New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Kronos
786
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Annyira gyász ez a játékoskeret,ha DJ playoff közelébe viszi ezt a csapatot, van rá esély, hogy megtartsuk!
Rodaron
Nagy mágia lenne....
Barkley biztosan megy, és felesleges is itt tartani, egy közepes futót nem nehéz leakasztani bármikor, normális fal mögött az is hatékony.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Szerintem ez csak ahhoz, hogy működni tudjunk BusinessAsUsual, de én is remélem, hogy jön valaki a secondarybe, Haden jó lenne Adoree mellé.The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.Joe Haden?
Rodaron
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.Joe Haden?
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Egyébként ha a sérülések elkerülik, és a fal is hoz egy stabil átlagot, akkor szerintem is lesz neki 1500 scrimmage yard, mert a TC-ben is folyamatosan passzolták neki a labdát. Ő nem tud a gipszkartonon keresztül futni mint az Ewok Dallasban, neki firkálni kell a playt.gondoljátok valaki nagyobb pénzt fog neki adni? Szerintem max egy ilyen 2,5M garantált ( kiegészítökkel 5M) 1 éves szerzödést kap majd. De szerzödés elötti évben minden játékos extrát hoz. Bold véleményem 1600+ scrimmage yard töle idén. 😛Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
Barkley kizárt. Ha van fal, kis túlzással bárki tud futni, ha nincs, akkor láttuk, h ő sem. Ráadásul az ő sérülés múltjával egyszerűen túl nagy kockázat nagyon megterhelni
vele a capet.
Haba
Toto21
Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Seprű lesz
több mint 2 éve
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?sztem egyiknek sem. kijózanító év lesz véglegesen mindkettejük esetében.
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Toto21
5 961
gondoljátok valaki nagyobb pénzt fog neki adni? Szerintem max egy ilyen 2,5M garantált ( kiegészítökkel 5M) 1 éves szerzödést kap majd. De szerzödés elötti évben minden játékos extrát hoz. Bold véleményem 1600+ scrimmage yard töle idén. 😛Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
Barkley kizárt. Ha van fal, kis túlzással bárki tud futni, ha nincs, akkor láttuk, h ő sem. Ráadásul az ő sérülés múltjával egyszerűen túl nagy kockázat nagyon megterhelni
vele a capet.
Haba
több mint 2 éve
Haba
655
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
vele a capet.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jones esetében igen, Barkley viszont akkor sem kap nálunk nagy pénzt, ha az NFC Top 3 futója lenne, egyszerűen nem prioritás a poszt és szerintem Schoenék is így gondolkodnak.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Mutual agreement volt, nem is szántak neki nagy szerepet Wink rendszerében, kapitány se lett, és paycutot akartak tőle kérni, így nyílván neki nem akaródzott maradni, és középen találkoztunk és felbontottuk a szerződését.Szerintem most lett tiszta neki is ( meg a csapatnak) hogy esetleg kevesebb szerepet fog kapni es ez gyorsan eszkalalodott ...emnyiAn article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
— DC Sports 💯 (@_mattschoen_) September 2, 2022
warr_b
yooker
több mint 2 éve
Szerintem most lett tiszta neki is ( meg a csapatnak) hogy esetleg kevesebb szerepet fog kapni es ez gyorsan eszkalalodott ...emnyiAn article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
warr_b
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Mivel kellene nekünk még legalább két kezdő ember, azt gondolom nem tudunk eltekinteni attól, hogy a nagy szerződéssel rendelkező emberek fizuját kicsit átstruktúráljuk, így hosszabbítva itt tartózkodásukat, vagy drágává tenni elküldésüket jövőre.Ha OBJ nem marad a Rams-nél, és mondjuk lesérül náluk még egy WR, Stafford biztos nagyon örülne egy Golladay trade-nek. Nagyjából ez az egyetlen esély, hogy lássunk még valami hasznot a csávóból.
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Mivel kellene nekünk még legalább két kezdő ember, azt gondolom nem tudunk eltekinteni attól, hogy a nagy szerződéssel rendelkező emberek fizuját kicsit átstruktúráljuk, így hosszabbítva itt tartózkodásukat, vagy drágává tenni elküldésüket jövőre.
több mint 2 éve
Aszonygya erre a művelt fránszia, hogy:An article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
warr_b
Bullshit!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
An article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Jah, hát sajnos nem vagyunk olyan stádiumban, hogy ilyesmin álljon vagy bukjon a szezonunk 😊 tényleg csak azért lepett meg, mert ha kellett volna mondanom 3 olyan embert akit igazán fixnek tartok, akkor ő benne lett volna.Vlm belső hiszti is lehet még lehet majd kiderül, de nem igazán fontos, mert nem a jövő itt ő, még ha szimpi is volt. /lehet tényleg ő akart menni, csapata . Pénze vanDM/ lesz is, így azért nem olyan nagy kibaszas ez keretszűkítés idején.Nem akarunk mi ettől az évtől semmit, a jövőnek pedig itt ebben a rendszerben ő biztos hogy nem lesz alapja, akkor meg minek erőlködni.Ez akár logikus is lehetne, csak azt nem értem akkor hogy miért az utolsó pillanatban lépünk meg egy ilyet, miért nem előbb, ráadásul anyagi szempontból se túl logikus ez + a játékossal is nettó kibaszás. Na mindegy, ez van.
Itt menni fog jövőre Jones, Shepard, szerintem Barkley is, lesz sok pénz és alacsony draftcetli.
ozibozi
Szesze
ozibozi
Szerkesztette: Szesze
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Vlm belső hiszti is lehet még lehet majd kiderül, de nem igazán fontos, mert nem a jövő itt ő, még ha szimpi is volt. /lehet tényleg ő akart menni, csapata . Pénze vanDM/ lesz is, így azért nem olyan nagy kibaszas ez keretszűkítés idején.Nem akarunk mi ettől az évtől semmit, a jövőnek pedig itt ebben a rendszerben ő biztos hogy nem lesz alapja, akkor meg minek erőlködni.Ez akár logikus is lehetne, csak azt nem értem akkor hogy miért az utolsó pillanatban lépünk meg egy ilyet, miért nem előbb, ráadásul anyagi szempontból se túl logikus ez + a játékossal is nettó kibaszás. Na mindegy, ez van.
Itt menni fog jövőre Jones, Shepard, szerintem Barkley is, lesz sok pénz és alacsony draftcetli.
ozibozi
Szesze
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Nem akarunk mi ettől az évtől semmit, a jövőnek pedig itt ebben a rendszerben ő biztos hogy nem lesz alapja, akkor meg minek erőlködni.Ez akár logikus is lehetne, csak azt nem értem akkor hogy miért az utolsó pillanatban lépünk meg egy ilyet, miért nem előbb, ráadásul anyagi szempontból se túl logikus ez + a játékossal is nettó kibaszás. Na mindegy, ez van.
ozibozi
több mint 2 éve
Miért lenne baj? 😊De most baj hogy probaltam kitalalni? Nem ertem...😀Nyilván van oka, de mondjuk ez elsőre akkor is nehezen magyarázható így ebben a formában, főleg hogy a sérülése előtt kb a legjobb védőjátékosunk volt.nem annyira passzolhat a rendszerbe , és látnak fantáziát Crowderben Calitroban , + lehet valóban nem az a formája , nem úgy mozog mint korábban ..kb ezek ami hirtelen szóba jöhetnek , nem hinném hogy történt most valami váratlan csapaton belül,bár az időzítés mindenképp érdekes... ! de majd valamit fog mondani gondolom ő is + remélem látjuk még valahol majd játszaniReméljük így lesz. Viszont ezt a Martinez dolgot finoman szólva se tudom hova rakni.. Oké, hogy még írtam is, hogy Calitro a Jets elleni teljesítményével vélhetően bejátszotta magát az 53-ba, de azért ez erős..Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Amit továbbra is hiányolok az a CB.Nem látom hogy tudnánk bármit kezdeni egy ilyen corner állománnyal úgy hogy a passrush is erősen kérdéses még.
Vobox
Viszont a védelem elég karcsú, a futásokat, jól fogtuk mert abban overall 3.ak voltunk/per game, viszont passban totál szétszedtek minket. Jött Tony Jefferson, aki ismeri a rendszert, kicsit ilyen Logan Ryan típúsú játékos, viszont, egy kezdő CB még mindig nagyon kéne, viszont nincs helyünk a sapka alatt sajna.
