New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jarrett repült, Weatherford érkezett hivatalosan.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ridley nem játszik holnap.
több mint 9 éve
Steve Weatherford P érkezik is a hétvégi mérkőzésre.Yess.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Steve Weatherford P érkezik is a hétvégi mérkőzésre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Punterünk, Quigley questionable besorolással felkerült a sérültek közé.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Valamint azt néztem meg, hogy eddig összesen csak 8 sacket jegyzett a védelem.Wilk 4, Harris 2, Reilly 1, Sheldon 0.5, L. Williams
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Patsnél Cannon és Sheard OUT, Hightower, Kline, Mason és Lewis questionable.Az OL elég felforgatott lesz náluk és Lewis esetleges kiválásának is örülök, mert ha megint az LB-jeinknek kellene felvenni egy QB mellől érkező futót lendületből tudjuk általában mi a vége, főleg h Brady oda is tenné nekik tutira.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bevethető állapotban.Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.Ezek szerint Skrine jól van...
Beki
Lucifer
több mint 9 éve
Amúgy ha valakinek kedve lenne társaságban nézni a meccset akkor ajánlom a Rácskertet. Én az elmúlt két hétben ott néztem a meccseket, hangulatos kis hely, megfizethető árakkal. www.facebook.com/events/727594114037148/
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.Ezek szerint Skrine jól van...
Beki
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.
több mint 9 éve
ilyen elkapókkal nem csodálom, hogy megy neki az ipar. Bírom ezt a csávót 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egy kis hallgatnivaló Fitz kapitánytól: www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000562801/Sound-FX-Ryan-Fitzpatrick
több mint 9 éve
Kemény derbi lesz, remélem, készültök =D
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com team statokat böngészve nem tudom mikor láttam ilyet utoljára:Offense futásban a legjobb, míg a D# futásban és passz ellen 2., míg totalben nézve 1.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Ridley vajon ellenünk is berúgja majd az ajtót?Nagyon remélem 😀 De én inkább Ivoryre számítok
Minitron
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Ridley vajon ellenünk is berúgja majd az ajtót?
több mint 9 éve
Ridley baromi jó futó volt! Két dolog kérdés csak nala: mennyire épült fel és a fumble hajlama. Bár ez utóbbiban sztem más csapatok sokkal toleransabbak mint mi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles says there's "a chance" that Ridley could be active for first time this season.Ha egészséges tud maradni sztem gyorsan RB2 lehet Ivory mögött.
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Bowles says there's "a chance" that Ridley could be active for first time this season.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
PFF szerint Ferguson 563 snap óta nem engedett sacket.
több mint 9 éve
david52
115
The Jets are signing WR Kenbrell Thompkins from their practice squad to their active roster, source said.Valószínűleg amint leigazoltuk október elején, már mindent kiszedtek belőle a Patsről 😀
Béczkó
több mint 9 éve
Lehet, hogy CB, vagy S lesz ezen a meccsen, hátha TB megszokásból passzol neki párat 😉The Jets are signing WR Kenbrell Thompkins from their practice squad to their active roster, source said.Enunwa büntinek szól ez gondolom, meg Pats meccsnek.
Béczkó
Beki
Do your job
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
The Jets are signing WR Kenbrell Thompkins from their practice squad to their active roster, source said.Enunwa büntinek szól ez gondolom, meg Pats meccsnek.
Béczkó