New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 117 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Plot twist.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk a Stafford hir nekunk abban az esetben franko, ha Darnold mellett dont az FO: az 1/2 miatt.
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Nem win-now uzemmodban van a Jets, mi ertelme tradelni egy 32 eves QBert foleg az 1/2-ot? Hagyjuk az ilyet...
Stafford legjobb helye a Frisco vagy a Colts perpill.
Beki
Neked Fields vagy Wilson inkább a választottad?
S ha igen miért az egyik és miért nem a másik?
tüsi91
Én nagyon szeretem Stafford játékát de a kulcs amit Beki írt, nincs értelme elhozni a kora miatt, akkor inkább valamelyik újonc (vagy Watson de őt tartom hogy a Texans nem engedi). Az hogy melyik legyen az meg lutri, nézzük vissza az elmúlt 3-4 év első körös QBjaira miket irtak a nagy szakértők a draft elött és mennyire nem az a sorrend vált be...

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem win-now uzemmodban van a Jets, mi ertelme tradelni egy 32 eves QBert foleg az 1/2-ot? Hagyjuk az ilyet...
Beki
tüsi91
Hatarozottan Wilson.
Rengeteg cikket olvastam es pont heten Connor Hughes is kidobott egyet az Athleticen h mi varhato Shanahan fele offenseben es ugyan nem vegeztem meg a korabban bedobott Wilson osszes passz videoval, de egyertelmu h o a tokeletes match a Jets szamara.
Fieldsben ugyanakkor Haskins fele bustot latok (nem a viselkedese miatt). Ugyanakkor ki kell emelni h Wilson keves meccset tolt eros vedelem ellen.
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Hozzuk el mindekttőt (Staffordot és Watsont is) van elég tőkénk hozzá!! Aztán tegyük meg Darnoldot kezdőnek 😁 welcome at Jets 😊)))

Green is green
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 834 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

empty taxi
Egyébként elolvasva a teljes cikket, ezt csak Miami-Jets vonatkozásban írja nem?

Bár az még el is menne szódával, hogy Watson a teljes ligából a Jetset tekinti no1 célpontnak mert van tőke, de ezt a mondatot egyszerűen nem tudom komolyan venni: "He really wants to move to the AFC East."

Elképzelem, ahogy épp napozik a yachtján, és az AFC keleti divíziójáról fantáziál.
Cruyffista
Közben koktélt szurcsöl és BB-vel tárgyal 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Hat..erdekes offseasonnek nezunk elebe az fix

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Stafford menne a motor cityből, a Lions várja a hívásokat... 32 éves a srác, 5-7 éve bőven lehet.
Én dobnám érte az 1/2-t. Én mondjuk többre tartom őt mint az átlag talán, de Fields és Wilson csak talán lesznek olyan QB-k mint Matyi. Watsonért borítani kell a házat szvsz, Matyiért ha odaadja a csapat az 1/2-t szerintem elég is lehet.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

empty taxi
Egyébként elolvasva a teljes cikket, ezt csak Miami-Jets vonatkozásban írja nem?

Bár az még el is menne szódával, hogy Watson a teljes ligából a Jetset tekinti no1 célpontnak mert van tőke, de ezt a mondatot egyszerűen nem tudom komolyan venni: "He really wants to move to the AFC East."

Elképzelem, ahogy épp napozik a yachtján, és az AFC keleti divíziójáról fantáziál.
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 066 — Jó ötletnek tűnt!
Tehat a media tolja h Watson idejonne es h Darnold lesz a kezdo QB 2021-ben...tehat QBt huzunk 1/2-re. Atlatok en a szitan, tul kiszamithatoak vagyunk.
Beki
Akkor DT 1/2 😀
Wester
aki afrikai

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Tehat a media tolja h Watson idejonne es h Darnold lesz a kezdo QB 2021-ben...tehat QBt huzunk 1/2-re. Atlatok en a szitan, tul kiszamithatoak vagyunk.
Beki
Akkor DT 1/2 😀

