.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Na akkor a Túni projekt ennyi volt itt, aChiefsben kötött ki. Most megmutathatja ki volt a hüle (szvsz az aki túl korán draftolta....)
dande2
vesződjenek vele ők basszus...
egyébként ha ott valóban megtáltosodik , na akkor lesz ez a sztori számunkra kimaxolva agyvérzés téren!
remélem nem így lesz
SZERK: egyébként miért is ne...a Chiefs igazából miért is járjon szarul? ezt inkább nem kívánom
de azért kurva bosszantó lenne ...😊
bár sokat nem buknának rajta mondjuk

yooker
Engem nem bosszantana, az látszott hogy itt már semmi nem lesz belőle, szerintem mentalitásban sem volt olyan ami Dabolléknak tetszene, talán nem is akart itt játszani, hátha Kansesben több kedve lesz, mi meg kapunk némi ellenértéket.
Henderson
"Kéz és láb törést!" szokták erre mondani..

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Justin Penik és  𝙅𝙖𝙢𝙚𝙨  (6-1) felhasználó kedvelte

Kadarius Toney
@0fficialC2N
·
1 h
CHIEFS KINGDOM BABYY❤️💛🙏🏽Thank You God
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Na akkor a Túni projekt ennyi volt itt, aChiefsben kötött ki. Most megmutathatja ki volt a hüle (szvsz az aki túl korán draftolta....)
dande2
egyébként ha ott valóban megtáltosodik , na akkor lesz ez a sztori számunkra kimaxolva agyvérzés téren!
remélem nem így lesz
SZERK: egyébként miért is ne...a Chiefs igazából miért is járjon szarul? ezt inkább nem kívánom

yooker
Engem nem bosszantana, az látszott hogy itt már semmi nem lesz belőle, szerintem mentalitásban sem volt olyan ami Dabolléknak tetszene, talán nem is akart itt játszani, hátha Kansesben több kedve lesz, mi meg kapunk némi ellenértéket.
Henderson
 twitter.com/i/status/1585671190995009536
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 046
dande2
remélem nem így lesz

yooker

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 077
nagir
több mint 2 éve
The #Giants are 6-1 despite allocating a whopping 32%($65.6M) of their salary cap to players who are not playing: $44.8M in dead cap (Logan Ryan, Bradberry, Solder etc) and $21.2M to Kenny Golladay.
This is what belongs atop Brian Daboll's Coach of the Year resume.
#TogetherBlue 
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
"Giants' Dexter Lawrence excited to play in Seattle, chase Geno Smith"

hajrá Dex!
kristof
Ezaz, hadd motoszkáljon már most Geno fejében, hogy jön érte a nagy Sexy!
Henderson
Miatta szakadt meg Eli sorozata!Minden játékostól azt várom akin kék mez van,hogy akarja megb*****
Vobox
nem miatta hanem Bennybubu miatt.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

hajrá Dex!
kristof
Henderson
Miatta szakadt meg Eli sorozata!Minden játékostól azt várom akin kék mez van,hogy akarja megb*****
Vobox
Csak az asszony el ne olvassa mert ő Seahawks…bár mai napig az örök kedvence Tate
több mint 2 éve

hajrá Dex!
kristof
Henderson
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 046

hajrá Dex!
kristof

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Láttunk már olyan irányítót,aki elhitte magáról,hogy top5,pedig egyszerű volt mint a faék,de clutch player nála nem volt jobb…khmmm…őőő…izé…szóval én látom DJ-ben az Eli-t..engem nem érdekel ha nincs egy rendes olvasása három negyeden keresztül ha amikor kell megnyeri a meccset!Nyilván ehhez kell egy erőn(prognosztizált talent) felül teljesítő D…de ha most lenne egy Nicks+Cruuuuuuz+Manningham trió a Jacobs vezette háromfejű futószörnyel akkor DJ elitnek tűnne!u.i.:Hajrá Szesze!De várom Palesz mikor szól hozzá 😉
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

