New York Giants

50 feliratkozó

több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Nézzük a pozitivumokat
Barkley hatalmas, élmény a játéka.
Nem szidjuk a birókat.

Többen irták és a tv ben is mondtàk. Sok labdánál szerencséje volt a phillynek. Nekunk meg nem.

Tudjátok, egy jó csapatnak van csak szerencséje. Be kell làtnom, tényleg egy mély gödörben van a csapat és nincs meg a létra. Igaz latszik a fény, és van pàr lelkes srác aki megprobàl kimàszni, de a baj az osszetartás hiánya, szerintem is a tulajdonosi kör, gm, edzői kar bénàzik abban amiért itt tartunk.
Ezt az is mutatja, hogy néha úgy jatszanak a srácok ami fellelkesít másik héten meg egy fogalmatlan cserkész jobb értékelést kapna helyettük. A mitiváció, csapatkohézió szerintem a gond. Nincs meg a csapatért való küzdés, munkahelynek tekintik sokan.
Elemzésekbe soha nem bocsatkoztam, mert nem az én pàlyàm, de Elinàl tényleg bárki jobb lehet, aki mer és akar jobb lenni. Akit pedig beküldenénk helyette az akarni és merni is fog.
Addig is go Giants
több mint 7 éve
Palesz76 New York Giants 524
Nah asszem vagy ittam annyit vagy lenyugodtam annyira hogy megyszólaljak..
1.Wtf
2.Eli SOHA NEM VOLT ennyire belekényszerítve 'brady-passokba'. Amiről minden értelmes ember tudja, hogy NEM AZ Ő MŰFAJA!!!
3.Számokkal vagdalózás nélkül Eli sállal, Eli drafthat sapiban,Eli mezben most jutottam el odáig, hogy nincs az az edzői stáb akivel a Giants forever best QB teljesíteni fog... Sajnos..... A szeretett sportunk változik.
4.Az OL.... Sajnos be kelllátnom hogy egy OFal eredménye függ attól akire vigyáznak!!!
5.IDE NEKEM ÖKÖLKÖZELBE aki egy világ életében nagy, mondhatni jogos CLUTCHpasserr-t erre kényszerít.....
6.az évet elengedtem, Barkley draftolása úgy gondolom rendben, nekünk akiknek GiantSzíve vanmeg max két év mire trophy lesz
Vobox
Lesz az 12 év is...😀
ParadSEC
Ne nevess, ti is ràléptetek erre az útra. És mi előrébb járunk. 😁
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 331 — Patriots fan
1.Wtf
2.Eli SOHA NEM VOLT ennyire belekényszerítve 'brady-passokba'. Amiről minden értelmes ember tudja, hogy NEM AZ Ő MŰFAJA!!!
3.Számokkal vagdalózás nélkül Eli sállal, Eli drafthat sapiban,Eli mezben most jutottam el odáig, hogy nincs az az edzői stáb akivel a Giants forever best QB teljesíteni fog... Sajnos..... A szeretett sportunk változik.
4.Az OL.... Sajnos be kelllátnom hogy egy OFal eredménye függ attól akire vigyáznak!!!
5.IDE NEKEM ÖKÖLKÖZELBE aki egy világ életében nagy, mondhatni jogos CLUTCHpasserr-t erre kényszerít.....
6.az évet elengedtem, Barkley draftolása úgy gondolom rendben, nekünk akiknek GiantSzíve vanmeg max két év mire trophy lesz
Vobox
Lesz az 12 év is...😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 113 — Invisible man
max két év mire trophy lesz
Vobox
Félve kérdezem meg. Szerinted egy jó QB draftnyira vagytok a trophytól?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Vobox New York Giants 654
1.Wtf
több mint 7 éve
Vobox New York Giants 654
Virág elvtárs a mi bosszunk omameh miatt 😀
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az a gif meg önmagában elborzasztó látvány.
iktriad
Pedig nagyjából ez volt az általános nála.. de a hihetetlen inkább az, h mi kénytelenek voltunk ezt éveken keresztül nézni. Mondjuk az se kisebb szenzáció, ha ezek után valahol kezdő lesz.
Szesze
G-nak be lehetne rakni ilyen testsúllyal hátha, vagy ott sem ment nálatok?
kapitnono
Guard poszton megvagyunk. LT poszton nincs senki szinte már bevethető sajnos.
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 036 — WHO DAT!!!!
iktriad
Pedig nagyjából ez volt az általános nála.. de a hihetetlen inkább az, h mi kénytelenek voltunk ezt éveken keresztül nézni. Mondjuk az se kisebb szenzáció, ha ezek után valahol kezdő lesz.
Szesze
G-nak be lehetne rakni ilyen testsúllyal hátha, vagy ott sem ment nálatok?

