New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
ESPN-en alábbi csapatokat említette Schefter: #Washington, #Colts, #Panthers, #49ers, ‘among others’

Beki
Ráernek... amugy aPatsen se lepodnek meg
Pityu Gyor
Nem feltétlenül érnek rá, ha esetleg a tradelési hullám elindulna. Meg am sincs itt min gondolkozni: bízom benne h Saleh és LaFleur sem azért dolgozott hosszú éveket, hogy most a megbukott Darnolddal kelljen bohóckodniuk és 1 évet elcsesszenek feleslegesen.
Beki
Ez érthető, csak akkor QB draft egy defensive minded rookie HC-val?

Rexy 2.0?
Amadeus
De most komolyan... defensive minded?Mert eddig csak a védelemben volt feladata akkor a támadáshoz not-minded? Nomeg szép kis stábja van offensive minddal... sz@r ügy, hogy általában valaki a labda egyik oldalán lépked előre a ranglétrán de attól miért lenne féloldalas edző? Valaki tudja h Arians offensive-mind? Mégis Bowlesszal sajnos jól tolták tegnap. Harboro milyen mind eredetileg? És Payton? BB defensive mind volt mikor Randy Moss rekordokat döntött 2007ben?

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OTC-n frissítették a cap space becslést (180.5M cappel számolva): ~68 misivel rugaszkodhatunk neki az FA-nak.
A safety fr tag egész baráti 10.5M lenne, azt még rá is lehet pakolni Maye-re, ha nem születe egyezség.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Saleh több nyilatkozatban is pontosan elmondta milyen offense sémát szeretnének futtatni. Ha Darnold mellett is döntenek és JD erősít iOL és célpontokon is, kérdés h az új séma el tudja maszkolni Sam bénaságait?

1. leragad az első célpontnál
2. szar döntések
3. pontatlan passzok
4. üres célpontok nem észrevétele
stb
Ezeket nem hiszem h LaFleur-ék egy 4. évét kezdő QBnál tudnák kijavítani. Darnold jelenleg még a Sanchez szintű game manager QBt sem tudná megütni, aki körül jó offense volt és elit védelem segítette anno.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ESPN-en alábbi csapatokat említette Schefter: #Washington, #Colts, #Panthers, #49ers, ‘among others’

Beki
Pityu Gyor
Nem feltétlenül érnek rá, ha esetleg a tradelési hullám elindulna. Meg am sincs itt min gondolkozni: bízom benne h Saleh és LaFleur sem azért dolgozott hosszú éveket, hogy most a megbukott Darnolddal kelljen bohóckodniuk és 1 évet elcsesszenek feleslegesen.
Beki

Rexy 2.0?
Amadeus
Semmi egyéb elfogadható opció nincs jelenleg, Darnold sem az. Ott vagy 1/2-őn, új HC, nem fogsz Darnoldnak újabb 1 évet adni (am is mire?), majd utána 5. éves opciót nem lehívva elengedni őt. Ha utóbbit választják megérdemlik a sorsukat...Az ég világon nincs értelme h Darnolddal nyersz annyi meccset jövőre h top10 környékén draftolj és még mindig nincs QB-d.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 612

Beki
Pityu Gyor
Beki

Rexy 2.0?
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 740 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Visszajöhetni Fitz qb1-nek, draftolt meg padozva 1 évet!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sam Darnold is the other quarterback whose name has recently been thrown around as a signal-caller on the move. This is more the result of teams inquiring about Darnold rather than the Jets actively shopping their 2018 first-round pick.

Sources tell me they feel it’s a real possibility the Indianapolis Colts end up with Darnold. Yet, the 49ers will also be in the mix.Tony Pauline
több mint 5 éve

Beki
Pityu Gyor
Beki
Nyugi nem fognak... az NFL nem így működik. Új irányító lesz a kezdő, mert egyik sem akarja most (újra)induló karrierjét ekkora kockázatnak kitenni. Látszik a cikkből is hogy verik fel Darnold árát

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Beki
Pityu Gyor
több mint 5 éve

Beki

Green is green
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Beki
Mán minden gyüttment úgymond qb-val összeboronálnak minket az unatkozó szakértők... Blehhh.

