Bowldog Hálaadást!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát, ha nem kezdjük olyan szarul az 1. félidőt bően lett volna esélyünk, no nem mintha így sem lett volna.
Fitz papa 58 passzkísérlet, OMG, de ez van ha füstbe ment terv a futójátékod és 24 ponttal vezet az ellenfél. 3 INT-je közül a Rowe pick kicsit rövidnek tűnt nekem, a másik 2 felpattanó laszti után volt, így nem húznám rá. Marshall ismét 100 yard felett, de a fumble hülyesége sokba került az 1. félidőben.
OL-nek futásblokkolásban hatalmasat kell javulnia és Ivory-t is össze kell drótozni.

Védelem 2. félidőben nem engedélyezett pontot a Philly-nek és 118 yardon tartotta Bradfordot, viszont futásból nyertük a yardokat. Jövőre külső LB-ket lábon gyorsabbakra kellene cserélni.

Sokkal jobb így kikapni, mint ma, de marha sok fordulópontja volt ennek a mérkőzésnek. DL panasz nem lehet.
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
Ahhoz képest, hogy elég ótvar meccsünk volt, szépen felhoztuk. Látszik azért, hogy fitzinek megvannak a korlátai. A WR sor nálam pozitívum volt, az általam sokat szidott enunwa is jól játszott és kerley is végre megmutatta magát. Futójáték az teljesen nem létezett, mondjuk ez köszönhető annak is, hogy 24-0 után nem sokat fut az ember. 2-1 és azért biztató a játék is, én bőven elégedett vagyok a csapattal így 3 hét után, jövő héten pedig meg kell csapni a miamit.
Wester
Az biztos, hogy más ez a meccs két győzelem után, hisz így belefért - mondhatjuk. Nagy kár az elejéért. Fitz - abszolút egyetértek - korlátos, Én szeretem a nyugodtságát, küzdött is, de ahhoz nem elég hogy egy leengedő ellenféllel szemben bedaráljon ilyen hátrányt. Kerley bizonyított hogy jó játékos, a futójátékot ennyire azért nem szabadna lenulláznunk. Hátul hihetetlen volt, hogy mennyire lyukasak voltunk a meccs első felében... A Miami meccs fontos lesz így, 3:1 erős kezdés lenne, vereséggel meg rossz szériánk kezdődne.

Green is green
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Ahhoz képest, hogy elég ótvar meccsünk volt, szépen felhoztuk. Látszik azért, hogy fitzinek megvannak a korlátai. A WR sor nálam pozitívum volt, az általam sokat szidott enunwa is jól játszott és kerley is végre megmutatta magát. Futójáték az teljesen nem létezett, mondjuk ez köszönhető annak is, hogy 24-0 után nem sokat fut az ember. 2-1 és azért biztató a játék is, én bőven elégedett vagyok a csapattal így 3 hét után, jövő héten pedig meg kell csapni a miamit.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Van az az érzésem, hogy 1. Decker hiánya túl sok lesz 2. 0-2-es csapatok rendre felszívják magukat a nagy szarban. Remélem nem lesz igazam, #simannyerunkjetsjetsjets

ja, és jövő hétre Londonba számoljatok még 1 embert!
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Harris out, mi tortent?
Toto21
Nem tudom hol olvastad, de ők az inaktívok nálunk:
Jets inactives: WR Eric Decker, CB Darrin Walls, G Jarvis Harrison, NT Deon Simon, WR Chris Owusu, LB Trevor Reilly, T Ben Ijalana
Beki
ESPN fantasy kuldte az ertesitest, hogy Harris Out... lehet csak a jatek bug-os

Szerk. Harris játszik, az app-el volt a baj, bocs a tévhíreket

Szerkesztette: Toto21
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Harris out, mi tortent?
Toto21
Nem tudom hol olvastad, de ők az inaktívok nálunk:
Jets inactives: WR Eric Decker, CB Darrin Walls, G Jarvis Harrison, NT Deon Simon, WR Chris Owusu, LB Trevor Reilly, T Ben Ijalana
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Harris out, mi tortent?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ivory aktív a mai meccsre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Revis biztosan játszik ma, Ivory-ról a bemelegítés során döntenek, Decker OUT.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Párszor lehetett már ez téma, de ma olvastam egy cikket a Wilkerson szerződésről.
Ott azt írták, valószínűleg elengedjük Mo-t, megtartjuk Sheldont és Big Catet.
Nyilván két meccs alapján nehéz megítélni, de azért Williamsel még bukhatunk, Sheldon pedig nem egy jó fiú mint az idén nyáron kiderült. Nagy butaság lenne Wilkerson elengedése szerintem, elemzők és PFF szerint a második legjobb DE idén..
david52
Hááát, annak a cikknek sztem sok értelme nem lehetett. Egyrészről Wilkerson szerződése éppen csak is, de bele kell h férjen jövőre, tag is játszik (~15-16M). Másik, hogy LWill-t nem láttuk még a teljes szezonban h hogyan játszik, harmadszor Sheldon-t egy újabb hiba választja el attól, hogy egy teljes szezont kihagyjon.
több mint 9 éve
david52 New York Jets 115
Párszor lehetett már ez téma, de ma olvastam egy cikket a Wilkerson szerződésről.
Ott azt írták, valószínűleg elengedjük Mo-t, megtartjuk Sheldont és Big Catet.
Nyilván két meccs alapján nehéz megítélni, de azért Williamsel még bukhatunk, Sheldon pedig nem egy jó fiú mint az idén nyáron kiderült. Nagy butaság lenne Wilkerson elengedése szerintem, elemzők és PFF szerint a második legjobb DE idén..
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ivory, Decker és Decker mind game-time decision lesz, Reilly, Walls és Owusu out, Mauldin játszik.
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Hát Decker és Ivory hiánya megérződhet. Ivoryt még tudja pótolni Powell (Stacyvel mi a helyzet?), de Devin Smithről még semmit nem tudunk, Kerleynek még nem dobáltak idén.
Lucifer
Decker és Owusu nélkül Marshall-Enunwa-Kerley-Smith négyes lesz csak, így minden WR aktív lesz, ha addig nem robban le senki.
Beki
Világos. Remélem Decker hiánya nem okoz nagyobb gondot.