több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Felkészül Lauletta? Vagy hány szar meccs kell még, hogy "kipróbáljuk" ? Teher alatt nő a pálma ugye 🌴
ironroy
Kaepernick még elérhető
Rodaron
Viccnek is rossz, szerintem Eli kap 2-3 meccset aztán benyomják Laulettat
ironroy
Nyílván az volt. De ilyenkor jönne az, hogy akkor Webb még talán mutathatott volna is valamit. Meglátjuk mi lesz, de úgy érzem ha nem lesz jó a QB class 2019-ben akkor nem fogunk érte menni és inkább tradelünk valakiért.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Szesze
A régi-új pozíciós edzőjét egyenesen imádni fogja....
 twitter.com/geoffschwartz/status/1050127760625160195
És vica-versa

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
iktriad
több mint 7 éve
Közben Ereck Flowers kikötött nálunk. És mivel a jelenlegi kezdő LT-nk valójában a csere cseréje, aki ráadásul leginkább RG (és a múlt vasárnapi Chiefs meccsig össz-vissz 4 playben játszott támadásban eddig NFL karrierje során), hamarosan kiköthet nálunk akár a kezdőben is.

Na mentem a lavorért, mert mindjárt jön fel a vacsorám....
iktriad
azért ez nem semmi..
Szesze
Amit bemutatott ellenünk a szezonnyitón, már diszkvalifikálja őt a szememben. A Calais Campbell-es nyilatkozat ("azt hittem speed rusher") meg csak a hab volt a tortán. És tényleg karnyújtásnyira van a kezdő LT posztról, mert a csere cseréje van előtte, akinek a vasárnapi Cowboys elleni meccs lesz az első olyan, amin kezd... És ugyebár mint írtam, Walker valójában RG.
iktriad
hát részvétem.. amit ellenetek bemutatott az volt a jellemző az egész pályafutására, az elmúlt évtized egyik legnagyobb bustja nálunk az fix, nem tudom elképzelni hogy máshol meg tudjon újulni
Szesze
Az új csapattársai közül valaki azért bízik benne. 😊
 twitter.com/Aesj88/status/1050820630088740864
Mondjuk lehet csak most ütött be a gyógyszer Seferain-Jenkinsnél. (Visszatérős IR-re került a héten egy hasfal sérülés miatt. 😊 ). Az a gif meg önmagában elborzasztó látvány.

több mint 7 éve
Közben Ereck Flowers kikötött nálunk. És mivel a jelenlegi kezdő LT-nk valójában a csere cseréje, aki ráadásul leginkább RG (és a múlt vasárnapi Chiefs meccsig össz-vissz 4 playben játszott támadásban eddig NFL karrierje során), hamarosan kiköthet nálunk akár a kezdőben is.

iktriad
azért ez nem semmi..
Szesze
Amit bemutatott ellenünk a szezonnyitón, már diszkvalifikálja őt a szememben. A Calais Campbell-es nyilatkozat ("azt hittem speed rusher") meg csak a hab volt a tortán. És tényleg karnyújtásnyira van a kezdő LT posztról, mert a csere cseréje van előtte, akinek a vasárnapi Cowboys elleni meccs lesz az első olyan, amin kezd... És ugyebár mint írtam, Walker valójában RG.
iktriad
hát részvétem.. amit ellenetek bemutatott az volt a jellemző az egész pályafutására, az elmúlt évtized egyik legnagyobb bustja nálunk az fix, nem tudom elképzelni hogy máshol meg tudjon újulni
több mint 7 éve