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 740 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerintem Watson nagy előrelépés lenne!
Az #O személyzete korrekt, Salah meg majd összerántja a #D-t!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 151
Szvsz a Jets és a Dolphins a 2 legjobb helyzetben levő csapat, ha Watson traderől beszélünk. Nálam sok kérdés nem lenne, hogy a Phinshez akarnék menni, mert előrébb járnak az építkezésben sokkal.
Beki
De a Dolphins nem biztos, hogy akarja Watsont. Simán lehet, hogy Tuával terveznek és az 1. körös pick-ekből inkább körülette erősítik a csapatot.
Zotya86
Ennyi erővel a Jets sem akarhatja őt és simán tervezhetnek Darnolddal még egy évet. 😛
Lekapcsolták a dolgokat a Phinsnél is, ha vállalható áron sem akarnák Watsont Tua helyett. 😀
Beki
Kérdés, hogy nekik mi a vállalható ár... btw Tuának szerintem sokkal jobb esélye van még rá, hogy franchise QB-vé váljon, mint Darnoldnak.
Zotya86
Jó kérdés.
Watsonról már van elég anyag, Flores meg már ismeri is mint ellenfelet, Tuáról is alkothatott egy képet...
Simán bedobhatják cserealapnak egy elsőkörös picket megspórolva, ráadásul a partner is nyer vele, mert olcsó és potenciálja még mindig van.

A Dolphins meg kb. 1-2 évet előrébb ugrott, mert van egy kipróbált és TOP5-10-es irányítója, egyből jobb tárgyalási pozícióban vannak, ha elkapót akarnak szerezni a piacról vagy draftolni.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ALL GASE, NO BRAKE
Apex
Wester
több mint 5 éve
ALL GASE, NO BRAKE
Apex

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
ALL GAS, NO BRAKE

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Zotya86 New York Jets 225
Szvsz a Jets és a Dolphins a 2 legjobb helyzetben levő csapat, ha Watson traderől beszélünk. Nálam sok kérdés nem lenne, hogy a Phinshez akarnék menni, mert előrébb járnak az építkezésben sokkal.
Beki
De a Dolphins nem biztos, hogy akarja Watsont. Simán lehet, hogy Tuával terveznek és az 1. körös pick-ekből inkább körülette erősítik a csapatot.
Zotya86
Ennyi erővel a Jets sem akarhatja őt és simán tervezhetnek Darnolddal még egy évet. 😛
Lekapcsolták a dolgokat a Phinsnél is, ha vállalható áron sem akarnák Watsont Tua helyett. 😀
Beki
Kérdés, hogy nekik mi a vállalható ár... btw Tuának szerintem sokkal jobb esélye van még rá, hogy franchise QB-vé váljon, mint Darnoldnak.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
Zotya86
több mint 5 éve
Zotya86 New York Jets 225
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Saleh says they will mainly be a 43 defense, as they were in SF.
Beki
Ehhez még annyit, hogy meghallgatva 2 rádiós nyilatkozatát még Saleh-nak:
Anderson tuti lapát, nem illik rá abszolút, amit elvárnának + nagy cap hit.
Belül Fatukasi és QW pusztítani fog, emellett Myers, Shepherd, Huff és Zuniga is ott van. Nem feltétlenül piszkálnám a DL-t, de ha lesz rá resource, akkor egy jobb pass rusherrel pofás lenne ez a DL azért.
Mosley nem tudom hova fog illeszkedni a 3 LB-s rendszerben, de valahol találni kell helyet neki. 😀 Hewitt nem hiszem h jönne vissza, de 2 kezdőt le kellene akasztani még vhonnan.
Az OL-ben meg úgy érzem h Lewis és GvR repül. McGovern lóvé miatt + szezon végi javulása miatt marad, Becton felé láttuk h ment a futás rendesen (pass protban azért volt hiba, de sokat fejlődhet még), illetve Fant is jól tette a dolgát.
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 072 — no es importante
Offensive/Deffensive assistantból miért kell 3-3? Ők mit csinálnak pontosan? Vagy Ők is egyfajta position coachok, csak nincsenek még külön megnevezve?
Lucifer
nem, ők általában az ellenfelet térképezik fel, milyen tendenciák figyelhetők meg a játékhívásoknál, matchupok, stb. - de lehet, hogy valamelyikből pozíciós edző lesz, csak még nem dőlt el, pontosan melyik egységé

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal