NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
49
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mims koronás, viszont be van oltva így van esélye h vasárnap pályára léphessen.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Hall ha ilyen utemben fejlodik lehet belole CB1 szerintem, de nyilvan minel jobbat kene szereznunk, mondjuk en oda mindenkeppen FA-rol hoznek. A TE-nek mindenkeppen prioritasnak kell lennie, en rogton az elso pickel is vinnek akar, ebben a scheme-ben bun ilyen kaliberu TE-ekkel felallni mint akikkel mi operalunk. A DL-nek azert Lawson kivalasaval nagyon kihuztak a meregfogat, ha o visszajon akkor mashogy fog ez kinezni, de moge kene meg ember, az lenne a legjobb ha Huff tovabbfejlodne. Az OL-el ugy vagyok, hogy azt se bannam ha egy korai picket szannank RG vagy RT posztra de talan ligaatlag emberek is megtennek oda. Az LB meg a Safety sor jo nagy kerdojel, legjobb ami tortenhet itt hogy Davis osszekapja magat es csak SS-t kell talalnunk, meg az ifju Safety-LB hybridekkel Sherwood-al meg Hamsah-val fingom sincs hogy mi lesz, vagy hogy mi a terv.Pontosan. A lényeg h Hall és Carter fejlődjön, hogy jövőre egy CB1 kelljen csak valahonnan. Offseason elején úgy voltunk ugye h idén kerüljön sor az offense feltöltésére és jövőre jöhetne a defense, csak hát khmm izé. 😀Raadasul az a vicc, hogy a CB sor nyujtja magasan a legjobb teljesitmenyt mikozben nem kicsit lesajnaltuk oket szezon elott.YikesPass defenset sztem ide tettük volna szezon elején, de a run D# az nagyon durva azért... 😀
twitter.com/BrianCoz/status/1458050750504898563?t=5nlDfA6Wyp9W4rWsaGaEtw&s=19
Apex
Beki
Apex
QB, RB1 és a WR corp nagyjából adott, de a fal jobb oldala fényezésre szorul és egy elkapó TE sem ártana + h Wilson ne bust látszatot keltsen.
Védelemben DL, Mosley és Hall+Carter adott lesz. Csak ugye oda kell érni a QBhez, vagy kajálni fogjuk a yardokat.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pontosan. A lényeg h Hall és Carter fejlődjön, hogy jövőre egy CB1 kelljen csak valahonnan. Offseason elején úgy voltunk ugye h idén kerüljön sor az offense feltöltésére és jövőre jöhetne a defense, csak hát khmm izé. 😀Raadasul az a vicc, hogy a CB sor nyujtja magasan a legjobb teljesitmenyt mikozben nem kicsit lesajnaltuk oket szezon elott.YikesPass defenset sztem ide tettük volna szezon elején, de a run D# az nagyon durva azért... 😀
Apex
Beki
Apex
QB, RB1 és a WR corp nagyjából adott, de a fal jobb oldala fényezésre szorul és egy elkapó TE sem ártana + h Wilson ne bust látszatot keltsen.
Védelemben DL, Mosley és Hall+Carter adott lesz. Csak ugye oda kell érni a QBhez, vagy kajálni fogjuk a yardokat.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Raadasul az a vicc, hogy a CB sor nyujtja magasan a legjobb teljesitmenyt mikozben nem kicsit lesajnaltuk oket szezon elott.YikesPass defenset sztem ide tettük volna szezon elején, de a run D# az nagyon durva azért... 😀
Apex
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
YikesPass defenset sztem ide tettük volna szezon elején, de a run D# az nagyon durva azért... 😀
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
Yikestwitter.com/BrianCoz/status/1458050750504898563?t=5nlDfA6Wyp9W4rWsaGaEtw&s=19
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Morsteadet kivágtuk tegnap, bár őszintén szólva jobb volt, mint Mann.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ezt így itt hagyom és élvezzük a látványt... nem tudom mikor láttam ilyet utoljára: www.espn.com/nfl/stats/team/_/view/offense/stat/passing/table/passing/sort/netPassingYardsPerGame/dir/descA Tampa csupán 200,1 yarddal passzol többet meccseként a Chicagónál? Nice
Beki
több mint 3 éve
Apex
2 981
Rálestem azért, hogy állunk eme téren (snap count a pass rush snap count PFF szerint)Huff-nak ha jól emlékszem a pass rush winrate mutatója egész fasza helyen állt(top 10) az első 4 meccs után, annak fényében mondtam, hogy ő azért sokkal jobb teljesítményre képes mint a többiek, meg szerintem ez érződött is a meccseken azért.
.
