New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #Jetstriangle
Ezt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.

Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.Stez
Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxi
Vagy lehet Palit 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Aldon Smithel milyen duót alkotnának... 😀

Draft

több mint 9 éve
Josh83 New York Jets Oregon Ducks 3
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
Volt egy ütős játékos azt elküldik. 😀

Azért a védelmet így is top5ben emlegetik.

több mint 9 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
De akkor egyből 3-at is....
Kezdő QB-t kiüti, színház az egész világ
Emlékszek amikor draftolták a nevétől dőlt a fórum

Draft

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Biztos megérte 600 dollárért tönkretenni a karrierjét 😀😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Új verzió

Brian Costello ‏@BrianCoz
Source said root of problem between Geno and IK was a charity event IK hosted in July ....
Geno was scheduled to appear but had to back out at last minute when he had a death of someone close to him. IK was upset ...
IK asked Geno to reimburse him for flight and limo - $600. Geno agreed but did not pay quick enough apparently. Two had words this AM ...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Vmi pénz miatt volt az öklös, Fitz papa a kezdő QB Bowles szerint, amit Geno visszatérése után is megtarthat.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan.

Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"
iktriad
Nem, mert Sexy Rexyvel felvették a kapcsolatot. Lesz itt Qb had kérem szépen!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Ejj, micsoda hírek! Tudom, el kéne sírnom magam, de a kínos vihogáson, meg a "mondtaménhogypaliimpaktplayalesz"-en kívül más nem megy...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #Jetstriangle
Ezt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.

Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótabaggio
Nekem nem volt soha semmi bajom Genoval. 😀
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante

"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek óta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Most Geno ettől még dobálhat.. max a center mondja be a playeket ennyi..
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan.

Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Csak a fair play szellemében jártatok el, ha már mi is úgy néz ki, hogy csereirányítóval kezdjük a szezont 😀
Már csak a Dolphinsnak kell valamit tennie Tannehillel, mert a Billsnek úgysincs irányítója 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Apex New York Jets 2 980
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.Stez
Lehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winston
Teljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!iktriad

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 9 éve
Lehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winston
Ehhez csak gratulálni tudok.Stez
Faszomat, hogy mindig megelőzöl.

több mint 9 éve
rva 4 145 — Me for President!
de hogy a hivatalos közleményben is az van, hogy "sucker punched" az meleg 😊
több mint 9 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ehhez csak gratulálni tudok.

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Teljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.

több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.

Ian Rapoport ‏@RapSheet

Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punchBeki
A végén még a jafl jets jobb lesz , mint az irl , akárcsak a 49ersnél 😀

több mint 9 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67
Nem értem, Enemkpali most mentette meg a Jets szezonját.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
BREAKING: Geno's Jaw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...