New York Giants
nem lepődnék meg ha az Eaglesben kötne ki 😊Èn pedig nem sajnálnám 😛 de nem látok rá jelenleg esèlyt, szerintem vhol gyorsabban lecsapnak rá 😊
yooker
Nyilván van oka, de mondjuk ez elsőre akkor is nehezen magyarázható így ebben a formában, főleg hogy a sérülése előtt kb a legjobb védőjátékosunk volt.nem annyira passzolhat a rendszerbe , és látnak fantáziát Crowderben Calitroban , + lehet valóban nem az a formája , nem úgy mozog mint korábban ..kb ezek ami hirtelen szóba jöhetnek , nem hinném hogy történt most valami váratlan csapaton belül,bár az időzítés mindenképp érdekes... ! de majd valamit fog mondani gondolom ő is + remélem látjuk még valahol majd játszaniReméljük így lesz. Viszont ezt a Martinez dolgot finoman szólva se tudom hova rakni.. Oké, hogy még írtam is, hogy Calitro a Jets elleni teljesítményével vélhetően bejátszotta magát az 53-ba, de azért ez erős..Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Amit továbbra is hiányolok az a CB.Nem látom hogy tudnánk bármit kezdeni egy ilyen corner állománnyal úgy hogy a passrush is erősen kérdéses még.
Vobox
Viszont a védelem elég karcsú, a futásokat, jól fogtuk mert abban overall 3.ak voltunk/per game, viszont passban totál szétszedtek minket. Jött Tony Jefferson, aki ismeri a rendszert, kicsit ilyen Logan Ryan típúsú játékos, viszont, egy kezdő CB még mindig nagyon kéne, viszont nincs helyünk a sapka alatt sajna.
Rodaron
csebi
Szesze
Rodaron
Szesze
yooker
nem annyira passzolhat a rendszerbe , és látnak fantáziát Crowderben Calitroban , + lehet valóban nem az a formája , nem úgy mozog mint korábban ..kb ezek ami hirtelen szóba jöhetnek , nem hinném hogy történt most valami váratlan csapaton belül,bár az időzítés mindenképp érdekes... ! de majd valamit fog mondani gondolom ő is + remélem látjuk még valahol majd játszaniReméljük így lesz. Viszont ezt a Martinez dolgot finoman szólva se tudom hova rakni.. Oké, hogy még írtam is, hogy Calitro a Jets elleni teljesítményével vélhetően bejátszotta magát az 53-ba, de azért ez erős..Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Amit továbbra is hiányolok az a CB.Nem látom hogy tudnánk bármit kezdeni egy ilyen corner állománnyal úgy hogy a passrush is erősen kérdéses még.
Vobox
Viszont a védelem elég karcsú, a futásokat, jól fogtuk mert abban overall 3.ak voltunk/per game, viszont passban totál szétszedtek minket. Jött Tony Jefferson, aki ismeri a rendszert, kicsit ilyen Logan Ryan típúsú játékos, viszont, egy kezdő CB még mindig nagyon kéne, viszont nincs helyünk a sapka alatt sajna.
Rodaron
csebi
Szesze
Rodaron
Szesze
Reméljük így lesz. Viszont ezt a Martinez dolgot finoman szólva se tudom hova rakni.. Oké, hogy még írtam is, hogy Calitro a Jets elleni teljesítményével vélhetően bejátszotta magát az 53-ba, de azért ez erős..Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Vobox
Rodaron
csebi
Szesze
Rodaron
Szerkesztette: Szesze
Kiratuk Martinezt... 😲Lett volna par ember akin nem lepodtem volna meg de ez eleg durva
ironroy
Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Vobox
Rodaron
csebi
Szesze
Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Vobox
Rodaron
csebi
Szerkesztette: Szesze
csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Vobox
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Vobox
a TEk túlértékeltek (biztos vki szerint ...)Egesz pofas kis csapatnak tunik ...Giants claimed four players on waivers: former Eagles guard Jack Anderson, former Steelers LB Justin Layne, former Bills DB Nick McCloud and former Jets safety Jason Pinnock.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 31, 2022
nagir
Nyilvan a mi jelenlegi keretunket tekintve!
Meg jatszani is fognak valszeg valamennyit!
Mondjuk valami TE meg kene valahogy
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Egesz pofas kis csapatnak tunik ...Giants claimed four players on waivers: former Eagles guard Jack Anderson, former Steelers LB Justin Layne, former Bills DB Nick McCloud and former Jets safety Jason Pinnock.
nagir
Nyilvan a mi jelenlegi keretunket tekintve!
Meg jatszani is fognak valszeg valamennyit!
Mondjuk valami TE meg kene valahogy
Practice squad returnees:
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) August 31, 2022
QB Davis Webb
WR CJ Board
WR Jaylon Moore
OLB Quincy Roche
CB Harrison Hand
CB Zyon Gilbert
CB Darren Evans
RB Taushaun Corbin
S Trenton Thompson
S Nate Meadors
TE Austin Allen
OT Will Holden
OT Roy Mbaeteka
OL Garrett McGhinn
DL Ryder Anderson
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Giants claimed four players on waivers: former Eagles guard Jack Anderson, former Steelers LB Justin Layne, former Bills DB Nick McCloud and former Jets safety Jason Pinnock.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.Akkor már inkább Firkserre mehetnénk rá, most rakta ki a Falcons.
kristof
Abból a classból nem igazán ültek az első körös TE húzások 😁OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.O is mekkora buko lett basszus...pefig meg ide is almodoztunk rola , hat most osszejohet😀
kristof
yooker
OJ Howardot kirakta a Bills, ez egyrészt sokat elárul a formájáról/munkamoráljáról, de apróért nálunk biztosan elférne.O is mekkora buko lett basszus...pefig meg ide is almodoztunk rola , hat most osszejohet😀
kristof
Azért a game wininning TDnél volt egy oltári nagy holding. Nyilván nem számít, de az egy ordas nagy bírói baki volt.Ah ok, akkor nem csak én láttam így 😀
Haba
Azért a game wininning TDnél volt egy oltári nagy holding. Nyilván nem számít, de az egy ordas nagy bírói baki volt.Jah, annyira látványos volt, h kb lehetetlen volt elnézni, de azért a bírók megoldották..
Haba