New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
163-at, majdnem annyit amennyit Ivory futott 😀Darryl Slater @DarrylSlaterReméljük hamar felépülnek.
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Darryl Slater @DarrylSlaterReméljük hamar felépülnek.
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Darryl Slater @DarrylSlaterTodd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ma kimarad a meccs nekem, de szurkoljatok ki azt a nyamvadt W-t.
több mint 9 éve
Pont most pacsiztam le az emberrel, a legendával, A Tűzoltóval, képek majd, addig is nyerjünk meccset!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..A franchise QB-t irónikusnak gondoltam 😊
Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!
toam
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Eric Decker kérdéses, Chris Ivory & Darrelle Revis próba !
több mint 9 éve
franchise QB, azért ne túlozzunk, de a Magic része még élhet..Valaki Londonban van már? Kinti szurkolói táborunktól kaptam a fülest, hogy mától vasárnapig ki van alakítva egy Jets zóna az Admiralty pubban ( www.admiraltytrafalgar.co.uk/find-us), a Trafalgar térrel szemben, mindenkit sok szeretettel várnak, közérdekű közleményünket hallották!
Szerkesztette: toam
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Miért, Fitz személyében találtunk egy franchise QB-t 😀 Na jó nem sértegetem, mert egyenlőre úgy tűnik zötyög a szekér.instagram.com/p/8TwMgrLeA0/Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀
ilyen pólót szeretnék!!
toam
Höri
Am ez a poló csak ezzel a napszemüveggel jár 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
instagram.com/p/8TwMgrLeA0/Nem félsz, hogy mire kiküldik, kimegy a divatból? 😀
ilyen pólót szeretnék!!
toam
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Colon és Cumberland nem utazik Londonba, Ivory játszani fog, Decker kérdéses, ma limitáltan edzett.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Decker és Ivory ma már szerepelnek a positional drillekben, továbbit majd Bowles-tól.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Decker nem edzett ma, Ivory limited, Reilly és Cumberland out, várhatóan Walls is.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Twitteren olvasva az edzésről eddig leírtakat úgy tippelem h Ivory DNP, Decker pedig limited volt, de majd Bowles megmondja a frankót.
több mint 9 éve
mzperx
245
The Jets have acquired safety Dion Bailey off waivers from Seattle. To make room on the 53-man active roster, the team has waived safety Ronald Martin.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Colon MCL sprain -> Winters kezd RG-ben, miééééééééééért?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini Jets RG Willie Colon, who left game with knee injury, was just driven out of the stadium in a golf cart. That, of course, a bad sign. #nyj
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets
😀 😀:😀
Wester
Nagy forma az öreg. 😀
több mint 9 éve
Fitzpatrick at the podium: "Now we know we're not going to go undefeated this year." #Jets #nyjets 😀 😀:😀
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Revis -> hamstring injury.nagyon jó :/
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Revis -> hamstring injury.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.Összességében Decker nélkül is meglehetett volna ez, konzisztensebb O#-ra van szükségetek azért, mert egy félidő nem mindig lesz elég. 😛
dande
több mint 9 éve
Köszi srácok sok sikert tovább! Valóban Deckerrel ez lehet hogy megvan.ivory hiányzott inkább, gratula nektek
dande
Lesz ez még így se!