New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
oké, köszia punttal keveredmert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
Lucifer
baggio
GO JETS!!!
több mint 9 éve
a punttal keveredmert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
Lucifer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
mert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
GO JETS!!!
több mint 9 éve
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
csak az összefoglalót nézve (...) Leo Williams nagy kedvenc lehet a közeljövőben 😊
Green is green
több mint 9 éve
mzperx
245
Jack Schum P out, Arthur Lynch TE on
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Akik nem edzenek ma.Wilkerson, Owusu, Devin Smith, Milliner, Geno, Ridley, Henderson, Maneri and Amaro not going today. #Jets
több mint 9 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Free agent QB Matt Flynn visited the Jets today. He took a physical but did not work out. Had been dealing with hamstring issue. #nyj
Alakul mint púpos játék a prés alatt
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.empty taxiAztán gyorsan át is ment az ellenhez... 😀 Alakul már a szezon 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
pfff... 2 napig nem vagyok gépnél, és máris így felpörögnek az események 😮 Ki tudja miért, de azért én még mindig bíztam Geno-ban. De úgy látom idén sem kell túlizgulnom a szezont 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Apex
2 980
Meg lehet kérdezni Brett Favre-t, nincs-e kedve reaktiválni magát 😊Ricsi80Hát amennyi rekordját megdöntötték az utóbbi időkben, lehet tényleg visszajön, nem úgy van az.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 9 éve
richvar
38
Meg lehet kérdezni Brett Favre-t, nincs-e kedve reaktiválni magát 😊
több mint 9 éve
Na látod ez elkerülte a figyelmem. Köszi! 😊Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Flynn-t sérülés miatt tette ki a Pats. Nincs rendben, nem tudott érdemben edzeni, ezért tette ki a csapat. Amennyiben javul az állapota, akkor elvileg még vissza is jöhet hozzánk. 😉kyobalu
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Flynn-t sérülés miatt tette ki a Pats. Nincs rendben, nem tudott érdemben edzeni, ezért tette ki a csapat. Amennyiben javul az állapota, akkor elvileg még vissza is jöhet hozzánk. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Vajon mennyit tejelt neki, hogy elcsattanjon az a "pofon"? 😊 😊Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.iktriadvárható voltWester
több mint 9 éve
mzperx
245
elképesztő... végre van egy normális draft, erősödő keret, egy fiatal eddig ugyan nem bizonyító irányító, erre egyik LB kiüti. röhej, ismét eszembe jut miért is annyira vidám Jets drukkernek lenni... Bowles mindenesetre a jelen pillanatban az egyetlen járható utat választotta: kiáll Fritz mellett és önti belé az önbizalmat és hitet hogy Ő maradhat a kezdő hosszú távon. tuti hoznak még egy QB-t (ha más nem a practise miatt) de komolyabb elérhető név szabadon nincs szerintem (Vick ugyebár nem Bowles embere)Pityu GyorHa lett vna komolyabb név, akit nem kell agyonfizetni és esetleg kiszoríthatta vna Genot, sztem rámentünk vna. Még jól is elsülhet a dolog, bár akkor kínunkban fogunk röhögni ha enemkpalli bevállik rexynél.
több mint 9 éve
Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.iktriadvárható volt
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
elképesztő... végre van egy normális draft, erősödő keret, egy fiatal eddig ugyan nem bizonyító irányító, erre egyik LB kiüti. röhej, ismét eszembe jut miért is annyira vidám Jets drukkernek lenni... Bowles mindenesetre a jelen pillanatban az egyetlen járható utat választotta: kiáll Fritz mellett és önti belé az önbizalmat és hitet hogy Ő maradhat a kezdő hosszú távon. tuti hoznak még egy QB-t (ha más nem a practise miatt) de komolyabb elérhető név szabadon nincs szerintem (Vick ugyebár nem Bowles embere)
Green is green
több mint 9 éve
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.Josh83Hát, drafton gondolom rohadt sokba került volna előremenni 1-2, helyre, és az se tuti, hogy ők jó megoldások, geno is elsőkörös tehetségnek volt tartva.. FA-kból meg kb ezt lehet kifőzni, egyszerűen nincs 32 kezdő szintű, jó irányító, vagy ha van is, pár be van betonozva a cserepadra későbbre.