iktriad
azért ez nem semmi..
Szesze

több mint 7 éve

iktriad
azért ez nem semmi..
több mint 7 éve

több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Felkészül Lauletta? Vagy hány szar meccs kell még, hogy "kipróbáljuk" ? Teher alatt nő a pálma ugye 🌴
ironroy
Kaepernick még elérhető
Rodaron
Viccnek is rossz, szerintem Eli kap 2-3 meccset aztán benyomják Laulettat
több mint 7 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2018%2F1011%2Fr444745_2_1296x729_16-9.jpg
The erosion of Eli: The Giant problem with the franchise QB
Eli Manning doesn't have bad numbers on the surface, but a closer look -- and the win column -- reveal deeper-seated problems that are hard to ignore.
több mint 7 éve
Rodaron New York Giants 2 149
ironroy
Kaepernick még elérhető
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 296
Lehet az sem lenne baj, ha nem egy életéért küzdő ember lenne az aki dönt a
Világ Top ‘nagyon Elején’található Franchise sorsáról/drukkolunk neki szívből/ de ha már a tulajokról kiderült, hogy nem biztos, hogy apjuk kaliberű legénykék, valakinek irányítani is kellene.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Lehet fikázni Eli-t reggelig, de itt évek óta nincs fala, nem volt mobilis fajta soha, hogy ezt ellensúlyozza, de ő úgy játszik ahogy kérik tőle, és még nem is jól sajna, de Ha ez a hívás, akkor ez lesz, már áthívni sem meri a játékot csak nagyritkán. Eljárt felette is az idő, de Jóval nagyobb gond nála az edzői stáb akik ezt tudják felmutatni ezzel a játékosállománnyal. Elterelhetjük a figyelmet a problémáról egy bűnbak kereséssel, de a végén úgyis kiderül hogy sajna alkalmatlanok erre a feladatra és “mehetnek vissza a balett a ugrálni”. Eli meg visszavonul és ha nem is 5, de 10 éven belül HOF lesz, ezeknek meg a nevére sem fogunk emlékezni.
ozibozi
Senki nem azt mondta hogy csak ő a hibás, de 22 millát eszik a capből, na akármennyire szar a fal és a hívás ezért a pénzért kurva kevés.
És lehet az ő pénzét kéne nyáron falra koltenetek,ha sikerül QBt húzni .
Toca
Ez Így van, de ez nem az ő sara, hanem aki ezt kifizeti. Szándékot se hallottunk egész idáig hogy itt változzon vlm. Azért azt ne várjuk el senkitől hogy magától lemond sokmillió akármitől. Ezért vannak erre szakosodott szakemberek.mellesleg ismerjük a hála fogalmát, NFL körökben/is/
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Lehet fikázni Eli-t reggelig, de itt évek óta nincs fala, nem volt mobilis fajta soha, hogy ezt ellensúlyozza, de ő úgy játszik ahogy kérik tőle, és még nem is jól sajna, de Ha ez a hívás, akkor ez lesz, már áthívni sem meri a játékot csak nagyritkán. Eljárt felette is az idő, de Jóval nagyobb gond nála az edzői stáb akik ezt tudják felmutatni ezzel a játékosállománnyal. Elterelhetjük a figyelmet a problémáról egy bűnbak kereséssel, de a végén úgyis kiderül hogy sajna alkalmatlanok erre a feladatra és “mehetnek vissza a balett a ugrálni”. Eli meg visszavonul és ha nem is 5, de 10 éven belül HOF lesz, ezeknek meg a nevére sem fogunk emlékezni.
ozibozi
Senki nem azt mondta hogy csak ő a hibás, de 22 millát eszik a capből, na akármennyire szar a fal és a hívás ezért a pénzért kurva kevés.
És lehet az ő pénzét kéne nyáron falra koltenetek,ha sikerül QBt húzni .
több mint 7 éve
Zet New York Giants 1 989
ozibozi
Teljesen egyetértek ezzel. Miféle Bajusz2.0 hívásai és gameplan-je van az edzői karnak? Kritikán aluli. Ahogy az is, amikor a védelem simán bukja a 3&14, 3&8-akat.
több mint 7 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 7 éve
Ez mind igaz, de bárki is jön nem lehet egy ucsó fal mögé tenni őt sem, mert. Biztos volt többször hogy ő cseszte el, láttuk, de itt az egész koncept szar, és ha ő hozná a maxot magábòl az is csak szoros vereségeket eredményezne hosszútávon. Arról meg hogy ilyen 3-5 éves távlatban ott vagyunk a top dropban, na arról aztán főleg nem tehet.