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát Decker és Ivory hiánya megérződhet. Ivoryt még tudja pótolni Powell (Stacyvel mi a helyzet?), de Devin Smithről még semmit nem tudunk, Kerleynek még nem dobáltak idén.
Lucifer
Decker és Owusu nélkül Marshall-Enunwa-Kerley-Smith négyes lesz csak, így minden WR aktív lesz, ha addig nem robban le senki.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Owusu, Decker, Ivory és Walls nem edzett ma. Előbbi 2-3 hét out, míg Decker és Ivory game-time decision lesz, de nem az igazi egyik sem és Revis is sérüléssel bajlódik.
Beki
Hát sztem így is behúzhatjuk a meccset, és ha csak nem égető a helyzet egyik sérüléssel bajlódó játékosunkat sem játszatnám.....
mzperx
Vízválasztó lehet ez a meccs, így rögtön a szezon elején, de Bowles-ék tudják majd a dolgukat.
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Owusu, Decker, Ivory és Walls nem edzett ma. Előbbi 2-3 hét out, míg Decker és Ivory game-time decision lesz, de nem az igazi egyik sem és Revis is sérüléssel bajlódik.
Beki
Hát sztem így is behúzhatjuk a meccset, és ha csak nem égető a helyzet egyik sérüléssel bajlódó játékosunkat sem játszatnám.....
mzperx

GO JETS!!!
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mai injury list elég hosszúra nyúlt:

DNP: Colon, Decker, Ivory, Mauldin, Owusu, Reilly, Revis, Walls
Limited: Carpenter
Full: Cro, Geno és Devin Smith

Amit biztosan tudunk:
Carpenter, Colon, Revis semmi súlyos. Mauldin már sisakkal kezében futott ki az edzésre, de kérdéses. Decker nem néz ki jól, Ivory sem, Owusu 1-2 hét out, Walls is out valszeg. Geno-t az orvosok már engedik játszani, így aktív lehet, de Fitz a kezdő.
Mivel Decker és Owusu valszeg out, így Smith és Kerley is elég lehetőséget kap majd.
több mint 9 éve
Inter10101 9
Nah ketto pipa, remek kezdet, igy pozitiv merleggel megyunk Londonba az elso csoportrangodora 😊) Marshall jo fogasnak tunik nagyon, kivancsi vagyok h a fal tud e kesobb is ennyi idot adni Fitznek. Go Jets! Londonban lesz valaki?
Pityu
En ott leszek!
több mint 9 éve
david52 New York Jets 115
Ez a csapat eddig erősen emlékeztet Ryan első két évében lévő csapatra. Én jó esélyt látok rá, hogy a bye weekre 4-0-val menjünk. Bowles nagyon szimpatikus edző, nem is gondoltam volna, hogy Ryan után a következő HC-t így megszeretem majd. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jah és ha iktriad még 1x eljinxel bármit kitiltatom az oldalról és mindenhol letiltom a fenébe. 😀
Beki
Ezt most miért? Nektek -asszem- még nem jinxeletem el semmit. LOL
iktriad
Dehogynem éppen az eredménykövetőben. 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jah és ha iktriad még 1x eljinxel bármit kitiltatom az oldalról és mindenhol letiltom a fenébe. 😀
Beki
Ezt most miért? Nektek -asszem- még nem jinxeletem el semmit. LOL
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Decker sprained knee injury, day-to-day az állapota, akár játszhat is vasárnap. Owusu szintén vmi lábsérülést szedett össze, semmit nem tudunk még róla és Ivory sem néz ki túl jól perpill Bowles szerint.
Kerley pedig azért jut kevesebb lehetőséghez a HC-nk nyilatkozata alapján, mert a többi WR jobban teljesít nála.
Beki
Én ezt az indokot el is fogadnám, ha mondjuk enunwa mutatna bármit is meccseken. Könyörgöm próbáljuk már ki egyszer aztán ha tényleg szarabb mint a többiek akkor nem fogok többet pofázni, de legalább a lehetőséget kapná meg. Ez az egyetlen dolog ami felcsesz, amúgy nagyon bizakodó vagyok a csapattal szemben.
Wester
Esélyes, mert Owusu 2 hét out egy friss Bowles rádiós interjú alapján és Devin Smith is kérdéses, Deckerről nem is beszélve.