New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Csóri Peti baszki, fájt nézni mekkorát kapott, mázli, hogy nem szedett be valami komolyabb sérülést belőle. 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Nincs még semmi hír hogy mi volt ez a rövidzárlat? A két szélső játékos ugyanúgy mozdulatlan maradt ami nem lehet véletlen. Valamit eléggé elértettek páran.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Petty mit kapott te jó ég.... A fal mintha direkt ki akarta csinálni...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
John Gatta @PFF_JohnG #Jets rookie Brandon Shell had a promising 1st career start. He allowed 0 pressures across 55 pass block snaps. Could be starting RT next yr
Ismertetője a csávónak:
Analyst for @PFF & @PFF_College. New York Jets Media Correspondent.
twitter.com/Deadspin/status/810334118596710401
Meg Wake FF-je, mégis ki a nénikémnek lett volna a dolga, hogy Wake-t feltartsa? Erre Shell bemegy befelé...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nincs itt semmi rosszmájúság, szakáll 12 misivel megrövidítette a klubot, Petty a végén kap csak kezdő lehetőséget egy 2-8-as mérlegű QB-val szemben, aki mellé még tavaly idehoztuk Hackenberget is, akire erősen ráfér a fejlődés még, szóval csak a kérdőjelek vannak.Mondjuk én nem akarok rosszmájú lenni, mert ilyenkor az a legszarabb ha még bele is rúgnak a földön fekvőbe, de Petty elég messze van egy kezdő NFL irányítótól a játéka alapján. Vannak persze szép dolgai, na de néha olyan homány, meg annyira nem olvassa a játékot, hogy az engem meglep. Na Hackenberg-től se várok csodát, de azt el tudom képzelni, hogy az ilyen játékosokból lesz valami, ha megkapják a lehetőséget.Petty-t ma kivizsgálják alaposabban, ha kutyabaja, akkor marad ő a kezdő és szakáll a backup, ha nem akkor utóbbi a kezdő és Haki a backup.Petty most nem tűnt egészségesnek...csak ezért is gondoltam rá, hogy már beöltözhetne...már teljesen mindegy gondolomHackenberg time? Vagy esélytelen?Amig Sh*tpatrick es Petty egeszseges, iden meg beoltozni sem fog.
Vele a határ a csillagos ég! 😀
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
Klaci79
több mint 9 éve
Hackenberg egy nagy játékos lesz, jövőre kezdő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Mondjuk én nem akarok rosszmájú lenni, mert ilyenkor az a legszarabb ha még bele is rúgnak a földön fekvőbe, de Petty elég messze van egy kezdő NFL irányítótól a játéka alapján. Vannak persze szép dolgai, na de néha olyan homány, meg annyira nem olvassa a játékot, hogy az engem meglep. Na Hackenberg-től se várok csodát, de azt el tudom képzelni, hogy az ilyen játékosokból lesz valami, ha megkapják a lehetőséget.Petty-t ma kivizsgálják alaposabban, ha kutyabaja, akkor marad ő a kezdő és szakáll a backup, ha nem akkor utóbbi a kezdő és Haki a backup.Petty most nem tűnt egészségesnek...csak ezért is gondoltam rá, hogy már beöltözhetne...már teljesen mindegy gondolomHackenberg time? Vagy esélytelen?Amig Sh*tpatrick es Petty egeszseges, iden meg beoltozni sem fog.
Klaci79
Beki
Klaci79
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Petty-t ma kivizsgálják alaposabban, ha kutyabaja, akkor marad ő a kezdő és szakáll a backup, ha nem akkor utóbbi a kezdő és Haki a backup.Petty most nem tűnt egészségesnek...csak ezért is gondoltam rá, hogy már beöltözhetne...már teljesen mindegy gondolomHackenberg time? Vagy esélytelen?Amig Sh*tpatrick es Petty egeszseges, iden meg beoltozni sem fog.
Klaci79
Beki
Klaci79
több mint 9 éve