hajrá Dex!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem röpködtek itt csőstül a nevek szóval akkor jelenleg tényleg jó nekünk Jones...😊
aztán majd meglátjuk! idő és türelem úgy néz ki van év végéig mindenképp!
mellesleg lehet hogy egy Hurts-ből is bajnokot faragnak a szomszédban mert ugye a fasza Qb mellett a másik út hogy bivaly csapatot teszel köré !és éppenséggel Hurts sem az a top 5 irányító mégis bajnok lehet belőle idén ha nekik is bejön a koncepció...SB részvétel szerintem a minimum elvárás már most, a többi csalódás szerintem!
Dabollékból ezt az utat mondjuk kevésbé látom bele ,nem hinném hogy all-stars csapatot akarnak építeni (nem is örülnék neki) szóval kíváncsi vagyok hogyan alakulnak majd a dolgok...
yooker
Azért ha másban nem munkamorálban hozzáállásban , vezèrsègben Hurst már most elit. Ezz nem lehet elvitatni tőle. Szerintem top 5ben van. Ezèrt is jutott el addig ameddig. Nemcsak a csapat jó körülötte (az is bár ez nem a dream team koncepció, annál azèrt gazdagabb), hanem a hozzáálásával ő is felhúzza a társakat. Ha a játèktudásban/minősègben tudja ezt a szintet leglább tartani, az már elèg lehet. A további fejlődés az extra.
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
nem röpködtek itt csőstül a nevek szóval akkor jelenleg tényleg jó nekünk Jones...😊
aztán majd meglátjuk! idő és türelem úgy néz ki van év végéig mindenképp!
mellesleg lehet hogy egy Hurts-ből is bajnokot faragnak a szomszédban mert ugye a fasza Qb mellett a másik út hogy bivaly csapatot teszel köré !és éppenséggel Hurts sem az a top 5 irányító mégis bajnok lehet belőle idén ha nekik is bejön a koncepció...SB részvétel szerintem a minimum elvárás már most, a többi csalódás szerintem!
Dabollékból ezt az utat mondjuk kevésbé látom bele ,nem hinném hogy all-stars csapatot akarnak építeni (nem is örülnék neki) szóval kíváncsi vagyok hogyan alakulnak majd a dolgok...
több mint 2 éve
OFF: Srácok,a 2011-es pulcsim újra jó rám és megint nem fázom benne…szerintem ez mindent elmond (nem csak a 23 kilós fogyásról,hanem hogy az összes GB és Pats szurkoló haverom mellett kihúzhatom magam).És rendesen meleg hajnali fél3-kor is…mert melegíti a lelkem.
több mint 2 éve
Eli aki megdöntött minden gimis majd fősulis rekordot, nem volt sok kérdés h 1/1 vagy nem, de komoly várományoskènt el is kelt.
Dj csak azért lett első körös és nem 2. Napos mert anno még bolondok vezették ezt a csapatot.
200 + yardot nem tud/képtelen elpasszolni, ezért okosan nem is engedik neki. Tudják mire képes, naponta edzik.
Szerintem Good Job a góréktól,
Ami jó mert így nem jönnek elő a hibák. A fal azért lassan meglesz, jönnek majd az elkapók is jövőre. Akkor fog kiderülni azonnal, hogy nem ő lesz itt a befutó.
Elrohangál, oda teszi magát, Hero first downokat nyom, teszi dolgàt, sőt annál sokkal többet, nincs vele semmi gond, még őszintén szeretjük is mert qrva szimpi srác, de nem ő a jövő,
Most jó, a FT-get meg is kapja vlsz és
még jövőre is jó lesz, lehet utána is.
De mikor már előre kell menni ahhoz ő már karcsú lesz, addig viszont tökéletes nekünk.

Az sem fog zavarni ha nagyon jó lesz, és marad, de ekkorát azért ritkán szoktam tévedni. 😉 de nem bánnám.
Nyerni pedig semmit sem fogunk vele , max egy vagy 2
csoportot.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Mondjuk Lawrence szerintem sem jó ellenpélda, mert ő meggyőződésem, h rendkívül jó játékos (lesz).
Szesze
nem azt mondom, hogy nem így lesz, vitathatatlanul tehetséges játékos, de nála is rengeteg múlik az edzőkön, a környezeten. én a személyiségéből hiányolom a küzdést, a vezér szerepet, ami DJ-ben 110%-on pörög, így pusztán ezt figyelembe véve én szívesebben nézem Jonest, mint Lawrencet a saját csapatomban, hiába lehet utóbbinak magasabban a plafonja.

