New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.
david52
Így vagy úgy, de nem szabad h Petty legyen egy szem QB, mint backup.
több mint 9 éve
david52 New York Jets 115
Ha a Colts ellen Fitz megint ezt a teljesítményt hozza, vigyáz a labdára, akkor kell nekünk Geno ha felépül? Nagyon kiváncsi vagyok erre a hétfői meccsre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ma Cro és Mauldin nem edzett érthető okok miatt, Geno várható visszatérése nem változott. Devin Smit hiába edzett teljes értékűen még mindig nem biztos, hogy játszik a Colts ellen.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Aboushi repült.
Beki
hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
mzperx
Elképzelhető, hogy PS-ba akarják csempészni. Ilyenkor már nehéz (nehezebb) 53-as keretben helyet csinálni másik csapatnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Aboushi repült.
Beki
hát sokat nem láttunk belőle 😊 az érdekelne, h miért most az 1. forduló után?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aboushi repült.
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛
Lucifer
Több leesz az.
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.
Törölt
a lényeg, h nem súlyos és nem az egész szezont hagyja ki...

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Cronak csak kifordult a térde. Esetleg a 2. de inkább a 3. héten már játszhat is 😛
Lucifer
Több leesz az.
4-5 hetet általában pihenni szoktak ilyen után.

több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mauldint is kiengedték a kórházból.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Source confirms that Antonio Cromartie suffered a sprained knee, as @AdamSchefter said. No tear. #nyj

Szerencse.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.
Beki
Mé mi baja? Amíg néztem ott ficánkolt a pályán.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
With no agreement on a long-term extension, #Jets DE Mo Wilkerson is playing out the final year of his deal, source said. Then free agency?
több mint 9 éve
Pryor hogy játszott?
Törölt
 www.nfl.com/player/calvinpryor/2543469/profile
10 tackle, 1 FF

Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets

Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
Beki
Nem a statjai erdekeltek, azokat tudom. 😀
Csak azok nem ernek semmit, gyakran csalokak, ezert voltam ra kivancsi, hogy a palyan is annyira dominans volt-e, mint azt a szamai mutatjak vagy egyszeruen csak sokat szerelt.

Koszi.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pryor hogy játszott?
Törölt
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/hori2inj7ywiafadabal
Calvin Pryor Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Calvin Pryor including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

10 tackle, 1 FF

Browns targeted Calvin Pryor early, but not late. Six total passes thrown his way, only two completed. Nice improvement #Jets

Calvin Pryor's game vs #Browns, per PFF standard, was third-best game any NFL safety played Week 1. Just Darian Stewart, Will Hill better
több mint 9 éve
Pryor hogy játszott?

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Arra számítanak a csapatnál h Cro out egész szezonra.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!
civilmanu
Az elmúlt években azért a nem működik volt többségben. 😀
több mint 9 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Az eredménykövetőbe írtam, de úgy is működött - simán nyertünk!

Go Jets!
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
pipa - egy megvan 😊

Green is green
több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛

Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?
pfefe8
Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
toam
Köszi szépen.

Steelers fan
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
GL scárok, én ma nem leszek eredménykövetőben (Endzone Pub valaki?), türelmet és kitartást a szezonra! Civilmanutól pedig már várom a szokásos egysoros előrejelzést 😛

Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek?
pfefe8
Ridley inaktív, úgyhogy csak Stacy vehet el tőle carryket, és a Browns védelem sem volt túl erős tavaly futás ellen. Inkább mondanám, hogy igen, de nem tennék rá nagy pénzt.
több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Kellene egy kis segítség srácok. Chris Ivory 70 yard felett fog futni szerintetek? Mindenhol azt olvasom ,hogy az első forduló egyik legbiztosabb tippje ez. Mi a véleményetek? Ti jobban képben vagytok a Jets-el kapcsolatban. Köszi előre is a segítséget.

Steelers fan
több mint 9 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Srácok, élőben periscopeozom majd a stadionból a megérkezéstől a bejutáson át a kickoffig. @heelshawnka az account, jó lesz
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
ennek van jelentősége?mzperx
Túl sok nincs, max kap jövőre fr. taget, ami az előzetes számítások szerint 16M lesz, bár tekintve h 39 játékosnak van szerződése jövőre és az overthecap.com 150M-es cappel számolva kihozott 8.3M cap spacet, lesz fejvakarás Macc-nek bőven, bár menedzselhető a dolog azért.