Döbbenet. Ez a második félidő egyszerűen meg szánalmas és szégyen.Buttfumble után újra van egy főmusor idős top jelenetünk 😕( mintha direkt szivatni akarták volna az O lineból szegény Pettyt. Így ráengedni ezt a két állatot.... mi van ilyenkor, nem hallották a snap számolót vagy nem jól tudták mikor indul a játék vagy a center jel előtt inditott?
Green is green
több mint 9 éve
Petty most nem tűnt egészségesnek...csak ezért is gondoltam rá, hogy már beöltözhetne...már teljesen mindegy gondolomHackenberg time? Vagy esélytelen?Amig Sh*tpatrick es Petty egeszseges, iden meg beoltozni sem fog.
Klaci79
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/mikec94/status/810366939482718208?s=01Nem hittem volna, hogy Jets-es verzioban is lesz ilyen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hackenberg time? Vagy esélytelen?Amig Sh*tpatrick es Petty egeszseges, iden meg beoltozni sem fog.
Klaci79
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hat ez undorito volt ismet...Ez a zsenialis idokeres a vegen Bowlestol a vegen fetette a pontot a szezonjara...
több mint 9 éve
Ezért is kell megvárni az offseasont, hát ha Brady-t kivágja a Pats és Wyatt egyből divatdrukker lesz. 😀Most is az😁
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ezért is kell megvárni az offseasont, hát ha Brady-t kivágja a Pats és Wyatt egyből divatdrukker lesz. 😀
több mint 9 éve
Igen, azért az AFC South ellen azért illik legalább 3–1-et hozni, de egy erős csapatnak 4–0-t. Emellett az NFC South-t sem tartom én annyira keménynek, ott is egy 3–1-et legalább. Tehát 7–1-gyel számolok alapból indulással.Hogy jön ide az AFC South, hogy velük játszanak a nyugatiak? 😀Hát csak a baromi erős AFC West+NFC South miatt 😊Esélytelen... 😊Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
KC, SD, ATL, CAR, DEN, OAK, NO, TB, AFC south 4. helyezett (JAX), AFC North 4. helyezett (CLE)
Uccsó 2 változhat, ha esetleg csoporton belül megelőznénk BUF-ot.
Beki
A SD egyik másik csoportba a rájátszásért, néhol még akár a csoportgyőzelemért is versenyben lenne, a NFC Southban meg mindenhol van jó irányító, 1-2 helyen pedig a célpontokkal és a védelemmel sincs akkora gond.
alatriste
Wyatt
Senkit nem megbántva a Jets topicba miből következtettél arra, hogy a Patsnak mi lesz a mérlege? Az említett csapatok ellen a Jets többször lesz az esélytelenebbik gárda míg ti kb mindenhol favoritok vagyok ha van Brady, vagy minimum 50-50.
alatriste
Btw, az AFC South minden, csak nem erős, de IDÉN az NFC West is eléggé hurka, ez pedig alaposan megdobja a két divízió mutatóját (na mondjuk én az NFC South-tól amúgy sem vagyok annyira hasraesve)
Wyatt
A KC, DEN, OAK, SD csoport szerintem a legkeményebb most a lágban. 2 brutális védelem, amik mellé a KCnál adott a jól felépített támadóstratégia is. A DEN is elzötyögött eddig is, jővőre ha az irányítókérdésben előre tudnak lépni és esetleg jönne használható futó még csak még komolyabbak lesznek a D meg adott. Az OAKtól jövőre visszaesést várok, de a támadósor nagyon rendben és playmaker is van a védelemben, a SD meg Rivers alatt bármikor képes 30+ pontos meccsekre simán, és a két fal építése esetén előre tudnak lépni bár most sem csoport utolsó helyet érdemelnének.
Az NFC Southba csak annyi az érdekesség, hogy Ryan, Newton, Winston és Brees személyében mindenhol adott a QB, szóval sehol sem a 0 ról keresik a támadósort mint pl a Jetsnél.
A Jets szempontjából jövőre ez a két divízió MOST nem néz ki fényesen. A Pats szempontjából mindegy, mert minden évben SB esélyes a csapat BB és Brady miatt.
alatriste
Erős persze az AFC West, talán a legjobb az NFC Easttel együtt, meg abban is igazad van, hogy az NFC South-ban tényleg jó QB-k vannak, úgyhogy ott lehet még hepöning 😊

több mint 9 éve
Hogy jön ide az AFC South, hogy velük játszanak a nyugatiak? 😀Hát csak a baromi erős AFC West+NFC South miatt 😊Esélytelen... 😊Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
KC, SD, ATL, CAR, DEN, OAK, NO, TB, AFC south 4. helyezett (JAX), AFC North 4. helyezett (CLE)
Beki
A SD egyik másik csoportba a rájátszásért, néhol még akár a csoportgyőzelemért is versenyben lenne, a NFC Southban meg mindenhol van jó irányító, 1-2 helyen pedig a célpontokkal és a védelemmel sincs akkora gond.
alatriste
Wyatt
Senkit nem megbántva a Jets topicba miből következtettél arra, hogy a Patsnak mi lesz a mérlege? Az említett csapatok ellen a Jets többször lesz az esélytelenebbik gárda míg ti kb mindenhol favoritok vagyok ha van Brady, vagy minimum 50-50.
alatriste
Btw, az AFC South minden, csak nem erős, de IDÉN az NFC West is eléggé hurka, ez pedig alaposan megdobja a két divízió mutatóját (na mondjuk én az NFC South-tól amúgy sem vagyok annyira hasraesve)
Wyatt
A KC, DEN, OAK, SD csoport szerintem a legkeményebb most a lágban. 2 brutális védelem, amik mellé a KCnál adott a jól felépített támadóstratégia is. A DEN is elzötyögött eddig is, jővőre ha az irányítókérdésben előre tudnak lépni és esetleg jönne használható futó még csak még komolyabbak lesznek a D meg adott. Az OAKtól jövőre visszaesést várok, de a támadósor nagyon rendben és playmaker is van a védelemben, a SD meg Rivers alatt bármikor képes 30+ pontos meccsekre simán, és a két fal építése esetén előre tudnak lépni bár most sem csoport utolsó helyet érdemelnének.
Az NFC Southba csak annyi az érdekesség, hogy Ryan, Newton, Winston és Brees személyében mindenhol adott a QB, szóval sehol sem a 0 ról keresik a támadósort mint pl a Jetsnél.
A Jets szempontjából jövőre ez a két divízió MOST nem néz ki fényesen. A Pats szempontjából mindegy, mert minden évben SB esélyes a csapat BB és Brady miatt.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hát csak a baromi erős AFC West+NFC South miatt 😊Esélytelen... 😊Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
Beki
alatriste
Wyatt
alatriste

több mint 9 éve
Esélytelen... 😊Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
Beki
alatriste
Wyatt

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
Beki
alatriste

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Giacomini hátsérülése újult ki Bowles szerint és műteni kell majd (számunkra mindegy, mert egy szarul is tolja, meg 5 meccsen volt egészséges, jövőre 2 OT-t kell vadászni), Forte day-to-day, Qvale nem javult sokat vasárnap óta, így Shell első hivatalos startjára készülhet akár.Devin Smith 1 snapje pedig azért volt, mert más playerekre volt kíváncsi a stáb, de hétvégén többet láthatjuk majd.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jobb, ha megvárjuk az offseasont, de annyira én sem vagyok elragadtatva a névsortól.2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
Beki
alatriste
több mint 9 éve
2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
Beki

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):KC, SD, ATL, CAR, DEN, OAK, NO, TB, AFC south 4. helyezett (JAX), AFC North 4. helyezett (CLE)