Akkor már inkább maradjon Heinicke.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Once Wentz is traded, league sources believe it could help set the asking price for other deals such as one involving New York Jets quarterback Sam Darnold.Adam Schefter
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Több mock-ban is feltűnik 1/23-ra Travis Etienne neve a Clemsonról, de nyílván elég nehéz még most tippelni (pláne az 1. körös pickekre) a Watson kérdés miatt.
Lucifer
Wyatt Davis all gas, no brake.
Apex
Úgy

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha nem tradeeljük el, hanem szépen leketyeg a szerződése 2022ig (és ő lesz a backup) akkor miután elszerződik valahova cserének akkor jár utána kompenzácios pick ugye?
Pityu Gyor
Az új CBA szerint nem.
Ha egy csapat nem él az 5. éves opcióval és a játékos elmegy máshová FA-n nem jár érte comp pick, hisz a csapatnak meglett volna a lehetősége megtartani még, de nem tette.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Ha nem tradeeljük el, hanem szépen leketyeg a szerződése 2022ig (és ő lesz a backup) akkor miután elszerződik valahova cserének akkor jár utána kompenzácios pick ugye?
Pityu Gyor
függ az érkezők számától is, de járhat érte

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

Green is green
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 48 041 — Whoops, looks like something went wrong.
@AdamSchefter thinks #Jets QB Sam Darnold could be worth a late first-round pick if he's traded.
Schefter nem tudom mit tol idén... 😀
Beki
Nagyon sok a QB needes csapat.
iktriad
Ezt értem én, de nézzük a jelölteket:
1/19 WAS - ezt nem adod oda Darnoldért, durva feláras, ha csak a Jets nem ad vissza vmit
1/20 CHI - na nekik pont Darnoldra lenne szükségük...
1/21 IND - talán a legesélyesebb
1/24 PIT - BB marad még egy évet, utána nem hiszem h Sam 25 misis opciójával kezdenének újra
1/28 NO - cap hell + fent említett opció, no way

Sztem a sima 2. kör a realitás, ha már Schefter és többen is ennyire magasnak tartják Darnold árát.
Beki
Szerintem meg egy 3. kor a realitas. Darnold az egvilagon semmit sem mutatott, az insiderek mind egy szalig arra mutogatnak, hogy "hat meg mindig csak 23 eves, es nagy tehetsegkent jott a ligaba".

Ez meg az egvilagon semmit sem er, a hajadra kenheted. Arra sem mutogathatsz, hogy Darnoldnak keteves szerzodese van, ha lehivod az opciojat, mert ez egy egyeves szerzodes, mivel senki sem lesz annyira hulye, hogy lehivja ezt az opciot.

Darnold jelenleg egy ordas nagy bust. Az alapbol sem magas arat pedig szerintem tovabb rontja, hogy a Jetsnel ott van az 1/2, ahol visz egy iranyitot, vagy ha ott nem is, a pletykak szerint erdeklodik Watson irant. Tehat a csapat igazabol mindenfele nezelodik, az egeszben pedig a kozos csak az, hogy Darnoldot le akarjak cserelni.

Az o ara mindezek tekinteteben szerintem meg masodik kor csincs. En harmadikat mondanek, annyit talan meg adnek is egy kubeneedes csapat helyeben.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@AdamSchefter thinks #Jets QB Sam Darnold could be worth a late first-round pick if he's traded.
Beki
iktriad
Ezt értem én, de nézzük a jelölteket:
1/19 WAS - ezt nem adod oda Darnoldért, durva feláras, ha csak a Jets nem ad vissza vmit
1/20 CHI - na nekik pont Darnoldra lenne szükségük...
1/21 IND - talán a legesélyesebb
1/24 PIT - BB marad még egy évet, utána nem hiszem h Sam 25 misis opciójával kezdenének újra
1/28 NO - cap hell + fent említett opció, no way

Sztem a sima 2. kör a realitás, ha már Schefter és többen is ennyire magasnak tartják Darnold árát.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 109 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Beki
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 066 — Jó ötletnek tűnt!
Beki
Legyen igaza

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha nem tévedek, így minden posztra van már coach.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The #Jets are adding two more experienced coaches on defense, hiring Marquand Manuel as safeties coach and Tony Oden as senior defensive assistant/cornerbacks coach, per sources. Manuel worked with Robert Saleh in Seattle and Oden was the #49ers DBs coach under Saleh last year.
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Több mock-ban is feltűnik 1/23-ra Travis Etienne neve a Clemsonról, de nyílván elég nehéz még most tippelni (pláne az 1. körös pickekre) a Watson kérdés miatt.
Lucifer
Wyatt Davis all gas, no brake.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath