New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mangold pólóban kint a pálya szélén, valszeg OUT.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Schefter és Rapoport szerint Decker játszani fog, végig is kell bírnia nincs mese 4 WR-rel összesen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Devin Smith, Pryor es Powell OUT, Mangold doubtful, Colon es Decker Q besorolast kapott.Decker tutira beoltozik es Colon is sztem, egyik a keves WR (4), masik pedig minosegi backup hijjan.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aktivaltuk Ridley-t, repult Owusu, aki ha tuleli a waivert jon vissza IRre hozzank. Kerley time!Raiders ellen Marshall, Decker, Kerley es Thompkins lesz osszesen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest Owusu mellett Devin Smith sem lesz vasárnap. Pryor is jó eséllyel OUT.
több mint 9 éve
Épp most megy nfl networkön egy elő műsor ahova meghívták Brandon Marshallt. Boomer Esiassont oltotta nagyon, felhozta hogy amikor utoljára 6-0val kezdett a Bengals, a köv meccsen Boomer szórt 5 INTet. 😀Csak azért írtam ide, mert őszintén szólva kicsit meglepődtem milyen értelmes srác. Nem csak ezért, bár szépen felkészült, de előtte kitértek Greg Hardyra és messze a legértelmesebb módon állt hozzá a dologhoz. (Adam Schein, Phil Simms, BE és Marshall volt jelen.)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mai edzés update:Ez a Pats elleni csörte nagyon megviselte a csapatot :S
DNP: Pryor, Mangold, Decker, Owusu, Colon, Powell. #nyj
Skrine vmi törés van az egyik ujjánál, de játszik vasárnap, Devin Smith bokasérülés sokat nem tudni még róla, Pryor esetén később derül ki h játszhat-e (ha nem igazolunk egy safety-t még), Owusu újabb agyrázkódás -> 4. karrierje során, Mangold lehet h nem edz egész héten, de vasárnap a pályán lesz.
Beki
"Négyszer puntolt és ötször volt holder, ezzel 51 ezer dollárt keresett Steve Weatherford, akit szombaton igazolt le a Jets, és kedden már el is küldték. Olyan szerződést írt alá, amivel meccsenként 51 ezer dollár jár neki. Azt azért bevallotta, hogy amióta a Giants elküldte a preseasonben, csak háromszor puntolt, akkor is a 7 éves fia segítségével egy parkban."Ez látszott is :S
Coolearie
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mai edzés update:DNP: Pryor, Mangold, Decker, Owusu, Colon, Powell. #nyj
Skrine vmi törés van az egyik ujjánál, de játszik vasárnap, Devin Smith bokasérülés sokat nem tudni még róla, Pryor esetén később derül ki h játszhat-e (ha nem igazolunk egy safety-t még), Owusu újabb agyrázkódás -> 4. karrierje során, Mangold lehet h nem edz egész héten, de vasárnap a pályán lesz.
több mint 9 éve
"Négyszer puntolt és ötször volt holder, ezzel 51 ezer dollárt keresett Steve Weatherford, akit szombaton igazolt le a Jets, és kedden már el is küldték. Olyan szerződést írt alá, amivel meccsenként 51 ezer dollár jár neki. Azt azért bevallotta, hogy amióta a Giants elküldte a preseasonben, csak háromszor puntolt, akkor is a 7 éves fia segítségével egy parkban."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjetsWe have signed OL Wesley Johnson to the active roster and signed LB Quanterus Smith to the practice squad.
Hmm...
több mint 9 éve
Láttam. 😀Persze, értem én a tréfát 😀 Bár ezt a 6-0 kezdést elnézve nem nagyon van ok új emberekre, persze egy Wilk minden csapatban elférne 😀Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊
WyattLeo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀
Mindenki jól jár. 😊
| Aztán csörög az ébresztő |
alatriste
Lucifer
De ha 2-3 évente mégis igazolunk valakit, akkor azt a D-be szoktuk hozni. És egy playmaker a DLbe még elférne. Pénz is van.
De ugyese fogunk. 😀
alatriste
Lucifer
Elég régóta nézem a sajtfejek meccseit, és idén a védelem picit erőn felül teljesít, és segítenek az Onak. Tipikusan olyan egység, akik képesek 500passold yardot benyelni, vagy épp 200futottat, de közben a legjobbak között van a TO mutató.
A D-be Daniels remek 3-4es DE, Peppers - CMIII kettős állat, és vannak még tehetséges játékosok, de egy playmaker játékos elférne. Pénzileg jól áll a csapat. De mint mondtam még ha ki is jön FAra, nem valószínű, hogy ráugranánk.
Pedig... 😀
Na véget ért az OFFom, sok sikert tovább a csapatnak.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Persze, értem én a tréfát 😀 Bár ezt a 6-0 kezdést elnézve nem nagyon van ok új emberekre, persze egy Wilk minden csapatban elférne 😀Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
WyattLeo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
Lucifer
De ha 2-3 évente mégis igazolunk valakit, akkor azt a D-be szoktuk hozni. És egy playmaker a DLbe még elférne. Pénz is van.
De ugyese fogunk. 😀
alatriste
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Főleg ezért volt ott a spoiler.Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
Lucifer
De ugyese fogunk. 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Wyatt
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.Mindenkinek a mi DL-ünkre fáj a foga? 😀
Mindenki jól jár. 😊
alatriste
A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀 Nem biztos, h vinnétek. Am remélem azért nem engedjük el egyenlőre.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be. Mindenki jól jár. 😊
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Am ha a jelenlegi sorozatot nézzük (W W L W W L), akkor 11-5 ös szezonunk lesz és még a Bills, Giants, Pats triótol fogunk kikapni idén 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sheldon 2 meccs alatt 8 tackle, 1.5 sack, 1 FF
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mangold sérülése talán nem olyan súlyos, mint ahogy kinézett tegnap.www.newyorkjets.com/videos/audio/Bowles-Mangolds-X-Rays-Negative/3a09d8fd-4c14-4cdf-964f-d3995e12cd6b?campaign=fb
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt ne várd, hogy ilyet leírjak, csak enyhe célzás volt. 😀Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
tomi-tomi
több mint 9 éve
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah jó tudom, hogy én papoltam h majd 2 meccs múlva nézzük meg a PO esélyeinket, de ha már véletlenül ilyen topcira akadtam külföldi fórumon akkor miért ne, itt a jelenlegi AFC helyzet:www.playoffstatus.com/nfl/afcstandings.html
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Jézusom, ketten is partyba vágnák itt a Jetset, amely amúgy pariban volt a Patscel. Na ezért tart itt Tebow 😕
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
2 dolog még:- Quigley épüljön fel jövő hétre
- Coples-el meg kezdjünk vmit, mert amit művel idén úgy h jövőre 7.7M-et foglal a sapkából, az nonszensz -> repülni fog