New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Pap szó említve lett és sehol egy Tebow fan? 😮
több mint 9 éve
jézusom, értsük már meg az iróniát... ezért tart ott a bowl.hu, ahol tart 😀lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
ervinator
több mint 9 éve
ervinator
1 701
lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Nem badarság, Sexy Rexy az Ryan (is). Lehet, hogy Neked nem, de az NFL világának igen. 😊 Szóval nem kinek a pap, kinek a papné, ez olyan biszexuális történet.Okulásul:
www.nfl.com/videos/new-york-jets/09000d5d82183d30/Tale-of-the-tape-Sexy-Rexy-vs-Sanchize
www.footballnation.com/content/new-york-jets-sexy-rexy-era-must-come-to-an-end/20420/
De még elég sok forrás van, ha kicsit körülnézel a neten.
több mint 9 éve
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊badarság, sexy rexy mindig is grossman volt, ez nem kinek a pap esete, ez sokkal fontosabb annál 😛
ervinator
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊
több mint 9 éve
Kár, hogy Sexy Rexy soha nem játszott a jetsben :S
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Nagy elismerés nektek srácok!Sexy Rexy nélkül szimpatikus csapat lettetek, nem volt trash talk, csak tette mindenki a dolgát. Ha a sérülések nem túl komolyak a WC hely egyike szinte biztos, hogy a tiétek, és baromira nem szeretnék veletek találkozni a PO-ban.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
A sérülésekről van már vmi infó? Mangold és Sheldon elég rosszul nézett ki.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egészítsük ki még akkor annyival, hogy amikor végre PO esélyünk is van. 😊No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
tomi-tomi
több mint 9 éve
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
Nagyon kemény és jó mérkőzés volt, a Pats a meccs előtt fogyott, a Jets a meccs alatt. Ivory (futásai) nélkül kevés volt Fitzmagic, bár szégyentelenül futkározott öreg kora ellenére. A védelmetek nem volt annyira félelmetes, eszméletlen mennyiségű drop segítette őket.
Ettől függetlenül az AFC egyik legjobb csapatát rakta össze Bowles - maradhatott volna Rex. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Még egy kis adalék:Bowles szerint, miután a végén megszereztük a labdát a Pats 46-osán kickoff után, azért nem hail mary jött, mert Fitz nem látott volna el addig.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Meccs előttig mi voltunk a liga egyik legegészségesebb csapata, most pedig kapaszkodhatunk, hogy Ivory, Mangold, Sheldon, Skrine és Pryor rendben legyen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk. Rengeteg fordulópontja volt/lehetett volna ennek a meccsnek. Sajnos továbbra is úgy gondolom, hogy kár a Philly elleni vereségért, ahol aludtunk 3 negyedig.Jön a Raiders, Jaguars duó. Őket először verjük meg és félidőben majd jobb képet kapunk, hogy mennyi esélyünk lesz a PO-ra, de nem akarom eljinxelni, de a kövi 4 meccs után 8-2-vel is állhatunk lazán.
több mint 9 éve
Dion lewis nem lesz, ez nem kicsit jön jól
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Bocsi, nem vagyok annyira tisztában veletek, mint a Pats-el. Tudtam hogy barom jók vagytok a földön, de azt pontosan nem, csak érzékeltetni akartam hogy Ridleyvel szvsz erősödtök majd, mást nem, tehermentesíti Ivoryt picit. 😊már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Arról Stacy is tud tenni. 😀Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
tomi-tomi
több mint 9 éve
Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Quigley-nek mi a baja?Jobb lábával van vmi gebasz, sokat nem közöltek róla.
Lucifer
több mint 9 éve
Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki