NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Sikerült tehetségteleníteni a rostert rendesen /tisztelet a kivételnek/Egy futón kívül nincs kb 5 ember aki stabil kezdő lehetne egy másik PO contender csapatnál.
több mint 5 éve
Most azt rebesgetik a madarak a Facilityben, hogy mindenképpen olyan HCt akarunk aki nem fog/akar playeket hívni, vagy csak nagyon minimálisat. Olyan edzőt keresünk, akinek a legjobb systemje és programja van. Így azért leszukul a kor, mert McCarthy így kiesik szerintem, és nagyon előtérbe kell Rhule, akit szerintem új atmosphere építésre is használni akarnak. Pont azon gonsolkoztam mostanában, hogy az elmúlt 10-15 év után most lesz először olyan keretunk, amikor nincs kimondottan nagy vezér alak az öltözőben. Se Strahan, se Tuck, se Manning, és Coughlin aki a mentálitast állította be. Szóval ez még jobban felértékeli ennek az offseasonnek a fontosságát, mert most nem csak keretet cserélünk hanem mentalitást is az öltözőben, így ha ezt most elbasszuk akkor tényleg 5-10 évre haza vágjuk magunkat.
több mint 5 éve
Mondjuk ha Bill bácsi hívja fel Mara-t hogy jönne, valahogy nem látom magam előtt ahogy azt mondja neki, hogy bocs, nem kellessz, nekünk már itt van DG... De szerintem ez soha nem fog bekövetkezni, még akkor sem, ha valami csoda folytán Brady visszavonul.Az kellene hozzá első körben hogy Bródy és a pecc útjai szétváljanak, csak utána lenne mozdítható. Minden off seasonban felmerül különböző intenzitással ez a lehetőség.Plusz még kéne hozzá egy hasonló szerepkör, mint Bostonban... Abba pedig DG feleslegessé válna.
ozibozi
nagir
több mint 5 éve
Az kellene hozzá első körben hogy Bródy és a pecc útjai szétváljanak, csak utána lenne mozdítható. Minden off seasonban felmerül különböző intenzitással ez a lehetőség.Plusz még kéne hozzá egy hasonló szerepkör, mint Bostonban... Abba pedig DG feleslegessé válna.
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Az kellene hozzá első körben hogy Bródy és a pecc útjai szétváljanak, csak utána lenne mozdítható. Minden off seasonban felmerül különböző intenzitással ez a lehetőség.
több mint 5 éve
Ez megint előjött. Szerintetek van ra esély? giantswire.usatoday.com/2020/01/05/with-new-england-patriots-future-uncertain-could-bill-belichick-return-york-giants
több mint 5 éve
Mondjuk nem tudom a pont KCnak mi szüksége lenne rá..... egyébként az lenne a legigazságosabb a mostani 8asból, ha ők nyernék...nem lenne süti egy irányított SB I rematch, GB vs KCMin és Kirk W a playoffban.... azért ez gáz. az egyetlen nép, ahol még hisznek a neoprimitívek játékában (pankráció) és továbbjutnak. hát basszák megMondjuk számomra az volt az év vicce h a csupán bírók által tolt packers majdnem NFC első lett. Értem én h 100. év és green baynek jól kell szerepelni de azért eddig azt hittem h vannak határok
vittore
csebi
vittore
több mint 5 éve
nem lenne süti egy irányított SB I rematch, GB vs KCMin és Kirk W a playoffban.... azért ez gáz. az egyetlen nép, ahol még hisznek a neoprimitívek játékában (pankráció) és továbbjutnak. hát basszák megMondjuk számomra az volt az év vicce h a csupán bírók által tolt packers majdnem NFC első lett. Értem én h 100. év és green baynek jól kell szerepelni de azért eddig azt hittem h vannak határok
vittore
csebi
több mint 5 éve
Min és Kirk W a playoffban.... azért ez gáz. az egyetlen nép, ahol még hisznek a neoprimitívek játékában (pankráció) és továbbjutnak. hát basszák megMondjuk számomra az volt az év vicce h a csupán bírók által tolt packers majdnem NFC első lett. Értem én h 100. év és green baynek jól kell szerepelni de azért eddig azt hittem h vannak határok
vittore
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Min és Kirk W a playoffban.... azért ez gáz. az egyetlen nép, ahol még hisznek a neoprimitívek játékában (pankráció) és továbbjutnak. hát basszák megTenesseben, meg a futásban, pl.! 😉
vittore

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Min és Kirk W a playoffban.... azért ez gáz. az egyetlen nép, ahol még hisznek a neoprimitívek játékában (pankráció) és továbbjutnak. hát basszák meg
több mint 5 éve
Nekem kb mindegy. Mindegyik jelölt sokkal potensebbnek tűnik a Mekadu & Shúrmó kettősnél.Hát én például McCarthy-ban nem látok sokkal többet mint a két zseninkben. Ő csak szerencsésebb volt náluk, és egyszer egy klasszisoktól hemzsegő, feltörekvő csapattal nyert egy SB-t, aztán egyből elindult lefelé. Nem arról van szó, hogy valamilyen ok miatt kifutott egy gyengébb idény, hanem fokozatosan lettek egyre szarabbak, úgy, hogy a liga legjobb irányítója vezette őket. Nem tanult semmiből és minden évben ugyanazokat a hibákat követte el. Ezt nem én mondom, hanem a GB fanok és a szakírók. Ráadásul a játékosai sem kedvelték. Szóval jól összeillik DG-vel. Sokatmondó, hogy idén, egy, a korábbinál sokkal halványabb Rodgers-el (aki már szinte az összes veszélyes fegyverét elveszítette) mennyivel eredményesebbek lettek a sajtfejűek...
