New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Vagy lehet Palit 😀Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Aldon Smithel milyen duót alkotnának... 😀
Draft
több mint 9 éve
Josh83
3
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.
több mint 9 éve
Demecs
645
Volt egy ütős játékos azt elküldik. 😀Azért a védelmet így is top5ben emlegetik.
több mint 9 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.De akkor egyből 3-at is....
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Kezdő QB-t kiüti, színház az egész világ
Emlékszek amikor draftolták a nevétől dőlt a fórum
Draft
több mint 9 éve
Biztos megérte 600 dollárért tönkretenni a karrierjét 😀😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Új verzióBrian Costello @BrianCoz
Source said root of problem between Geno and IK was a charity event IK hosted in July ....
Geno was scheduled to appear but had to back out at last minute when he had a death of someone close to him. IK was upset ...
IK asked Geno to reimburse him for flight and limo - $600. Geno agreed but did not pay quick enough apparently. Two had words this AM ...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Vmi pénz miatt volt az öklös, Fitz papa a kezdő QB Bowles szerint, amit Geno visszatérése után is megtarthat.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan.Nem, mert Sexy Rexyvel felvették a kapcsolatot. Lesz itt Qb had kérem szépen!
Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ejj, micsoda hírek! Tudom, el kéne sírnom magam, de a kínos vihogáson, meg a "mondtaménhogypaliimpaktplayalesz"-en kívül más nem megy...
több mint 9 éve
Nekem nem volt soha semmi bajom Genoval. 😀"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótabaggioGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 9 éve
"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótaGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
malkav
2 468
Most Geno ettől még dobálhat.. max a center mondja be a playeket ennyi..
több mint 9 éve
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan. Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.Csak a fair play szellemében jártatok el, ha már mi is úgy néz ki, hogy csereirányítóval kezdjük a szezont 😀
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Már csak a Dolphinsnak kell valamit tennie Tannehillel, mert a Billsnek úgysincs irányítója 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Apex
2 980
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!iktriadNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Faszomat, hogy mindig megelőzöl.Ehhez csak gratulálni tudok.StezNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 9 éve
de hogy a hivatalos közleményben is az van, hogy "sucker punched" az meleg 😊
több mint 9 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 9 éve
Ehhez csak gratulálni tudok.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 9 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winston
Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.
több mint 9 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.A végén még a jafl jets jobb lesz , mint az irl , akárcsak a 49ersnél 😀
Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punchBeki
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Nem értem, Enemkpali most mentette meg a Jets szezonját.
több mint 9 éve
BREAKING: Geno's Jaw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...