EDGE:
Lawson: 176 snap, 0 sack, 2 QB hit, 7 QB hurry, 0 leütött passz
Tim Ward: 60 snap, 0 sack, 0 QB hit, 1 QB hurry, 2 leütött passz
Zuniga: 23 snap, 1 sack, 0 QB hit, 0 QB hurry, 0 leütött passz
Huff: 164 snap, 2 sack, 5 QB hit, 4 QB hurry, 0 leütött passz
JFM: 223 snap, 4 sack, 6 QB hit, 18 QB hurry, 0 leütött passz
DT:
Rankins: 207 snap, 2 sack, 3 QB hit, 6 QB hurry, 0 leütött passz
Shepherd: 96 snap, 0 sack, 5 QB hit, 1 QB hurry, 0 leütött passz
Fatukasi: 164 snap, 0 sack, 4 QB hit, 7 QB hurry, 0 leütött passz
QW: 204 snap, 4.5 sack, 3 QB hit, 14 QB hurry, 1 leütött passz
Igazából jól mutatja ez is, amit edig beszéltünk. Megy a DL rotáció szépen, ahogy ígérték is, de edge-ben elférne Carl Lawson bőven. Az meglep azért h Fatukasi ennyiszer támadta az ellen QBt, leg is szemmel nem volt feltűnő.
Beki
több mint 3 éve
Apex
2 981
Ezt így itt hagyom és élvezzük a látványt... nem tudom mikor láttam ilyet utoljára: www.espn.com/nfl/stats/team/_/view/offense/stat/passing/table/passing/sort/netPassingYardsPerGame/dir/descRitka látvány, legutoljára talán Fitzi 15-ös évében volt ilyen. Csak jó lenne ha ezeket a statokat hoznánk a "Franchise QB-nkal" is 😀
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt így itt hagyom és élvezzük a látványt... nem tudom mikor láttam ilyet utoljára:
több mint 3 éve
Apex
2 981
JD GM karrierjének eddigi legjobb döntése volt megszabadulni Darnoldtól. Az a 3. INT summázott mindent... kifele mozgásból, hátsó lábról a jó helyen levő JC Jacksonnak passzolt... 😀"Darnold igen is jó és Sewell-t kellett volna Draftolni, majd meglátjátok!!!4!4néégy!!"
Beki
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Azért ez elég kétélü fegyver... tök fasza, h el tudjuk cserélni a piacképes jatékosaink de attóp még nem lesz jobb a csapatAdams szerencsére a legjobbkor lett tradelve... kezdtek előjönni IRL is a nagyképűség jelei nála, fejben bőven volna mint rendbe rakni nála, de ez már legyen a Seahawks dolga. LW trade ellenértéke akkor jónak tűnt, azóta volt egy jó szezonja, megkapta a nagy lóvét, idén is jól halad, sokféle szempontból lehet ezt értékelni, főleg ha Davis vagy Zuniga leg jól játszana... (passz h melyikük jótt abból a 3. körből).JD GM karrierjének eddigi legjobb döntése volt megszabadulni Darnoldtól. Az a 3. INT summázott mindent... kifele mozgásból, hátsó lábról a jó helyen levő JC Jacksonnak passzolt... 😀jetsxfactor.com/2021/10/19/joe-douglas-ny-jets-trades/
Beki
nemkismiska
Az külön öröm h McLendon jó helyre került és SB-t is nyert, megérdemelte.
Beki
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Adams szerencsére a legjobbkor lett tradelve... kezdtek előjönni IRL is a nagyképűség jelei nála, fejben bőven volna mint rendbe rakni nála, de ez már legyen a Seahawks dolga. LW trade ellenértéke akkor jónak tűnt, azóta volt egy jó szezonja, megkapta a nagy lóvét, idén is jól halad, sokféle szempontból lehet ezt értékelni, főleg ha Davis vagy Zuniga leg jól játszana... (passz h melyikük jótt abból a 3. körből).JD GM karrierjének eddigi legjobb döntése volt megszabadulni Darnoldtól. Az a 3. INT summázott mindent... kifele mozgásból, hátsó lábról a jó helyen levő JC Jacksonnak passzolt... 😀jetsxfactor.com/2021/10/19/joe-douglas-ny-jets-trades/
Beki
nemkismiska
Az külön öröm h McLendon jó helyre került és SB-t is nyert, megérdemelte.