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: vanek úr
több mint 5 éve
Nekem kb mindegy. Mindegyik jelölt sokkal potensebbnek tűnik a Mekadu & Shúrmó kettősnél.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
kicsit átgondolva most ezeket a jelölteket valahogy hajlanék arra ha NFL tapasztalattal rendelkező edző lenne a választás..McCarthy langyos víz de Martindale pl érdekes lenne. vagy max A KCOC.. Ncaa sztárokat mint Rhule kerülném ha lehet!számomra pont Rhule lenne érdekes, aki talán fel tudná kavarni az állóvizet. valószínűleg mindenkinek örülnék, de senkivel nem lennék elégedett így, hogy az FO maradása miatt nem látok esélyt komoly változásra. sajnos.
yooker
több mint 5 éve
kicsit átgondolva most ezeket a jelölteket valahogy hajlanék arra ha NFL tapasztalattal rendelkező edző lenne a választás..McCarthy langyos víz de Martindale pl érdekes lenne. vagy max A KCOC.. Ncaa sztárokat mint Rhule kerülném ha lehet!
több mint 5 éve
Dalvin Tomlinson is the Giants highest graded player on defense for 2019 with a 78.1 overall grade. That ranks 11th among all interior DL with at least 500 snaps and makes his 3rd consecutive season grading above 78 overall
több mint 5 éve
Rhule érkezik kedden interjúra. Hétfőn a Panthersnél kezd.
több mint 5 éve
Happy 39th Birthday to Eli Manning!
több mint 5 éve
Beszarsz:Azt megtudtuk már hogy kellEric Bieniemy bee-EN-uh-me
Kiejteni a faszi nevét? 😉
ozibozi
Fast Willie
www.pronouncekiwi.com/Eric%20Bieniemy
több mint 5 éve
Azt megtudtuk már hogy kellEric Bieniemy bee-EN-uh-me
Kiejteni a faszi nevét? 😉
ozibozi
több mint 5 éve
Magyarul mi jártunk a legrosszabbul 😊) 😛 (irónia 😊) (mondjuk Pederson még Kovács Sanyival csapatta, ami azért nem mindegy 😊)Schefter szerint ma interjúztok Bienemyvel.
empty taxi— Kevin Patra (@kpatra) December 30, 2019
nagir
több mint 5 éve
Schefter szerint ma interjúztok Bienemyvel.
empty taxi
— Kevin Patra (@kpatra) December 30, 2019

több mint 5 éve
Tulajok gondolkodását ismerve, biztos befutó.Mindezek után egyértelmű lépés McCarthy kinevezése 😀Inkább rajatszasba vitte őt egy HoF Rodgers, egy HoF tagokból is álló OL, meg a Clay Matthews felé sztárok.Aki egy rodgers félével ennyire volt képes, akkor az most fog megtáltosodni vénségére?2009-2016-ig zsinórban rájátszásba jutott. Tudna bőven mit javítani nálunk. Jó HC lehet DJ számára, és lehet Barkley-ból is többet hozna ki.
Hajrá!
ozibozi
Nem olyan szar opció.
GiantsMLBhunter
A GB topicban kifejthetik, hogy évről évre ugyanazokat a hibákat követte el.
Chargers LT
r.baggio
több mint 5 éve
Schefter szerint ma interjúztok Bienemyvel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...