sorry a félreérthetőségért.
kristof
Én is sokkal szívesebben választom DJ-t, mert Lawrence nekem absz nem szimpi, viszont ettől függetlenül sztem belőle absz top QB lesz, ha nem a Jags-ben akkor majd máshol..
Szesze
Erdekes lenne egy felmeres itt a topicban konkret nevekkel hogy ki kire cserelnevel feltetlen Jonest most a ligabol....
yooker
Ha freak build és a fenyegetés növelés - más néven minőségi ugrás a cél - akkor a reális nevek közül Lamar Jacksont mondom (Mahomes, Allen, Herbert, Burrow nem opció).

Ha Daboll egy konzisztencia növelést szeretne, akkor maximum egy Derek Carr, aki mozdítható, nem eszetlenül drága, de a passzjátékban bővítené a repertoárt. Sztem Jonessal nem tudsz 40-et passzoltatni egy PO kaliberű tétmeccsen, Carr képes rá.

Ha Schoenék a természetes növekedésben hisznek, akkor DJ kap majd nehezebbet, mert ezzel a szisztémával nem tudsz bajnokságot nyerni, akármekkora géniusz vagy és bármennyire jó védelmed van (amit itt még csak pislákol). Kénytelenek lesznek megnézni, h mi a határa Jones-nak, ha DBoll látja a lehetőséget, maradni fog, ha megbukik, csomagolhat, mert nincs értelme húzni a folyamatot ennyi évvel a ligában. Újoncot akkor is kap a nyakába, aki formàlhatóbb.

Én Jacksonért meghúznám a ravaszt most (egyedi lehetőség idén az ennyi rossz csapat, LJ-nél nagyobb dual threat nem kell, DBoll sztem tudná használni és szimplán más dimenzió lenne vele a játék). Carrért csak akkor mennék, ha egy első körért mozdítható, mert onnan még mindig tovább gurulhatsz, ha van jobb draft prospect.

Cserébe Jonessal abszolút nem finomkodnék már (kvázi a PO megvan), ergo lépjen szintet passzokban is, nem lehet ezt az offseasonig nyújtani. Boom or bust ennyiben, max látványosan fejreáll v látványosan tudja, amit kell.
Willie Parker
Hát nemtom, engem nagyon meglepne, ha bármelyik scenario megvalósulna ezek közül. Még a DJ-vel kapcsolatos se fog addig amíg nem vagyunk ráékényszerülve, hülyeség is lenne pusztán azért elkezdeni esztelenül passzoltatni, hogy megnézzük mire megy azzal, amíg ezzel a taktikával tudjuk nyerni a meccseket nem fogunk változtatni. Eleve nem adott hozzá a WR sor sem amivel ezt meg lehetne oldani, de egyébként is Daboll még a meccseken belül is nagyon türelmesnek tűnik, egyik meccsünkön sem kezdtük el szórni a passzokat még viszonylag jelentősebb hátrányoknál sem, szóval semmi nem indokolja, hogy ez megtörténjen.
Carr leigazolását kizártnak tartom, h egyáltalán felmerülne, de Lamaron is nagyon meglepődnék.. Sztem drafton fog érkezni valaki és ha úgy gondolják, hogy nem DJ a megoldás akkor vélhetően már 1. körben (akár feltrade árán).
Szesze
Daniel Jonessal előreláthatóan nem leszel bajnok. (Még azt sem látom, h beviszi a célba a csapat).

Innen kell majd továbblépni, amire van több forgatókönyv, persze jósolni nem tudunk.

Szerintem DJ egy jó közepes, semmi extra gyerek, de ne Eli Manninghez mérjük meg a riválisokhoz sem érdemes. Mondjuk a mostani NFC elég nagy sétagalopp az alapszakaszban, de a PO-ban lesz 3-4 kemény párbaj.
Szóval oda kelleni fog muníció: vagy ott élesben gyakorolsz, vagy elé mész. Én az utóbbi híve vagyok, de tudom, h DBoll türelmes, mert Josh Allen is lehetne kuka (amúgy nem, neki sosem a tehetsége és az agya-progressziója volt kérdés, hanem a rossz beidegződések)