Rodaron
csebi
Szesze
Rodaron
Szesze
yooker
Szesze
yooker
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Nem akarunk mi ettől az évtől semmit, a jövőnek pedig itt ebben a rendszerben ő biztos hogy nem lesz alapja, akkor meg minek erőlködni. Itt menni fog jövőre Jones, Shepard, szerintem Barkley is, lesz sok pénz és alacsony draftcetli.
több mint 2 éve
Ez teljesen realisan hangzik amugyArról szólnak a hírek, hogy esetleg maga Martinez kérte, h engedjék el, mert nem lett team captain és kezdett kiszorulni a kezdőből.Kiratuk Martinezt... 😲Lett volna par ember akin nem lepodtem volna meg de ez eleg durva
ironroy
yooker
De lehet, h ez csak pletyka.
Zet
több mint 2 éve
De most baj hogy probaltam kitalalni? Nem ertem...😀Nyilván van oka, de mondjuk ez elsőre akkor is nehezen magyarázható így ebben a formában, főleg hogy a sérülése előtt kb a legjobb védőjátékosunk volt.nem annyira passzolhat a rendszerbe , és látnak fantáziát Crowderben Calitroban , + lehet valóban nem az a formája , nem úgy mozog mint korábban ..kb ezek ami hirtelen szóba jöhetnek , nem hinném hogy történt most valami váratlan csapaton belül,bár az időzítés mindenképp érdekes... ! de majd valamit fog mondani gondolom ő is + remélem látjuk még valahol majd játszaniReméljük így lesz. Viszont ezt a Martinez dolgot finoman szólva se tudom hova rakni.. Oké, hogy még írtam is, hogy Calitro a Jets elleni teljesítményével vélhetően bejátszotta magát az 53-ba, de azért ez erős..Jó ok, nyilván. Csak amire célozni akartam ami nem jött lett le belőle Sorry, hogy a cserecsapatot is tudta forgatni irányítani a mester, vagyis arra gondolok, hogy rendszer szintű alapokat tesznek le.Én nagyjából az összes meccset megnéztem, inkább valahol a középmezőnyben voltunk ilyen szempontból. Viszont ezekből az előszezon statokból teljesen értelmetlen bármilyen komolyabb következtetést leszűrni az éles szezonra vonatkoztatva, mert teljesen fals képet fog adni.csak úgy érzésére mondom, de mintha nálunk a kezdő offense elég sokat lett volna fenn a többiekhez képest.Van egy olyan érzésem,hogy nekünk nem lesz fontos a TE,mert rábízzuk a futókra a rövid passzokat,illetve lehet Shep is tényleg slotba lesz csak és ezzel egyszerre megpróbáljuk DJ-t arra használni amiben jó és ha az OL ad némi időt dobhatja a 20+-t.Egyábként nem tudom, néztétek de a Preseasonben, nekünk volt a legtöbb Offense yards/game, passing yards/game és 5. voltunk a points/game-ben is. Szóval úgy tűnik a play design és a play calling jó lesz, ha cserékkel is képesek voltunk ilyeneket produkálni.
Amit továbbra is hiányolok az a CB.Nem látom hogy tudnánk bármit kezdeni egy ilyen corner állománnyal úgy hogy a passrush is erősen kérdéses még.
Vobox
Viszont a védelem elég karcsú, a futásokat, jól fogtuk mert abban overall 3.ak voltunk/per game, viszont passban totál szétszedtek minket. Jött Tony Jefferson, aki ismeri a rendszert, kicsit ilyen Logan Ryan típúsú játékos, viszont, egy kezdő CB még mindig nagyon kéne, viszont nincs helyünk a sapka alatt sajna.
Rodaron
csebi
Szesze
Rodaron
Szesze
yooker
Szesze
több mint 2 éve
Zet
1 565
Arról szólnak a hírek, hogy esetleg maga Martinez kérte, h engedjék el, mert nem lett team captain és kezdett kiszorulni a kezdőből.Kiratuk Martinezt... 😲Lett volna par ember akin nem lepodtem volna meg de ez eleg durva
ironroy
yooker
De lehet, h ez csak pletyka.