New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Na ezt nevezem én kiváló scoutolásnak: "Flashes shock and violence in his punch."
Ik Enemkpali 2014 draft profile:
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punch
több mint 9 éve
A Fitzpatrick-Chan Gailey házasság egyszer már átmenetileg bevált, szóval tényleg lehet, hogy ez valójában áldás a Jetsnek. 'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Most már hivatalosan is megváltoztathatja a nevét Ide Nemkellpalira. 😀
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezOk, csak ezután Idenemkellpali simán kaphat egy szép nagy pert a nyakába súlyos testi sértés okozásáért.
több mint 9 éve
Lehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 9 éve
Állítólag megdugta Pali csaját.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
több mint 9 éve
lehet Geno idén robbant volna. Lehet visszatér a sérüléséből és ligaelit szintet hoz majd.
több mint 9 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xD
több mint 9 éve
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.
több mint 9 éve
triangle
1 283
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #Jets
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzésen sok érdekesség nem volt leszámítva, hogy Geno 3 INT-et dobott.Kijött az idei első depth chart is.
www.newyorkjets.com/team/depth-chart.html
Colon a kezdő RG, backup Winters, míg Aboushi csak 3. számú LG-nek van megjelölve.
Amaro 3. számú TE.
Owusu Decker mögött 2. számú WR.
RB-k: Ivory, Powell, Stacy.
Defense-ben túl sok érdekesség nincs.
Walls lett megjelölve Revis backupjának, McDougle és Milliner 5-6. számú CB csak.
S-ben Rontez és JJ a 2 backup.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tegnap került sor a szokásos scrimmage meccsre.Geno-Fitz-Petty volt a QB rangsora. Geno 10/13, 133 yard, 2 TD, 1 benyelt sackkel zárt. Mindkét TD Marshall kezében landolt, egyszer Cro-t verte meg 35 yardos TD-ért, másodszor Revis-t 1 yardnál.
Colon volt a kezdő RG, Winters a backup míg Aboushi csak a 3. OL-ben kapott snapeket.
Owusu agyrázkódás, míg Wilkerson még mindig hamstring injury miatt nem volt ott.
Akiket kiemelték még a meccs után: Enunwa (1. számú O#-val játszott), Powell (39 yardos TD), Rontez Miles (2 levédekezett passz, 1 recovered fumble), Coples és Pace (1-1 sack).
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
és JJ mennyit fog játszani?ano92Ha Jarrett-re gondolsz, akkor rostert fog majd Gilchrist mögött ez tuti, többi Bowles-on múlik.
több mint 9 éve
és JJ mennyit fog játszani?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Allen szezonjanak annyi, mig Milliner 6-8 het out, McDougle villanthat.
több mint 9 éve
"CB Dee Milliner injured his wrist in practice yesterday. Scheduled to undergo surgery, expected to miss 6-8 weeks"
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Csapaton belül úgy készülnek, hogy Allen Achilles-e elszakadt.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Antonio Allen megsérült az edzés utolsó play-énél. Non-contact injury volt és csak az edzők segítségével tudta elhagyni a pályát, Bowles szerint Achilles és a nem túl jól kinéző verzióból.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Röviden mai edzésről:- Geno kapta ismét az összes snapet az 1. offense-el és lepipálta Fitz-et, aki nem találja a fonalat, INT-et is dobott, ellenben Genyó nagyon érzi Deckert és Marshallt, jó az összhang, de TC-ben mindenki király.
- OL-ben egyedül RG poszt nyitott, Colon/Winters/Qvale harcol.
- Owusu vette át Smith helyét, ha 3 WR-rel álltak fel a srácok ma, Kerley sokkal kevesebb snapet kap.
- Mauldint dicsérik, de Bowles szerint sokat kell még tanulnia.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.scout.com/nfl/jets/story/1570342-practice-report-day-5Rövid összefoglaló a tegnapi edzésről.
több mint 9 éve
Egy friss TC roster, ha vkit érdekelne.BekiJól van, Rontez még itt van! :cool:
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
világos.Ahogy Bowles mondta, egyedül Geno-n múlik, hogy ki lesz a kezdő, azaz ő veszítheti el saját maga számára kezdő QB posztot, de Fitz nem nagyon ostromolja, semmivel nem jobba tweetek alapján.BekiNagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?Lucifer
Geno kapott minden kezdő snapet, INT nélkül tűrhetően tolja eddig.
Decker néhány játékot slotban próbáltuk.
OL: Ferguson-Carpenter-Mangold-Colon/Winters/Qvale-Giacomini felállásban játszik.
Cumberland a kezdő TE.
Richardson, Milliner és McDougle mind a 2nd unitokkal edzenek.
S-ben Pryor és Gilchrist a kezdő.
Mai edzésen sok WR vs CB goal-line drill volt.
Marshall vs Revis (5 play: 1 TD, 1 INT, 1 flag, 2 PBU)Beki
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ahogy Bowles mondta, egyedül Geno-n múlik, hogy ki lesz a kezdő, azaz ő veszítheti el saját maga számára kezdő QB posztot, de Fitz nem nagyon ostromolja, semmivel nem jobba tweetek alapján.Nagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?Lucifer
OL: Ferguson-Carpenter-Mangold-Colon/Winters/Qvale-Giacomini felállásban játszik.
Cumberland a kezdő TE.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Nagyon röviden az eddigi három napról.Fitz-cel mi a helyzet?
Cumberland a kezdő TE.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles szerint Wilkerson hamstring injury-t szedett össze, de semmi komoly.