több mint 3 éve
nemkismiska
226
JD GM karrierjének eddigi legjobb döntése volt megszabadulni Darnoldtól. Az a 3. INT summázott mindent... kifele mozgásból, hátsó lábról a jó helyen levő JC Jacksonnak passzolt... 😀jetsxfactor.com/2021/10/19/joe-douglas-ny-jets-trades/
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
JD GM karrierjének eddigi legjobb döntése volt megszabadulni Darnoldtól. Az a 3. INT summázott mindent... kifele mozgásból, hátsó lábról a jó helyen levő JC Jacksonnak passzolt... 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kemény, hogy a Colts ellen a DL 1 sack (az sem adnám meg, de ez van), 2 QB hit és 6 QB hurry-t tudott produkálni és ez 2 játékos nevéhez fűződik...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Rálestem azért, hogy állunk eme téren (snap count a pass rush snap count PFF szerint)Azert Huff mint pass rusher lenyegesen jobb mint a tobbiek, rajta kivul meg JFM aki so-so tud onnan nyomast generalni de a tobbiek azert nem kepviselnek tul magas minoseget. Sajnos ez van ha egy elit belso OL van ellenunk es Q-t meg Rankinst megfogjak belul, edge-rol nem fog nyomas erkezni, foleg Huff nelkul.Nyilván tudjuk, hogy belülről csak QW és Rankins tud nyomást generálni, viszont széleken azért Huff mellett JFM, Lawson, Ward és Zuniga is ott van (Shepherd-öt szándékosan hagytam ki, mert a szerencsétlenje csak a büntiket gyűjti 😀 ). Vmi ott JFM hosszabbítása környékén megrottyant az egységnél.Pressures per game by #Jets' DT + EDGEKurvára érződik Lawson hiánya, meg ugye utolsó két meccsen Huff se játszott, annyira nem meglepő ez, bár azért a 32.-et akkor sem indokolja
Weeks 1-5: 15.8 (9th / 32)
Weeks 7-9: 7.7 (32nd / 32)
Beki
Apex
Emellé még jön a Colts ellen, amit a front seven kajált futások terén is...
Beki
Apex
.
EDGE:
Lawson: 176 snap, 0 sack, 2 QB hit, 7 QB hurry, 0 leütött passz
Tim Ward: 60 snap, 0 sack, 0 QB hit, 1 QB hurry, 2 leütött passz
Zuniga: 23 snap, 1 sack, 0 QB hit, 0 QB hurry, 0 leütött passz
Huff: 164 snap, 2 sack, 5 QB hit, 4 QB hurry, 0 leütött passz
JFM: 223 snap, 4 sack, 6 QB hit, 18 QB hurry, 0 leütött passz
DT:
Rankins: 207 snap, 2 sack, 3 QB hit, 6 QB hurry, 0 leütött passz
Shepherd: 96 snap, 0 sack, 5 QB hit, 1 QB hurry, 0 leütött passz
Fatukasi: 164 snap, 0 sack, 4 QB hit, 7 QB hurry, 0 leütött passz
QW: 204 snap, 4.5 sack, 3 QB hit, 14 QB hurry, 1 leütött passz
Igazából jól mutatja ez is, amit edig beszéltünk. Megy a DL rotáció szépen, ahogy ígérték is, de edge-ben elférne Carl Lawson bőven. Az meglep azért h Fatukasi ennyiszer támadta az ellen QBt, leg is szemmel nem volt feltűnő.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Azert Huff mint pass rusher lenyegesen jobb mint a tobbiek, rajta kivul meg JFM aki so-so tud onnan nyomast generalni de a tobbiek azert nem kepviselnek tul magas minoseget. Sajnos ez van ha egy elit belso OL van ellenunk es Q-t meg Rankinst megfogjak belul, edge-rol nem fog nyomas erkezni, foleg Huff nelkul.Nyilván tudjuk, hogy belülről csak QW és Rankins tud nyomást generálni, viszont széleken azért Huff mellett JFM, Lawson, Ward és Zuniga is ott van (Shepherd-öt szándékosan hagytam ki, mert a szerencsétlenje csak a büntiket gyűjti 😀 ). Vmi ott JFM hosszabbítása környékén megrottyant az egységnél.Pressures per game by #Jets' DT + EDGEKurvára érződik Lawson hiánya, meg ugye utolsó két meccsen Huff se játszott, annyira nem meglepő ez, bár azért a 32.-et akkor sem indokolja
Beki
Apex
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nyilván tudjuk, hogy belülről csak QW és Rankins tud nyomást generálni, viszont széleken azért Huff mellett JFM, Lawson, Ward és Zuniga is ott van (Shepherd-öt szándékosan hagytam ki, mert a szerencsétlenje csak a büntiket gyűjti 😀 ). Vmi ott JFM hosszabbítása környékén megrottyant az egységnél.Pressures per game by #Jets' DT + EDGEKurvára érződik Lawson hiánya, meg ugye utolsó két meccsen Huff se játszott, annyira nem meglepő ez, bár azért a 32.-et akkor sem indokolja
Beki
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
Pressures per game by #Jets' DT + EDGEKurvára érződik Lawson hiánya, meg ugye utolsó két meccsen Huff se játszott, annyira nem meglepő ez, bár azért a 32.-et akkor sem indokolja
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pressures per game by #Jets' DT + EDGEWeeks 1-5: 15.8 (9th / 32)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
WatNem vagyok benne biztos h a balfaszok megneztek egyaltan a meccset...
twitter.com/PFF_Jets/status/1456663049822216198
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
Wattwitter.com/PFF_Jets/status/1456663049822216198
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Bakker... Maye sérülését rossz nézni amúgy, hogy egy ártalmatlan szituáció és bumm szakadt is az Achilles.